|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kajman
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: čet vel 04, 2010 1:24 pm |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: kajman je napisao/la: ja mislim da se registriro na tvoj link uglavnom ako dobijes 5 golda vidit ces  mislim da sam na jozin, ta neću valjda livnjaku davat pare  , šalim se, nisam vidio tvoj link gore, jednostavno sam išo gledat zadnju poruku a ona je bila jozina koji bezobrazluk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pet vel 05, 2010 7:37 pm |
|
|
kajman je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: mislim da sam na jozin, ta neću valjda livnjaku davat pare  , šalim se, nisam vidio tvoj link gore, jednostavno sam išo gledat zadnju poruku a ona je bila jozina koji bezobrazluk  je, u mojim si pozivnicama. uglavnom hvala za registraciju.
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pet vel 05, 2010 11:14 pm |
|
Pridružen/a: uto svi 05, 2009 8:46 pm Postovi: 1046 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
Ima li Herceg Bosne u toj igrici
_________________ Dinamo i Hajduk su svoju veličinu dokazali športskim uspjesima,a Zrinjski svoju odbijanjem stavljanja petokrake na grb
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pet vel 05, 2010 11:17 pm |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Ima li Herceg Bosne u toj igrici isto kao u stvarnosti
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pet vel 05, 2010 11:26 pm |
|
Pridružen/a: uto svi 05, 2009 8:46 pm Postovi: 1046 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Prči ga onda,nek nas srbi tuku u igricima,mi ćemo njih stvarnosti 
_________________ Dinamo i Hajduk su svoju veličinu dokazali športskim uspjesima,a Zrinjski svoju odbijanjem stavljanja petokrake na grb
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sub vel 06, 2010 10:04 am |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Prči ga onda,nek nas srbi tuku u igricima,mi ćemo njih stvarnosti  ništa bez  i 
|
 |
|
kajman
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sub vel 06, 2010 10:59 am |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Prči ga onda,nek nas srbi tuku u igricima,mi ćemo njih stvarnosti  niko nas ne tuče hrvatska je 8 sila u esvijetu a i u savezu je sa bih
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pon vel 15, 2010 5:24 pm |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:39 pm Postovi: 4650 Lokacija: HB
|
iritiraju me nelogični savezi, gdje su krvni neprijatelji skupa, a prijatelji protiv, pa smo mi okupirali dijelove Austrije  Mađari i Srbi drugari 
_________________ Kao ulje i voda - besmisleno ih je mješati. Čim prestanete miješati, oni se ponovo razdvoje. To je Bosna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kajman
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: pon vel 15, 2010 9:41 pm |
|
|
dudu je napisao/la: iritiraju me nelogični savezi, gdje su krvni neprijatelji skupa, a prijatelji protiv, pa smo mi okupirali dijelove Austrije  Mađari i Srbi drugari  zaboravio si turke, britance, ruse, ko bi reko ameri i britanci na suprotnim stranama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: uto vel 16, 2010 9:51 pm |
|
|
dudu je napisao/la: iritiraju me nelogični savezi, gdje su krvni neprijatelji skupa, a prijatelji protiv, pa smo mi okupirali dijelove Austrije  Mađari i Srbi drugari  da bas ima nelogicnosti, a mi drugari sa srpskim ortodox brothersima grcima 
_________________ TG
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sub svi 08, 2010 1:32 pm |
|
|
Gledam sad podatke o BIH u toj igrici koju neigram ali vide se neki podatci na stranici i moram pitat zasto nema HZHB ili bilo kakve hrvatske stranke i zasto hrvatska sad ne napadne BIH kad su je srbi preuzeli pa onda jednostavno drzi drzavu sa hrvatskim igracima iz BIH Mislim da se oni s tri tisuce igraca i nebi bas tako lako pobunili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kajman
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sub svi 08, 2010 5:38 pm |
|
|
Asgard Hermiod je napisao/la: Gledam sad podatke o BIH u toj igrici koju neigram ali vide se neki podatci na stranici i moram pitat zasto nema HZHB ili bilo kakve hrvatske stranke i zasto hrvatska sad ne napadne BIH kad su je srbi preuzeli pa onda jednostavno drzi drzavu sa hrvatskim igracima iz BIH Mislim da se oni s tri tisuce igraca i nebi bas tako lako pobunili  da ti ogdovorim 1) HZHB nema jer erepublik ne dopušta više od jedna vlade i kongresa u jednoj državi 2) sto se tiče stranki ja sad planiram da se preselim u BiH i da osnujem hrvatsku stranku. u bih nema hrvatske stranke zato sto je većina bih hrvata koja igra erepublik u ehrvatskoj tj i u virtualnom svijetu bježe odavde 3) hrvatska neće da napadne bih zato sto je vojska u bih jos uvijek lojalna edenu i nisu slijedili srpske zapovijedi bilo je planova napada ako ne pobijede muslimani na izborima za predsjednika al posto su pobijedili stvar se polako vraća u normalu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crnjomali
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sub svi 22, 2010 1:02 pm |
|
|
Pozdrav, Vidin da je ova tema počela s "pomozimo eHrvatskoj" ali stvari su se malo promijenile i sada pomoć treba eBiH, razlog je taj što se masu srpskih igrača prijavljuje u BiH, a zapravo im je jedini cilj pljačka države i da budu sluge eSrbiji. Pa je tako prošli mjesec srbin postao predsjednik BiH i u ključnim trenutcima ,rata između Hrvatske i Mađarske, objavio rat Hrvatskoj što je vrlo lako moglo dovesti do brisanja eHrvatske s karte. Zato ako imate volje pridružite se eRepubliku i pomozite i bosni i Hercegovini i domovini Hrvatskoj. BiH=Bog i Hrvati http://www.erepublik.com/en/referrer/mali+crnjo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: sri svi 26, 2010 10:44 pm |
|
|
Vidim da je RS (ovaj turska hrvatska..bar dio) zavrsila u HR ..sad to obavezno zadrzat  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kajman
|
Naslov: Re: EREPUBLIK Postano: ned lip 13, 2010 7:07 pm |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|