|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 133 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 00:13 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 22:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
teranova je napisao/la: Ovde je glavni problem u tome što je BH zdravstvo na tankim nogama pa unesrećene letelicama prebacuju u druge države. Odvrti na početak teme pa vidi što je u stvari problem!
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 00:16 |
|
|
Hadeka je napisao/la: teranova je napisao/la: Ovde je glavni problem u tome što je BH zdravstvo na tankim nogama pa unesrećene letelicama prebacuju u druge države. Odvrti na početak teme pa vidi što je u stvari problem! Znam ja šta je suština teme, ali dozvolićeš da iskažem svoj stav o glavnom problemu. Komentari forumskih idiota nisu pravi problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 00:38 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 22:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
teranova je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Odvrti na početak teme pa vidi što je u stvari problem!
Znam ja šta je suština teme, ali dozvolićeš da iskažem svoj stav o glavnom problemu. Komentari forumskih idiota nisu pravi problem. Kada takve komentare počnu plasirati hrvatske tiskovine, kada se takvi komentari već desetak i više godina provlače kroz nike političke stranke koje sebe vole prikazati kao demokratskim i liberalnim i kada slično, ali samo drugačijim izgovorom reagira dio politike i u BiH, tada to za mene nisu samo forumski idioti! Da je kojim slučajem nesritni dičak bio Bošnjo, Srbin ili niki drugi to bi bili hvalospivi do neba, frcale bi kolajne kralja Zvonimira ili koga već, pokazivalo bi se kako triba u "regionu" surađivat ... ali ovako - porez. Eto.
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 08:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9098 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
lider30 je napisao/la: atan je napisao/la: pa dobro,ne bi reko da je tema započeta da bi se ispisivali izrazi sućuti za pokojnika tako da nisam fulio,mene što se tiče. ima veze itekako odnos hrvata iz rh prema hrvatima u bih u svemu,pa kad je i treći u pitanju.npr,ovaj @zapovjednik je rekao da zagreb i beograd boli q za hrvatima i srbima,što nije skroz tačno. beograd gura rs i bh srbe,da li iz ljubavi,hinjskog kidisanja na dio bih ili zato što ih planiraju nekad tamo dobro unovčit,nevažno. s druge strane,beha hrvati su sami i neželjeni od hr,bez političke podrške,a to se onda odrazi i na obične forume i komentare u slučaju ovog nesretnika iz šb,a s druge strane rijetko češ pročitati da neki srbenda iz bg napada ove domaće srbalje..ima veze,neg šta neg ima..
..i porezi.
Jedan prirodni odmak RH nakon rješavanja svog nacionalnog pitanja od BiH Hrvata, koji isto još nisu riješili, Muslimani punim koriste za svoju propagandu. Ti komentatori ispod portala i forumaši, koji pljuju po BH Hrvatima su često prikriveni Muslimani, koji se predstavljaju za RH Hrvate. Ima i pravih Hrvata iz Hrvatske, ali su barem pola lažnopredstavljajući. Istina je da je obostrani odmak prisutan, ja bih rekao iz razloga okretanja svojim problemima. U Hrvatskoj ima svačega, ali totalnog odricanja od BiH Hrvata - ipak neće biti. Na vašu žalost. @ lider30 Ma bio je jedan članak o bh hrvatima na portalu hrsvijet i nakon prepucavanja koja su se dogodila na članku tko je kriv za rat sa muslimanima napravljena je analiza komentatora. Ispostavilo se da ovi koji konstatno optužuju tuđmana, hercegovce (u prvom redu) i sve nas koji zagovaramo treći ili nakakav drugi vid ravnopravnosti predstavljaju se kao pravaši, kao nekakvi hrvati iz bosne i posavine, bivši pripadnici HVO-a itd a IP adrese imaju od bh telekoma. možda bude jedan zagriženi komunjara i to je to. @ atan što se tiče poreza ja da sam bošnjak ne bi to ni spominjao, jer poreznu evaziju nije teško napraviti. što zakonsko (porezno savjetovanje) što nezakonsko (siva ekonomija). a na kraju krajeva postoje porezi koji su lokalni, županijski i na kraju državni. vas je najlakše odjebat u poreznom smislu, samo treba naći formulu po kojoj lokalna zajednica ne bi ostala uskraćena za i ono malo mrvica što dobija. evo jedan paralelan primjer: plaćanje struje na opće uplatnice umjesto preko računa na kojima je uključena TRV pretplata. ljudi toga pomalo postaju svjesni. jer i juga se raspala zbog para, pa će tako i federacija, a možda i cijela BiH. samo ako vi, tj. vaše političko vodstvo ima imalo mudrosti trebalo bi to znati. al da te pitam, jel to tebi nešto krivo što je po hrvata došao helikopter HV-a, pa ti ta teza da nas nitko iz HR ne želi ne drži vodu?