|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lili
|
Naslov: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 20:31 |
|
|
Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH i nositelj liste HDZ BiH za Zastupnički dom Parlamenta BiH, jučer je (četvrtak, 9. rujna 2010.) predvodio izaslanstvo HDZ BiH na Javnoj tribini ''Slušamo vas'' održanoj u Stocu. Čović je također još jednom iskoristio priliku da naglasi kako je zapravo jedini pravi protivnik hrvatskih stranaka na izborima Željko Komšić, dok hrvatske stranke između sebe nemaju velikih razlika po pitanju osnovnih načela u vezi sa sudbinom hrvatskoga naroda u BiH. Pa zašto se Gospoda koja (kažu da) predstavljaju Hrvate u BH se ne dogovore o jednom kandidatu protiv Željka Komšića i ovaj kandidat bi sigurno pobijedio, ali očito im to nije cilj http://is.gd/f4sCs
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 20:33 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
moraju oni jos malo sazrijeti politicki, da bi shvatili da se ovlasti mogu podjeliti ravnopravno.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
 |
Pete_US
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:31 |
|
|
Ne treba nikada ocajavati. Mozda je na djelu ono sto Francuzi zovu "la politque du pire", odnsno rezon sto gore - to bolje. Pobjedi li doista Komsic mozda ce to najzad natjerati politicke snage u Hrvata da se ozbiljno ujedine. I jedini nacin da se ponovo krene radjati HB u nekoj formi, a na to Bosnjaci i tako nemaju namjeru pristati dogovorno, tako da ce morati nekakva mini-kriza izazvana nekim skandalom tog tipa i onda provodjenje stvari mimo njihove volje, u mjeri u kojoj oni to ne bi mogli prijeciti. Vise sam puta govorio da je jedini otvoreni put ka HB koji ja vidim ujedinjenje zupanija sa hrvatskom vecinom. Nece to Bosnjaci priznavati, odnosno nece dok ih se ne primora, kao sto ne bi nista drugo, ali pobjedi li Komsic i hrvatskim zupanijama najzad prekipi slanje novca u Sarajevo (a i Hrvatima opcenito da nemaju svog clana predsjednistva), mozda one na njegovu pobjedu odgovore otimanjem ovlasti od centra i nekom formom politickog udruzivanja. Zacetak HB, i cini mi se da Sarajevo tu ne bi moglo puno toga promjeniti. Znam da to ostavlja neka teritorijalna pitanja otvorenim ali je mozda bolje da se prvo stvori nekakva HB pa da onda ONA o tome postavi pitanje i pregovara, plasim se da bude li se cekalo da Bosnjaci pristanu na nekakvu HB ciji se zemljovidi ovdje crtaju, onda taj momenat nikada nece doci. Interesantno mi je da je nesto ovako (ujedinjenje zupanija sa hrvaskom vecinom) natuknuo i Rajko Vasic u onom intervjuu, ma sto tko o njemu mislio, covjek je cini mi se realista. Na koncu ne mogu da izdrzim s' obzirom na potonje rezultate  , da jedan antikomunista i pristasa kapitalizma i slobodnog trzista navija za njih, go figure. No uvijek je tu bilo anarkizma i ludila a i boje su takve, tako da ce mi i Bog i mozda poneki ovdje oprostiti  .
Privitak/ci: |

001.gif [ 4.4 KiB | Pogledano 6219 put/a. ]
|
_________________ Dum spiro spero.
|
|
Vrh |
|
 |
josi
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:32 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
Ja se nekad pitam sta stoji iz toga da se oni nemogu da dogovore oko zajednickog kandidata. Sigurno je tu isto lova umjesana.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:50 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18143 Lokacija: Drina je na granici!
|
HDZ I HSP godinam presipaju iz šupljeg u prazno, ja niti ove godine neću izaći na izbore, drugim riječima bojkotujem, nemam za koga glasovati, a tuđinu neću da dadnem glas. 
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24404 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne znam zašto bi i bio samo jedan kandidat? Dobro jutro Sjeverna Koreja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
josi
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:54 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
ManInBlack je napisao/la: HDZ I HSP godinam presipaju iz šupljeg u prazno, ja niti ove godine neću izaći na izbore, drugim riječima bojkotujem, nemam za koga glasovati, a tuđinu neću da dadnem glas.  To sto ti mislis je tvoja stvar ali ja upravo mislim da ti dajes tuđinu tvoj glas sa neglasanjem.
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 10 ruj 2010, 23:58 |
|
|
Pete_US je napisao/la: Ne treba nikada ocajavati. Mozda je na djelu ono sto Francuzi zovu "la politque du pire", odnsno rezon sto gore - to bolje. Pobjedi li doista Komsic mozda ce to najzad natjerati politicke snage u Hrvata da se ozbiljno ujedine. I jedini nacin da se ponovo krene radjati HB u nekoj formi, a na to Bosnjaci i tako nemaju namjeru pristati dogovorno, tako da ce morati nekakva mini-kriza izazvana nekim skandalom tog tipa i onda provodjenje stvari mimo njihove volje, u mjeri u kojoj oni to ne bi mogli prijeciti. Vise sam puta govorio da je jedini otvoreni put ka HB koji ja vidim ujedinjenje zupanija sa hrvatskom vecinom. Nece to Bosnjaci priznavati, odnosno nece dok ih se ne primora, kao sto ne bi nista drugo, ali pobjedi li Komsic i hrvatskim zupanijama najzad prekipi slanje novca u Sarajevo (a i Hrvatima opcenito da nemaju svog clana predsjednistva), mozda one na njegovu pobjedu odgovore otimanjem ovlasti od centra i nekom formom politickog udruzivanja. Zacetak HB, i cini mi se da Sarajevo tu ne bi moglo puno toga promjeniti. Znam da to ostavlja neka teritorijalna pitanja otvorenim ali je mozda bolje da se prvo stvori nekakva HB pa da onda ONA o tome postavi pitanje i pregovara, plasim se da bude li se cekalo da Bosnjaci pristanu na nekakvu HB ciji se zemljovidi ovdje crtaju, onda taj momenat nikada nece doci. Interesantno mi je da je nesto ovako (ujedinjenje zupanija sa hrvaskom vecinom) natuknuo i Rajko Vasic u onom intervjuu, ma sto tko o njemu mislio, covjek je cini mi se realista. Na koncu ne mogu da izdrzim s' obzirom na potonje rezultate  , da jedan antikomunista i pristasa kapitalizma i slobodnog trzista navija za njih, go figure. No uvijek je tu bilo anarkizma i ludila a i boje su takve, tako da ce mi i Bog i mozda poneki ovdje oprostiti  . 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24404 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Blokirati ceste na Makljenu (Bugojno -Jablanica), Bijelom Polju (Sarajevo-Mostar), na Kupreškim Vratima (Bugojno - Kupres) i u Žepču (Zenica - Doboj). Pogotovo ljeti. Nek iz trokuta se ide 500 km na more, preko RS-a.
Valjda će izbor Komšića učiniti jedan korak bliže ovom scenariju. Ili da barem jednom 50.000 ljudi izađe u Mostaru na prosvjede.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:11 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: HDZ I HSP godinam presipaju iz šupljeg u prazno, ja niti ove godine neću izaći na izbore, drugim riječima bojkotujem, nemam za koga glasovati, a tuđinu neću da dadnem glas.  Upravo je koalicija koja je na vlasti u županijama izazvala veliko zlo i pomutnju u hrvatskim redovima, još ako znamo da je 90-ka osnovana od Hrvatske, odnosno od Ive Sanadera, s ciljem da i dalje ima Hrvate u BiH kao bezpogovorne poslušnike, ako znamo da ta koalicija vrlo vjerovatno doživljava debakl u ZHŽ, a nakon toga i u svim većinskim hrvatskim krajevima (jer šta se desi u ŽZH jednostavno se prelijeva na ostale županije s Hrvatskom većinom) jednostavno treba podržati najjaču hrvatsku stranku i u budućnosti ne dopuštati nikakve podjele koje će rezultirati da tipovi Lijanovića i slični kvislinzi imaju ikakvu vlast. Ali evo, i hrvatska politika se vraća HDZ BiH i službeno podržavaju HDZ BiH, a i ostale udruge kao HVO i sl., mislim da ovi koji su neodlučni ne trebaju mnogo razmišljati, neka samo zbroje dva i dva.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:27 |
|
|
bonfif je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: HDZ I HSP godinam presipaju iz šupljeg u prazno, ja niti ove godine neću izaći na izbore, drugim riječima bojkotujem, nemam za koga glasovati, a tuđinu neću da dadnem glas.  Upravo je koalicija koja je na vlasti u županijama izazvala veliko zlo i pomutnju u hrvatskim redovima, još ako znamo da je 90-ka osnovana od Hrvatske, odnosno od Ive Sanadera, s ciljem da i dalje ima Hrvate u BiH kao bezpogovorne poslušnike, ako znamo da ta koalicija vrlo vjerovatno doživljava debakl u ZHŽ, a nakon toga i u svim većinskim hrvatskim krajevima (jer šta se desi u ŽZH jednostavno se prelijeva na ostale županije s Hrvatskom većinom) jednostavno treba podržati najjaču hrvatsku stranku i u budućnosti ne dopuštati nikakve podjele koje će rezultirati da tipovi Lijanovića i slični kvislinzi imaju ikakvu vlast. Ali evo, i hrvatska politika se vraća HDZ BiH i službeno podržavaju HDZ BiH, a i ostale udruge kao HVO i sl., mislim da ovi koji su neodlučni ne trebaju mnogo razmišljati, neka samo zbroje dva i dva. Devedesetka je nastala jer je HDZ pristao na pogubni travanjski paket, a HR je je i tu imala spasonosnu ulogu, danas kad se HDZ odrhvao prijetnjama zatvorom, vraća se na pravi put pa kao takav ponovo ima i podršku onih malo odgovornijih i onih sa sposobnosti sagledavanja šire slike od lokalne i prizemne furke osobnog nadjebavanja! I nemoj zajebavti i ponižavati nas Hrvate iz HB da smo ikad bili ičiji poslušnici jer ćemo se opet posvađat!
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:31 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: bonfif je napisao/la: Upravo je koalicija koja je na vlasti u županijama izazvala veliko zlo i pomutnju u hrvatskim redovima, još ako znamo da je 90-ka osnovana od Hrvatske, odnosno od Ive Sanadera, s ciljem da i dalje ima Hrvate u BiH kao bezpogovorne poslušnike, ako znamo da ta koalicija vrlo vjerovatno doživljava debakl u ZHŽ, a nakon toga i u svim većinskim hrvatskim krajevima (jer šta se desi u ŽZH jednostavno se prelijeva na ostale županije s Hrvatskom većinom) jednostavno treba podržati najjaču hrvatsku stranku i u budućnosti ne dopuštati nikakve podjele koje će rezultirati da tipovi Lijanovića i slični kvislinzi imaju ikakvu vlast. Ali evo, i hrvatska politika se vraća HDZ BiH i službeno podržavaju HDZ BiH, a i ostale udruge kao HVO i sl., mislim da ovi koji su neodlučni ne trebaju mnogo razmišljati, neka samo zbroje dva i dva.
Devedesetka je nastala jer je HDZ pristao na pogubni travanjski paket, a HR je je i tu imala spasonosnu ulogu, danas kad se HDZ odrhvao prijetnjama zatvorom, vraća se na pravi put pa kao takav ponovo ima i podršku onih malo odgovornijih i onih sa sposobnosti sagledavanja šire slike od lokalne i prizemne furke osobnog nadjebavanja! I nemoj zajebavti i ponižavati nas Hrvate iz HB da smo ikad bili ičiji poslušnici jer ćemo se opet posvađat! Nećemo se svađati, no sikiriki  , imamo razilaženja oko nekih pitanja koja nisu od krucijalne važnosti za suradnju  bit poruke je da Hrvati mogu ostvariti jedinstvo i nekakvu ulogu jedino kroz stranku koju sam spomenuo, ostalo je sve nebitno, bilo-prošlo, živimo sadašnjost 
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:37 |
|
|
Nezaposlenost i siromaštvo su najveći neprijatelj i hrvatskog narodaPovodom učestalih napada na nas i Željka Komšića od strane HDZ-ova i HSP-a, željeli bismo da pošaljemo nekoliko poruka javnosti. SDP-ov jedini neprijatelj je katastrofalno stanje na svakom pedlju BiH, koje na isti način pogađa sve građane, sve narode i sve pojedince. Naše oružje za obračun sa takvim stanjem su naši programi iz oblasti pravde, obrazovanja, ekonomije, zdravstva i socijalnih prava. HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP napadima na SDP pokušavaju izbjeći odgovornost za stanje u koje su doveli Hrvate i sve druge građane BiH. Izbori 3.10. će biti referendum o rezultatima rada vlasti u protekle 4 godine i zato je potrebno da HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP odgovore na nekoliko pitanja: - koje vladajuće političke stranke su godinama iseljavale majke iz zapadne Hercegovine šaljući ih u drugu državu po dječje doplatke umjesto da su im ta prava osigurali u svojim matičnim prebivalištima u svojoj zemlji? - koje su političke opcije i stranke, pljačkajući njihovu imovinu, na rub očaja dovele npr. radnike OTP-a Široki Brijeg i grudske "Bekije"? - koje političke stranke i čije Vlade su od Skupštine Zapadnohercegovačke županije napravile trgovačko društvo gdje se svakog trenutka znalo koliko para košta jedna ruka? - koje stranke i koje Vlade su dijelile i dijele poticaje fiktivnim firmama koje su služile i služe kao stranačke podružnice za kupovinu glasova? - čiji se bivši i sadašnji lideri zbog presuda i kriminala ne smiju primaknuti međudržavnoj granici između BiH i RH? - čiji i koji lideri po mišljenje idu malo u Zagreb, a malo u Laktaše? - pod čijim i vodstvom kojih političkih stranaka je iz Bosne i Hercegovine iselilo 300 000 pripadnika naroda za čije se interese navodno bore? - na kraju, bilo bi dobro da odgovore, pošto je vrijeme polaganja računa, i na pitanje: Šta su konkretno kao vladajuće stranke radile zadnjih 20 godina? Centar za informisanje SDP BiH http://www.sdp.ba/novost/11544/Nezaposlenost-i-siromastvo-su-najveci-neprijatelj-i-hrvatskog-naroda 
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:44 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Nezaposlenost i siromaštvo su najveći neprijatelj i hrvatskog narodaPovodom učestalih napada na nas i Željka Komšića od strane HDZ-ova i HSP-a, željeli bismo da pošaljemo nekoliko poruka javnosti. SDP-ov jedini neprijatelj je katastrofalno stanje na svakom pedlju BiH, koje na isti način pogađa sve građane, sve narode i sve pojedince. Naše oružje za obračun sa takvim stanjem su naši programi iz oblasti pravde, obrazovanja, ekonomije, zdravstva i socijalnih prava. HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP napadima na SDP pokušavaju izbjeći odgovornost za stanje u koje su doveli Hrvate i sve druge građane BiH. Izbori 3.10. će biti referendum o rezultatima rada vlasti u protekle 4 godine i zato je potrebno da HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP odgovore na nekoliko pitanja: - koje vladajuće političke stranke su godinama iseljavale majke iz zapadne Hercegovine šaljući ih u drugu državu po dječje doplatke umjesto da su im ta prava osigurali u svojim matičnim prebivalištima u svojoj zemlji? - koje su političke opcije i stranke, pljačkajući njihovu imovinu, na rub očaja dovele npr. radnike OTP-a Široki Brijeg i grudske "Bekije"? - koje političke stranke i čije Vlade su od Skupštine Zapadnohercegovačke županije napravile trgovačko društvo gdje se svakog trenutka znalo koliko para košta jedna ruka? - koje stranke i koje Vlade su dijelile i dijele poticaje fiktivnim firmama koje su služile i služe kao stranačke podružnice za kupovinu glasova? - čiji se bivši i sadašnji lideri zbog presuda i kriminala ne smiju primaknuti međudržavnoj granici između BiH i RH? - čiji i koji lideri po mišljenje idu malo u Zagreb, a malo u Laktaše? - pod čijim i vodstvom kojih političkih stranaka je iz Bosne i Hercegovine iselilo 300 000 pripadnika naroda za čije se interese navodno bore? - na kraju, bilo bi dobro da odgovore, pošto je vrijeme polaganja računa, i na pitanje: Šta su konkretno kao vladajuće stranke radile zadnjih 20 godina? Centar za informisanje SDP BiH http://www.sdp.ba/novost/11544/Nezaposlenost-i-siromastvo-su-najveci-neprijatelj-i-hrvatskog-naroda  SDP-ova briga za Hrvate je tolika da nam čak i predsjednika izaberu, lijepo nema što, ako ništa drago mi je vidjeti da hrvatske stranke napadju SDP bez iznimke, vaša licemjernost nema granica, i kao vi se borite za BH Hrvata i zapadnu hercegovinu? Ne boj se ti za to, to će Hrvati sami između sebe rješiti, pa kako bude. Navodi se iseljvanje Hrvata, koji samo licemjeri, pa to nema nigdje, gadi mi se sada mnogo toga a na vrhu piramide je ipak bio i ostao tzv. SDP tj. nacionalisička Bošnjačka stranka. Uostalom ima li tko sankcionirati učestale provokacije ovog SDP-ovca koje se konstantno ponavljaju?
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 00:58 |
|
|
bonfif je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Nezaposlenost i siromaštvo su najveći neprijatelj i hrvatskog narodaPovodom učestalih napada na nas i Željka Komšića od strane HDZ-ova i HSP-a, željeli bismo da pošaljemo nekoliko poruka javnosti. SDP-ov jedini neprijatelj je katastrofalno stanje na svakom pedlju BiH, koje na isti način pogađa sve građane, sve narode i sve pojedince. Naše oružje za obračun sa takvim stanjem su naši programi iz oblasti pravde, obrazovanja, ekonomije, zdravstva i socijalnih prava. HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP napadima na SDP pokušavaju izbjeći odgovornost za stanje u koje su doveli Hrvate i sve druge građane BiH. Izbori 3.10. će biti referendum o rezultatima rada vlasti u protekle 4 godine i zato je potrebno da HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP odgovore na nekoliko pitanja: - koje vladajuće političke stranke su godinama iseljavale majke iz zapadne Hercegovine šaljući ih u drugu državu po dječje doplatke umjesto da su im ta prava osigurali u svojim matičnim prebivalištima u svojoj zemlji? - koje su političke opcije i stranke, pljačkajući njihovu imovinu, na rub očaja dovele npr. radnike OTP-a Široki Brijeg i grudske "Bekije"? - koje političke stranke i čije Vlade su od Skupštine Zapadnohercegovačke županije napravile trgovačko društvo gdje se svakog trenutka znalo koliko para košta jedna ruka? - koje stranke i koje Vlade su dijelile i dijele poticaje fiktivnim firmama koje su služile i služe kao stranačke podružnice za kupovinu glasova? - čiji se bivši i sadašnji lideri zbog presuda i kriminala ne smiju primaknuti međudržavnoj granici između BiH i RH? - čiji i koji lideri po mišljenje idu malo u Zagreb, a malo u Laktaše? - pod čijim i vodstvom kojih političkih stranaka je iz Bosne i Hercegovine iselilo 300 000 pripadnika naroda za čije se interese navodno bore? - na kraju, bilo bi dobro da odgovore, pošto je vrijeme polaganja računa, i na pitanje: Šta su konkretno kao vladajuće stranke radile zadnjih 20 godina? Centar za informisanje SDP BiH http://www.sdp.ba/novost/11544/Nezaposlenost-i-siromastvo-su-najveci-neprijatelj-i-hrvatskog-naroda  SDP-ova briga za Hrvate je tolika da nam čak i predsjednika izaberu, lijepo nema što, ako ništa drago mi je vidjeti da hrvatske stranke napadju SDP bez iznimke, vaša licemjernost nema granica, i kao vi se borite za BH Hrvata i zapadnu hercegovinu? Ne boj se ti za to, to će Hrvati sami između sebe rješiti, pa kako bude. Navodi se iseljvanje Hrvata, koji samo licemjeri, pa to nema nigdje, gadi mi se sada mnogo toga a na vrhu piramide je ipak bio i ostao tzv. SDP tj. nacionalisička Bošnjačka stranka. Uostalom ima li tko sankcionirati učestale provokacije ovog SDP-ovca koje se konstantno ponavljaju? sacekaj malo ...polako 
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:05 |
|
|
Šta se ima čekati, ti misliš stvarno da će Hrvati nekada podržati SDP u značajnom broju? Pa moram reći da živiš u zabludi, to je tako to je činjenica i to se ne može promijeniti, ako misliš da može ne znam kako to misliš izvest? Ukoliko se hvatate za ekonomski program, bilo kako bilo pod SDP-ovom "čizmom" živi sirotinja veća nego pod kontrolom gdje vladaju hrvatske stranke, i tako je bilo a i biti će, nemoj se zavaravat i živjeti u zabludi postajući iz daleke zemlje, iako bih osobno volio da nam je svima u BiH prosjek plaća nekih 1500€ da me pogrešno ne shvatiš, ali taj tvoj SDP se nema razloga pozivati na nekakve ekonomske mjere i programe, ma znaš i sve to sam.
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:09 |
|
|
bonfif je napisao/la: Šta se ima čekati, ti misliš stvarno da će Hrvati nekada podržati SDP u značajnom broju? Pa moram reći da živiš u zabludi, to je tako to je činjenica i to se ne može promijeniti, ako misliš da može ne znam kako to misliš izvest? Ukoliko se hvatate za ekonomski program, bilo kako bilo pod SDP-ovom "čizmom" živi sirotinja veća nego pod kontrolom gdje vladaju hrvatske stranke, i tako je bilo a i biti će, nemoj se zavaravat i živjeti u zabludi postajući iz daleke zemlje, iako bih osobno volio da nam je svima u BiH prosjek plaća nekih 1500€ da me pogrešno ne shvatiš, ali taj tvoj SDP se nema razloga pozivati na nekakve ekonomske mjere i programe, ma znaš i sve to sam. Za tebe Bihac daleka zemlja? Odakle ti to pises? Ne reci nikad, NIKAD 
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:12 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: bonfif je napisao/la: Šta se ima čekati, ti misliš stvarno da će Hrvati nekada podržati SDP u značajnom broju? Pa moram reći da živiš u zabludi, to je tako to je činjenica i to se ne može promijeniti, ako misliš da može ne znam kako to misliš izvest? Ukoliko se hvatate za ekonomski program, bilo kako bilo pod SDP-ovom "čizmom" živi sirotinja veća nego pod kontrolom gdje vladaju hrvatske stranke, i tako je bilo a i biti će, nemoj se zavaravat i živjeti u zabludi postajući iz daleke zemlje, iako bih osobno volio da nam je svima u BiH prosjek plaća nekih 1500€ da me pogrešno ne shvatiš, ali taj tvoj SDP se nema razloga pozivati na nekakve ekonomske mjere i programe, ma znaš i sve to sam. Za tebe Bihac daleka zemlja? Odakle ti to pises? Ne reci nikad, NIKAD  Upratih jednom tj. jučer čini mi se, da je Bumbar (koji je inače ovjde Mod, rekao da ne pišeš iz BiH, naravno g. Bihać, po vašem IP se može vidjeti od kuda pišete, a modovi imaju pristup našim IP-ovima) rekao da pišeš iz neke egzotične zemlje, nemam razloga sumnjati u to.
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:14 |
|
|
bonfif je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Za tebe Bihac daleka zemlja? Odakle ti to pises? Ne reci nikad, NIKAD  Upratih jednom tj. jučer čini mi se, da je Bumbar (koji je inače ovjde Mod, rekao da ne pišeš iz BiH, naravno g. Bihać, po vašem IP se može vidjeti od kuda pišete, a modovi imaju pristup našim IP-ovima) rekao da pišeš iz neke egzotične zemlje, nemam razloga sumnjati u to. Pa vidi odakle pisem sta to pise po mom IP-u?
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:16 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: bonfif je napisao/la: Upratih jednom tj. jučer čini mi se, da je Bumbar (koji je inače ovjde Mod, rekao da ne pišeš iz BiH, naravno g. Bihać, po vašem IP se može vidjeti od kuda pišete, a modovi imaju pristup našim IP-ovima) rekao da pišeš iz neke egzotične zemlje, nemam razloga sumnjati u to.
Pa vidi odakle pisem sta to pise po mom IP-u? Ja nisam mod i nemam uvid u takve stvari, navodim što sam pročitao, "ukoliko su lagali mene ja lažem vas" što bi rekao đorđe  nadalje ne idimo u off
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:17 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18143 Lokacija: Drina je na granici!
|
josi je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: HDZ I HSP godinam presipaju iz šupljeg u prazno, ja niti ove godine neću izaći na izbore, drugim riječima bojkotujem, nemam za koga glasovati, a tuđinu neću da dadnem glas.  To sto ti mislis je tvoja stvar ali ja upravo mislim da ti dajes tuđinu tvoj glas sa neglasanjem. Moj glas ne ide nikamo, ja sam principijelan i ne dozvoljavam da me netko pravi majmunom. Sa 19 godina sam bio dragovoljac u HVO  , osjetio sam i vojničke čizme muslimanskih 'specijalaca' po svojim leđima zbog šahovnice, političari koji su tada sjedili u hdz-u sjede i danas. Prošlo je 15 godina od rata, oni ništa nisu uradili za moj narod, samo su se borili za sebe i svoje bližnje. Klimaju poslušno glavama prema zagrebu, lažno obećavaju svojim biračima, itd. Prevarili su me jedan put, dao sam im i drugu šansu, opet su me prevarili, e nece više moći, moji živci i prag tolerancije prema vlastitim šupcima je 0 - nula. ovo nije samo moj stav 80% ljudi koje poznajem, bivših suboraca i susjeda neće izaći na izbore iz istog razloga, onih 20% će glasati za nekoga jer još nisu progledali. 
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:18 |
|
|
bonfif je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pa vidi odakle pisem sta to pise po mom IP-u?
Ja nisam mod i nemam uvid u takve stvari, navodim što sam pročitao, "ukoliko su lagali mene ja lažem vas" što bi rekao đorđe  nadalje ne idimo u off Nemoj da kakish onda 
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:24 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: bonfif je napisao/la: Ja nisam mod i nemam uvid u takve stvari, navodim što sam pročitao, "ukoliko su lagali mene ja lažem vas" što bi rekao đorđe  nadalje ne idimo u off Nemoj da kakish onda  Nemoj pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv ljudi koji žive vani, čak štoviše, ti ljudi mogu pomoći nama ovamo a i obratno (ovdje mislim na Hrvate) a tvoji i Irmicini upisi su krajnje neukusni, pogotovo tvoje otvoreno podržavanje preglasavanja Hrvata, mislim katastrofa, demokracija se silom ne donosi Bihać, ali vrijeme će već pokazati.
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:27 |
|
|
bonfif je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Nemoj da kakish onda  Nemoj pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv ljudi koji žive vani, čak štoviše, ti ljudi mogu pomoći nama ovamo a i obratno (ovdje mislim na Hrvate) a tvoji i Irmicini upisi su krajnje neukusni, pogotovo tvoje otvoreno podržavanje preglasavanja Hrvata, mislim katastrofa, demokracija se silom ne donosi Bihać, ali vrijeme će već pokazati. Tacno nema nista na silu, nego onako kako zakon i ustav nalaze. Ono sto su gospoda davnih godina potpisali, a ti znas dobro ko je to potpisao. To treba DEBELO naglasiti.
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: HSP i HDZ smatraju (sigurnu?) pobjedu Komšića - hrvatskim porazom Postano: 11 ruj 2010, 01:28 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: bonfif je napisao/la: Nemoj pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv ljudi koji žive vani, čak štoviše, ti ljudi mogu pomoći nama ovamo a i obratno (ovdje mislim na Hrvate) a tvoji i Irmicini upisi su krajnje neukusni, pogotovo tvoje otvoreno podržavanje preglasavanja Hrvata, mislim katastrofa, demokracija se silom ne donosi Bihać, ali vrijeme će već pokazati.
Tacno nema nista na silu, nego onako kako zakon i ustav nalaze. Ono sto su gospoda davnih godina potpisali, a ti znas dobro ko je to potpisao. To treba DEBELO naglasiti. Ne znam objasni i obrazloži tko i zašto?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|