Pridružen/a: uto svi 05, 2009 8:46 pm Postovi: 1046 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
DaNi je napisao/la:
@Rajvosa, ne znam jesam li kompetentan na tu temu(ozenjen i to) ali ak je suditi po onome sto sam "smio" primjetiti ima tu nasih cura sa kojima bi se ja intenzivno druzio :-zubati cak stovise onoliko kolioko sam vidio nase su mi nekako najpristojnije tu, iako kak velis ima njih sa viskom svega, od kila do sminke :-zivio Zg i St su "taraba" za onu nasu polovicu Mostara, samo treba ljeti proci avenijom, za popizditi "okle" sve izlaze, a Mostarski sugovornici ovo mogu pristrano i posvjedociti :-top2
što jes' jes'
_________________ Dinamo i Hajduk su svoju veličinu dokazali športskim uspjesima,a Zrinjski svoju odbijanjem stavljanja petokrake na grb
Pridružen/a: pon lip 29, 2009 7:58 am Postovi: 144 Lokacija: Capital
Samo jako! je napisao/la:
DaNi je napisao/la:
@Rajvosa, ne znam jesam li kompetentan na tu temu(ozenjen i to) ali ak je suditi po onome sto sam "smio" primjetiti ima tu nasih cura sa kojima bi se ja intenzivno druzio :-zubati cak stovise onoliko kolioko sam vidio nase su mi nekako najpristojnije tu, iako kak velis ima njih sa viskom svega, od kila do sminke :-zivio Zg i St su "taraba" za onu nasu polovicu Mostara, samo treba ljeti proci avenijom, za popizditi "okle" sve izlaze, a Mostarski sugovornici ovo mogu pristrano i posvjedociti :-top2
što jes' jes'
Sarajke i Banjalučanke su najbolje u BiH. Dajem prednost sarajkama.
Pridružen/a: sub svi 02, 2009 4:17 pm Postovi: 3766 Lokacija: Djubuguli
DaNi je napisao/la:
Mostarkama ne mogu vode donijet ni jedne ni druge :). Hebga, pristran sam, sta cu
Ajde bolan, riješi se patriotizma i otvori malo oči. Sada sam uvjeren da centar Sydneya (+ istočna naselja) ima najveću koncentraciju ljepotica. Došlo je do nevjerojatnog "buma" u zadnjih 4-5 godina. Možda i nisu no.1 što se tiče bogomdane ljepote, ali to je samo dio mozaika. Ne postoje ružne žene, postoje samo lijene žene A ovdje sada ima zaista nevjerojatan broj što domaćih, što egzotičnih ljepotica, dotjeranih do bola, tijela isklesanim desetinama sati u fitnessu tjedno, itd itd.
Ako ne vjeruješ, predlažem ti da napraviš koji đir bilo kojeg radnog dana kroz Martin Place za vrijeme pauze za ručak (po mogućnosti sunčanog dana), ili kroz Fitness First u Bond Street (ispod Macquarie Banke). Poslijepodne ili vikendom u Fitness First Bondi Junction za Brazilke
_________________ Primitive rebel; that is to say he was opposed to certain things that he didn't properly understand for reasons he couldn't properly articulate.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.