|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 249 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 13:26 |
|
|
|
Što više čitam ove postove sve mi je više jasnije da malo ko od vas živi i radi u BIH-a.Nisam za to da se izbori bojkotuju, ali isto nisam ni zato da nam dijaspora kroji sudbinu.Malo ko od vas zna pravu situaciju i položaj Hrvata u BIH-a.Na žalost vidite da opet imamo tri predstavnika na izborima, a to samo dokazuje koliko smo mi nesložni i zavidni jedni drugima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 13:29 |
|
|
|
Čovjek koji je odbio dejtonske darove Uspješna karijera okružnog sudije u Doboju. Dolazak u Sarajevo i rad u komunističkom Ministarstvu pravosuđa. Povratak u Doboj. Rat. Teritorijalna odbrana BiH i HVO. Ranjavanje. Operacija. Odlazak u Hercegovinu. Odjednom HDZ. "Zeleno, volim te zeleno." Pod Tuđmanovim skutima. Hrabro "ne" vrhovniku i Dejtonskom sporazumu. Ponovo u Sarajevu. Formiranje NHI. Alijansa za promjene. Ministar koji izbjeglice vraća kućama. Političar koji brani Grabovca i kritikuje kadrove Stranke za BiH. Otac dva sina. Pravnici. Tradicija se nastavlja. Krešimir Zubak, jedna karijera.
To je taj čovjek!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 13:32 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Što više čitam ove postove sve mi je više jasnije da malo ko od vas živi i radi u BIH-a.Nisam za to da se izbori bojkotuju, ali isto nisam ni zato da nam dijaspora kroji sudbinu.Malo ko od vas zna pravu situaciju i položaj Hrvata u BIH-a.Na žalost vidite da opet imamo tri predstavnika na izborima, a to samo dokazuje koliko smo mi nesložni i zavidni jedni drugima. pored indolentnosti prema izborima i svekolikog defetizma ovih zadnjih mjeseci, samo nam je još ovo kvotano trebalo. pa đe ste do sad, matereti??
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:08 |
|
|
|
Bojkotovali ili ne bojkotovali Komšić će nam ga opet zaprditi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:13 |
|
|
|
Zaprdio nam ga je Zubak 2001 dobrano, nemoj tu propagandu o Kreši što se u sarjevu skrio, i opet je u službi neprijatelja kada smjenjuje Lovrićku. Dokle će ići ta njegova izdaja?????????
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:14 |
|
|
|
Za mene je največi izdajnik Franjo Tuđman, ako ćemo o izdajama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:19 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
drove1983 je napisao/la: Bojkotovali ili ne bojkotovali Komšić će nam ga opet zaprditi!!! Hoce ako dozvolite da Vam zaprdi, Sejdara je politicki merhum,a nije Kristijan Golubovic "Nepobedivi"pa da se ne moze sa jednom dobrom strategijom sjebati...morate konsolidirati redove i ne dozvoliti rasipanje glasova i Sejdara je onda politicki shehid insallah...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:38 |
|
|
|
Svima je to jasno, al ne i našim politićarima.Po ovm forumu stalno se porućuje da trebamo glasat i da glasamo za manje zlo.Ja se stvarno pitam za koga???Vidim da je anketa izašla i da je Raguž najbliži Komšiću.E sada treba promovirat Raguža i gurati ga do kraja, IDEMO SVI ZA RAGUŽA!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:48 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: drove1983 je napisao/la: Bojkotovali ili ne bojkotovali Komšić će nam ga opet zaprditi!!! Hoce ako dozvolite da Vam zaprdi, Sejdara je politicki merhum,a nije Kristijan Golubovic "Nepobedivi"pa da se ne moze sa jednom dobrom strategijom sjebati...morate konsolidirati redove i ne dozvoliti rasipanje glasova i Sejdara je onda politicki shehid insallah... Jel nam to cilj,svima u BiH, da se svake 4 godine trvemo i hebemo sa ovim glupostima umjesto da se uradi kvalitetan Ustav i krene jednom naprijed kako Bog zapovijeda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 17:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Hoce ako dozvolite da Vam zaprdi, Sejdara je politicki merhum,a nije Kristijan Golubovic "Nepobedivi"pa da se ne moze sa jednom dobrom strategijom sjebati...morate konsolidirati redove i ne dozvoliti rasipanje glasova i Sejdara je onda politicki shehid insallah...
Jel nam to cilj,svima u BiH, da se svake 4 godine trvemo i hebemo sa ovim glupostima umjesto da se uradi kvalitetan Ustav i krene jednom naprijed kako Bog zapovijeda? Nemere Mar-ke, jer ne zele vladajuci krokodili bolan kako nece da shvatis? Ukoliko BH postane normalna, onda ONI nemaju zaradu i to je sva poenta u bosanskohercegovackom loncu s vise krompira nego mesa 
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 18:19 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jel nam to cilj,svima u BiH, da se svake 4 godine trvemo i hebemo sa ovim glupostima umjesto da se uradi kvalitetan Ustav i krene jednom naprijed kako Bog zapovijeda?
Nemere Mar-ke, jer ne zele vladajuci krokodili bolan kako nece da shvatis? Ukoliko BH postane normalna, onda ONI nemaju zaradu i to je sva poenta u bosanskohercegovackom loncu s vise krompira nego mesa  SDP potura kukavičje jaje pod imenom Sejdo Komšić 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 18:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Nemere Mar-ke, jer ne zele vladajuci krokodili bolan kako nece da shvatis? Ukoliko BH postane normalna, onda ONI nemaju zaradu i to je sva poenta u bosanskohercegovackom loncu s vise krompira nego mesa  SDP potura kukavičje jaje pod imenom Sejdo Komšić  SDP je nesto najgore sta nam se svima moglo desiti u BIH,mislim na ovaj fantomski SDP BIH koji nema veze sa socijaldemokracijom i njenim vrijednostima...ustvari to nije partija nego jedna vrsta sekte kao sto su Jehovi svjedoci ,cuo sam iz pouzdanih izvora cak da clanovi bihackog SDP-a imaju zajednicke seanse,i rituale ,da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 18:34 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: SDP potura kukavičje jaje pod imenom Sejdo Komšić  SDP je nesto najgore sta nam se svima moglo desiti u BIH,mislim na ovaj fantomski SDP BIH koji nema veze sa socijaldemokracijom i njenim vrijednostima...ustvari to nije partija nego jedna vrsta sekte kao sto su Jehovi svjedoci ,cuo sam iz pouzdanih izvora cak da clanovi bihackog SDP-a imaju zajednicke seanse,i rituale ,da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih Mogao bih se složiti sa većinom napisanog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 18:38 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: SDP potura kukavičje jaje pod imenom Sejdo Komšić  SDP je nesto najgore sta nam se svima moglo desiti u BIH,mislim na ovaj fantomski SDP BIH koji nema veze sa socijaldemokracijom i njenim vrijednostima...ustvari to nije partija nego jedna vrsta sekte kao sto su Jehovi svjedoci ,cuo sam iz pouzdanih izvora cak da clanovi bihackog SDP-a imaju zajednicke seanse,i rituale ,da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih aaaaaaaaaaaahahhahahhahahha 
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 18:43 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la:
SDP je nesto najgore sta nam se svima moglo desiti u BIH,mislim na ovaj fantomski SDP BIH koji nema veze sa socijaldemokracijom i njenim vrijednostima...ustvari to nije partija nego jedna vrsta sekte kao sto su Jehovi svjedoci ,cuo sam iz pouzdanih izvora cak da clanovi bihackog SDP-a imaju zajednicke seanse,i rituale ,da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih
Mogao bih se složiti sa većinom napisanog Znas i sam da se krecu uvijek choporativno kao hijene uz svog predvodnika "hijenu sa coroskopima" uvijek ih je jedno desetak,cak im i shiptari zavide na sistemu organizacije ,za stolom kad sjede iskljucivo su oni ,kupuju kuce i vikendice jedni do drugih ,kazem ti prava sekta ,komuna...samo se nadam da ce i oni jednog dana ponoviti secenarij od 18.Novembra 1978 iz Jonestowna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:01 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih aaaaaaaaaaaahahhahahhahahha De bola BiŠća morebit da bi i mi u taj dženet multietnićarski nekad s vama, budi drug. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:05 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: da imaju jednu vikendicu na Lohovu gdje se okupljaju i imaju grupni sex ,cak postoji navodno i snimak na kojoj se vide pojedini clanovi bihackog ogranka SDP-a....estagfirullah sacuvaj nas takvih aaaaaaaaaaaahahhahahhahahha De bola BiŠća morebit da bi i mi u taj dženet multietnićarski nekad s vama, budi drug.  Uh vjerujem da ti bi, bujrum dodji u Lohovo imamo vikendice i za goste 
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:16 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: Mogao bih se složiti sa većinom napisanog
Znas i sam da se krecu uvijek choporativno kao hijene uz svog predvodnika "hijenu sa coroskopima" uvijek ih je jedno desetak,cak im i shiptari zavide na sistemu organizacije ,za stolom kad sjede iskljucivo su oni ,kupuju kuce i vikendice jedni do drugih ,kazem ti prava sekta ,komuna...samo se nadam da ce i oni jednog dana ponoviti secenarij od 18.Novembra 1978 iz Jonestowna  Evo neku večer imao sam priliku sjediti sa jednim društvom od kojih je jedna djevojka istaknuta članica Bihaćkog SDP-a, a bogami sjedi i u glavnom odboru SDP-a BiH ispred Hrvata.... Tu noć sam se od strane iste naslušao toliko gluposti i nebuloza i sranja da je to čisto za Ono, klasika.. ''ja sam bosanka katolkinja kad sam u Bosni, a kad sam u Hrvatskoj onda sam Hrvatica'' ili ''Hrvata nema u Bosni ima samo Bosanaca katolika''... A sjedi u stranci kao Hrvatica čije interese bi trebala zastupati.. kada sam je pitao na koji način ? nije znala odgovoriti ! Na kraju je priznala da je tu zbog osobnih interesa okrenula se i otišla. Zgadio mi se život jer sam upravo toj osobi dao glas na izborima za općinsko vijeće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:19 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Znas i sam da se krecu uvijek choporativno kao hijene uz svog predvodnika "hijenu sa coroskopima" uvijek ih je jedno desetak,cak im i shiptari zavide na sistemu organizacije ,za stolom kad sjede iskljucivo su oni ,kupuju kuce i vikendice jedni do drugih ,kazem ti prava sekta ,komuna...samo se nadam da ce i oni jednog dana ponoviti secenarij od 18.Novembra 1978 iz Jonestowna  Evo neku večer imao sam priliku sjediti sa jednim društvom od kojih je jedna djevojka istaknuta članica Bihaćkog SDP-a, a bogami sjedi i u glavnom odboru SDP-a BiH, pod rednim brojem 13, ispred Hrvata.... Tu noć sam se od strane iste naslušao toliko gluposti i nebuloza i sranja da je to čisto za Ono, klasika.. ''ja sam bosanka katolkinja kad sam u Bosni, a kad sam u Hrvatskoj onda sam Hrvatica'' ili ''Hrvata nema u Bosni ima samo Bosanaca katolika''... A sjedi u stranci kao Hrvatica čije interese bi trebala zastupati.. kada sam je pitao na koji način ? nije znala odgovoriti ! Na kraju je priznala da je tu zbog osobnih interesa okrenula se i otišla. Zgadio mi se život jer sam upravo toj osobi dao glas na izborima za općinsko vijeće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:51 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9094 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zrinki_frank je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Znas i sam da se krecu uvijek choporativno kao hijene uz svog predvodnika "hijenu sa coroskopima" uvijek ih je jedno desetak,cak im i shiptari zavide na sistemu organizacije ,za stolom kad sjede iskljucivo su oni ,kupuju kuce i vikendice jedni do drugih ,kazem ti prava sekta ,komuna...samo se nadam da ce i oni jednog dana ponoviti secenarij od 18.Novembra 1978 iz Jonestowna  Evo neku večer imao sam priliku sjediti sa jednim društvom od kojih je jedna djevojka istaknuta članica Bihaćkog SDP-a, a bogami sjedi i u glavnom odboru SDP-a BiH ispred Hrvata.... Tu noć sam se od strane iste naslušao toliko gluposti i nebuloza i sranja da je to čisto za Ono, klasika.. ''ja sam bosanka katolkinja kad sam u Bosni, a kad sam u Hrvatskoj onda sam Hrvatica'' ili ''Hrvata nema u Bosni ima samo Bosanaca katolika''... A sjedi u stranci kao Hrvatica čije interese bi trebala zastupati.. kada sam je pitao na koji način ? nije znala odgovoriti ! Na kraju je priznala da je tu zbog osobnih interesa okrenula se i otišla. Zgadio mi se život jer sam upravo toj osobi dao glas na izborima za općinsko vijeće  bit će da se malo našikala. znaju to ovi SDP-ovci. pričao mi šura (koji je inače u mladeži SDP-a Hrvatske) da su to kolektivne razvaljtotke. i šta sutra očekivat od takvog kadra?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Korisničko ime
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:56 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: Evo neku večer imao sam priliku sjediti sa jednim društvom od kojih je jedna djevojka istaknuta članica Bihaćkog SDP-a, a bogami sjedi i u glavnom odboru SDP-a BiH ispred Hrvata.... Tu noć sam se od strane iste naslušao toliko gluposti i nebuloza i sranja da je to čisto za Ono, klasika.. ''ja sam bosanka katolkinja kad sam u Bosni, a kad sam u Hrvatskoj onda sam Hrvatica'' ili ''Hrvata nema u Bosni ima samo Bosanaca katolika''... A sjedi u stranci kao Hrvatica čije interese bi trebala zastupati.. kada sam je pitao na koji način ? nije znala odgovoriti ! Na kraju je priznala da je tu zbog osobnih interesa okrenula se i otišla. Zgadio mi se život jer sam upravo toj osobi dao glas na izborima za općinsko vijeće  bit će da se malo našikala. znaju to ovi SDP-ovci. pričao mi šura (koji je inače u mladeži SDP-a Hrvatske) da su to kolektivne razvaljtotke. i šta sutra očekivat od takvog kadra? Koliko god SDP Hrvatske bio katastrofa, to je neusporedivo s SDP BiH, tj. velikobošnjačkom partijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 19:56 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Što više čitam ove postove sve mi je više jasnije da malo ko od vas živi i radi u BIH-a.Nisam za to da se izbori bojkotuju, ali isto nisam ni zato da nam dijaspora kroji sudbinu.Malo ko od vas zna pravu situaciju i položaj Hrvata u BIH-a.Na žalost vidite da opet imamo tri predstavnika na izborima, a to samo dokazuje koliko smo mi nesložni i zavidni jedni drugima. Joj majko mila. nama hrvatima stvarno treba kanal na hrvatskom jeziku da se manje gleda ovih jugo-šugo-tugo kanala poput hrt-a, rtl-a ili nove tv. Još samo dodaj da ne plaćamo porez u BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 20:24 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: drove1983 je napisao/la: Što više čitam ove postove sve mi je više jasnije da malo ko od vas živi i radi u BIH-a.Nisam za to da se izbori bojkotuju, ali isto nisam ni zato da nam dijaspora kroji sudbinu.Malo ko od vas zna pravu situaciju i položaj Hrvata u BIH-a.Na žalost vidite da opet imamo tri predstavnika na izborima, a to samo dokazuje koliko smo mi nesložni i zavidni jedni drugima. Joj majko mila. nama hrvatima stvarno treba kanal na hrvatskom jeziku da se manje gleda ovih jugo-šugo-tugo kanala poput hrt-a, rtl-a ili nove tv. Još samo dodaj da ne plaćamo porez u BiH.  Nisam mislio ništa loše, hoću da kažem da na ovom forumu ima najmanje ljudi koji žive u bih-a. Mislim da bi mi vama trebali sugerirat za koga glasat, a ne vi nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Bojkot izbora Postano: 20 srp 2010, 20:50 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Nisam mislio ništa loše, hoću da kažem da na ovom forumu ima najmanje ljudi koji žive u bih-a. Mislim da bi mi vama trebali sugerirat za koga glasat, a ne vi nama. naravno  A to što neki ne žive ne znači da neće ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|