HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 25 tra 2024, 16:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 3650 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 146  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 20 ruj 2016, 10:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35318
Lokacija: Gl. grad regije
Nedavno sam imao priliku nazočiti jednom muslimanskom pogrebu. Bilo mi je čudno što nitko ne tuguje. Žene posebno.

Citat:
U času smrti umrlog muslimana ni u kom slučaju nije dozvoljeno naricati, kukati i previše glasno plakati. Tuga i žalost za umrlim treba da bude samo stanje srca i osjećaja, ali ni jedno ni drugo ne smije poprimiti vidne spoljnje znakove. Kod muslimana, žalost, bar onaj formalni dio, traje tri dana i tri noći. Jedino supruga umrlog obnaša žalost četiri mjeseca i deset dana.


http://www.bakije.com/zzalost.htm

Pa otkud onda ono silno naricanje i bacanje pred kamerama onih baba u Srebrenici?



Nisu muslimanke ili?

Je li čine haram?

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 21 ruj 2016, 12:05 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 svi 2009, 17:09
Postovi: 18587
O, Korrisniče, imam jedno pitanjce, pa molim lepo za odgovor:
Da li je polumesec i zvezda verski simbol u svim islamskim mezhebima? Jer, nešto nisam primetio da ga u Iranu koriste.

_________________
Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 21 ruj 2016, 12:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Ne bih rekao neki kažu da je to zbog Osmnlija ostalo, da se sultanu učinio polumjesec i i zvijezda kad je osvojio Konstantinopolis, neki kažu da je to arapsko slovo n, inače šije su slobodnije i slikaju jer za njih ne važe hadisi Buhari i Muslim oni imaju svoje druge, pa mogu slikati živu prirodu stavljati kao simbol.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 21 ruj 2016, 13:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 ožu 2013, 10:16
Postovi: 1254
joe enter je napisao/la:
vezista je napisao/la:

Jest vala, ima više ateista i Srba nego muslimana i Hrvata zajedno, a ko fol portal sa hrvatskim predznakom.

Sretan Bajram svim forumašima islamske vjeroispovjesti.


Pa zar to nije dokaz da je hb.forum i da su HB-Hvrati najveći i jedini pravvi multietničari i multikonfesionalci.

To znači da su Hrvati super i da ih svi vole , i zato hrvatski predznak na portalu ima još veće i bolje znaečnje , zar ne?!

I ja lično mislim da je ovo najbolji forum bez obizira što ima jedan broj totalnih idiota i nedojebanih budala.


Ma vala to i nije neki dokaz dobrog "Hrvatskog foruma" što ima više svih drugih neg Hrvata iz BiH , jer to odmah navodi na pomisao da to baš i nije toliko onda portal Hrvata iz BiH nego svih ovih drugih, što, kako kažeš, vole Hrvate... a i to oko ljubavi je veoma upitno, no dobro poratl je bez sumnje dobar i valja na njemu tražiti svoje mjesto pod suncem. :herceg_bosna

_________________
I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 26 ruj 2016, 04:51 
Offline

Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34
Postovi: 3541
Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Citat:
Šiiti i suniti protiv vahabizma

Saudijska Arabija iz nedelje u nedelju tone sve dublje. Još uvek zaglavljena u besmislenom ratu u Jemenu, sada je zatečena neobičnim saopštenjem koje potpisuje oko 200 sunitskih imama u kojem je vahabizam – u obliku u kojem se praktikuje u Saudijskoj Arabiji – proglašen „opasnom deformacijom“ sunitskog islama. Među visokim verskim poglavarima našao se i veliki egipatski imam Ahmed el-Tajeb iz Al-Azara, najvažnije teološke škole islamskog sveta, koji je prošle godine javno istupio protiv „iskvarenih tumačenja“ verskih tekstova, a sada se založio za „povratak velikim školama znanja“ izvan Saudijske Arabije.

