|
|
Stranica: 1/14.
|
[ 346 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hrvoje35
|
Naslov: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 13:45 |
|
|
Možete zamisliti. U jednoj Derventi gdje su počinili tako strašne zločine i prognali oko 10 tisuća ljudi su se okuražili da dignu glas protiv zvona na katoličkoj crkvi. Pogledajte samo kako to komentarišu na banjalučkom forumu: http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... 6&start=20
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:13 |
|
|
hrvoje35 je napisao/la: Možete zamisliti. U jednoj Derventi gdje su počinili tako strašne zločine i prognali oko 10 tisuća ljudi su se okuražili da dignu glas protiv zvona na katoličkoj crkvi. Pogledajte samo kako to komentarišu na banjalučkom forumu: http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... 6&start=20Nije valjda? To je opet ta bratska ljubav...
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Važno je samo da je koalicija HDZ-HDZ90-SNSD-SDS čvršća od armiranog betona, a van toga, to što ćemo mi i Srbi jedni drugima piti krv na slamčicu, to je standard, normala...u pitanju su jedina dva relevantna naroda na balkanskom poluotoku.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Važno je samo da je koalicija HDZ-HDZ90-SNSD-SDS čvršća od armiranog betona, a van toga, to što ćemo mi i Srbi jedni drugima piti krv na slamčicu, to je standard, normala...u pitanju su jedina dva relevantna naroda na balkanskom poluotoku. Slikovito prikazano to ovako izgleda  
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Važno je samo da je koalicija HDZ-HDZ90-SNSD-SDS čvršća od armiranog betona, a van toga, to što ćemo mi i Srbi jedni drugima piti krv na slamčicu, to je standard, normala...u pitanju su jedina dva relevantna naroda na balkanskom poluotoku. Tako je, a tog je svjestan i Dodik pa i nakon onog incidenta s prstom i bocom u Sirokom.  Uostalom, ne vidim ja nesta strasno na onoj temi... Odakle nam dobri Hrvoje pise? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:37 |
|
|
jel to bišćo il neki drugi muslidža napravio profil s imenom HRVOJE (ej hrvoje zamisli ti to, hahahahha čuj hrvoje) i onda na temu srba i hrvata da se svađaju, pa moj bošnjo92EDITION moram ti reći da si MNOGO SMEŠAN inače odnosi HB i Republike Srpske su odlični s tendencijom poboljšanja sve ostalo su wet dreams
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:45 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: jel to bišćo il neki drugi muslidža napravio profil s imenom HRVOJE (ej hrvoje zamisli ti to, hahahahha čuj hrvoje) i onda na temu srba i hrvata da se svađaju, pa moj bošnjo92EDITION moram ti reći da si MNOGO SMEŠAN inače odnosi HB i Republike Srpske su odlični s tendencijom poboljšanja sve ostalo su wet dreams Sta, i ti predosjecas da je neki provokator, mali Sabahudin neki. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:51 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Važno je samo da je koalicija HDZ-HDZ90-SNSD-SDS čvršća od armiranog betona, a van toga, to što ćemo mi i Srbi jedni drugima piti krv na slamčicu, to je standard, normala...u pitanju su jedina dva relevantna naroda na balkanskom poluotoku. Slikovito prikazano to ovako izgleda   Hvala drugarice arhitektice I prije nego što sam pročitao tekst, znao sam da će biti riječ o Derventi, u njoj je naseljeno hrvatskih Srba, tu (pre)često zajebavaju hrvatske povratnike, ali bar za razliku od Travnika i Konjica nema žrtava.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 15:02 |
|
|
Kakvi su braća Trećeentitetaši sve prašataju these days! Zato skinimo gaće i izljubimo se! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 15:05 |
|
|
Ne prašta se ništa, nego kako bude tim našim u Posavini, tako će biti i vašim u HBŽ.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 15:07 |
|
|
joe enter je napisao/la: :sega Kakvi su braća Trećeentitetaši sve prašataju these days! Zato skinimo gaće i izljubimo se!  Ja ti dam da ti poljubis mene. Inace, niko nista ne prasta, ja sad da tebi kazem da si ugnjojeni cetnik  bojim se da niste nece promjeniti na nekom politickom planu, jel. Inace jos jednom, bilo je do sad koliko hoces ovih laznih predstavljanja i svakakvih pokusaja bacanja kostiju...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 15:37 |
|
|
Dajte ljudi zezam se samo , jbt svi se izjasnili kako je to samo interes i da se mi nastavljamo mrzeti kao da će RS i buduća HB se spojiti u novi entitet pa da Bošnje traže nezavisnost u svom samostalnom entitetu! Sve je OK , nema ljubavi naravno! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 15:43 |
|
|
hrvoje35 je napisao/la: Pogledajte samo kako to komentarišu na banjalučkom forumu:
Komentiraju! Pričaj hrvatski da te cijeli forum razumije.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 16:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hrvoje35 je napisao/la: Pogledajte samo kako to komentarišu na banjalučkom forumu:
Komentiraju! Pričaj hrvatski da te cijeli forum razumije. haha nisam ni vidio, meni je bilo samo dovoljno ono hrvoje i 1 post 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 16:35 |
|
|
Možda i jeste hrvoje, koji ima 35 godina i koji je učio srpsko-hrvatski jezik u osnovnoj školi. Istina je da postoji masu lažnih domoljuba / patriota na sve strane koji uvaljuju suprotnoj strani argumente i sl, predstavljajući se kao veliki hrvati, srbi ili bosnjaci :) a ustvari bi takve najradije vidjeli na banderi :)
Samo đavolu smeta zvono sa crkve!
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Zeus
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 19:15 |
|
|
Cuj "demokratskim" Srbima smeta zvono. Bas cudno?!?!
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 20:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 31 kol 2011, 21:00 |
|
|
Retardosi, a bilo je blizu da uh ne bude ni u Derventi
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 08:57 |
|
|
Mjesto da se stvarno zapitate, koji to kreteni po Derventi jos uvjek cetnikuju, vi tu prcate tog Hrvoja ili Husu, nije bitno, sto je napisao " komentarisu".. Izgleda da je interesantnije raspravljati o tome no o Derventi. Da smo slozni, kao sto nismo, odmah bi trebali pisati peticije o " pravoslavnim zvonima" tamo gdje smo vecina..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 09:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62093 Lokacija: DAZP HQ
|
Tulkas je napisao/la: Mjesto da se stvarno zapitate, koji to kreteni po Derventi jos uvjek cetnikuju, vi tu prcate tog Hrvoja ili Husu, nije bitno, sto je napisao " komentarisu".. Izgleda da je interesantnije raspravljati o tome no o Derventi. Da smo slozni, kao sto nismo, odmah bi trebali pisati peticije o " pravoslavnim zvonima" tamo gdje smo vecina.. tamo gdje smo mi većina pravoslavna zvona ne zvone 20 godina. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 09:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Mjesto da se stvarno zapitate, koji to kreteni po Derventi jos uvjek cetnikuju, vi tu prcate tog Hrvoja ili Husu, nije bitno, sto je napisao " komentarisu".. Izgleda da je interesantnije raspravljati o tome no o Derventi. Da smo slozni, kao sto nismo, odmah bi trebali pisati peticije o " pravoslavnim zvonima" tamo gdje smo vecina.. tamo gdje smo mi većina pravoslavna zvona ne zvone 20 godina.  U ZHK ih nikad nije ni bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 09:24 |
|
|
bilo je tu kod nas u TG-u, imaju u gradu i svoje groblje. sad se navodno svećenik pojavi jednom godišnje kad je krsna slava.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 09:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbima smeta zvono sa katoličke crkve Postano: 01 ruj 2011, 09:46 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Zar ima kod vas Srba??? nema. odnosno ima ih toliko da se na prst jedne ruke mogu izbrojati, a ostali su s jednim od supružnika. štono bi se reklo, prešli na našu stranu.  nikad ih nije bilo puno, ne više od 3%, ali su do 1990. bili vladajuća kasta. sad je sve napušteno i zapušteno, od crkve do groblja. čak mislim da neke izbjeglice iz Bugojna žive u stanu od tog svećenika koji dođe jednom godišnje.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|