|
|
Stranica: 85/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 27 kol 2010, 21:10 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
nema od vas moja dijeco kruva....ni salameta..vama je bitnije da nahranite svo alter ego nego li neki treci, ili herceg bosna..i nista vam ne ostaje drugo nego da svirate ovako qurcu i takmicite se ko je pametniji na internetu, dok se drugi bore za zivot.
fakat odjava.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 27 kol 2010, 21:36 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Pa je li moguce da je tvoj jedini odgovor na njegovo pitanje :  Dozvoli mi da prevedem...( Govori li se o meni ovdje?) Sto je tebi vazno..samopromocija po bilo koju cjenu...ili istina o patnji naroda kome (nominalno) pripadas. Dok na ove stvari jasno i nedvosmileno ne odgovoris, i to ne ovdje, vec u svojim pisanijima ...pitanja glede tvog odnosa spram nasih ciljeva ce uvijek postojati. Razuvjeri nas bona...razuvjeri...Ja ti vjerujem...ali bih volio verificirat. Ja sam na njegova pitanja smisleno prestala odgovarati još tamo.....hmmm...pa od prvog slova upućenog meni. A budući da su ti njegove seksualne insinuacije o čuni obrnuto proporcionalnoj veličini novčanika plaho smiješne, pitam što li da li uopće odgovaram i tebi. Ja nisam ovdje da bih te u nešto uvjeravala ili razuvjeravala. Još od prije osam mjeseci Đudah (koji meni imputira stalno iste poglede na njega) ima svoju verziju mene u glavi - a ta je da sanjam o pozornici, Zagrebu i kamasutračkim vratolomijama sa yugoidnim kolumnistima Ferala. I nakon osam mjeseci, kao i tri godine Poskočkog kolumniziranja prije toga, ja sam još uvijek na Širokom Brijegu, bez ikakve tendencije da se ikad, ali ikad maknem bilo gdje drugdje (eventualno nekad riomaggiore, ako se dalo papku) jer ovdje je život i više od toga ; ja nikako nisam promijenila svoj život i način istoga, radim, izlazim, odmaram, šetam ćuku, putujem ; ja nisam promijenila društvo u kojem jesam, nisam potpala ni pod kakve utjecaje utjecajne ljevičarske bratije, a znaju mnogi tko i na koje načine me je kontaktirao, vrebao i vrbovao ; ja ne zarađujem od pisanja i ne čekam Matijine kune da kupim zeru tangica i đusa, imam svoj svijet i trudim se obogatiti život svoje sredine koliko je to u mojoj mogućnosti. Ja jednostavno - pišem. Pišem jer to radim otkad znam za sebe. Pisanje iz zajebancije preokrenulo se u pisanje iz odgovornosti, na koje me svakodnevno podsjećaju ljudi koji me sreću i koji mi pričaju o svojim problemima koja ih muče. Koje ne mogu i neću ignorirati. Pa da se s rođenom materom moram skačiti. Ja sam socijalno-romantično nastrojen lik. Davno sam ovdje napisala, davno smo sve to apsolvirali bolan, ( a to zna većina forumaša, osim vas par masonsko-urotaških levata, zato se nitko niti ne uzbuđuje više na vaše nebuloze) - ja nisam politički analitičar, niti se trudim biti. Ja nisam politolog. Ja nemam tendenciju biti mozak generacije, gospodar svemira. Imate njih tamo, mušketire velebne (nino, ivo, zriki, miki, piki, i ostala družba), politički superiorne pa nek deru. Pa yebote ja jedino s vama&poskocima kenjam o tekstovima i političkom poretku. U mojoj ekipi i mojoj obitelji ljude zanimaju životni problemi, ne jebe njih moj niti bili čiji drugi tekst, ne doživljavaju to bitnim ni pet posto, iako su im kroz kuću prodefilirala sva eminentna imena herc.medijske scene, njih zanima kako će živjeti, plaćati račune, kako će prehraniti djecu, hoće li proći na natječaju za posao, koji faks da izaberu, etc. Nešto je ipak krivo posloženo u vašim glavama glede mene, bojim se. Ali ja nemam poriva da ikog "razuvjeravam". Svi su ionako razuvjereni at very first minute čim me upoznaju. Znači, mjesečina, jet leg & suočavanje. Enitajm. Moja lokacija je Brig. Olvejz. Živili. Ti nisi politikolog... ili politicki komentator..ali volis pisati o ubojstvu Kraljevica ( jer kao sto je normalnije od toga da surujes sa islamo-fasistima dok Hrvate tamane u Varesu). Ti imas samostovanja ali pises u Indexu koji HB-ovce zove stokom i sto je Juda ispravno nazvao pandanom pisanja Crnca u tjedniku KKK-a. ( tako je i nastala ova tema, sokantnim saznanjem da netko iz Sirokog pise u Indexu)...tebe ne interesuje politika ...ali znas da je vaznije uhvatit lopova no dobit III entitet... O yeaaaa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 27 kol 2010, 21:37 |
