|
|
Stranica: 199/3853.
|
[ 96307 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 15:58 |
|
|
dudu je napisao/la: btw, očekujem da uzmemo većinu u svim općinama Srednje Bosne koje su na knap, samo zbog tih Bosanaca. kasnije ćemo se lako pozivati na to da nema nikakvih dokaza da ti Bosanci nisu prikriveni Hrvati i da nam je većina zapravo još uvjerljivija.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nas i Ostalih milijun. Bošnjaci su prdnuli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:06 |
|
|
|
a zasto vas i ostalih..ostali ce biti vecinom bosnjaci..kao ja npr. i mnogi koje poznajem...svi cemo se izjasniti kao ostali... ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:06 |
|
|
|
Sa Ostalim je lakše trgovati. Nužno im potrebna konstitutivnost, koju im samo Hrvati mogu dati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Sa Ostalim je lakše trgovati. Nužno im potrebna konstitutivnost, koju im samo Hrvati mogu dati. politika koja se vodi na ovom forumu, je ista ona koju su vodili srbi pocetkom 90-ih tipa "odvesti muslimanski narod u nestanak.."... umjesto da se uci na greskama drugih, ovdje se raduje kvazi-misljenjima kako bosnaski muslimani u fbih izumiru..a hrvata sve vise i vise..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:13 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: BBC je napisao/la: Sa Ostalim je lakše trgovati. Nužno im potrebna konstitutivnost, koju im samo Hrvati mogu dati. politika koja se vodi na ovom forumu, je ista ona koju su vodili srbi pocetkom 90-ih tipa "odvesti muslimanski narod u nestanak.."... umjesto da se uci na greskama drugih, ovdje se raduje kvazi-misljenjima kako bosnaski muslimani u fbih izumiru..a hrvata sve vise i vise.. To je tvoje viđenje stvari. Ali ti si Musliman pa niste baš poznati kao realni i istiniti ljudi. Situacija na terenu pokazuje da volite prevariti i slagati. Hebi ga, nisma ja kriv tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62874 Lokacija: DAZP HQ
|
bullmastiff je napisao/la: a zasto vas i ostalih..ostali ce biti vecinom bosnjaci..kao ja npr. i mnogi koje poznajem...svi cemo se izjasniti kao ostali... ;) s guštom ćemo vas koristiti tipa 30% Hrvata i ostalih odlučno se protivi bošnjakizaciji Federacije. 30% Hrvata i ostalih u Federaciji odlučni su da održe ovaj entitet na europskom putu. bošnjački planovi o arapizaciji situacije u FBIH bit će osujećeni od 30% Hrvata i ostalih. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 16:29 |
|
|
dudu je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: a zasto vas i ostalih..ostali ce biti vecinom bosnjaci..kao ja npr. i mnogi koje poznajem...svi cemo se izjasniti kao ostali... ;) s guštom ćemo vas koristiti tipa 30% Hrvata i ostalih odlučno se protivi bošnjakizaciji Federacije. 30% Hrvata i ostalih u Federaciji odlučni su da održe ovaj entitet na europskom putu. bošnjački planovi o arapizaciji situacije u FBIH bit će osujećeni od 30% Hrvata i ostalih.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 17:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
|
Vidim lola pita kako možemo mrziti najviše probosanski narod? Čekaj malo, kako mi možemo mrizit sami sebe? Pa Hrvati su jedini probosanski narod. Jedino u općinama gdje su kontrolirali Hrvati i gradovima ima multietničke "harmonije" i jedino u hrvatskim općinama Bošnjak može postat načelnik premda Bošnjaci nemaju većinu dok Hrvat nema šanse da postane načelnik u muslimanskoj općini. Općine Bugojno, Konjic i Kakanj koje su kontrolirali Muslimani, Arapi itd. su temeljito očišćene od Hrvata, i njihov povratak je spriječen. Što se Sarajeva tiče to je grad sa džamijom, katoličkom crkvom, sinagogom, pravoslavnom crkvom.... I još 104 džamije. 90% muslimanski. To će popis dokazat.