Ovaj važan skup koji se odigrao u Groznom u Čečeniji ignorisali su praktično svi svetski mediji – osim Sharmine Narwani, bivše saradnice koledža Sent Entoni, i Benjamina Barthea iz Le Monda – iako bi posledice tog događaja mogle biti dramatičnije od građanskog rata u Siriji. Saopštenje koje je očigledno odobrio i Vladimir Putin može se tumačiti kao čin ekskomunikacije Saudijske Arabije, u meri u kojoj je to u svetu islama moguće.

Mada se Kraljevina u tekstu ne pominje po imenu, deklaracija je očigledan i direktan napad na zemlju koja svake godine troši milione dolara na održavanje mreže vahabističkih džamija, škola i imama širom sveta. Po mišljenju sunitskih verskih poglavara koji su se okupili u Čečeniji, najopasnija devijacija vahabizma jeste to što dozvoljava nasilje protiv nevernika, uključujući i muslimane koji odbacuju vahabistička tumačenja islama. Izvan Saudijske Arabije i Katara, glavni pobornici vahabističkih učenja su Isis, Al-Kaida i talibani.

Saudijska Arabija, naravno, uporno ponavlja da se protivi svakom obliku terorizma. Reakcija njenih zvaničnika na deklaraciju iz Groznog bila je zapanjujuća. „Svet se sprema da nas uništi“, izjavio je Adil Al-Kalbani. Kao veliki imam Džamije kralja Kaleda Bin Abdulaziza u saudijskoj prestonici Rijadu trebalo bi da zna o čemu govori. Kao što primećuje Sharmine Narwanim, loše vesti su nastavile da sustižu jedna drugu. Pred početak petodnevnog hadžiluka, libanski dnevnik Al-Akbar je objavio podatke za koje je rečeno da potiču iz saudijskog ministarstva zdravlja. Prema tim podacima, u poslednjih 14 godina tokom hadža u Meki poginulo je 90.000 hodočasnika. Ta brojka se zvanično poriče, ali šiitski muslimani u Iranu ne sumnjaju da je broj tačan. Stotine Iranaca su nastradale u danima hadža. Među njima je bio i Gazanfar Roknabadi, bivši ambasador i šef obaveštajne službe u Libanu. Vrhovni vođa Irana Ali Hamnei započeo je novi napad neviđenih razmera i optužio Saudijsku Arabiju za smrt hodočasnika. „Bezdušni Saudijci su povređene zatvarali u iste kontejnere sa mrtvima…“, objavio je u svojoj poruci povodom ovogodišnjeg hadža.

Saudijski zvaničnici su odgovorili da takve optužbe pokazuju koliko nisko je Hamnei pao. Abdulmohsen Alias, saudijski podsekretar za spoljne odnose, izjavio je da su Hamneijeve tvrdnje „neosnovane i da su deo zlonamerne iranske propagande“. U svakom slučaju, Iran je ove godine bojkotovao hadž (što u stvari nikoga ne iznenađuje), jer nije dobio garancije od Saudijske Arabije da će hodočasnici biti bezbedni. Hamnei je izjavio da su saudijski vladari „gurnuli islamski svet u građanske ratove“. Možda su njegove reči neodmerene, ali jedna stvar je izvesna: Saudijska Arabija se prvi put našla na meti gotovo istovremenog napada sunitskih i šiitskih lidera.

Saudijske zvaničnike je posebno pogodilo prisustvo velikog egipatskog imama Al-Tajeba na skupu u Groznom. Saudijska Arabija je ulila milione dolara u egipatsku ekonomiju otkada je brigadni general i predsednik Al-Sisi izveo državni udar pre više od tri godine. Saudijski zvaničnici se verovatno pitaju šta se dogodilo sa poslušnim liderima koji se ulaguju Kraljevini. „Saudijska Arabija je 2010. godine miroljubivo prelazila granice kao važan međunarodni faktor i sarađivala sa Iranom, Sirijom, Turskom, Katarom i drugima u traženju rešenja za regionalna žarišta“, piše Sharmine Narwani. „Do 2016. Saudijska Arabija je sahranila dva kralja, odbacila odmeren pristup spoljnoj politici, prihvatila „takfirsko“ ludilo i ispraznila budžetske rezerve. („Takfir“ je sunitski musliman koji optužuje druge muslimane ili hrišćane ili Jevreje za otpadništvo od vere.)

Kuvajt, Libija i Sudan su imali predstavnike u Groznom, uz – pogađate – Ahmeda Hasuna, velikog sirijskog muftiju koji je lojalan Asadu. Zanimljivo je da Abu Dabi nije bio zvanično prisutan, mada je njihova politika „deradikalizacije“ dobro poznata u čitavom arapskom svetu. Ipak, zna se da je predsednik (i diktator) Čečenije Ramzan Kadirov, koji je bio zvanični domaćin konferencije, u srdačnim odnosima sa Muhamedom Ben Zajed Al-Nahjanom, princom prestolonaslednikom Abu Dabija. Konferenciju je otvorio Putin, što jasno ukazuje na njegov stav prema Saudijskoj Arabiji. Ipak, nijedan od sunitskih delegata nije iskoristio priliku da od Putina zatraži da zaustavi bombardovanje Sirije. Što možda i nije neobično, jer je čitav skup protekao u raspravama o Isisu i borbi za njegovo konačno uništenje.

Delegatima sigurno nije promakla ironična činjenica da je skup održan u Čečeniji, zemlja koja je i sama prošla kroz veliko krvoproliće u kojem su glavni akteri bili Rusija i lokalni vahabistički pobunjenici. Očigledna su i velika pitanja koja ovaj skup pokreće. Ko je pravi predstavnik sunitskih muslimana, ako ne Saudijska Arabija? Šta će biti sa njom? Takvim pitanjima počinju revolucije.


http://www.independent.co.uk/voices/sau ... 22716.html

_________________
Robi lopove vrati bodove!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 28 ruj 2016, 18:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
For Muslims, the words and actions of Muhammad constitute law. He cannot be held accountable. He was entitled to marry or have sex out of marriage with as many women as he wished. He could raid civilians, kill unarmed men, loot them, and take their women and children as slaves. He could assassinate his critics and torture them. He could have sex with children. He could lie and deceive. He could massacre his prisoners of war cold-bloodedly. He could rape his captives.

None of these bother his followers. At first they deny these charges vehemently. They take offence and accuse you of bigotry and libel. You are only a hate monger and an ignorant “Islamophobe,” even a racist. But once the irrefutable evidence is presented, they suddenly change tactic and defend their prophet rationalize and justify the very things they had indignantly denied earlier. This dramatic 180 degrees shift, from utter denial to complete acceptance and justification is baffling.

It is comical and tragic at once and it happens every time with every Muslim. Don’t take me for my words. Try it for yourself. Find the most open minded and educated Muslim and ask them about one of the many crimes of Muhammad. Take note how they deny that charge in the strongest way. Then show them the hadith or the quranic verse and watch how they start defending Muhammad and explain away the very crime that he had denied.

For Muslims, Muhammad’s actions should not be measured by the standards of the Golden Rule. Rather, he is the standard and the measure of right and wrong. If he committed a crime, that crime is a holy deed. Muslims will commit the most hideous deeds with a clear conscience, as long as it is the Sunna of their prophet. If Muhammad did it, it must be right. Man must not question the wisdom of God.
Allah knows best.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 28 ruj 2016, 18:34 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
For Muslims, the end always justifies the means. All laws, even the laws of Islam can be broken, if the intention is justifiable. A Muslim is allowed to denounce Muhammad and Allah, if necessary, in order to deceive non-Muslims and advance Islam.

Abdullah Hassan al-Asiri, a suicide bomber who was killed by detonating explosives hidden in his rectum in a failed attempt to kill a Saudi Prince, had religious justification to commit sodomy in order to widen his anus and make room for the explosives.

On 27 August 2009, Fadak TV, a London-based Arabic television read a fatwa that appeared on the Lions of Sunna Internet forum. One Wahhabi informed fellow jihadis of “an innovative and unprecedented way to execute martyrdom operations by placing explosive capsules in your anus. However, to undertake this jihadi approach” wrote this Muslim, “you must agree to be sodomized for a while to widen your anus so it can hold the explosives."

