|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 14:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: nikad ne reci nikad...kad je dr.gog svojevremeno bio ovdje stalno je nešto mahao šahovnicom  Eto vidis. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 13 svi 2010, 13:22 |
|
|
Aztec je napisao/la: Da, nesto u tom stilu... Ljudi vec (ovi mladji, a i neki stariji, manje upoznati) ne znaju. zaboravljaju... Ja sad da odem s ljiljanom u Zapadni...  ... pa jasno vam je...  Nek se glas cuje... Mislim da bi se ovaj forum trebao temeljit na istini (a to je da su ljiljani nasi), a ne na sujeti.... Opet, istina i zalosno je to sto se pod njima dogadalo, al proslo je dosta vremena i to ne bi trebao bit razlog da se ljiljane odbaci.  Ili, po meni jos gore da se prepuste nasim krvnicima. Onda, ocemo bacit jednu anketicu. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 13 svi 2010, 20:54 |
|
|
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 svi 2010, 13:54 |
|
|
Aztec je napisao/la: Aztec je napisao/la: Da, nesto u tom stilu... Ljudi vec (ovi mladji, a i neki stariji, manje upoznati) ne znaju. zaboravljaju... Ja sad da odem s ljiljanom u Zapadni...  ... pa jasno vam je...  Nek se glas cuje... Mislim da bi se ovaj forum trebao temeljit na istini (a to je da su ljiljani nasi), a ne na sujeti.... Opet, istina i zalosno je to sto se pod njima dogadalo, al proslo je dosta vremena i to ne bi trebao bit razlog da se ljiljane odbaci.  Ili, po meni jos gore da se prepuste nasim krvnicima. Onda, ocemo bacit jednu anketicu.  Moze kakav odgovor. Pa anketa je, nista strasno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 svi 2010, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Možeš i sam otvoriti novi topic sa anketom, samo naprijed
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 svi 2010, 14:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Možeš i sam otvoriti novi topic sa anketom, samo naprijed A, vidi mene. Hocu uskoro. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 svi 2010, 21:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 srp 2010, 07:40 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9100 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovaj lik je rekao sve. GSI je napisao/la: Prije svega pozdrav svim forumašima diljem naše Herceg Bosne, kao i onima u Lijepoj Našoj, ali i drugim zemljama.
Nisam ni znao da postoji jedan ovakav forum koji okuplja sve naše ljude...Mislim da je bilo i vrijeme da mi Hrvati Herceg Bosne imamo svoj forum i moram iskreno reći da sam prijatno iznenađen, a i nekako se osjećam sretnim.
drago m ije da je tako. ja sam nabasao na forum preko facebooka. uvijek njuškam oko herceg-bosne, ka kad ono vidi ima i portal i forum. odlično. eh da nije interneta... 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 srp 2010, 23:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kad si već spomenuo FB, grupa već skoro 15.000 članova 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 srp 2010, 00:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90718 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Koliko sam do sada vidio HR HB je najveća fb grupa koja se tiče baš Hrvata BiH. Nijedan grad, sportski klub ili osoba nema više fanova.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 srp 2010, 00:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: kad si već spomenuo FB, grupa već skoro 15.000 članova  Congrats 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 06 srp 2010, 11:32 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Live long and prosper 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 srp 2010, 11:32 |
|
|
|
Moram vas "psihološki" pripremit :) ...uz nove smajliće-zastave Herceg-Bosne (veća verzija), i za NK Široki, bit će i državne zastave BeHa. Dolaze izbori, samim time i ugledni gosti iz političkog miljea, pa sve treba biti službeno i popeglano. Ak je na dokumentima Herceg-Bosne pisalo Hrvatska Republika Herceg-Bosna, Republika Bosna i Hercegovina, onda na tragu toga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 srp 2010, 13:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64406 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moram vas "psihološki" pripremit :) ...uz nove smajliće-zastave Herceg-Bosne (veća verzija), i za NK Široki, bit će i državne zastave BeHa. Dolaze izbori, samim time i ugledni gosti iz političkog miljea, pa sve treba biti službeno i popeglano. Ak je na dokumentima Herceg-Bosne pisalo Hrvatska Republika Herceg-Bosna, Republika Bosna i Hercegovina, onda na tragu toga... ...očekujte na desetine novih "Bosanaca" na forumu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 31 srp 2010, 13:41 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moram vas "psihološki" pripremit :) ...uz nove smajliće-zastave Herceg-Bosne (veća verzija), i za NK Široki, bit će i državne zastave BeHa. Dolaze izbori, samim time i ugledni gosti iz političkog miljea, pa sve treba biti službeno i popeglano. Ak je na dokumentima Herceg-Bosne pisalo Hrvatska Republika Herceg-Bosna, Republika Bosna i Hercegovina, onda na tragu toga... ...očekujte na desetine novih "Bosanaca" na forumu.  Na gotovs: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 01 kol 2010, 20:40 |
|
|
|
Trebalo bi onda bar ograničiti da može biti samo jedan taj "smajlić" (to nije smajlić!) sa zastavom BiH! Jer već vidim kako će neki spammati sa njime!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 01 kol 2010, 20:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25392 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zepce Jugend je napisao/la: Trebalo bi onda bar ograničiti da može biti samo jedan taj "smajlić" (to nije smajlić!) sa zastavom BiH! Jer već vidim kako će neki spammati sa njime! Mahanje zastavom je na njihovim forumima najvažnija kontraargumentacija. I onda kažeš ima Bosne, biće Bosne - ustašama i Ćetnicima uz inat i onda si potpuno porazio diskutanta na suprotnoj strani. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 kol 2010, 13:54 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: Trebalo bi onda bar ograničiti da može biti samo jedan taj "smajlić" (to nije smajlić!) sa zastavom BiH! Jer već vidim kako će neki spammati sa njime! Povod za 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 kol 2010, 13:55 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
cestitam vam, pa da pozivite..
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kosevo
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 kol 2010, 15:42 |
|
|
|
Čestitke, žao mi što ranije ne nabasah na forum. Ma lako ćemo s bošnjama....
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 kol 2010, 20:23 |
|
|
|
Jedno vrijeme se spomonjalo okupljanje forumaša, godišnjica prođe, ljeto izmiče, ne znam je li se od toga odustalo ili je okupljnje blio užeg,zatvorenog tipa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 kol 2010, 20:47 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Jedno vrijeme se spomonjalo okupljanje forumaša, godišnjica prođe, ljeto izmiče, ne znam je li se od toga odustalo ili je okupljnje blio užeg,zatvorenog tipa? veliki gangbang nije upriličen, sem onog u zegeju  , ali u pomanjim ekipicama i počešće se viđamo, samo javljaj đes, kakav si, ima ist, ima pit, nego dašta, učas se skupe gladne godine, da ih viš samo... 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 22 kol 2010, 14:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moram vas "psihološki" pripremit :) ...uz nove smajliće-zastave Herceg-Bosne (veća verzija), i za NK Široki, bit će i državne zastave BeHa. Dolaze izbori, samim time i ugledni gosti iz političkog miljea, pa sve treba biti službeno i popeglano. Ak je na dokumentima Herceg-Bosne pisalo Hrvatska Republika Herceg-Bosna, Republika Bosna i Hercegovina, onda na tragu toga... ...očekujte na desetine novih "Bosanaca" na forumu.  Fakat obistinilo se proročanstvo  Još malo pa će i ovi naši političari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 22 kol 2010, 14:28 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Jedno vrijeme se spomonjalo okupljanje forumaša, godišnjica prođe, ljeto izmiče, ne znam je li se od toga odustalo ili je okupljnje blio užeg,zatvorenog tipa? Za drugu godišnjicu (mada ćemo pomaknuti na ljeto) obećavam spektakl kao i selebriti(je) (neće baš biti Angelina Jolie, al ćemo iskemijat nešto). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 22 kol 2010, 18:20 |
|
|
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|