I btw. gospodine bullmastiff. Cilj ove teme nije bio dokazati kako Muslimani izumiru a Hrvata je sve više, već demistificrati vaša uvjerenja i svršavanja kako ćete vi poklopit čitav šupak Europe, tzv. BiH. I ja sam veoma uvjeren kako će ogromna većina (iznad 96%) nekadašnjih Muslimana se ovaj puta izjasnit kao Bošnjaci, a ne kao Bosanci, Bosanci i Hercegovci itd. jer će vam to kazat hodže na džumi. Nije prvi put, i nemoj ni pokušavat razuvjerit me.
Što se razmnožavanja tiče, po tom pitanju su sva tri naroda u kurcu. Samo neki u većem a neki u manjem...
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24733 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Definitvno je muslimanska mainstream politika duboko antibosanska.
Naginjanje centralizaciji u složenoj državi, predlaganje ustroja na tragu hegemonije najbrojnijih, konstantno političko preglasavanje čitavog jednog naroda - koji je sastavni dio zemlje, blagonaklonost prema 400-godišnjim okupatorima, koji su najviše unazadili zemlju u njenoj povijesti, mržnja i prema velikoj većini Srba, koji su također temeljna sastavnica BiH (iako pri tome koriste eufemizme i verbalne kamuflaže) - definitvno ih čine najjačom antibosanskom stranom u ovom BiH loncu.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 18:04 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
bullmastiff je napisao/la: kako volim ovaj forumm.pravi je pokazatelj mrznje pojedinih struktura prema probosanski orjentiranom narodu...
Probosanski orjentiranom narodu? Reci da se šališ. bullmastiff je napisao/la: jedini kantoni koji su u plusu su ;SA , TZ i ZE...zadnja dva mjeseca i HErc-NE kanton biljezi pozitivan prirodni prirastaj, pa i kanton 10, Nikad nisam čuo za taj kanton. Znam jedino za Hercegbosansku županiju.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 18:15 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
bullmastiff je napisao/la: BBC je napisao/la: Sa Ostalim je lakše trgovati. Nužno im potrebna konstitutivnost, koju im samo Hrvati mogu dati. politika koja se vodi na ovom forumu, je ista ona koju su vodili srbi pocetkom 90-ih tipa "odvesti muslimanski narod u nestanak.."... umjesto da se uci na greskama drugih, ovdje se raduje kvazi-misljenjima kako bosnaski muslimani u fbih izumiru..a hrvata sve vise i vise.. Muslihmani, nihko ne smeh da vas bihje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 18:29 |
|
|
licanhh je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: politika koja se vodi na ovom forumu, je ista ona koju su vodili srbi pocetkom 90-ih tipa "odvesti muslimanski narod u nestanak.."... umjesto da se uci na greskama drugih, ovdje se raduje kvazi-misljenjima kako bosnaski muslimani u fbih izumiru..a hrvata sve vise i vise.. Muslihmani, nihko ne smeh da vas bihje Samo se sada čuje, izbrisati hrvatski narod, bošnjaci, bosanci i ostala islamska apaška plemena u svetom džihadu  Zero points. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 20:32 |
|
|
dudu je napisao/la: http://www.forum.hr/showthread.php?t=701252&page=72 pratite uzbudljivu raspravu live.  Uhvatio sam par minuta slobodnog vremena i za tako kratko vrijeme sam shvatio-niste vi dobri sekunde. Nema šta,žestoko jebete iz Bostona,Zagreba,Beča i ostalih dalekih krajeva. Oprostite,ali smiješni ste. Svi podjednako. I Jack,i Bošnjo,i Dudu,i Ceha...svi ste vi u 'par deka'. Gdje vi gubite dragocjeno vrijeme,Bože dragi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 stu 2012, 21:09 |
|
|
zmajček je napisao/la: dudu je napisao/la: http://www.forum.hr/showthread.php?t=701252&page=72 pratite uzbudljivu raspravu live.  Uhvatio sam par minuta slobodnog vremena i za tako kratko vrijeme sam shvatio-niste vi dobri sekunde. Nema šta,žestoko jebete iz Bostona,Zagreba,Beča i ostalih dalekih krajeva. Oprostite,ali smiješni ste. Svi podjednako. I Jack,i Bošnjo,i Dudu,i Ceha...svi ste vi u 'par deka'. Gdje vi gubite dragocjeno vrijeme,Bože dragi... Svako ima svoje veselje  Jbg. mislim da se hrvatska zemlja ne smije prodati za par kuna/maraka/eura i ne sviđa mi se što moji sunarodnjaci pate. Ni manje ni više. Sve ostalo, pet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:21 |
|
|
|
ja se prvi necu izraziti kao bosnjak vc bosanac .znaci odo u ostale... a sve nacionalisticke politike se ukinuti moraju....akd tad :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:25 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: ja se prvi necu izraziti kao bosnjak vc bosanac .znaci odo u ostale... a sve nacionalisticke politike se ukinuti moraju....akd tad :) Znači umjesto Bošnjaka nacionaliste islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate, ti ćeš biti Bosanac nacionalist islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate ? To nešto kao kad Ratko Mladić kapu sa petokrakom zamijeni kokardom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:37 |
|
|
|
Odnosno kad Jugoslaven ateist Mladić ˝postane˝ (preko noći) Srbin Svetosavac Mladić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:37 |
|
|
BBC je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: ja se prvi necu izraziti kao bosnjak vc bosanac .znaci odo u ostale... a sve nacionalisticke politike se ukinuti moraju....akd tad :) Znači umjesto Bošnjaka nacionaliste islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate, ti ćeš biti Bosanac nacionalist islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate ? To nešto kao kad Ratko Mladić kapu sa petokrakom zamijeni kokardom. Ne kuže oni to. Zato će u svim općinam SBŽa osim Praljkova (bivšeg DVakufa) većina bit Hrvati, iza njih će ići Bošnjaci, pa ovi čudnovati kljunaši Bosanci. A prvi narod po brojnosti u BiH će biti Srbi. Ko im kriv kad su tuke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:40 |
|
|
Neće Srbi bit prvi po brojnosti IZ i Muslimanski političari će odradit svoje do popisa i 90 % Muslimana će se izjasnit kao Bošnjaci. Al u općinama gdje su inače na knap sa drugim narodom/ima.. E tu je već druga pjesma 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:45 |
|
|
Ibar je napisao/la: Neće Srbi bit prvi po brojnosti IZ i Muslimanski političari će odradit svoje do popisa i 90 % Muslimana će se izjasnit kao Bošnjaci. Al u općinama gdje su inače na knap sa drugim narodom/ima.. E tu je već druga pjesma  Dobro, u Tuzli i Sarajevu će isto biti nešto Bosanaca  Ali, zanimljivo je ložiti ove budale na stupicu koju su sami sebi složili. Bosna od Tešnja do Goražda SBŽ će biti interesantan u svakom slučaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62874 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Bosanci su pošteniji, dio države se makar zove Bosna, ali gdje je matica Bošnja Bošnjacima?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 01:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Bosanci su pošteniji, dio države se makar zove Bosna, ali gdje je matica Bošnja Bošnjacima?! Mitska zemlja, otok na bošnjačkom moru Negdje ispod vode kod Krakatua? Bošnjačka atlantida (kad već imaju Amona-ba i piramide  ).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 02:14 |
|
|
Pa da Bosanci su zapravo Švicarci to jest eto identificiraju se s državom i to je to 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 09:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39046 Lokacija: Gl. grad regije
|
bullmastiff je napisao/la: ja se prvi necu izraziti kao bosnjak vc bosanac .znaci odo u ostale... a sve nacionalisticke politike se ukinuti moraju....akd tad :) Šta to "Bosanci" nemaju nacionalizma ni "patriotizma"? Ako imaju, po čemu je drukčiji u odnosu na druga 3 osim što ga nema u Ustavu?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|