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 09:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
atan je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: dobro, al kakve sad to ima veze sa pokojnim Jozom? kakve to sad ima veze sa slijetanjem helikoptera na stadion? šta te spopao treći sad odjednom? pa dobro,ne bi reko da je tema započeta da bi se ispisivali izrazi sućuti za pokojnika tako da nisam fulio,mene što se tiče. ima veze itekako odnos hrvata iz rh prema hrvatima u bih u svemu,pa kad je i treći u pitanju.npr,ovaj @zapovjednik je rekao da zagreb i beograd boli q za hrvatima i srbima,što nije skroz tačno. beograd gura rs i bh srbe,da li iz ljubavi,hinjskog kidisanja na dio bih ili zato što ih planiraju nekad tamo dobro unovčit,nevažno. s druge strane,beha hrvati su sami i neželjeni od hr,bez političke podrške,a to se onda odrazi i na obične forume i komentare u slučaju ovog nesretnika iz šb,a s druge strane rijetko češ pročitati da neki srbenda iz bg napada ove domaće srbalje..ima veze,neg šta neg ima.. Aztec je napisao/la: Jedino sto mozemo okrenut prema Sarajevu ce biti kita... ..i porezi.Vidis, sad provociras... Iako nema veze s temom, porezi ce biti sve manji. A RS ne placa, Zupanije imaju visoke ovlasti, radi se i na Trecem. Kazem od RH nema neke pomoci, i uz najbolju zelju cak, jer je to izvan njene moci, a cak moze biti i kontraproduktivno, mi prije sveg treba da imamo sami sebe. Tako da vas price o okretanju Sarajevu su glupost. I to istom onom koje zeli da nas nema. Upravo dosta, (vjerujem i vecina) ovih komentara dolazi od Muslimana, to znam vec iz iskustva s foruma gdje su 90% upravo oni provokatori koji se lazno predstavljaju a nesto sitno Srbi, ugl vi ste debela vecina i da se takvim ljudima okrecemo??!
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 02 ruj 2010, 09:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
teranova je napisao/la: Ovde je glavni problem u tome što je BH zdravstvo na tankim nogama pa unesrećene letelicama prebacuju u druge države. Ma nema ovo veze s zdravstvom, vec je posrijedi nesto sasvim drugo... Uostalom, mnoge zemlje i nemaju uvijete da lijece bas sve bolesti (prvenstveno zbog manjka specijaliziranih ljudi) i salju ih u druge, ili se skupljaju novci raznim dobrotvornim priredbama, ili covjek sam plati, preko zdravstvenog itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 04 ruj 2010, 10:19 |
|
|
lider30 je napisao/la: Istina je da je obostrani odmak prisutan, ja bih rekao iz razloga okretanja svojim problemima. U Hrvatskoj ima svačega, ali totalnog odricanja od BiH Hrvata - ipak neće biti. Na vašu žalost.
znam.poslaće vam ponekad donaciju za neku školu,dom zdravlja i sl. ti si,čini mi se, zagovornik šurovanja sa srbima.mislim, šta je razlog tomu ako nije ono što sam napisao u prvom komentaru na temi,a to je da nemate zaleđa i da ste bespomoćni? Graničar Jozo je napisao/la: al da te pitam, jel to tebi nešto krivo što je po hrvata došao helikopter HV-a, pa ti ta teza da nas nitko iz HR ne želi ne drži vodu? ma ništa to ne znači.došao bi helikopter i po bošnjaka i po srbina.
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Kako je jedan helikopter opet pokazao tko smo Postano: 04 ruj 2010, 16:10 |
|
|
|
Znak ljudske dobrote je vrlo pohvalan. Te dokazuje da Hrvatska i BiH trebaju jedna drugoj pružate ruku u teškim trenutcima. Makar dječak bio Hrvat, ovakav podhvat treba vrijediti i za Bošnjake i Serve. Duga je i zajednička prošlost ove dvije zemlje.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Roko987 i 56 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|