|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mario12
|
Naslov: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 11:07 |
|
|
|
Dilema: Za koga glasovati! Hrvati imaju nekoliko kandidata. NSRZB, HDZ, HDZ1990, SDP... ZA KOGA... JA SAM U DILEMI HELP
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Škija
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 11:21 |
|
|
Mario12 je napisao/la: Dilema: Za koga glasovati! Hrvati imaju nekoliko kandidata. NSRZB, HDZ, HDZ1990, SDP... ZA KOGA... JA SAM U DILEMI HELP za HDZ BIH... iako mi se ovaj HDZ gadi  , kad vidim sta je jurisic napravio od ZHZ,i onog ljubica na ftv, ipak cu glasat za covu jer ove godine se MORA glasati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mario12
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 11:30 |
|
|
Škija je napisao/la: Mario12 je napisao/la: Dilema: Za koga glasovati! Hrvati imaju nekoliko kandidata. NSRZB, HDZ, HDZ1990, SDP... ZA KOGA... JA SAM U DILEMI HELP za HDZ BIH... iako mi se ovaj HDZ gadi  , kad vidim sta je jurisic napravio od ZHZ,i onog ljubica na ftv, ipak cu glasat za covu jer ove godine se MORA glasati. AQ kakve su sanse ostalima po tvom misljenju. Imamo Jerka Lijanovica,(jedini kandidat kojeg znam po imenu)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Škija
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 11:35 |
|
|
Mario12 je napisao/la: AQ kakve su sanse ostalima po tvom misljenju. Imamo Jerka Lijanovica,(jedini kandidat kojeg znam po imenu) neam pojma,mislim da ce lose proc 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mario12
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 11:50 |
|
|
Škija je napisao/la: Mario12 je napisao/la: AQ kakve su sanse ostalima po tvom misljenju. Imamo Jerka Lijanovica,(jedini kandidat kojeg znam po imenu) neam pojma,mislim da ce lose proc  Kliko sam ja upoznat ni ova zena iz HDZ-a, kao ni ovaj iz 90, nisu bas puno bolji. A neki mi sugeriraju da bi Lijanovic bio optimalan za nas nacionalni interes. Iako nam fali Hrvatskog jezika svugdje, hvali nam hrvatstva, patriotizma... Ma ne znam Bgm za koga da glasam... Sve mi je nejasno radije odoh na  nego da glasam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 12:12 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Ako si zagovornik trecega entiteta kao i ja kao i veliki broj hrvata 95% onda glasas za HDZ BiH ili HDZ 90, ili u prevodu ako si za ravnopravnost, slobodu, svoju vladu, svoju policiju, svoga predsjednika onda glasas za TRECI ENTITET! Sinn Fein 
|
 |
|
Mario12
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 12:19 |
|
|
|
hmmm.... Svasta ti meni naprica... Ja sam zagovornik da svak ima ista prava, al evo dobio sam neki program Lijanovica i necini mi se losim... Ako neko ima kakav drugi program nek mi proslijedi jer mi tek sada nista nije jasno... hmmm.... Bas sam sada u offsideu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Škija
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 12:24 |
|
|
jel piše u programu kolko će para davat  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 12:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64262 Lokacija: DAZP HQ
|
Mario12 je napisao/la: hmmm.... Svasta ti meni naprica... Ja sam zagovornik da svak ima ista prava, al evo dobio sam neki program Lijanovica i necini mi se losim... Ako neko ima kakav drugi program nek mi proslijedi jer mi tek sada nista nije jasno... hmmm.... Bas sam sada u offsideu prije bih za Silajdžića, nego za Lijanovića...ali to sam samo ja (i možda 150 ljudi na ovom forumu). 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:06 |
|
|
Raguža za predsjedništvo. Sokolov kradeze za ostalo. A idiotski Lijan će opet imati prste u formiranju vlasti. Jao živote izbora... Paradoks naše stvarnosti - ne znaš ko je gori, a glasovati se mora.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:09 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Raguža za predsjedništvo. Koalicija HDZ90-HSP ostalo A idiotski Lijan će opet imati prste u formiranju vlasti. Jao živote izbora... Paradoks naše stvarnosti - ne znaš ko je gori, a glasovati se mora. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Raguža za predsjedništvo. Koalicija HDZ90-HSP ostalo A idiotski Lijan će opet imati prste u formiranju vlasti. Jao živote izbora... Paradoks naše stvarnosti - ne znaš ko je gori, a glasovati se mora.  Markane, isti bi mi bio redoslijed kao i kod tebe, samo da je kod nas u HSP-Devedesetki malo normalnijih ljudi. Ovo ovdje što imamo iz tih strančica je dno. Da ne govorim koliko mi je muka od našeg "premijera". 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
|
|
OldSkul je napisao/la: Raguža za predsjedništvo. Sokolov kradeze za ostalo. A idiotski Lijan će opet imati prste u formiranju vlasti. Jao živote izbora... Paradoks naše stvarnosti - ne znaš ko je gori, a glasovati se mora. a da nas dvoje napravimo nezavisnu listu? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
OldSkul je napisao/la: Raguža za predsjedništvo. Sokolov kradeze za ostalo. A idiotski Lijan će opet imati prste u formiranju vlasti. Jao živote izbora... Paradoks naše stvarnosti - ne znaš ko je gori, a glasovati se mora. http://en.wikipedia.org/wiki/Stalin_Purges 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:19 |
|
|
dudu je napisao/la: a da nas dvoje napravimo nezavisnu listu?  ti na jednoj, ja na drugoj...? a da mi napravimo nešto drugo... :aaaaa ne mogu ništa suvislo, odma vizualizacija preko stola smješkić ovo ono aaaaa: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:24 |
|
|
|
Usput, pitanje za Markana, baš me ovo zanima :
Gdje ti u današnjem HSP-u i u kome od njegovih ljudi pronalaziš uporište pravaštva, a koje je inače tvoja politička opcija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:24 |
|
|
OldSkul je napisao/la: dudu je napisao/la: a da nas dvoje napravimo nezavisnu listu?  ti na jednoj, ja na drugoj...? a da mi napravimo nešto drugo... :aaaaa ne mogu ništa suvislo, odma vizualizacija preko stola smješkić ovo ono aaaaa:  udana ženo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:29 |
|
|
dudu je napisao/la: udana ženo!  pa kad neće da stane film u glavi majkumu. blablablabla...aaa.zatovolimzimutočkakom. sorry za off, duduka me dekoncentrira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:32 |
|
|
OldSkul je napisao/la: dudu je napisao/la: udana ženo!  pa kad neće da stane film u glavi majkumu. blablablabla i s lijeve i desne strane, a u sredini centiran centar i to kak'i...aaa. zatovolimzimutočkakom. sorry za off, duduka me dekoncentira. ljepše izgleda, nego što radi. dosta off-a. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 13:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: udana ženo!  Pa ako je udana nije invalid, Bogu hvala. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25373 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mario12 je napisao/la: hmmm.... Svasta ti meni naprica... Ja sam zagovornik da svak ima ista prava, al evo dobio sam neki program Lijanovica i necini mi se losim... Ako neko ima kakav drugi program nek mi proslijedi jer mi tek sada nista nije jasno... hmmm.... Bas sam sada u offsideu Zato što je Narodna stranka Radom za boljitak isključivo korporativna stranka. Ovi ostali iz Kreševske šestorke u praksi se bore i iskazuju interes za barem minimum nacionalnih interesa, dok je u Lijanovića to na zadnjem mjestu. Dakle svi se bore za sebe, svoje fotelje i lovu, a to je u Lijanovića isključivi cilj, za koji prodaju sve. Ovim ostalim je isto lova i fotelje na prvom mjestu, ali ispod neke razine nacionalnih interesa ne padaju. Šteta, što je ta neka razina pala na niske grane, ali je barem ima. Primjerice Jurišić, koji se Kebi ulizivao po Širokom, kad je ovaj dolazio po huligančiće iz Sarajeva. Ali je opet bolji od Lijanovića, jer se Lijanović spreman na još niže spustiti. Ako si dobro razumio, začepi nos i glasuj za manje zlo, jer ga uvijek ima u demokraciji i tako na kraju funkcionira demokracija.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 16:51 |
|
|
|
eee moj lideru, ovaj mario te uzima ko dijete, pita te cojk kakav je program stozerne stranke, a ti ponovo po nacionalizmu. Oce cojk da jede, a ti njemu otrcanu pricu o ugrozenosti (spika 20god. stara).
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 19 srp 2010, 17:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
lider30 je napisao/la: Mario12 je napisao/la: hmmm.... Svasta ti meni naprica... Ja sam zagovornik da svak ima ista prava, al evo dobio sam neki program Lijanovica i necini mi se losim... Ako neko ima kakav drugi program nek mi proslijedi jer mi tek sada nista nije jasno... hmmm.... Bas sam sada u offsideu Zato što je Narodna stranka Radom za boljitak isključivo korporativna stranka. Ovi ostali iz Kreševske šestorke u praksi se bore i iskazuju interes za barem minimum nacionalnih interesa, dok je u Lijanovića to na zadnjem mjestu. Dakle svi se bore za sebe, svoje fotelje i lovu, a to je u Lijanovića isključivi cilj, za koji prodaju sve. Ovim ostalim je isto lova i fotelje na prvom mjestu, ali ispod neke razine nacionalnih interesa ne padaju. Šteta, što je ta neka razina pala na niske grane, ali je barem ima. Primjerice Jurišić, koji se Kebi ulizivao po Širokom, kad je ovaj dolazio po huligančiće iz Sarajeva. Ali je opet bolji od Lijanovića, jer se Lijanović spreman na još niže spustiti. Ako si dobro razumio, začepi nos i glasuj za manje zlo, jer ga uvijek ima u demokraciji i tako na kraju funkcionira demokracija.  Potpisujem! U kratkim crtama, odlicno lideru !
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: SKANDAL: Birači izvan države brišu se blokiranim e-mailom Postano: 19 srp 2010, 23:47 |
|
|
Danas nam se javilo na desetke posjetitelja iz Njemačke i Hrvatske koji se žale da im je nakon što su uredno poslali podatke na adresu [email protected] vraćena automatska poruka u kojoj piše sljedeće: [email protected] Primateljev je poštanski sandučić pun i trenutno ne može primati nove poruke. Microsoft Exchange neće pokušati ponovo isporučiti ovu poruku. Pokušajte je ponovo poslati kasnije ili se primatelju obratite izravno. Drugim riječima netko se potrudio da agitira birače u inozemstvu. Ljudi su osjetili dužnost pomoći i glasovati no središnje izborno povjerenstvo nije se udostojilio zakupiti dovoljno prostora na serveru ili redovno prazniti sandučić Uputili smo službeni upit na adresu [email protected] i dobili smo isti odgovor. E-mail je opet bio zatrpan. I sami smo pokušali sat vremena prije ponoći poslati podatke na adresu [email protected] i dobili smo isti odgovor. Neodgovornošću SIP-a provodi se tako u 2010-oj elektronsko etničko čišćenje. Očekujemo očitovanje od SIP-a o ovome. Tražimo da se za ovaj propust odgovara i tražimo ispravljanje ove nepravde kroz produljenje roka za prijavu. Inače bi netko stvarno trebao postaviti pitanje zašto je krajnji rok za prijavu 19.7. ako je glasovanje tek u 10-om mjesecu??? poskok.info
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: PRVI PUT IZLAZIM NA IZBORE! Postano: 20 srp 2010, 08:07 |
|
|
|
krajnji rok za tu prijavu je taj što gospoda iz birokracije nakon tog datuma ide na godišnji, a kad se vrate za mjesec dana, počinju obradu podataka. za to im treba cca 1-2 mjeseca. dok selma nalakiranim kažiprstom natipka jednu prijavu u komp, a fadil popije kahvu proćerušu, prođe dan...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, Teuton i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|