Others inquired further by asking for formal fatwas. Citing his desire for "martyrdom and the virgins of paradise," one jihadi asked another sheikh, "Is it permissible for me to let one of the jihadi brothers sodomize me to widen my anus if the intention is good?"

‘Yes’ was the answer of the cleric, as he gave the following fatwa: “In principle, sodomy is forbidden. However, Jihad is more important. It is the pinnacle of Islam. If sodomy is the only way to reach this pinnacle of Islam, then there is no harm in it. The rule is that necessity makes the forbidden permissible. Something that is required in order to perform a duty becomes a duty in and of itself. No duty takes precedence over Jihad. Therefore, you must be sodomized... After you have been sodomized, you must ask Allah for forgiveness. Know, my son, that Allah resurrects the mujahideen on Judgment Day on the basis of their intentions. Allah willing, your intention is to support Islam. May Allah include you among those who heed His call."

In Islam, killing is prohibited, but if it is enjoined and becomes the noblest deed, which will have the highest reward when it is done to promote Islam. Suicide is prohibited. But suicide bombing with the intent to cause the death of nonMuslims is ghazwa (holy raid). Stealing from fellow Muslims is prohibited. Your hand can be chopped off if you steal a loaf of bread. But raiding and looting the non-believers is prescribed in the Quran and was practiced by Muhammad. Sexual intercourse out of marriage is a grave sin, punishable by stoning. However, rape of unbelieving women, even if they are married, is allowed in the Quran. Lying in Islam is prohibited, except when the intent is to deceive the non-Muslims, which is then elevated as taqiyah, one of the twin wings of jihad.

The goal of advancing Islam is so lofty that there is nothing that a Muslim would not do in order to achieve it. The early Muslims waged war against their own people and even murdered their father and brothers. These crimes are praised as the sign of faith and devotion of the believer. Thousands of young women and girls are murdered in the hands of their parents and brothers every year in the name of “honor.” There is no crime that a Muslim would not commit, when ends justify the means. If you are a Muslim and offended by these words, just think. Will you not consider killing your daughter if, for example, she appears in a porn movie?” Of course you would. To the extent that one believes in Islam, to that very extend, he loses his humanity. Since Muslims are generally devout believers, there is little humanity left in them.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 28 ruj 2016, 19:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 06 pro 2015, 22:50
Postovi: 684
Lokacija: Okupirani teritorij
Citat:
For Muslims, the end always justifies the means. All laws, even the laws of Islam can be broken, if the intention is justifiable. A Muslim is allowed to denounce Muhammad and Allah, if necessary, in order to deceive non-Muslims and advance Islam.


Islam je de facto mentalni cancer. Kemoterapija mu je kontinuirano razotkrivanje obmana i suzbijanje.

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU
pax tibi marce evangelista meus

Non bene pro toto libertas venditur auro!

Srbi RAUS!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 29 ruj 2016, 13:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 06 pro 2015, 22:50
Postovi: 684
Lokacija: Okupirani teritorij
slika

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU
pax tibi marce evangelista meus

Non bene pro toto libertas venditur auro!

Srbi RAUS!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 29 ruj 2016, 20:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2010, 22:57
Postovi: 2546
aleksije radicevic je napisao/la:
O, Korrisniče, imam jedno pitanjce, pa molim lepo za odgovor:
Da li je polumesec i zvezda verski simbol u svim islamskim mezhebima? Jer, nešto nisam primetio da ga u Iranu koriste.


ne

nomadi preuzeli od istocnog rimskog carstva,kao i stosta drugog na sta su naisli

_________________
...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 20:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Jedan kratki info za drage forumaše. Malo ljudi to zna a činjenica je. Tolika da je jedan vrhovni učenjak i klerik za islam nespretno izletio da zna da muhammada nije krasila izvanredna hrabrost.

- Muhammad naime ni u jednoj bitki nije bio na čelu kolone i vodio svoje razbojnike.
- Bio je u svim bitkama na začelju sa nekoliko tjelohranitelja i dvostrukim (viteškim, ili kako se tada zvalo) prslukom (kao da je znao da ne postoji nikakav allah koji ga štiti i čuva, zar ne ?)

No da ne bi pomislili da je nevinašce, za zločine često nije potrebna hrabrost. Poslije je uredno zapovijedao tko će se zaklati, kome će se glava odrezati i koje od djevojaka (najljepše) idu njemu kao ropkinje za seks. I naravno jedna petina opljačkanog je bila njegova, iako nije ni bio dio bitke. Allah je velik i darežljiv indeed.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32152
cvv35 je napisao/la:

Islam je de facto mentalni cancer. Kemoterapija mu je kontinuirano razotkrivanje obmana i suzbijanje.

Ne treba to gledati crno bijelo.Izvorni islam je odigrao veliku ulogu u odvlačenju velikog broja arapa itd. od mnogoboštva ka monoteizmu.Srž učenja islama je jasna, a zašto i kako je došlo do devijacija, lijepo je pojašnjeno u dokumentarcu unutar ove teme...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Druga stvar koju hadiths svjedoče je ova:

- Muhammad je jako smrdio. Puno, puno iznad prosjeka ostalih u to vrijeme znojavih i neopranih ljudi. Puno više se znojio jer je imao neku bolest.
Svjedoci su govorili da u životu nisu sreli nikoga sa tako neugodnim mirisom. Toliko da ima jedan hadith koji kaže da si mogao hodati ulicom i po njegovom mirisu znati da je on prošao prije tebe. Zato je koristio potoke parfema da prikrije smrad. Muslimani vole reći da su to hadiths o njegovim parfemima, ali ateisti muslimani svjedoče da to nije ono što na arapskom piše, jasno se govori o smradu. Kuran na engleskom je preveden za kafire, zato je muslimanima i zabranjen za koristiti.

- Mimo toga imao je još jednu fizičku deformaciju. Zadnjih 20-ak godina njegovog života mu se tijelo izobličilo i oteklo. Opet hadiths svjedoče da ljudi nikad u životu nisu vidjeli nikoga sa tolikim šakama, stopalima i velikom glavom kao što je on imao. I opis čitave fizionomije glave odgovara toj bolesti. Uz to ide skoro obvezna impotencija.

Postoji jedna bolest koja ljude napada pod starost, u mladosti se ne ispoljava toliko. Zove se Acromegaly. Ljudi koji boluju od te bolesti izgledaju kao osobe na ovim fotografijama. Možda je to razlog zašto je muhammad zabranio slikanje portreta i izrade kipova. Da ga ljudi nje bi kroz to slavili onako kako ga se sjećaju.

slika

slika

Stari glumac iz James Bond filmova je imao tu istu bolest.

slika

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Mar-kan je napisao/la:
cvv35 je napisao/la:

Islam je de facto mentalni cancer. Kemoterapija mu je kontinuirano razotkrivanje obmana i suzbijanje.

Ne treba to gledati crno bijelo.Izvorni islam je odigrao veliku ulogu u odvlačenju velikog broja arapa itd. od mnogoboštva ka monoteizmu.Srž učenja islama je jasna, a zašto i kako je došlo do devijacija, lijepo je pojašnjeno u dokumentarcu unutar ove teme...


To nešto kao od članstva Hells Angels u članstvo Hells Satan. Kakvu ti korist od toga imaš ?

Nisi u pravu za srž islama. Mogao bi malo i pročitati o tome.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:37 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32152
BBC je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Ne treba to gledati crno bijelo.Izvorni islam je odigrao veliku ulogu u odvlačenju velikog broja arapa itd. od mnogoboštva ka monoteizmu.Srž učenja islama je jasna, a zašto i kako je došlo do devijacija, lijepo je pojašnjeno u dokumentarcu unutar ove teme...


To nešto kao od članstva Hells Angels u članstvo Hells Satan. Kakvu ti korist od toga imaš ?

Nisi u pravu za srž islama. Mogao bi malo i pročitati o tome.

Naravno da sam u pravu.I pročitao sam puno toga.Monoteista će puno lakše prihvatiti Živog Boga od nekog tko štuje pacove i majmune...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
BBC je napisao/la:
Druga stvar koju hadiths svjedoče je ova:

- Muhammad je jako smrdio. Puno, puno iznad prosjeka ostalih u to vrijeme znojavih i neopranih ljudi. Puno više se znojio jer je imao neku bolest.
Svjedoci su govorili da u životu nisu sreli nikoga sa tako neugodnim mirisom. Toliko da ima jedan hadith koji kaže da si mogao hodati ulicom i po njegovom mirisu znati da je on prošao prije tebe. Zato je koristio potoke parfema da prikrije smrad. Muslimani vole reći da su to hadiths o njegovim parfemima, ali ateisti muslimani svjedoče da to nije ono što na arapskom piše, jasno se govori o smradu. Kuran na engleskom je preveden za kafire, zato je muslimanima i zabranjen za koristiti.

- Mimo toga imao je još jednu fizičku deformaciju. Zadnjih 20-ak godina njegovog života mu se tijelo izobličilo i oteklo. Opet hadiths svjedoče da ljudi nikad u životu nisu vidjeli nikoga sa tolikim šakama, stopalima i velikom glavom kao što je on imao. I opis čitave fizionomije glave odgovara toj bolesti. Uz to ide skoro obvezna impotencija.

Postoji jedna bolest koja ljude napada pod starost, u mladosti se ne ispoljava toliko. Zove se Acromegaly. Ljudi koji boluju od te bolesti izgledaju kao osobe na ovim fotografijama. Možda je to razlog zašto je muhammad zabranio slikanje portreta i izrade kipova. Da ga ljudi nje bi kroz to slavili onako kako ga se sjećaju.

slika

slika

Stari glumac iz James Bond filmova je imao tu istu bolest.

slika



"The Beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam once met Abu Jahl on the road.
Abu Jahl said, ‘O Muhammad! I have not seen anyone more ugly than you.’ The sahaaba were infuriated on hearing this statement. Hazrath Umar Radi Allahu anhu sought the Beloved Prophet’s Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam permission to strike Abu Jahl. The beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam forbade him saying, ‘leave him alone for he has spoken the truth.’ This statement confused the sahaaba.
The Beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam walked on and he met Hazrath Abu Bakr Siddique Radi Allahu anhu. Maulana Rumi Radi Allahu anhu says in the Mathnavi:
Abu Bakr Siddique Radi Allahu anhu saw the beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam and said:
O Sun of beauty and splendour
There is no beauty like you in the east or west
The beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam replied, ‘You also have spoken the truth, O Abu Bakr Radi Allahu anhu.’
The sahaaba asked ‘O Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam! You said both have spoken truthfully, but their statements are conflicting?’ The beloved Prophet Salla Allahu ta'ala 'alayhi wa Sallam said, ‘ I am a mirror, shaped by the Hand of Allah so both of them saw themselves in me.’
In reality Abu Jahl saw himself and Abu Bakr radi Allahu anhu saw himself so both their statements were true.
Mathnawi 2365-2371"

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 21:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Mar-kan je napisao/la:
BBC je napisao/la:

To nešto kao od članstva Hells Angels u članstvo Hells Satan. Kakvu ti korist od toga imaš ?

Nisi u pravu za srž islama. Mogao bi malo i pročitati o tome.

Naravno da sam u pravu.I pročitao sam puno toga.Monoteista će puno lakše prihvatiti Živog Boga od nekog tko štuje pacove i majmune...


Znači ti vjeruješ da će muslimani prihvatiti Boga iz Biblije ? Jer taj Bog i allah nisu ni blizu isto.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 22:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32152
BBC je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Naravno da sam u pravu.I pročitao sam puno toga.Monoteista će puno lakše prihvatiti Živog Boga od nekog tko štuje pacove i majmune...


Znači ti vjeruješ da će muslimani prihvatiti Boga iz Biblije ? Jer taj Bog i allah nisu ni blizu isto.

Neće svi.Niti će se "spasiti" svi "kršćani" i "judaisti".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 22:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
DObro Markane, opila te izborna pobjeda. Kad se otrijezniš onda ćemo o islamu.
Do tad pričitaj što je sve muhammad radio, jer je to taj "allah". To muslimani danas moraju oponašati, zapovijed, nema odstupanja.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 22:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32152
BBC je napisao/la:
DObro Markane, opila te izborna pobjeda. Kad se otrijezniš onda ćemo o islamu.
Do tad pričitaj što je sve muhammad radio, jer je to taj "allah". To muslimani danas moraju oponašati, zapovijed, nema odstupanja.


Mene pobjede ne opijaju, ja sam profi :zubati

Nije bitan Muhamed. Tehnički, nije niti ključan u toj priči.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2016, 22:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Mar-kan je napisao/la:
Nije bitan Muhamed. Tehnički, nije niti ključan u toj priči.


Bojim se onda da si na krivoj temi. Bez wishful thinking.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 03 lis 2016, 13:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 lip 2009, 17:35
Postovi: 10750
Mar-kan je napisao/la:
cvv35 je napisao/la:

Islam je de facto mentalni cancer. Kemoterapija mu je kontinuirano razotkrivanje obmana i suzbijanje.

Ne treba to gledati crno bijelo.Izvorni islam je odigrao veliku ulogu u odvlačenju velikog broja arapa itd. od mnogoboštva ka monoteizmu.Srž učenja islama je jasna, a zašto i kako je došlo do devijacija, lijepo je pojašnjeno u dokumentarcu unutar ove teme...


A kao mnogoboštvo je loše jer tako kažu monoteisti??

Da je arapsko mnogoboštvo bilo loše i da je Arape trebalo od njega odvući govore oni koji su poiptuno uništili mnogoboštvo a sve njikhovim hramovima i božanstvima , i gle čuda nema nijednog spisa o mnogobožačkim religijama Arapa niti odnosa mnogoboštva i islama zapisan od strane samih mnogobožaca.

Sva sreća pa se ima nešto podataka o hrišćanstvu i hrišćanima od tzv.mnogobožačke strane , i zato se može rekonstruisati pravi njihov život i delovanje , a ne one silne laži hrišćanskih pobednika koji su kao i muslimani uništili sve mnogobožačko.

_________________
O turčine za nevolju kume
A ti vlaše silom pobratime


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 03 lis 2016, 17:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Jest joe trebali su nastaviti zakopavati svoje kćerke.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 03 lis 2016, 17:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Before Islam, women experienced limited rights, except those of high status. They were treated like slaves and were incessantly at the mercy of men. They were not considered human and had almost no rights at all. Women were not considered "worthy of prayer" and played no role in the religious aspect of life before Islam.[5] It is said that women were treated no different from “pet goats or sheep”.[5] Women could not make decisions based on their own beliefs, and had little control over their marriages. They were never bound by contract for marriage or custody of children and their consent was never sought. Women were seldom allowed to divorce their husbands and their view was not regarded for either a marriage or divorce.[6] If they got divorced, women were not legally allowed to go by their maiden name again.[6] They could not own or inherit property or objects, even if they were facing poverty or harsh living conditions.[7] Women were treated less like people and more like possessions of men. They, however, could be inherited and moved from home to home depending on the wants and needs of their husband and his family. Essentially, women were slaves to men and made no decisions on anything, whether it be something that directly impacted them or not. If their husband died, his son from a previous marriage was entitled to his wife if the son wanted her. The woman had no choice in the matter unless she was able to pay him for freedom, which was impossible in most cases.[7]

One of the most extraordinary practices that took place was that if a husband died, his son could inherit his wife (his own mother) to be his own wife. If the son of a deceased husband (his deceased father) did not want his wife (own mother), the woman was forced to leave her home and live in a hut for one year. The huts were kept dark with very poor air circulation. After one year, the woman was allowed to come out of the hut, and people were permitted to heave camel excrement at her. People in Mecca would blame her for refusing to sleep with her own son.[8]

In 586 AD women were acknowledged to be human.[9] Although this appears to be a change in the status of women in Arabia, they were only acknowledged as human with the sole purpose of serving men.[9] They were considered human, but were not given the same rights as men and were not treated equally. It was common for a new father to be outraged upon learning that his baby was a female. It was believed that girls ensured a bad omen and men thought that daughters would bring disgrace to the family.[7] Because baby girls were thought to be evil, many of them were sold or buried alive.[7]

Marriage Practices[edit]
In Pre-Islamic Arabia a variety of different marriage practices existed. The most common and recognized types of marriage at this time consisted of: marriage by agreement, marriage by capture, marriage by purchase, marriage by inheritance and "Mot'a" or temporary marriage.[10]

Marriage by Agreement[edit]
Marriage by agreement consisted of an agreement between a man and his future wife's family. This marriage could be within the tribe or between two families of different tribes. In the case that involved a man and woman of two different tribes, the woman would leave her family and permanently reside within her husband. The tribe of the husband then kept the couples children, unless a different arrangement was previously made which returned the children to their mother's tribe. In other cases women were forbidden from marrying outside of the tribe and had to either marry another member or a stranger who would agree to live within her tribe. The reason for inter-tribal marriages was to ensure the protection and possession of the children the couple would produce.[11] Women in inter-tribal marriages received more freedom and retained the right to dismiss or divorce their husbands at any time. The women had precise rituals they used to inform their husbands of their dismissal, such as this: "if they lived in a tent they turned it around, so that if the door faced east, it now faced west, and when the man saw this, he knew that he was dismissed and did not enter".[12]

Marriage by Capture[edit]
Marriage by capture, or "Ba'al", was a common pre-Islamic marriage practice. Most often taking place during times of war, marriage by capture occurred when women were taken captive by men from other tribes and placed on the slave market of Mecca. From the slave market these women were sold into marriage or slavery. In captive marriages men bought their wives and therefore had complete control over them. Women in these marriages had no freedom and were subjected to following their husbands orders and bearing his children. These women became their husbands property and had no rights to divorce or dismissal of her husband and therefore completely lost any previous freedom. Her husband had absolute authority over her, including the exclusive right to divorce. The husbands of these marriages were classified as their wife's lord or owner and had complete rights to his wife and her actions.[11]

Marriage by Purchase[edit]
Marriage by purchase was a more traditional marriage practice. These marriages consisted of a woman's family paying a man "Mahr", or a dowry, to marry their daughter. The dowry usually consisted of items like camels and horses.[10] Women in purchase marriages faced the same oppression as the women who were forced into marriages by capture. This practice may have led to a decrease in female infanticide due to the profit a family could incur for selling their daughter. Women in these marriages were subject to their husbands control and had very little rights or freedom of their own.[11]

Marriage by Inheritance[edit]
Marriage by inheritance,"a widespread custom throughout Arabia, including Medina and Mecca".This practice involved the possession of a deceased man's wives (When a man died, his son inherited all his wives except his own mother) being passed down to his son. In such a case, the son has several different options. He could keep them as his wive, arrange a marriage by purchase for them to enter into from which he would receive a dowry for them, or he could simply dismiss them. In these cases, as in the majority of marriage practices at this time, the woman had little or no rights and was subjected to follow the orders or her inheritor.[11]

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 03 lis 2016, 17:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
". I have been sent on my Prophetic Mission to obliterate polytheism and idol-worship.

2. Goodness to parents occupies the top-most place in my message.

3. According to my sacred law, killing of children due to fear of poverty is the worst possible deed.

4. I have been appointed to restrain human beings from doing bad deeds and to keep them away from every uncleanliness, whether it be open or hidden.

5. My law provides that man-slaughter and bloodshed, without just cause, are absolutely forbidden.

6. Misappropriation of property belonging to orphans is prohibited.

7. My law is based on justice. Hence, according to it, selling under-weight is unlawful.

8. I do not charge anyone with more than he can bear.

9. The tongue and speech of man, which are a resplendent mirror reflecting his mentality, should be utilised in support of truth and reality and a person should speak nothing but the truth, even though it may cause him loss.

10. Be true to the covenants which you have made with Allah. This has been ordained by your Lord and it is essential for you to follow it.4

When the birth of a girl was announced to one of them, his face grew dark and he apparently swallowed his anger. Because of the bad news he hid himself from his kinsmen and did not know whether he should keep the new-born with disgrace or bury her under dust? How ill they judge? (Surah al-Nahl, 16:60).

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3650 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 146  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 94 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO