|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sub ožu 06, 2010 3:25 pm |
|
|
|
Srednjebosanski portali ne postoje. Na zalost. Ili su minorni. Uglavnom su na poskoku. Od Posavskih portala imas posavski obzor i to je. Ostali nisu autentični.
Gdje se trebam javiti?
_________________ samo sloga hrvata spašava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sub ožu 06, 2010 3:28 pm |
|
|
|
Kako ne, baš fino surađujemo sa sredisnjabosna.com i vitez.info. A za sve dogovore postoji mjesto ako te nije strefila amnezija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sub ožu 06, 2010 3:44 pm |
|
|
zrikavac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Hvala na ponudi ali nismo (niti ćemo biti) portal komercijalnog tipa. Mada bi se trebala napraviti mreža (stari webring) hercegbosanskih portala, sve regije, gradovi, sela... nisam ja ni govorio o komercijalizaciji nego o stavljanju linkova na forum. da se na svim hb portalima zavrti linki u vidu banera koji ide na forum. Ali pod uvjetom da se stave u lance zagrebačke doge , uvrede, nesrazmjerno brisanje i baniranje neistomišljenika. Drugim rječima zauzdaj moderatore koji su točno ono što im imena govore - tjerači vještica, uvedi red i imat ćeš najjači forum u državi. ili se liži s njima ta ću ti ja. Ako ste htjeli napraviti Forum DUD - Društva uzajamnog divljenja to može svatko. drugim rječima da se tebi omogući nesmetano pričanje svega i svačenja i da te se zaštiti od svagog vida kritike. ovaj forum jača iz dana u dan i bez tebe a ako misliš da bi se trebao pretvoriti u tvoju privatnu prčiju gdje bi ti imao jedini ekskluzivno pravo igrati se žmire ali da gledaš.... osim toga tko će te ozbiljno shvatiti ako vrijeđaš preko ekrana a bez volje da to napraviš oči u oči. ako ministar misli da će mu tvoje reklame donijeti koristi ja se dragovoljno povlačim. jer sve za herceg bosnu i treći! uklonimno egoizam vlastitim primjerom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sub ožu 06, 2010 3:46 pm |
|
|
|
Ma kakvo povlačenje, šta vam je...što više ljudi to raznovrsnije i zanimljivije - samo nemojte da Krleža ispadne u pravu glede Hrvata i "kulture".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rubi
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: ned ožu 07, 2010 8:59 am |
|
|
Uskok je napisao/la: Možemo li to i ovako iskazati: -Nadam se da će "mudre glave" sebe lako prepoznati, jer će ih njihovi žbirevi informirati, da jedna budaletina piše ono, što se njima sviđa, pa makar to bila i neistina!!!! Ako želiš izoštriti svoju misao - diskutuj i razgovaraj sa neistomišljenicima!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: ned ožu 07, 2010 4:50 pm |
|
|
zrikavac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Hvala na ponudi ali nismo (niti ćemo biti) portal komercijalnog tipa. Mada bi se trebala napraviti mreža (stari webring) hercegbosanskih portala, sve regije, gradovi, sela... nisam ja ni govorio o komercijalizaciji nego o stavljanju linkova na forum. da se na svim hb portalima zavrti linki u vidu banera koji ide na forum. Ali pod uvjetom da se stave u lance zagrebačke doge , uvrede, nesrazmjerno brisanje i baniranje neistomišljenika. Drugim rječima zauzdaj moderatore koji su točno ono što im imena govore - tjerači vještica, uvedi red i imat ćeš najjači forum u državi. ili se liži s njima ta ću ti ja. Ako ste htjeli napraviti Forum DUD - Društva uzajamnog divljenja to može svatko. Ovdje nema pretjeranog brisanja uopće. Kao ni baniranja. Samo nečije drkadžijstvo se briše i totalne gluposti. A šta, da nam ti ne bi predložio poularnost foruma poput tvog portala koji je postao jebodrom balijskih brigada iz Švecke i Kenjade. To nam ti predlažeš. Onu pišalinu poput tvog portala. Pa ondje pošten čovjek ne može ući a da nema ribarske čizme na sebi jer toliki je vodostaj govana. istovremeno dok si puštao muslimanska i svaka druga govna iz kanalizacije, nisi dopuštao normalne komentare što je nečuveno da takvu politiku ima jedan portal koji se kiti hrvatstvom. zamisli neki srpski il muslimanski gdje je dopušteno protivnicima da seru šta požele a domaćinima ništa. To je nemoguće u startu. Tvoj portal po tome jeste veliki iskorak, pravo u septičku jamu Tvoj portal je ogavnije mjesto od ijednog ekstremnog muslimanskog. Nisi li sam rekao da se to mora, jer će inače portal ostati malecki, neprimjetan pa u tom cilju mora se dosputiti jaranu Jašaru iz Švecke da se iskenja po ustaškoj glavi jelda. I sad bi to napravio i s ovim portalom i forumom..da dođu jarani i da nam onako po redu virtualno jebu sve po spisku i nazivaju nas stokom ko što rade na tvom portalu. jadan li je onaj kome ti daješ sugestije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Domagoj
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: pon ožu 08, 2010 1:13 am |
|
Pridružen/a: sri sij 27, 2010 3:06 pm Postovi: 42 Lokacija: Zagreb
|
|
Knjigalica(fejsbuk) bi bio pun pogodak, al uz neke uvjete. 1. Redovito micanje provokatora. 2. Česte novosti. 3. Atraktivne teme na forumu.
_________________ "Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
poskok_
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: pon ožu 08, 2010 2:06 am |
|
|
|
Samo malo. Ja sam na sarajevo-x.com pisao puno žešće stvari pa nisam bio baniran. Takav ko ti Cappy ni na jednom forumu ne bi smio raditi što ovde radiš. I ne skreći s teme.
Rekao sam uvedi reda. Red vrijedi i za mene. Al u prvom redu znači micanje ideološke diktature prema kojoj je samo Inkvizitorovo vidjenje svijeta dozvoljeno. I Cappyeva analiza ličnosti. A kad vas netk nazovem pičkicama idu banovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: uto ožu 09, 2010 12:15 pm |
|
|
|
šta je, zriki, ujebaniralo te jopet?  ja ne vidim velike razlike između tvog i ovdašnjeg moderiranja, a tvoje baniranje mi samo učvrstilo taj stav. mediji kao i novac, ne poznaju nacionalnost. vi ste primjer demokracije na medijski način. pozdrav zriki, javi se za kahvu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: uto ožu 09, 2010 12:24 pm |
|
Pridružen/a: sub vel 13, 2010 7:53 pm Postovi: 409 Lokacija: iza kantuna Upozorenja: 2
|
poskok_ je napisao/la: Samo malo. Ja sam na sarajevo-x.com pisao puno žešće stvari pa nisam bio baniran. Takav ko ti Cappy ni na jednom forumu ne bi smio raditi što ovde radiš. I ne skreći s teme.
Rekao sam uvedi reda. Red vrijedi i za mene. Al u prvom redu znači micanje ideološke diktature prema kojoj je samo Inkvizitorovo vidjenje svijeta dozvoljeno. I Cappyeva analiza ličnosti. A kad vas netk nazovem pičkicama idu banovi. Zrikavac, nema ljutis , ali ti si poslijednji koji o ovome moze da ima neko misljenje, jer ovo do sada sto pises je dvolicno na samom djelu..Nacin kako ti tamo cinis cistke je prevazidjen odavno kod mnogi, zato bolje precutati nekad. Ja sam napisao tamo kod tebe da su muslimani obicne pizde kad se ljudima obracaju kako jesu, i stajao iza toga, a ti si za svakim mojim IP brojem kojeg sam promjenuo jer mogu, automatski udarao ban..Pricam ti price.Hebo te adnan, musala, t-b, bosna ,i ostali bojovnici.
_________________ numerus clausus http://www.youtube.com/watch?v=0iKL_l7SpMI
Zadnja izmjena: Neretva73; uto ožu 09, 2010 12:32 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: uto ožu 09, 2010 12:28 pm |
|
|
Ilirka je napisao/la: šta je, zriki, ujebaniralo te jopet?  ja ne vidim velike razlike između tvog i ovdašnjeg moderiranja, a tvoje baniranje mi samo učvrstilo taj stav. mediji kao i novac, ne poznaju nacionalnost. vi ste primjer demokracije na medijski način. pozdrav zriki, javi se za kahvu... Neće biti da je isto. Gospodina nitko nije napadao zbog njegovih stavova nego što vrijeđa u svakom postu i to na najgori mogući način. Namjerno to radi kako bi uništio forum. Nije mu stalo do rasprave, niti malo. Upozoravan, džabe, tjera svoje. Pa OK. S tim da kad je prenio moju kolumnu na svoj portal nije dopustio meni komentar u kojem nije bila sadržana nijedna psovka nit išta slično. I onda dođe ovdje i ponaša se kao u svojoj prćiji. Galami, psuje, razbija.. Dakle, nije isto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
egerija
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: uto ožu 09, 2010 9:57 pm |
|
|
|
Zašto admin se sprda na forumu sa osobama koje imaju prijavljena dva imena i javno ih objavljuje. Ako je jedno dozvoljeno uredu, štujemo. Ne želim na ovom forumu imati (KOS-vca) koji će šmekat i ostala imena osobe koja se prijavila pod dva imena. DEFINIŠITE JEDNA OSOBA=JEDNO KORISNIČKO IME, i štujemo. Pozdrav Robi MO!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: uto ožu 09, 2010 9:59 pm |
|
|
egerija je napisao/la: Zašto admin se sprda na forumu sa osobama koje imaju prijavljena dva imena i javno ih objavljuje. Ako je jedno dozvoljeno uredu, štujemo. Ne želim na ovom forumu imati (KOS-vca) koji će šmekat i ostala imena osobe koja se prijavila pod dva imena. DEFINIŠITE JEDNA OSOBA=JEDNO KORISNIČKO IME, i štujemo. Pozdrav Robi MO!? zabranjeno: korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...) Pročitaj na objavi o pravilima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rubi
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sri ožu 10, 2010 10:14 am |
|
|
|
Ukoliko na ovom forumu ne mogu javno da navijam za Božu Ljubića i Krešimir-a Zubak-a ( u paketu), a protiv D. Čovića i Ive M. Jovića (opet u paketu), onda .....Ih, da vam je znati šta onda?! Nego, vidim da se niste još "profilirali" (pa ne znam s kim imam posla, bi li se svađao ili normalno razgovarao).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sri ožu 10, 2010 11:13 am |
|
Pridružen/a: pon svi 04, 2009 10:57 am Postovi: 2083 Lokacija: HR HB
|
Rubi je napisao/la: Ukoliko na ovom forumu ne mogu javno da navijam za Božu Ljubića i Krešimir-a Zubak-a ( u paketu), a protiv D. Čovića i Ive M. Jovića (opet u paketu), onda .....Ih, da vam je znati šta onda?! Nego, vidim da se niste još "profilirali" (pa ne znam s kim imam posla, bi li se svađao ili normalno razgovarao). http://hercegbosna.org/forum/announces/pravila-koristenja-foruma-t2.html
_________________ Ustani, da te ne udaram nogom u glavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rubi
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sri ožu 10, 2010 12:05 pm |
|
|
|
Pročitao sam ja pravila, ali ne vjerujem svemu što piše (pisalo je i na tarabi "p..ka", pa ja slomih "ku..c"). Pisalo je i da je ukinuta "herceg-bosna" i vidim da sam krivo zapamtio (pročitao).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sri ožu 10, 2010 12:08 pm |
|
|
|
Pa šta sad, jel ti se gaće tresu od HercegBosne ili nemaš inspiraciju za pisanje.
Piši bolan, nemoj frku pravit i iščuđavati se, a pravila se znaju vidim..., dakle izvolte...
_________________ Ustani, da te ne udaram nogom u glavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rubi
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: sri ožu 10, 2010 12:13 pm |
|
|
|
Izviđanje terena, posmatranje i raspored snaga (tek predradnje za planiranje akcije). Nego, onu "zaključanu" ("Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu"), kako otključati i premjestiti u "pravi forum" (jesi li "dobar" sa moderatorima?)?! Edit: Naknadno vidjeh ono Bumbar otkucano masnim i debelim fontom (sporo zapažam detalje, sporo razmišljam, sporo reagujem, jedino što brzo starim i hlapim).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Domagoj
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: pet tra 09, 2010 9:30 am |
|
Pridružen/a: sri sij 27, 2010 3:06 pm Postovi: 42 Lokacija: Zagreb
|
Alo admin!!! Kolko ja vidim ovdje piše reklamiranje foruma, a ne svađanja nekolicine... 
_________________ "Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: pon tra 12, 2010 5:17 pm |
|
Pridružen/a: ned ruj 20, 2009 10:10 am Postovi: 750 Lokacija: Grobnik
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Reklamiranje foruma. Postano: pon tra 12, 2010 5:22 pm |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|