|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 28 srp 2010, 18:37 |
|
|
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 29 srp 2010, 13:00 |
|
|
|
Divno
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kosevo
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 29 srp 2010, 14:54 |
|
|
Jel to bratstvo i jedinstvo 
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 29 srp 2010, 16:57 |
|
|
evo jedan ajet iz Kur'ana.mislim da je vezan za temu. Citat: Ti ces sigurno naci da su vjernicima najljuci neprijatelji jevreji i mnogobosci; i svakako ces naci da su vjernicima najblizi prijetelji oni koi govore:Mi smo krscani zato sto medju njima ima svecenika i monaha i sto se oni ne ohole." Kur'an, Al-Maida 82. pitanje je samo koliko među nama danas,i muslimanima i kršćanima, ima ovih koji se ne ohole, tj pravih vjernika.
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 29 srp 2010, 17:03 |
|
|
|
A šta bi sa hrišćanima , tj. pravoslavnima?! , nešto ih nema u ovom "jako nadahnutom" video klipu!
Ali nema veze , jer ako je ovo način poštovanja i uvažavanja?! , neka hvala i bolje što ih nema!
Meni u ovom klipu ama baš ništa što je navedeno ne spaja , jer ako su sličnosti između jedne udate žene muslimanke ubrađene i opatice merilo?! , onda ne znam šta reći nego , buhahahaha! Ali ako ništa spaja vas što i jedni drugi klečite dok se molite Bogu , doduše katolici nešto manje i drugačije , ali opet i oni znaju žuljati kolena!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 29 srp 2010, 19:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 16:48 |
|
|
HAHAHAHAHHAHAGAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA Dane je največa balija na ovom forumu  crko sam od smijeha na ovaj video, ahahahahahahha. Najjači dio "Isus u filmu Pasija > musliman u Pakistanu" O dane ludi, al' bar znaš nasmijati čovjeka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 16:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 18:47 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: HAHAHAHAHHAHAGAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA Dane je največa balija na ovom forumu  crko sam od smijeha na ovaj video, ahahahahahahha. Najjači dio "Isus u filmu Pasija > musliman u Pakistanu" O dane ludi, al' bar znaš nasmijati čovjeka  Jedna stvar neuki sinko, nisam ja napravio ovaj slikopis. A zatim, svidilo se to tebi ili ne, ovi na slikama su slično odjeveni. Sličnosti su jako dobro prikazane u ovom slikopisu. A također, nije mi baš jasan ovaj tvoj neuravnotežen računalni smijeh... A ja nisam samo najveća balija na ovoj pričaonici, već na cielom svietu. Ipak su tako četnici nazivali Ustaše u 2. svjetskom ratu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 19:24 |
|
|
|
I moji pradjedi prije više od 100 godina nazivali tako tvoje ;) Ja iskreno ne znam jel onaj tko je radio taj video retardiran, ili koji mu je, naravno ista stvar i sa svima onima koji na ovaj video gledaju kao na nešto ozbiljno, ali da li je tebi jasno da je isto tako moguće naći sliku, recimo Ratka Mladića kako karta (jer sam vjerovao ili ne, naišao na neku takvu sliku), i onda staviti nekog hodžu (ako bismo imali sreče možda i tvog babu hodžu,jel) i reći "Pa gle, Ratko Mladić i danetov babo hodža su isti, oni kartaju!" i to shvatiti kao gotovu stvar!
Neuki sinko!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 19:28 |
|
|
|
Bljak, fuj
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 21:59 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: I moji pradjedi prije više od 100 godina nazivali tako tvoje ;) Ja iskreno ne znam jel onaj tko je radio taj video retardiran, ili koji mu je, naravno ista stvar i sa svima onima koji na ovaj video gledaju kao na nešto ozbiljno, ali da li je tebi jasno da je isto tako moguće naći sliku, recimo Ratka Mladića kako karta (jer sam vjerovao ili ne, naišao na neku takvu sliku), i onda staviti nekog hodžu (ako bismo imali sreče možda i tvog babu hodžu,jel) i reći "Pa gle, Ratko Mladić i danetov babo hodža su isti, oni kartaju!" i to shvatiti kao gotovu stvar!
Neuki sinko! Onda si imao malo čudne i sumnjive pradjedove... A što se tiče tvojih uzporedbi s Ratkom Mladićem, to je već slučaj za umoslovca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 30 srp 2010, 23:29 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
|
Pohvalna tema. Samo treba se preimenovat za sve vjernike. Ovak i dalje radi podjele, a Bog je jedan samo su ljudi različiti.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ponizni
|
 |
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 28 ruj 2010, 12:42 |
|
|
joe enter je napisao/la: A šta bi sa hrišćanima , tj. pravoslavnima?! , nešto ih nema u ovom "jako nadahnutom" video klipu!
Ali nema veze , jer ako je ovo način poštovanja i uvažavanja?! , neka hvala i bolje što ih nema!
Meni u ovom klipu ama baš ništa što je navedeno ne spaja , jer ako su sličnosti između jedne udate žene muslimanke ubrađene i opatice merilo?! , onda ne znam šta reći nego , buhahahaha! Ali ako ništa spaja vas što i jedni drugi klečite dok se molite Bogu , doduše katolici nešto manje i drugačije , ali opet i oni znaju žuljati kolena! Pa svi pravoslavni, Bogu hvala ne misle kao Ti.Ne znam koliko će ti isključivost ili još gore mržnja prema drugčijem usrećiti život.Pozdrav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Za sve kršćane i muslimane ! Postano: 28 ruj 2010, 13:03 |
|
|
joe enter je napisao/la: A šta bi sa hrišćanima , tj. pravoslavnima?! , nešto ih nema u ovom "jako nadahnutom" video klipu!
Meni u ovom klipu ama baš ništa što je navedeno ne spaja , jer ako su sličnosti između jedne udate žene muslimanke ubrađene i opatice merilo?! , onda ne znam šta reći nego , buhahahaha! Ali ako ništa spaja vas što i jedni drugi klečite dok se molite Bogu , doduše katolici nešto manje i drugačije , ali opet i oni znaju žuljati kolena! Evo iz velikog poštovanja prema svim dobrim pravoslavcima šaljem nekoliko poveznica koje veličaju pravoslavstvo u Hrvatskoj i BiH: -slikopis posvećen pravoslavnoj braći i HPCu: -Zadušnica za velikog Patrijarha Grigorija Ivanoviča Maksimova - Germogena i ostalih pravoslavnih monaha ubijenih od bezbožnih i srbočetničkih partizana prvi dio: drugi dio: Te slikopis i o časnoj Crnogorskoj Pravoslavnoj crkvi: Zato Joe Enter ne brinite, pravaštvo uči čovjeka da vidi zajedništvo među vjerama a ne razliku. Pravaštvo je uvijek poticalo vjeroispovijest bila ona Katolička, Muslimanska, Pravoslavna... jedino protiv čega se pravaštvo oduvijek borilo je Servo-četnički napadi i umobolne ideje velikeservije.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|