|
|
|
Eno na sarajevo-x forumu Martinu nazvali Dodikovom plaćenicom :top:
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 12:29 |
|
|
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 12:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: http://www.index.hr/vijesti/clanak/nije-hrvat-pas-iz-rijeke-vrbas/511180.aspx Ovo je bilo nabacivanje za alley oop, toliko jadno i preočito, dva događaja u roku jednog tjedna, i drastična razlika u medijskoj reakciji. Nadao sam se da će netko nešto napisati o licemjerju i srozavanju vrijednosti ljudskog života naspram živine (pa makar to bio i čovjekov najbolji prijatelj).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:06 |
|
|
Mene sram reći koliko sam ih ja zakopao u pijesak i poslije bacio u kantu za smeće (okoćenih psića), doduše nije mi to bilo smiješno ni veselo... To je valjda dio nas poput klanja svinja, ne sterilizirat kuje, kad se okoti, ponudit uokolo ako ko hoće, a onda zna se... Od čega ih hranit, ili pustit da hodaju kao lutalice i bijesni grizu ljude? Inače je tekst odličan, ne sjećam se većeg napada na Komšićizam na nekom mediju u Hr... A valjda će pomoći i da se ljudi ne napadaju i ubijaju, pa makar bili i Hrvati... (sarkazam namjeran) No koga ne bi izazvalo ovo: Citat: U toj zemlji nevine starce spaljuju u dvorištu kojeg su voljeli više od sebe. I ja bih dodao - svi šute. To treba promijeniti, ne da se pokaže kako se s "njima" ne može živjeti nego da se tim ljudima a na svim stranama postoje, olakša život, barem ono što im je preostalo od njega... Svi mi koji smo protjerani znamo da te nigdje ne čekaju crveni tepisi, pa makar bili kockasti, u mom slučaju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ja ću ovu obitelj/djevojčicu iz Bugojna pronaći i pomoći im u svakom smislu...u inat ovim zapadnim pederima...suck it you faggots!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja ću ovu obitelj/djevojčicu iz Bugojna pronaći i pomoći im u svakom smislu...u inat ovim zapadnim pederima...suck it you faggots! seky ja i dalje tvrdim da u inat zapadnjačkim pederima i sličnima ritualno daš likvidirati nešto janjadi i prasadi te ih (uz nesebičnu pomoć isomišljenika) na barbarski dinaridski način daš proždrijeti. slike s rituala možeš poslati na adrese društava za zaštitu životinja i to da tempiraš vrijeme kad imaju pauzu za topli obrok koju troše na ishranu u skladu sa svojim mogućnostima ovisno o donacijama sponzora, burek sa sirom ili slance iz šip šopa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:33 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja ću ovu obitelj/djevojčicu iz Bugojna pronaći i pomoći im u svakom smislu...u inat ovim zapadnim pederima...suck it you faggots! seky ja i dalje tvrdim da u inat zapadnjačkim pederima i sličnima ritualno daš likvidirati nešto janjadi i prasadi te ih (uz nesebičnu pomoć isomišljenika) na barbarski dinaridski način daš proždrijeti. slike s rituala možeš poslati na adrese društava za zaštitu životinja i to da tempiraš vrijeme kad imaju pauzu za topli obrok koju troše na ishranu u skladu sa svojim mogućnostima ovisno o donacijama sponzora, burek sa sirom ili slance iz šip šopa. To ipak ne smijem jer mi je trenutna djevojka vegetarijanka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:34 |
|
|
|
Neloša ideja:
Prodaja turističkog proizvoda - sudjelovanje u autentičnom, balkanskodinaroidnom, barbarskom klanju pa gošćenje poslije, te jetra, te čvarci...
Slogan: I vi možete klati životinje... Tehnika tokmaka u čelo nije nesavladiva i početnicima...
Sve propraćeno filmićima na YT...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: seky ja i dalje tvrdim da u inat zapadnjačkim pederima i sličnima ritualno daš likvidirati nešto janjadi i prasadi te ih (uz nesebičnu pomoć isomišljenika) na barbarski dinaridski način daš proždrijeti.
slike s rituala možeš poslati na adrese društava za zaštitu životinja i to da tempiraš vrijeme kad imaju pauzu za topli obrok koju troše na ishranu u skladu sa svojim mogućnostima ovisno o donacijama sponzora, burek sa sirom ili slance iz šip šopa.
To ipak ne smijem jer mi je trenutna djevojka vegetarijanka. nitko ne kaže da ti moraš osobno učestvovati u tom prljavom poslu. ti možeš biti nešto kao siva eminecija, povlačitelj konaca iz pozadine. naravno, nećemo ti zamjeriti kad nas budeš formalno osuđivao i izražavao zgražanje zbog barbarskog rituala. ne valja se curi zamjerit...... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:43 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To ipak ne smijem jer mi je trenutna djevojka vegetarijanka.
nitko ne kaže da ti moraš osobno učestvovati u tom prljavom poslu. ti možeš biti nešto kao siva eminecija, povlačitelj konaca iz pozadine. naravno, nećemo ti zamjeriti kad nas budeš formalno osuđivao i izražavao zgražanje zbog barbarskog rituala. ne valja se curi zamjerit......  Ajd šuti..ogladnio sam od ove priče,ladno pivo mi još na pameti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:48 |
|
|
oni o žderanju, a mene multipraktikkulti oče da kolju na indexu... 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:51 |
|
|
|
Ako seky podbaci kao čovjek i kao borac protiv zapadnjačkih licemjernih floskula, iduće ljeto ću ja u grabovniku upriličit egzekuciju ponekog primjerka sitne stoke. samo za odabrane. od tebe se markane očekuje...pa znaš što. primjerak nečega što potječe od rodbine ritualnog ginjenika dobivenog malim tajnama vlašićkih eksperata za mliječne proizvode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 13:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9094 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
OldSkul je napisao/la: oni o žderanju, a mene multipraktikkulti oče da kolju na indexu...  sad ćemo se registrirat masovno na index i dat malo vatre tim nećemo ih sad spominjat...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 14:12 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 914 Lokacija: USORA! HRHB
|
OldSkul je napisao/la: oni o žderanju, a mene multipraktikkulti oče da kolju na indexu...  Zanimljivo, najviše po tebi pljuju Hrvati iz Sarajeva,Bihaća... Kad se čitaju komentari ljudi bi pomislili da nas ima makar 100.000 u Sarajevu. I najjači komentar kome se ne sviđa u Bosni nek seli! Pravi multietnićari 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 14:15 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: OldSkul je napisao/la: oni o žderanju, a mene multipraktikkulti oče da kolju na indexu...  Zanimljivo, najviše po tebi pljuju Hrvati iz Sarajeva,Bihaća... Kad se čitaju komentari ljudi bi pomislili da nas ima makar 100.000 u Sarajevu. I najjači komentar kome se ne sviđa u Bosni nek seli! Pravi multietnićari  Kratko i jasno - Muslimani su Hrvatima kao kolektiv žestoki neprijatelji. Na svakog umiljatog i za dogovor dođe bar 10 koji nas mrze i jednostavno žele da nestanemo. To je nepobitna činjenica, od ponašanja po internetu, od napada na povratnike, do političkog nasilja itd. Svi ostali zaključci su samo mazanje očiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 14:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Zanimljivo, najviše po tebi pljuju Hrvati iz Sarajeva,Bihaća... Kad se čitaju komentari ljudi bi pomislili da nas ima makar 100.000 u Sarajevu. I najjači komentar kome se ne sviđa u Bosni nek seli! Pravi multietnićari  Kratko i jasno - Muslimani su Hrvatima kao kolektiv žestoki neprijatelji. Na svakog umiljatog i za dogovor dođe bar 10 koji nas mrze i jednostavno žele da nestanemo. To je nepobitna činjenica, od ponašanja po internetu, od napada na povratnike, do političkog nasilja itd. Svi ostali zaključci su samo mazanje očiju. Razlog je prvenstveno taj što misle da mogu izvući više nego što imaju, a čemu direktno kumuju Amerikanci. Naravno, tragedija ovih prostora je upravo u tome što strane manipulacije nailaze na plodno tlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 14:36 |
|
|
|
ne vrijeđaj zrikija.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 14:39 |
|
|
OldSkul je napisao/la: ne vrijeđaj zrikija. pa i on je imao slične ispade.... ali ajmo rađe ovako. moj odgovor na tvoj post glasi... ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonfif
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 15:14 |
|
|
Bravo škulice  skroz si se popravila da se primjetiti tj. tvoji tekstovi  a stvarno ima li igdje ovo vezano za ovaj zločin izuzev na indexu, pa nije da je samo Martina napisala na indexu nešto o tome, ima li još gdje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 19:18 |
|
|
|
Dobar ti je tekst na indeksu ali dežurni pljuvači se odmah stvore ko muhe na g.... i to uvijek isti samo pod drugim nickom bez da su i pročitali članak hehe
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 19:21 |
|
|
|
Dobar zadnji ... valja ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 19:24 |
|
|
Citat: Čemu panika? To su samo Hrvati. A ovo multietnički raj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 08 ruj 2010, 19:25 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
POL_GASOL je napisao/la: Dobar ti je tekst na indeksu ali dežurni pljuvači se odmah stvore ko muhe na g.... i to uvijek isti samo pod drugim nickom bez da su i pročitali članak hehe i ja mislim, tek sam maloprije procitao , jer tamo nikad i ne idem do ove prilike..Barem neko je dao do znanja da mi znamo sto se radi sa ljudima i kako su beznacajni ..A onima koji pljuju tamo, po texstu..dabogda u kuci bila federacija.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|