HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 lip 2026, 16:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: NK Žepče
PostPostano: 22 svi 2010, 17:01 

slika

Hrvatski nogometni klub iz Žepča u BiH. Klub se prije zvao i NK Zovko Žepče, sve do 2003., a onda je Limorad postao njihov glavni pokrovitelj. Sada je samo NK Žepče. NK Žepče sudjeluje, u sezoni 2008/09. u Prvoj ligi FBiH.Svoje susrete igra na Gradskom stadionu u Žepču, koji može primiti 4000 gledatelja. i koji je još u izgradnji. Klupske boje su plava i bijela.

Vrh

Naslov: Re: NK Žepče
PostPostano: 06 lis 2010, 21:21 

Klub ugašen ovoga ljeta, svi igrači napustili klub, neki su našli nove klubove
juniori i kadeti ipak igraju u okviru svojih natjecanja.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2010, 22:49 

:sad

Šteta,velika,Žepče mi je uvijek bilo drago, i mjesto i klub.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 16:43 

Sve je do novca. Lokoalni biznismeni su digli ruke od kluba, ipak je to čisti trošak, nemože se od toga profitirati, i kad je novca nestalo polako je počelo i gašenje
najprije ispadanje u 1. ligu federacije, pa proljetos i ispadanje iz te lige, i konačno gašenje
Obnovit će se to nekad, ali tko za kad, tako brzo sigurno neće.
I ja sam osobno bio navijač, i to prilično redovan, nije nas bilo puno, najviše 50-tak koji smo zaista navijali, jedne prilike u 1/2 finali kupa protiv orašja nas je bilo 100 (naravno govorim o navijačima, ne o gledateljima)

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 17:49 

steta zepca, kako sad stoji orasje, i oni su krenili nizbrdo mislim

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!!
***Škripari 1996 Široki Brijeg***

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 18:20 

limach je napisao/la:

Orašje se nalazi na 14. mjestu,nadam se da neće ispast iz lige.

Ono što raduje je da je gabelski GOŠK na prvom, a Čapljina na drugom mjestu.SAŠK je trenutno 7. :HercegBosanac

Sport u BiH je trenutno u kurcu,nema interesa poduzetnika ni države.Mora se nešto radit podhitno jer ima dosta naših klubova koji propadaju ili su već propali.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 18:21 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Čudi me da Iljo ne pomogne Orašje. Još je u Nogometnom savezu na samom vrhu.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 18:24 

lider30 je napisao/la:
Čudi me da Iljo ne pomogne Orašje. Još je u Nogometnom savezu na samom vrhu.

Što je pomago pomago.Taj kreten treba podhitno ić iz Saveza.Poslije one blamaže kad je Baka izveo igrače u 80-toj minuti. :smajl006

Vrh

PostPostano: 07 lis 2010, 21:47 

Samo jako! je napisao/la:
limach je napisao/la:

Orašje se nalazi na 14. mjestu,nadam se da neće ispast iz lige.

Ono što raduje je da je gabelski GOŠK na prvom, a Čapljina na drugom mjestu.SAŠK je trenutno 7. :HercegBosanac

Sport u BiH je trenutno u kurcu,nema interesa poduzetnika ni države.Mora se nešto radit podhitno jer ima dosta naših klubova koji propadaju ili su već propali.

Sad baš da je SAŠK naš klub, nebi rekao, prije je bio ali više mislim nije.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2013, 17:37 

Pisao sam tamo na temi grada, pa cu ovdje samo kopirat. Opet postojimo :)

CroKnight je napisao/la:
Vidim da se prije spominjalo NK Zepce, pa da probacim koju. Klub je ponovno pokrenut, igraju sve redom bivsi juniori, nema bas niti jednog igraca sa strane i to je ono sto nas u Zepcu najvise veseli. Neki od njih su nekada nastupali i u seniorskoj ekipi. Od igraca koje treba istaketi naveo bi Petra Dusparu, Vladu Lucica, Dinu Dizdarevica te Kristijana Ivesica. Ostatak ekipe je takodjer za respekt, al ova cetvorica su igraci koji mogu igrati i u PL. Trener je Tado Tomas. Mnogi vjerojatno nikad culi nisu, ali ga poznaju kao Kocu, pod tim imenom ga zna cijelo Zepce. Covjek daje sve u klub, moze se reci da je on glavni sponzor.

Sto se tice rezultata mozemo biti zadovoljni. Klub se takmici u Kandonalnoj ligi ZE-DO kantona sto je cetvrti rang takmicenja. Svi ocekujemo ulazak u Drugu ligu Federacije. Za sada su odigrana tri kola i Zepce je u prvom kolu slavilo na Kosovi protiv Visa sa 1-0. Kod kuce je u drugom kolu pobijedjen Napredak iz Sija sa 2-1, a danas je deklasiran Proleter u Makljenovcu sa 5-0. Glavni konkurent za naslov je Rudar iz Zenice. S njima se igra za 14 dana u Zenici. Trenutno imaju 7 bodova.

Vec u pripremnim utakmicama pocelo se i navijati. Navijacka grupa se zove Pivarici. Razlog je jednostavan - piva. Evo par slika:

Zepce - Nemila 4-0 (Prijateljska utakmica, te ujedno i prva utakmica na kojoj se navijalo)
slika

Vis - Zepce 0-1
slika

Zepce - Napredak 2-1
slika

Proleter - Zepce 0-5
slika

Veseli cinjenica da je iz utakmice u utakmicu sve vise i vise navijaca. Danas je na gostovanju bilo vise nego proslu domacu. Sad bi na domacoj trebalo da bude nesto jos bolje.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2013, 20:54 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Bravo momci.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2013, 23:43 

Eto, gotova je polusezona. Kako ima svega 8 klubova u ligi onda liga vrlo kratko traje, jesenji dio 7 utakmica. Upisali smo 5 pobjeda, 1 remi i 1 poraz. Dobili smo Vis 1-0 vani, Napredak 2-1 kuci, Proleter 5-0 vani, Gradinu 9-0 kuci i Borac 3-0 kuci. Izgubili smo od glavnog konkuretna, Rudara u Zenici sa 1-0. Mogu reci i pomalo nesretno, primili smo gol u 88. minuti, a u 75. je Duspara isao sam 1 na 1 s golmanom i pucao u njega. U zadnjem kolu je ubiljezen remi u Nemiloj, bilo je 1-1.

Na tabeli je prvi Rudar sa 17 bodova, a mi smo drugi sa 16. Oni na proljece stizu u Zepce i sve je u nasim rukama. Iza nas Nemila zaostaje 3 boda, a Napredak 4. Ovi ostali su daleko.

Ponajbolji igrac je definitivno Dino Dizdarevic koji je zabio 9 golova u ovih 7 utakmica. Pored golova svojom brzinom je protivnike prakticki ismijavao, te ih izludjivao driblinzima. Interesantno da je on jedini nehrvat u prvih 11. U rezervama imaju jos 2, ali je to poptuno nebitno. Dok se znoje za grb Zepca svi ce ih podrzati, a sve trojica su nebrojeno puta dozivjeli skandiranje svog imena sa tribina, pogotovo Dizdarevic.

Pored Dizdarevica istakeo bi jos par igraca. Vlado Lucic, jedan od najboljih igraca Zepca. Kristijan Ivesic, svima poznati, bivsi igrac Travnika, Zrinjskog, te prvaka PLFBiH prosle sezone, Viteza. Igrao je i za jos neke manje klubove. Tu je i Petar Duspara, navijacima Zepca znaju dovoljno o njemu.

Od mladjih bi istakeo Kristijana Jukica koji se pokazao odlicnim rjesenjem na mjestu stopera. Prosle sezone je igrao za juniorski tim. Anton Tadic je stariji godinu dana i nakon juniora je koliko ja znam samo usputno trenirao dok je isao na fakultet. Igra veznog, nije los, a vjerujem da moze i puno bolje. Od njega se uvijek puno ocekivalo. Nikola Tadic je isto godiste kao i Anton. On je imao jednu epizodu u Krivaji. Igra krilnog napadaca i zabio je pet golova.

Ono sto najvise veseli je cinjenica da su svi igraci koji igraju ponikli u NK Zepcu. Uprava je izdala striktno naredjenje da neki igraci sa strane ne mogu igrati za nas klub, te se par njih nakon priprema vratilo tamo odakle su i dosli.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: