HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 25 tra 2024, 12:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 35515 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 1421  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 17:38 
Offline

Pridružen/a: 21 stu 2012, 09:26
Postovi: 3402
Lokacija: Србија
korrisnik je napisao/la:
Poljubac na javnom mjestu, u mnogim zemljama, može skupo da košta. Ma koliko ovo nevjerovatno zvučalo u 21. vijeku, bizarni propisi, nerijetko su na snazi i u omiljenim ljetovalištima, pa se turisti u nemalom broju država izlažu riziku da dođu i u sukob sa zakonom.

Najviše "ludih zakona", na snazi je u Americi. U Logan Kauntiju, u državi Kolorado, zabranjeno je ljubiti ženu dok spava, a u Konektikatu, Mičigenu i Bostonu muškarac ne smije da ljubi ženu nedjeljom, koja je dan rezervisan za duhovnost.

U Ajovi, ljubljenje ne smije da traje duže od pet minuta, a na Roud Ajlendu duže od tri. Apsolutni rekorder u strogoći je Merilend, gde je dužina poljupca ograničena na - jednu sekundu.

Ako je i logično da se u islamskim zemljama valja ogrtati, voditi računa o dužini suknje i razrezu na bluzi, teško je shvatljivo da u zapadnoj Evropi još vladaju puritanski propisi "od prije Prvog svjetskog rata".

Tako, u Francuskoj, na primjer, i dalje važi zakon iz 1910. godine, kojim se zabranjuje ljubljenje na peronima željezničkih stanica. Cilj je, svojevremeno, bio da se onemogući kašnjenje vozova. Ali, zakon niko nije ukinut ni u vrijeme superbrzih vozova. Za kršenje ovog propisa nije predviđena drakonska kazna, ali važi naredbe da istog časa napustite stanicu, prenosi B92.

Kazna za ljubljenje može da se "zaradi" čak i u Italiji. U Eboliju, u Kampaniji, važi zakon koji zabranjuje ljubljenje u automobilu. Razlog je bezbjednost u saobraćaju, a kazna za prekršaj je 500 eura. Na slavnom britanskom univerzitetu Oksford, zabranjeno je ljubiti se u kampusu, pa je za zaljubljene određena "zona za ljubljenje" - u lokalnoj menzi.

Islamske zemlje ne tolerišu mnoge, za druge tek, sitnice. Tako je u Istanbulu u restoranu od bračnog para na turističkom putovanju zatraženo da za stolom sjede jedno nasuprot drugom, a ne jedno pored drugog. U unutrašnjosti Turske, javno ljubljenje može da donese i ozbiljnije probleme.

Zakonski obračun sa nježnostima pred očima javnosti, još je strožiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Poljubac pred drugima, apsolutno je isključen i u veoma posjećenim ljetovalištima, čak i među supružnicima.

Godine 2010. se, tako, u Dubaiju britanski bračni par poljubio u restoranu i zbog toga dobio - mjesec dana zatvora!

U Dubaiju se za neprikladno ponašanje smatra ne samo ljubljenje, nego i grljenje, plesanje, ili puštanje glasne muzike na javnom mjestu. Vanbračni parovi ne smiju da se drže za ruke. I, pažnja, oznaka muškarca i žene na istim vratima toaleta ne znači da tamo mogu da budu zajedno. Zbog toga je jedan češki bračni par na aerodromu saslušavala policija.

Novčana, ili čak zatvorska, kazna prijeti onome ko je pod dejstvom alkohola uhvaćen mimo mjesta gdje je dozvoljena njegova prodaja.


Strogoća samo taka, a pun qurac ludaka...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 19:04 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27
Postovi: 1676
Lokacija: Srbija Beograd
Tulkas, Aga
slika
Ovaj lik je obaveštajac i njih je bilo u koloni same parade, takodje obeleženi onim žutim sr4njima, kao što ih je bilo i izvan medju demonstrantima.
Na samom početku okupljanja je polomio ove uvredljive transparente, onda je ova lezbejka uzela samo plakat, a zatim je organizator parade uzeo i bacio. Valjda mu je stavljeno do znanja da kolona ne sme da krene sa takvim porukama.

Nije bilo šanse da bilo ko upadne tu i da zavodi red.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 19:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Kakva žuta sr4nja?

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 20:09 
Offline

Pridružen/a: 21 stu 2012, 09:26
Postovi: 3402
Lokacija: Србија
******** je završen, ajmo sad novi duvan za žvakanje...

Citat:
Olja Bećković: Ovo ni Slobi ne bi palo na pamet

Pravo da misliš, pravo da drugačije misliš, pravo da pitaš, pravo da insistiraš na odgovorima, cenzura... Kakve ćemo imati televizije, ko će nas informisati...
Sve su ovo pitanja koja su pokrenuta ukidanjem „Utiska nedelje“ sa B92, a do odgovora tragamo, a s kim drugo, nego sa autorkom emisije Oljom Bećković.


Da vam je neko pre godinu dana rekao da će B92 ukinuti vašu emisiju, šta biste mu rekli?

- Rekla bih da sam svake nedelje ispočetka iznenađena da još nisu dobili takav nalog, a vi biste me uveravali da niko ne bi sebi dozvolio da uradi nešto što nije palo na pamet ni Slobodanu Miloševiću.

Koliko je ukidanje „Utiska nedelje“ medijsko, a koliko političko pitanje?

- Verujem da je pitanje političko-medijsko, što je najdublji problem društva u kojem živimo. Gotovo da ne postoji nijedna televizija koja ne duguje zahvalnost našem rukovodstvu što postoji.

Zašto mislite da je obraćanje premijera bila “cirkuska predstava”?

- Možda bi bilo iskrenije da ste mi postavili kraće pitanje. Recimo, zašto misliš? Svako ko je sebi dozvolio da i dalje nešto misli, razume da smo u nedelju u 15 bili u cirkusu, srećom nismo poveli decu. Imala su pametnija posla.

Da li ste se čuli sa premijerom Vučičem u vezi sa celom pričom o „Utisku“?

- Ne.

Kako vam izgleda najavljeni protest tviteraša iz DS i drugih partija koji su najavili okupljanje ispred B92 u vreme kada je „Utisak“ trebalo da krene?

- Nisam to razumela kao stranačku, već građansku akciju. Ne radi se o odbrani mene, već o dizanju glasa protiv cenzure i ukidanja svakog prostora za različito mišljenje. Recimo na mišljenje da je jučerašnje hitno obraćanje premijera javnosti cirkuska predstava i vređanje svih građana, pa i onih koji su ga izabrali.

Kako je Veran Matić dozvolio ukidanje „Utiska“, ipak je on glavni i odgovorni urednik Informativnog programa B92?

- Koliko razumem saopštenja Verana Matića, on čini sve da podseti menadžment na tu činjenicu i svoju vizitkartu.

S druge strane, B92 je privatna TV koja hoće zabavni program i neće “Utisak”, što je takođe legitimno. Zašto ste odbili prelazak na kablovski kanal „B92 info“?

- Nisam odbila prelazak na kablovski kanal, odbila sam prelazak u kanal. Odbila sam ultimatum. Razumem da postoje razne stvari koje su takođe legitimne, ali ne znam šta je legitimnije od važećeg ugovora.

Kako glasi najluđa “teorija zavere” koju ste čuli o ukidanju vaše emisije?

- Očekujem da će se tim koji se preporučio Rukovodstvu pobrinuti da ova provincijska verzija “House of cards” traje još nekoliko sezona. Ne sumnjam da ćemo tek biti informisani, na svaki minut-dva.

Da li vam je sada žao što vam je poslednji gost bio Vladimir - Beba Popović?

- Žao mi je njega.

Postoji li još neka televizija na koju biste preneli „Utisak nedelje“?

- Šta je vaš utisak? Da li postoji jedna televizija?

I na kraju, kakav je vaš utisak nakon svega?

- Ovo nikad nije bilo.


Citat:
A kako ćemo da preživimo?

Da li ste već organizovali emisiju koja je sinoć trebalo da se emituje?


- Pre deset dana oglasila se PR sluzba B92 i najavila početak emitovanja „Utiska nedelje“ od 28. septembra. Na sve pokušaje PG Mreže, advokata, da dobijemo pismenu potvrdu da će emisija, osim u virtuelnom svetu, zaživeti i na zemaljskom, menadžment B92 ostao je nem. Uprkos toj činjenici, dovoljnoj za svakog pametnog, ostala sam u uverenju da važeći ugovor obavezuje B92, jednako kao i mene. Za ovu nedelju pozvala sam u goste profesorku Danu Popović, predsednika Fiskalnog saveta Pavla Petrovića, predsednika UPS Nebojšu Atanackovića. Utisak je da je tema kako ćemo preživeti. Podrazumeva se da sam zvala i resorne ministre, ali nisu bili u mogućnosti da prihvate poziv. Poslednji sastanak sa predstavnicima menadžmenta B92 bio je u petak. Ne samo što sam stekla utisak da su odustali od ucene da je uslov za emitovanje u nedelju moj potpis da prelazim u novembru u kanal, već je stigla i zvanična potvrda da će emisija ići.


Izvor: blic.rs


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 20:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 12:56
Postovi: 9973
E sad jos u Sarajevu..

_________________
Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 20:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27
Postovi: 1676
Lokacija: Srbija Beograd
korrisnik je napisao/la:
Kakva žuta sr4nja?

Ма stavljaju neke oznake da se zna ko je učesnik parade.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 29 ruj 2014, 20:49 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
Kad će šetnja kroz Novi Pazar?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 04:26 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
chat nick je napisao/la:
Kad će šetnja kroz Novi Pazar?

Четници заказали
датум за шетњу у
Новом Пазару Четнички покрет заказао је за
23.октобар парастос у Петровој
цркви,у Новом Пазару и шетњу кроз
тај град. (Фото: Че Преносимо њихово саопштење у целости: Четнички покрет позива све поштоваоце
родољубиве традиције Српских
ослободилачких ратова да својим
присуством у Петровој цркви 23. октобра
2014. године на парастосу изгинулим
јунацима, одају почаст овим храбрим Србима који нису жалили да дају свој
живот за ослобођење Србије од Туског
ропства. Парастос је заказан за 10.00
часова. Нови Пазар је ослобођен 23.октобра 1912.
године и на тај дан ћемо после парастоса у
Петровој цркви мирно и достојанствено
прошетати до цркве Светог Николе, где
ћемо упалити свеће чувеном генералу и
ослободиоцу Новог Пазара Михаилу Живковићу. Потом, у 12.00 часова
наставићемо “Шетњу ослобођења” до
општине Нови Пазар где ћемо предати
нашу иницијативу за постављање
споменика генералу Михаилу Живковићу у
градском парку. Тиме се свесрпско мало обележавање овог значајног датума
завршава. Јављају се разни гласови да обележавање
значајних датума ослобођења Србије нису
дозвољена, но ми не верујемо у то. Сведоци
смо да садашња Влада Србије чини све да се
демократија поштује у Србији макар то
значило подићи полицију и војску на оне који другачије мисле. Скуп и шетња биће
уредно пријављени, но у случају да се деси
да због повећаног обима радова на српским
путевима буде већих препрека, јер Србија се
гради уздуж и попреко, у том случају
саветујемо да се сви учесници организују сопственим превозом, редовним
аутобуским и железничким линијама, као
и пешака шумом, долином, планином… За
нас препрека нема! Четнички покрет такође позива све
родољубиве организације које желе да се
укључе у обележавање овог значајног
датума, као и покретање иницијативе и
подношења захтева скупштини општине
Нови Пазар за подизање споменика генералу Михаилу Живковићу да се јаве
Четничком покрету ради формирања
Организационог одбора “Сети се ко су ти
били преци”. Ово је општенационална
ствар и само слога Србина спасава. Сви ко
један браћо и сестре! Шетњу ће предводити потомци
ослободиоца Новог Пазара и приликом
шетње коју смо назвали “Шетња
ослобођења” сви учесници ће добити мајце
са натписом “Сети се ко су ти били преци”
чиме симболично показујемо да нисмо заборавили наше јуначке претке који су
гинули за Крст часни и слободу златну. Прочитајте још: Са овом поруком четници желе да
прођу кроз Нови Пазар: Сети се ко
су ти били преци!
Четници команданта Живковића
подржавају постављање „српског
зида плача“ испред Владе Србије! ЖИВКОВИЋ: Четници ће шетати
Новим Пазаром тако нам Бог
помогао!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 04:37 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
http://www.pravda.rs/wp-content/uploads ... rusija.jpgslika
Eto tako.Prvi su počeli sad ćemo malo mi.De de da vidimo..šta gaji Srbija u te tri opštine.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 07:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
Vladimir RUS je napisao/la:
osa je napisao/la:

pa tko bi u srbiji i inače na balkanu izabrao biti homoseksualac, to je kao lako biti, ljudi se rode takvi, kakav jebeni gay lobi, ljudi trebaju imati identična prava kao i svi drugi građani, ni manja ni veća, pa to više uopće neće biti tema, nemojte svoju zaostalost i zatucanost pravdati nekakvim gay lobijima.....

Ne radi se ovdje o nepoštivanju prava gej osoba, oni imaju ista prava kao i svi drugi građani i mogu da rade (u četiti zida kao i svi mi) šta hoće, već o medijskom terorisanju glasne manjine koja na osnovu medijskog eksdponiranja želi da nametne ogromnoj većini neke svoje stavove.

Ti ljudi marširaju pored crkve, ljube se pred kamerama, dakle rade sve što bi moglo da dovede do incidentne situacije.

Ono juče nije bila nikakva parada ponosa već parada terora i nasilnog medijskog nametanja nečega što je svima koji ne dijele njihove stavove u najmanju ruku odvratno.


ma daj ne lupetaj, kad kažem ista prava, ne mislim na ono u četiri zida, to svatko ionako radi što hoće, jer nije javno, informiraj se malo o pravu na nasljeđivanje, bračnim pravima i sl., što ne predložiš zabranu skupova tipa nogometnih utakmica, tamo svakako ima daleko više kretena nego na gay skupovima...
kad su žene tražile pravo glasa i zbog toga protestirale i bile mlaćene od strane protivnika toga, vjerujem da je hrpa ovakvih kao ti bila protiv toga...

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 07:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
joe enter je napisao/la:
osa je napisao/la:

od kada je biti za ista prava građana srbofobija, što bi to ti trebao imati a da gay osoba nema, sama pomisao da trebaš imati veća prava od nekog drugog, zato što si nešto ili si nekakav, dovoljno govori o čovjeku, ako takvu osobu i možemo nazvati čovjekom, ako je homoseksualnost bolest, šta je onda sklonost duhanu, alkoholu, treba li i taklve ograničiti, recimo da ne mogu nasljeđivati osobe s kojima žive, pa pobogu kreteni se truju nisu normalni, šta da kažemo o gojaznima, i oni su bolesni, koji *** žderu toliko i dovode se u stanje da imaju povišenu masnoću i pritisak, sve to treba tretirati kao ********, e kakvih nas sve ima, dobro mi i funkcioniramo....


Sa kime ti polemišeš Osa stvarno nisi normalan , ubio bi te a da ne trepne samo kad bi dobio znak od nekog vođe i kad bi mu se ukazala prilika.

To jer jedan glupander i zločinac , nema ništa ljudsko u sebi a ni mozga , znači čista pustopoljina u glavi i duši.
Jad i beda ljudska.

Vidiš da majmun kaže da je ******** bolest , a većina Srba hoće da pobije bolesnike.
Mislim da to dovoljno govori kakvi smo jer izgleda sami mi volimo ubijati i mučiti "bolesne ljude".


iskreno, volio bih tako nešto, osa zna kako krv izgleda, kakav ima okus i miris, ma natjerao bih ga da mi popuši i sliku stavio na net, da je vide pajtosi dotičnog....

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 07:58 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
osa je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Ne radi se ovdje o nepoštivanju prava gej osoba, oni imaju ista prava kao i svi drugi građani i mogu da rade (u četiti zida kao i svi mi) šta hoće, već o medijskom terorisanju glasne manjine koja na osnovu medijskog eksdponiranja želi da nametne ogromnoj većini neke svoje stavove.

Ti ljudi marširaju pored crkve, ljube se pred kamerama, dakle rade sve što bi moglo da dovede do incidentne situacije.

Ono juče nije bila nikakva parada ponosa već parada terora i nasilnog medijskog nametanja nečega što je svima koji ne dijele njihove stavove u najmanju ruku odvratno.


ma daj ne lupetaj, kad kažem ista prava, ne mislim na ono u četiri zida, to svatko ionako radi što hoće, jer nije javno, informiraj se malo o pravu na nasljeđivanje, bračnim pravima i sl., što ne predložiš zabranu skupova tipa nogometnih utakmica, tamo svakako ima daleko više kretena nego na gay skupovima...
kad su žene tražile pravo glasa i zbog toga protestirale i bile mlaćene od strane protivnika toga, vjerujem da je hrpa ovakvih kao ti bila protiv toga...

Znaš šta.Ti ako nisi homoseksualac zaista nema potrebe da pravdaš nešto što ogroman broj ni Srba ni Hrvata ne podržava i to samo zato što se to nasiljeodvija u tvojoj zemlji.Eto desilo se i u SR.
Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?
Nemoj da bacaš prašinu i sebi i drugima u oči sem ako nisi homić,jbg.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 08:05 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
osa je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Sa kime ti polemišeš Osa stvarno nisi normalan , ubio bi te a da ne trepne samo kad bi dobio znak od nekog vođe i kad bi mu se ukazala prilika.

To jer jedan glupander i zločinac , nema ništa ljudsko u sebi a ni mozga , znači čista pustopoljina u glavi i duši.
Jad i beda ljudska.

Vidiš da majmun kaže da je ******** bolest , a većina Srba hoće da pobije bolesnike.
Mislim da to dovoljno govori kakvi smo jer izgleda sami mi volimo ubijati i mučiti "bolesne ljude".


iskreno, volio bih tako nešto, osa zna kako krv izgleda, kakav ima okus i miris, ma natjerao bih ga da mi popuši i sliku stavio na net, da je vide pajtosi dotičnog....

Hiljadu mi bubnjeva Darvuda,zašto pričaš u trećem licu kao Rahan?!

http://rahan-in-peril.blogspot.nl/?m=1


I kakve su ovo priče sa pušenjem,bestraga!
K vragu!
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 09:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
chat nick je napisao/la:
osa je napisao/la:

ma daj ne lupetaj, kad kažem ista prava, ne mislim na ono u četiri zida, to svatko ionako radi što hoće, jer nije javno, informiraj se malo o pravu na nasljeđivanje, bračnim pravima i sl., što ne predložiš zabranu skupova tipa nogometnih utakmica, tamo svakako ima daleko više kretena nego na gay skupovima...
kad su žene tražile pravo glasa i zbog toga protestirale i bile mlaćene od strane protivnika toga, vjerujem da je hrpa ovakvih kao ti bila protiv toga...

Znaš šta.Ti ako nisi homoseksualac zaista nema potrebe da pravdaš nešto što ogroman broj ni Srba ni Hrvata ne podržava i to samo zato što se to nasiljeodvija u tvojoj zemlji.Eto desilo se i u SR.
Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?
Nemoj da bacaš prašinu i sebi i drugima u oči sem ako nisi homić,jbg.



konju, samo ista prava kao i svi drugi, ako ti imaš pravo na nešto, koji je razlog da netko drugi nema to pravo, zar je to tako teško shvatiti, oprosti za ovo konju, ali morao sam, neka mi i konji oproste, oni su ipak plemenite životinje..
nisam homić, onaj desni na mom nicku, sam ja, inače imam dvoje djece, koje sam odgojio da imaju iste staove kao ja, za tebe je bolje da nemaš djece ili bar za društvo u kome živiš....

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 09:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
chat nick je napisao/la:
osa je napisao/la:

iskreno, volio bih tako nešto, osa zna kako krv izgleda, kakav ima okus i miris, ma natjerao bih ga da mi popuši i sliku stavio na net, da je vide pajtosi dotičnog....

Hiljadu mi bubnjeva Darvuda,zašto pričaš u trećem licu kao Rahan?!

http://rahan-in-peril.blogspot.nl/?m=1


I kakve su ovo priče sa pušenjem,bestraga!
K vragu!
slika


možda ti se svidi, mislim pušenje, svi vi koji za homoseksualizam navodite da je bolest, ustvari se bojite da je to prelazna bolest, jer niste sigurni u sebe i svoja seksualna opredjelljenja, jer da jeste, zašto bi vam takvi ljudi smetali....

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 10:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 17 ruj 2014, 14:43
Postovi: 248
Gori "ljudi" od ********, su samo nepederi koji ih zagovaraju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 10:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Bošnjaci su se davno po tome izjasnili.
Nikome ne pada ni na pamet da organizuje gay paradu u Sarajevu. A ona stuha što se bori za prava ******** mesčini da je ili Srpkinja ili Hrvaticaona lezbejka.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:03 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
osa je napisao/la:
chat nick je napisao/la:
Znaš šta.Ti ako nisi homoseksualac zaista nema potrebe da pravdaš nešto što ogroman broj ni Srba ni Hrvata ne podržava i to samo zato što se to nasiljeodvija u tvojoj zemlji.Eto desilo se i u SR.
Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?
Nemoj da bacaš prašinu i sebi i drugima u oči sem ako nisi homić,jbg.



konju, samo ista prava kao i svi drugi, ako ti imaš pravo na nešto, koji je razlog da netko drugi nema to pravo, zar je to tako teško shvatiti, oprosti za ovo konju, ali morao sam, neka mi i konji oproste, oni su ipak plemenite životinje..
nisam homić, onaj desni na mom nicku, sam ja, inače imam dvoje djece, koje sam odgojio da imaju iste staove kao ja, za tebe je bolje da nemaš djece ili bar za društvo u kome živiš....

Ponašaš se kao gej aktivista,agresivan si i vređaš.
Samo odgovori ono što sam te pitao:

Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako
se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu
homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je
homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige
plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?

++++++++++++
Homoseksualizam je bolest i devijantno ponašanje.
+++++++++
Deca do puberteta nemaju razvijenu svest o svom polu i pogrešnim vaspitanjem se mogu degenerisati.
To je postupak koji se radi po zemljama BENELUXa Nemačkoj Švedskoj...Nekim državama SAD.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:03 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
@korisniče ako tvoji na vlasti odluče da tog degenerizma bude.Ništa se tu ne može uraditi,veruj mi.
U BG pozvali vojsku sa oklopnim transporterima i na to 7000 oklopljenih policajaca.
Šta tu da se uradi?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:11 
Offline

Pridružen/a: 29 ožu 2013, 06:32
Postovi: 6304
Zanimljivo da Hrvati ćute u ovoj diskusiji.Slažu li se sa Osom ili samnom.?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 lip 2009, 17:35
Postovi: 10750
chat nick je napisao/la:
Zanimljivo da Hrvati ćute u ovoj diskusiji.Slažu li se sa Osom ili samnom.?


Koliko god bili i Hrvati homofobi ne mogu se slagati sa tobom jer ti si pedofil a pedofile svako normalan mrzi i misli da trebaju biti bar u zatvoru ako ih već ne treba streljati.

A da ne govorim o tome da si ti i ubica mnogih nedužnih Hrvata i da si okosnica zločina nad njima bez obzira što se ovde praviš nešto drugo i da zazivaš desničarsko druženje u odnosu spram Bošnjaka i islama , ali svi Hrvati dobro znaju da bi ti i danas hrvatsku decu i starce bacao u jamu kao što su tvoji istomišljenici radili pre 20 godina.

Ako tebe ijedan Hrvat podrži onda su i Hrvati totalno poblesavili jer su svoje prave dušmane zamenili nekim koji to definitvno nisu.

_________________
O turčine za nevolju kume
A ti vlaše silom pobratime


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
chat nick je napisao/la:
osa je napisao/la:


konju, samo ista prava kao i svi drugi, ako ti imaš pravo na nešto, koji je razlog da netko drugi nema to pravo, zar je to tako teško shvatiti, oprosti za ovo konju, ali morao sam, neka mi i konji oproste, oni su ipak plemenite životinje..
nisam homić, onaj desni na mom nicku, sam ja, inače imam dvoje djece, koje sam odgojio da imaju iste staove kao ja, za tebe je bolje da nemaš djece ili bar za društvo u kome živiš....

Ponašaš se kao gej aktivista,agresivan si i vređaš.
Samo odgovori ono što sam te pitao:

Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako
se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu
homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je
homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige
plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?

++++++++++++
Homoseksualizam je bolest i devijantno ponašanje.
+++++++++
Deca do puberteta nemaju razvijenu svest o svom polu i pogrešnim vaspitanjem se mogu degenerisati.
To je postupak koji se radi po zemljama BENELUXa Nemačkoj Švedskoj...Nekim državama SAD.


za uvredu sam se ispričao, evo opet, "dragi konji ispričavam vam se što vas uporedih s nekim ovakim"..
nema dalje, ista parava...
- ako ti imaš pravo usvojiti dijete, zašto to ne bi imao i neki homoseksualac(što se tiče odgoja, sve današnje homoseksualce su odgojili heteroseksualci, ne znam ni za jedan slučaj da je homoseksualac odgojio homoseksualca), inače mislim da ovaj tren nije vrijeme za davanje tog prava homoseksualcima, ne zato što mislim da ne bi bili dobri roditelji, nego zato što bi ta djeca bila izvrgnuta raznim oblicima , prije svega verbalnog maltretiranja od strane okoline...
- donošenjem zakona o istispolnom partnerstvu u hrvatskoj je homoseksualizam normalan, naravno za homoseksualce, pomalo ,prihvatit će to i društvo, napredujemo...
-za mišljenje vatikana me zaboli neka stvar, kao i za ostale vjere, za mene je vjera, zakon o kaznenom postupku, kazneni zakon, a prije svega ustav RH,
-pedofilija je kazneno djelo, treba je suzbijati, inače, najviše pedofilije ima u obiteljima i to zlostavljanja ženske djece od strane očeva, onda ide članovi familije , pa najbliži prijatelji, šta bi rekao o ovim heteroseksualcima...
-homosedsualizam nije bolest, a i kad bi bila, od boga je data, pa ne vidim zašto ste vi vjernici, protiv toga, šta imate protiv stvoriteljevog izbora za neku osobe, jer stvoritelj svime upravlja, nije li tako....

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 svi 2009, 13:12
Postovi: 5635
Lokacija: sisak
chat nick je napisao/la:
Zanimljivo da Hrvati ćute u ovoj diskusiji.Slažu li se sa Osom ili samnom.?


ovo nije stvar nacije, nego svjetonazora, i mene "moji" popljuvaše, kad sam iim rekao da sam za ćirilicu u hrvatskoj, svuda gdje to zakon kaže, a posebno me popljuvaše kad sam im rekao da me podsjećaju na srbe 1991. , i njihovu isključivost, i kad sma im rekao , da ako razmišljaju kao srbi, za koji *** smo onda ratovali, trebali smo živjeti zajedno, ako smo već isti....

_________________
Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 14:50 
Offline

Pridružen/a: 04 srp 2014, 19:53
Postovi: 2159
osa je napisao/la:
chat nick je napisao/la:
Znaš šta.Ti ako nisi homoseksualac zaista nema potrebe da pravdaš nešto što ogroman broj ni Srba ni Hrvata ne podržava i to samo zato što se to nasiljeodvija u tvojoj zemlji.Eto desilo se i u SR.
Šta je sledeće?
Oduzimanje dece heteroseksualnim parovima ako se utvrdi da dete ne vaspitavaju u duhu homoselsualnih sloboda?
Usvajanje dece od strane istopolnih brakova?
Vaspitavanje dece po školama da je homoseksualizam normalan?Kroz brošure knjige plakate?
Jel to?
Šta kaže Vatikan na sve ovo?
Šta je sledeće?
Pedofilija i njena legalizacija?
Sodomija?
Šta?
Nemoj da bacaš prašinu i sebi i drugima u oči sem ako nisi homić,jbg.



konju, samo ista prava kao i svi drugi, ako ti imaš pravo na nešto, koji je razlog da netko drugi nema to pravo, zar je to tako teško shvatiti, oprosti za ovo konju, ali morao sam, neka mi i konji oproste, oni su ipak plemenite životinje..
nisam homić, onaj desni na mom nicku, sam ja, inače imam dvoje djece, koje sam odgojio da imaju iste staove kao ja, za tebe je bolje da nemaš djece ili bar za društvo u kome živiš....


Navedi jedno od prava koje im je uskraćeno a koje su tražili regularnim putem a ne kao razuzdala masa psihodevijantnih. Ni jedan homoseksualac se nije našao u paradnoj povorci.

Na moj drugi bold iz tvog citata: - Izražavaš mišljenje što bi mogla biti i želja a želja bi mogla biti i zabrana samo da ti se može. Nije li to isto za šta optužuješ one koji zastupaju stav da homoseksualnost nije zdrava pojava u koje ubrajam i sebe?

@Joe Enter

Ti imaš ozbiljnih problema i bolje da se pozabaviš sobom nego što ovde pišeš opasno bolesne izjave.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 30 ruj 2014, 15:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 lip 2009, 17:35
Postovi: 10750
BGabriel je napisao/la:

Navedi jedno od prava koje im je uskraćeno a koje su tražili regularnim putem a ne kao razuzdala masa psihodevijantnih. Ni jedan homoseksualac se nije našao u paradnoj povorci.

Na moj drugi bold iz tvog citata: - Izražavaš mišljenje što bi mogla biti i želja a želja bi mogla biti i zabrana samo da ti se može. Nije li to isto za šta optužuješ one koji zastupaju stav da homoseksualnost nije zdrava pojava u koje ubrajam i sebe?

@Joe Enter

Ti imaš ozbiljnih problema i bolje da se pozabaviš sobom nego što ovde pišeš opasno bolesne izjave.


Kao koje izjave?? , i reci šta sam slagao??

I ti kao i svaki ovaj zlikovac sa foruma mi kaže kako sam bolestan a niko mi ne kaže od čega i šta ja to lažem.

Molim te reci mi gde ja to grešim i šta sam slagao u vezi ovdašnjih forumaša koje napadam??

Da čujem??

_________________
O turčine za nevolju kume
A ti vlaše silom pobratime


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35515 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 1421  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 154 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO