HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 24 tra 2024, 02:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 35515 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713 ... 1421  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 21 kol 2016, 10:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
BBC je napisao/la:
Biden vam u gostima.


Došao da obiđe sinovog jebača, a možda će ko i sinče mu, da popuši malo osiromašenog uranijuma i raspadne se od kancera :zubati :palacgore1

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 21 kol 2016, 21:13 
Offline

Pridružen/a: 08 lis 2012, 15:49
Postovi: 1565
BahamutNS je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Biden vam u gostima.


Došao da obiđe sinovog jebača, a možda će ko i sinče mu, da popuši malo osiromašenog uranijuma i raspadne se od kancera :zubati :palacgore1

Procito vam telal


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 22 kol 2016, 15:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
sokoli je napisao/la:
Procito vam telal


Može on samo da izdrka i svrši psetu od sina i kurvici koja ga je okotila na grobove :biceovodobro

A što se telala tiče, pročitao ga je ovim politikantskim beskičmenjacima, protuvama i fukarama :biceovodobro

Običan čovek sa tim nema ništa niti ga to dotiče. Običnog čoveka zabole *** i za njega i njegovu usranu muriku . Od šupljih reči se ne živi niti se one mažu na hleb :biceovodobro

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 25 kol 2016, 23:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Well done.

Citat:
Migrant iz Avganistana ubijen kod Pirota, osumnjičen lovac

U blizini Pirota vatrenim oružjem ubijen je jedan migrant, Avganistanac, a našli su ga pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Sumnja se da je migranta ubio lovac kome je određeno zadržavanje od 48 sati.

U saopštenju Ministarstva se navodi da su pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, sinoć oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na putu između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota, čuli pucanj, a potom naišli na šest migranta, od kojih je jedan imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša.

Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.

Obavešteni su policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana od 20 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su uhapsili jednog od lovaca, M.M. (1977.) iz Pirota, i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.

Policija nastavlja istragu, piše u saopštenju.

Viši javni tužilac i inspektori Policijske uprave Pirot obavili su uviđaj na mestu na kome je protekle noći vatrenim oružjem ubijen jedan migrant iz Avganistana, a nastavljeno je ispitivanje svih lica koja su prisustvovala incidentu kako bi se rasvetlile sve okolnosti tog događaja, rečeno je FoNetu u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu.

U clju istrage, Tužilaštvo nije moglo da saopšti detalje tog incidenta sa smrtnim ishodom.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 29 kol 2016, 13:25 
Offline

Pridružen/a: 04 svi 2016, 18:10
Postovi: 44
Subotica: Migrant surovo isjekao dječaka koji mu je pokušavao pomoći

SUBOTICA - S.S. (16) iz Subotice zadobio povrede kada ga je migrant skalpelom rasjekao po glavi dok je dječak, zajedno sa bratom D. S., htio da mu pomogne da nađe prenoćište, prenose beogradski mediji. Maloljetniku je povrijeđena i noga prilikom pada pošto ga je migrant kada se dijete sagnulo skalpelom posjekao po zadnjem dijelu glave pri čemu mu je rasjekao i uvo. Dječaci su još uvijek uplašeni i u šoku i ne žele da javno govore o napadu, a njihova prijateljica M. P. (17) kaže za „Alo“ da se sve odigralo 17. avgusta u centru grada i da je samo igrom slučaja izbjegnuta tragedija. - Naše društvo se okupilo u parku „Ferenca Rajhla“, u blizini željezničke stanice,. Ne ostajemo dugo, najkasnije do 22 sati, a to veče oko 21 časova su nam prišla trojica migranata. Pitali su za prenoćište i drugar je pokušavao da im objasni kuda da idu, ali pošto ne zna dobro engleski njih dvojica su krenuli sa njima, da im pokažu put. Nedaleko od parka drug se sagnuo, a jedan od migranata, koji je djelovao najmirnije, iz čista mira je izvadio skalpel i posjekao mu glavu – kaže M. P. Djevojčica je još sjedila u parku sa društvom kada su se braća vratila i odmah je pozvala Hitnu pomoć, a neko iz društva policiju. - Sjeli smo na klupe bliže putu, njemu je krv jako curila i pokušavali smo maramicama da je zaustavimo. Povrijeđenog druga je hitna odvezla u bolnicu, a njegov brat je ostao da sačeka policajca i sve mu je ispričao. Uplašeni smo jako, a čula sam od drugara da su istu tu trojicu ponovo juče vidjeli u gradu – kaže M. P. Njena majka Slađana Perišić objavila je na „Fejsbuk“ profilu upozorenje i apel svima da dijele njen post u kome ukratko opisuje cijeli slučaj. - U šoku sam jer tim ljudima se u našoj zemlji pomaže, a oni nam ovako vraćaju što nam djecu povrjeđuju. To su sve zlatna djeca koja su htjela da im pomognu i zaista je neljudski da im se to vrati na ovaj način – zaključuje Perišićeva. U policiji potvrđuju da su migranti napali dvojicu maloljetnika i da je jedan od njih povrjeđen. Policija je po pozivu mladih odmah reagovala i o svemu obavjestila Osnovno javno tužilaštvo i dalje intenzivno traga za napadačima.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... oci/384259


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 02 ruj 2016, 18:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Hdje Srbi budite ljubazni i otvorite temu "Uništavanje Srbije od strane islamske migracije". Ne mogu vam ja sve raditi i to ne naplaćivati. Budite korisni i ažurirajte nas sa vijestima iz Srbije.

Citat:
Azilanti napadaju Srbe letvama i noževima u centru Beograda!
08/16/2016 16:03 Srbija Društvo

BEOGRAD- Običan radni dan za Miloša Sudara (36), stanara Hercegovačke ulice u centru Beograda, u ponedeljak se pretvorio u pravu moru, kada je na njega usred bela dana nasrnula grupa migranata naoružanih noževima i letvama!

Incident se dogodio na javnom parkiralištu JKP "Parking servis" ispred Ekonomskog fakulteta oko 16 časova, kada je Sudar zatražio od grupe azilanata da ustanu sa njegovog automobila. Brzom reakcijom policije iz susednog parka sprečen je eventualni fizički obračun.

- Prišao sam svom automobilu i na haubi zatekao gomilu stvari i grupu od desetak migranata, od kojih su neki čak i sedeli na vozilu - u neverici prepričava Miloš Sudar, čija porodica već nekoliko decenija živi u Hercegovačkoj broj 71a. - Pokazao sam im da se sklone, jer me ne razumeju, ali su reagovali tek kada sam drugi put povikao na njih. Tada je iz parka, iz pravca Ekonomskog fakulteta ka meni potrčalo još dvadesetak migranata noseći letve.

Prema tvrdnjama komšija, koje su prisustvovale incidentu, Nekoliko migranata izvadilo je noževe i bodeže usmerilo ka Sudaru.

- Miloš je bio toliko uzrujan da nije ni bio svestan šta se dogodilo i da mu je život bio u opasnosti - svedoči Ana Sudar, sestra napadnutog mladića, koja se slučajno zatekla u blizini i alarmirala komšiluk tražeći pomoć. - Nosili su noževe, a kada je došla policija i razdvojila ih, jedan od njih fotografisao je Miloša uz pretnje da će ga ubiti.

Prema tvrdnji Sudara, automobil mu je uvek parkiran na ovom parkiralištu jer za ovu lokaciju plaća mesečni najam prema adresi stanovanja. Inače, mesecima unazad dešavalo se da ne može da isparkira svoje vozilo jer se dešavalo da ispod njega čak i spavaju neki migranti.

Bušili gume i ulubili vrata

PROBLEM meštana okolnih stambenih zgrada sa migrantima na javnom parkiralištu traje već punu godinu dana, tokom kojih su bili prinuđeni da svoja vozila preparkiravaju i na Novi Beograd.

- Komšija je pre nekoliko dana zatekao ulubljenu limariju, meni su nedavno izbušili sve četiri gume na automobilu koji je bio parkiran na spratu. I za to niko nije odgovoran, iako redovno plaćamo mesečnu nadoknadu za ovo parkiralište. Kažu, prijava protiv N. N. lica i nikom ništa - tvrdi Verica Knežević, koja živi u Karađorđevoj ulici.

Izvor: Večernje Novosti

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 02 ruj 2016, 21:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
OTKRIO RAZLOG MALTRETIRANJA: Evo ko je, i šta poručuje Iračanin kojeg su maloletnici šutirali u Nišu

SRBIJA 18:34, 02.09.2016. 227
- Poštujem svakog čoveka, i mladog i starog. Neću da prijavljujem i tužim maloletnike koji su me udarali i maltretirali. Sve im opraštam, to su deca. Samo, ne bi trebalo da su na ulici.

Ovako govori Kefah Albestan (56), koga Nišlije od milošte zovu Kifla, Iračanin koji već 35 godina živi u Nišu, a koga su na ulici pre nekoliko dana maltretirala i polivala vodom četvorica maloletnih dečaka naočigled prolaznika. Scenu je sasvim slučajno snimio jedan niški kamerman koji je beležio dešavanja na Trgu kralja Milana u vreme Nišvil džez festivala pa su tako nemile scene osvanule na Jutjubu.

- Tražili su mi pare. Rekao sam: „Nemam, ne dam.“ Onda su me napali i počeli da šutiraju i sapliću. Šta da radim, to su još deca. Neću nikog da prijavljujem. Ne znam što ih ne smeste u neki dom, nije im mesto na ulici. Viđam ih na pijaci, dođu i prave lom. Protrče i ukradu po nešto sa tezge - priča Kifla koji već 25 godina prodaje povrće na Tvrđavskoj pijaci.


Foto: Youtube Printscreen Foto: Youtube Printscreen
Iz rodnog Iraka došao je 1981. da studira zaštitu na radu u Nišu. A onda se, kaže, zaljubio i zauvek ostao.

- Rođen sam u Kirkuku na severu Iraka. Došao sam u Niš da studiram, ali studije nisam završio. Zaljubio sam se u današnju suprugu Milenu, oženio i dobio ćerku. Ostao sam u Nišu, iako mi malo nedostaje moj Irak. Imam tamo majku, dve sestre, brata i mnogo rođaka. Poslednji put sam bio 1987. Imam tamo i unuke koji su se već oženili, a nisam ih video. Čujemo se redovno telefonom. Biće prilike jednog dana i da se vidimo, nadam se - kaže Kifla. Incident koji se desio nije mu pokvario utisak o Srbiji.

- Volim Niš i Srbiju. Lepo mi je ovde. Poštujem sve ljude i poštuju me prijatelji i poznanici. Dosad nisam imao nikada nijedan konflikt ni sa kim. Živim pošteno od toga što zaradim na pijaci - priča Kifla.


Dobar i poštovan čovek

Prodavce koji ga poznaju šokirala je vest da je Kefah napadnut, jer ga znaju kao miroljubivog čoveka.

-On je dobar čovek, poštovan, nikada se nije svađao ni sa kim. Sa svakim je drugar - kaže pijačni prodavac Dragoslav Stoiljković.

Vladimir Serafimović potvrđuje njegove reči.

- Kifla je veoma korektan. Dobar je čovek i lepo se šalimo svakog dana. Iznenadilo me to što mu se desilo - kaže Serafimović.

(Blic)
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/otkrio ... ak-2426173

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 03 ruj 2016, 18:42 
Offline

Pridružen/a: 04 svi 2016, 18:10
Postovi: 44
BBC je napisao/la:
Hdje Srbi budite ljubazni i otvorite temu "Uništavanje Srbije od strane islamske migracije". Ne mogu vam ja sve raditi i to ne naplaćivati. Budite korisni i ažurirajte nas sa vijestima iz Srbije.


Zaposleni su hvatanjem ustaških špijuna. A kako bi oni i priznali pred ustašama da imaju problem sa imigrantima. Oni radije vole nama pametovati da ćemo problem imati mi radi EU.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 09 ruj 2016, 18:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Zašto u nogu ? Ccc...

Citat:
SRBIJA: Vehabija mačetom napao policajce
RAŠKA – Pripadnik vehabijske zajednice NB uhićen je danas u Raški, nakon što je nasrnuo mačetom na policajce u trenutku dok su oni pokušali mu uruče poziv. Kako Tanjug saznaje, NB je na policajce nasrnuo mačetom uz povike Alahu ekber (Bog je velik), pa je policija ispalila preventivno hitac u zrak.

Prilikom drugog nasrtaja NB na policiju, on je ranjen u nogu, a nakon toga i uhićen. U međuvremenu NB je jedno vrijeme bio zabarikadiran u kući. Inače, riječ je o osobi koja je prešla u Islam.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 14 ruj 2016, 17:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
"Srpski marš" 1. oktobra, "Firer" želi oslobađanje Evrope
Beograd -- Organizacija Nacionalni srpski front, kojoj su bliske ideje Gorana Davidovića Firera, najavila je marš za 1. oktobar na Trgu republike.

IZVOR: B92 SREDA, 14.09.2016. | 16:39


2007. godine grupa Nacionalni stroj predvođena Goranom Davidovićem Firerom napala je učesnike Antifašističke šetnje u Novom Sadu.

Dve godine ranije, prekinuli su antifašističku tribinu na Filozofskom fakultetu u istom gradu.

Sada grupa Nacionalni srpski stroj poziva na "Srpski marš", dok Firer poručuje da će, posle pobede Trampa i Le Penove, krenuti u oslobađanje Evrope i da će se domaćim eunijatima suditi posle 2018. godine.

Književnik Filip David kaže da se moraju raščistiti stvari sa neonacističkim grupama, ali da je problem i što one imaju podršku pojedinih stranaka u Srbiji.

“Ove grupe kao što su krv i čast i racionalisti Srbije oni su slavili Hitlerov rođenadan. Kukasti krst im je bio simbol, kad vi imate tu vrstu organizovanja, bilo ona formalna ili neformalna, onda možete očekivati da se pojave i na ulicama, a obično se pojavljuju u trenucima kada u nečije ili sopsteneo ime treba neko nasilje počiniti prema nekim manijnskim grupama itd“, rekao je Filip David.

Novinar Nedim Sejdinović bio je jedan od organizatora Antifašističke šetnje u Novom Sadu. Podseća da ni posle devet godina ovaj slučaj u kome je Goran Davidović prvooptuženi nije dobio sudski epilog.

“Treba reći da je u pitanju veoma opasan čin, mi predlažemo građanima da po uzoru na skup 7. oktobra 2007. godine kada su se građani okupili da spreče marš neonacista da to učine u ovog puta. Da građni treba da pokažu samosvest koliko je opasno d atrakve retrogradne ideologije kroz marširanje doživaljvaju svoju promociju“, rekao je Sejdinović.

Poslednjih godina u Srbiji i regionu dovodi se u pitanje antifašistička borba. Problem je, kaže Filip David, što očigledno u javnosti nema želje da se takve stvari zaustave.

“Ta revizija istorije tako da je nazovemo koja je vrlo prisutna, u našioj sredini i u nekim drugim sredinama ali i ovde kod nas ona je vrlo plodno tle za tu vrstu grupacija koje šire mržnju, ne samo etničku nego i rasnu i svaku drugu mržnju i koje se na kraju krajeva ne stide da se kite nacističkim simbolima“, dodao je Filip David.

Policija bar za sada nema informacije o najavljenom skupu. Rok u kojem je potrebno da bude prijavljen ističe krajem ove nedelje.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1176684

Spremte se spremte ustaše, za dom spremni četnici !!!
:zubati

ili ti i mi konja za trku imamo, samo što naši nacosi nisu opterećeni Hrvatima...

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 14 ruj 2016, 21:38 
Offline

Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34
Postovi: 3541
Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Neverovatno mi je da ovaj NSF još uvek postoji.

_________________
Robi lopove vrati bodove!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 22 ruj 2016, 19:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
Mašala, Srbijo, al' si bogata! Beograđanka odbrusila: Zašto ne podržavam gej paradu!

slika

Nikoga ne treba ni osuđivati ni mrzeti zbog ličnog izbora, nasilje da i ne spominjem, ali ovo je prevršilo svaku meru.

"Odmah na početku da se nešto razumemo - nemam ništa ni protiv homoseksualaca, ni protiv njihove šetnje. Ko sa kim vodi ljubav i šeta pod ruku apsolutno je privatna stvar i svačije pravo. Volite se ljudi sa kim god hoćete, piše na sajtu Stil.kurir.

Uostalom, kad bismo manje zabadali nos u tuđa posla i tuđi krevet, mnogo bi nam bolje u životu išlo. Nikoga ne treba ni osuđivati ni mrzeti zbog ličnog izbora, nasilje da i ne spominjem, sve mi je to veoma nehrišćanski.

Ali, ono što mi smeta jeste informacija koja se pojavila u medijima - 500.000 evra je državu koštala ovogodišnja Parada ponosa. Opa! Mašala, Srbijo, pa ja nisam imala pojma da smo tako bogati!

Prezadužena država u kojoj mnogi nemaju hleb i mleko na stolu, izlila je iz očerupane i ojađene zajedničke kasetoliki novac za dva sata blokiranog grada, sveopšteg haosa i čitave mobilizacije vojske i policije.

Država koja je mojoj bebi zakinula povraćaj PDV-a, jer je to "suvišna administracija". Ukinite PDV potpuno, očigledno imamo para u toj našoj jadnoj kasi. I nemojte mi reći povećaće se roditeljski dodatak - hoće, ali pojavila se informacija da će se isplaćivati duplo kraće! Da, drage mame, umesto dve godine, dobijaćemo taj bedni novčani podsticaj za sprečavanje bele kuge samo godinu dana!

Da onda ne čujem "zabrinute" zvaničnike kako jadikuju i tuguju nad gubitkom 40.000 stanovnika Srbije svake godine, i kako se ubrajamo u starije nacije u svetu!

Ko će u ovoj zemlji da odgaja decu? Možda moja prijateljica, kojoj je za višegodiše rmbačenje za 30.000 obračunato14.000 porodiljske nadoknade? Možda moj komšija, koji je dobio otkaz u državnoj firmi sada kada čeka i drugo dete, da bi neko drugi u istoj dobio stalno zaposlenje? Možda roditelji da nam pomognu? A, ne, oni su u kreditima koji ih godinama dave.

Pa, šta vam je, ljudi, ponosnu mamu Marinu koja čeka 10. dete nazivaju ludom!!!

A šta ćemo sa ljudima kojima je novčana pomoć neophodna bukvalno da bi preživeli? Sada ne pričam o gladi. Sve novine prenele su apel za pomoć Mariu Jurešiću, mladiću koji boluje od raka kože i kojem je potrebno 160.000 evra da bi mu lekari bukvalno spasili život. Da li je u nekoj kasi ostalo da se izlije za njega i njemu slične?

Kad sam u novinama pročitala informaciju da je za tih 500.000 evra moglo da se kupi 3 mamografa, samo što me šlog nije strefio. Nadam se da smo svi toliko svesni da znamo koliko mamografa ima u Srbiji i koliko žene čekaju na red. Ili koliko ima gladnih koji čekaju obrok u narodnoj kuhinji kao ozeblo sunce.

Još nešto što mi jako smeta jeste stalno guranje u prvi plan borbe za ljudska prava. Ja iskreno ne primećujem da su homoseksualcima neka prava uskraćena. Ja ih poznajem dosta i svi su na odličnim pozicijama, jedna je čak i ministarka. Super zarađuju i nisu nikada doživeli neki incident zbog svog seksualnog opredeljenja.

Možda ćete sada potegnuti pitanje nasilja i huligana. Osuđujem svaku vrstu nasilja, ali jedno mora da bude jasno - huligan je huligan, njemu je svejedno ko ste, šta ste i sa kim ste u krevetu, njemu treba samo izgovor da polupa ovo malo grada ili istrese svoj kompleks niže vrednosti na slabijem. Srećom, oni su, realno, u velikoj manjini.

Uostalom, šta ćemo sa nasiljem nad ženama? Zašto država ne donira 500.000 evra za sigurne kuće? Pošto sigurno neće, neka bar da ovlašćenje i policiji da zatvori nasilnike. Platite im dnevnicu da hapse nasilnike i sprovode pravdu, ne da prave imitaciju opsadnog stanja u prestonici.

Na kraju, nikako ne mogu ni da shvatim šta tačno predstavlja parada ponosa. Ne treba da kriješ ko si i šta si, ali nema potrebe ni da mašeš svima ispred nosa. Jesi li homoseksualac zbog drugih, da drugima pokažeš ili si jednostavno to što jesi? Poznajem i slučajeve koji misle da je to sada u trendu, pa su se, eto, deklarisali kao gej.

Kao što rekoh na početku, gledajmo svi svoja posla. Tvoj posao nije da dokažeš tamo nekome kakva ti je seksualna orijentacija.

Po meni, nikakav uspeh nije šetati potpuno zagrađen kordonima oklopljenih policajaca, tenkova, vodenih topova, konjanika i čime se već sve služi naša policija za suzbijanje sukoba i okupljanja visokog rizika.

Brini o sebi, svom životu, partneru, prijateljima. To što ćeš prošetati centrom Beograda pola sata teško da će bilo šta da promeni. Dok je tu policija, sve je u redu, ali parada, nažalost, nikome neće promeniti mišljenje.

Imala bih još štošta da iznesem, ali kao da će to nečemu zaista poslužiti. Možda će se mnogi složiti sa mnom, možda i ne, ali u državi koja uvek ima neke neobične i nikom razumljive prioritete, na kraju će se sve svesti na "tra-la-la ili staru dobru izreku: Svakom je njegova muka najveća", zaključila je Beograđanka.

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/ ... ak-2450983

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 29 ruj 2016, 18:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
Muslimani iz Novog Pazara namamili devojku ometenu u razvoju na rođendan, napili, pa silovali


N. K. , Beta , | 29. 09. 2016 - 13:35h izmena vesti 15:34h
| Komentara: 55
Novopazarska policija uhapsila je Hasiba M. (45), Ediba M. (43), Asmira I. (20), Nuhiju B. (28) i Edisa D. (29) iz ovog grada zbog sumnje da su u utorak veče obljubili devojku S.P. (27) sa smetnjama u razvoju.

Foto: Nikola Kočović / RAS Srbija
pin on pinterestshare it
Kako saznajemo, seksualno zlostavljanje se dogodilo pre nekoliko dana, u stanu Hasiba M., prilikom proslave rođendana, a žena je silovanje prijavila u sredu Policijskoj upravi u Novom Pazaru. Nezvanično, reč je o osobi sa smetnjama u razvoju.

Kako je nezvanično saznao Radio Stoplus, uhapšeni su devojku namamili na proslavu rođendana, napili i napastvovali.

Nesrećna devojka je u sredu ujutru slučaj prijavila policiji, ali se nije sećala detalja, niti kuće u kojoj je seksualno zlostavljana.

Osumnjičeni su privedeni ubrzo po prijavljivanju silovanja i njima je odrešen pritvor do 48 sati.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas-u ... an/zy8j3h8

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 09 lis 2016, 16:37 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 tra 2016, 00:13
Postovi: 6668
Citat:
Како Нова борба сазнаје, Специјалистичка јединица жандармерије се из копнене зоне безбедности премешта на границу са Босном и Херцеговином!

Нису познати разлози за овакву одлуку.

Пошто Србија сигурно не прави нови ембарго на Дрини, то само може да значи да се очекују неки проблеми у суседној БиХ, односно Републици Српској.

_________________
Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 29 lis 2016, 00:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 69259
Lokacija: hrvatsko-hrvatska Federacija
Novi Pazar:

Citat:
Jednoglasno – Osnovna škola “Rastko Nemanjić Sava” mijenja ime u “Osnovna skola Kalifa bin Zajed Al Nahjan”

_________________
Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Vojni proračun Bošnji je manji od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 29 lis 2016, 09:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 stu 2012, 00:05
Postovi: 22976
Jebiga, čovek platio izgradnju škole i dogovorio se da se zove po njemu. To što su u ministarstvu prosvete ispali debili, odmah je nazvali po Svetom Savi, pa smo posle morali da se brukamo da bi ispoštovali raniji dogovor, je stvar gluposti ljudi koji rade u tom ministarstvu. I nedostatka koordinacije i razmene informacija u vladi.

A i treba sami, svojim novcem,da izgradimo školu i da je tako nazovemo, a ne da nam arapski šeik pravi školu koja će da nosi ime najvećeg srpskog sveca. To je veća bruka, nego što smo menjali ime.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 29 lis 2016, 17:27 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Robbie spineru star8 Arapi ti ulazu u zap Mo. Šta nas briga za muslimane. Dala im verska braća. Nek je nazovu kako hoće.

Više para za srpske općine.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 30 lis 2016, 11:35 
Offline

Pridružen/a: 08 lis 2012, 15:49
Postovi: 1565
Spremao se atentat na vucica.Okrece li se vucko zapadu? Smeta li to grobaru i millosevicevom potomku dacicu? Dali je to odmah posle posete ruskog bezbednjaka? Odgovara li nama allbancima likvidacija? Ja licno mislim DA.
http://net.hr/danas/svijet/tako-se-obav ... v-arsenal/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 30 lis 2016, 20:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19705
sokoli je napisao/la:
Spremao se atentat na vucica.Okrece li se vucko zapadu? Smeta li to grobaru i millosevicevom potomku dacicu? Dali je to odmah posle posete ruskog bezbednjaka? Odgovara li nama allbancima likvidacija? Ja licno mislim DA.
http://net.hr/danas/svijet/tako-se-obav ... v-arsenal/

Vama Albancima više odgovara Slobin pionir Dačić pa da se sa njim bolje sporazumijete. :zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 01:19 
Offline

Pridružen/a: 08 lis 2012, 15:49
Postovi: 1565
Vladimir RUS je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Spremao se atentat na vucica.Okrece li se vucko zapadu? Smeta li to grobaru i millosevicevom potomku dacicu? Dali je to odmah posle posete ruskog bezbednjaka? Odgovara li nama allbancima likvidacija? Ja licno mislim DA.
http://net.hr/danas/svijet/tako-se-obav ... v-arsenal/

Vama Albancima više odgovara Slobin pionir Dačić pa da se sa njim bolje sporazumijete. :zubati

Ako je do nas, nama najvishe odgovara Putin kao sef srbije.Tada bismo najbrzhe stigli do crvene jabuke


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 01:30 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Gde ti je crvena jabuka. U Toplicu Jablanicu. Nego uzmi gumeni čamac za Otrant. Trebaće ti.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 10:27 
Offline

Pridružen/a: 08 lis 2012, 15:49
Postovi: 1565
KiM je napisao/la:
Gde ti je crvena jabuka. U Toplicu Jablanicu. Nego uzmi gumeni čamac za Otrant. Trebaće ti.

crvena jabuka je ovde:
https://www.google.ch/maps/place/Katun, ... 21.7825413
I gle cuda.Niste se setili da menjate imena.Katun na allbanski sello.Moravski bujmir-bujmir lepo prenociste.E tu ti je pope crvfena jabuka.Mi dotle sigurno cemo da stignemo, ako nas ne preduhitre oni ludaci iz africkih pustinja.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 10:57 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
sokoli je napisao/la:
KiM je napisao/la:
Gde ti je crvena jabuka. U Toplicu Jablanicu. Nego uzmi gumeni čamac za Otrant. Trebaće ti.

crvena jabuka je ovde:
https://www.google.ch/maps/place/Katun, ... 21.7825413
I gle cuda.Niste se setili da menjate imena.Katun na allbanski sello.Moravski bujmir-bujmir lepo prenociste.E tu ti je pope crvfena jabuka.Mi dotle sigurno cemo da stignemo, ako nas ne preduhitre oni ludaci iz africkih pustinja.

Neozbiljan si. Znas da Bugari zemaju Nis, vi ste pickin dim za njih. Ja mislio do Kursumlije i Blaca, a ti bi Nis do ispred Aleksinca.

Samo vam puk ide u EU i Svicu, to je problem kume.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 14:22 
Offline

Pridružen/a: 08 lis 2012, 15:49
Postovi: 1565
KiM je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
crvena jabuka je ovde:
https://www.google.ch/maps/place/Katun, ... 21.7825413
I gle cuda.Niste se setili da menjate imena.Katun na allbanski sello.Moravski bujmir-bujmir lepo prenociste.E tu ti je pope crvfena jabuka.Mi dotle sigurno cemo da stignemo, ako nas ne preduhitre oni ludaci iz africkih pustinja.

Neozbiljan si. Znas da Bugari zemaju Nis, vi ste pickin dim za njih. Ja mislio do Kursumlije i Blaca, a ti bi Nis do ispred Aleksinca.

Samo vam puk ide u EU i Svicu, to je problem kume.[/quote
80-tih kad bi reko da ce se raspasti jugosllavija, svaki bi reko da sam mentalno bolestan i retard.Jugoslavija cetvrta vojna silla evrope da se raspadne od demonstracija desetak albanskih studenata pristinskog univerziteta billo je nesvatljivo.Al danas je realnost.Crvena jabuka ce biti reallnost 2050 godine


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 lis 2016, 14:49 
Offline

Pridružen/a: 13 stu 2013, 16:10
Postovi: 3044
Biće vama crvena jabuka juzno od Skadra,kojeg su gradili srpski kraljevi.Sve dodje i prodje,i vaši mentori će proći,al mi ćemo ostati.A tada ćemo vas posetiti.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35515 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713 ... 1421  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 79 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO