|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
baščovan
|
Naslov: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 15:40 |
|
|
|
Evo gledam vijesti i ne mogu vjerovati očima svojim.
"Ako je imalo nacionalno osviješten,Martin Raguž će odustati od kandidature ",reče Čović i ostade živ.
Izjašnjavao se kao Jugoslaven,potpisivao se ćirilicom. Takav čovjek bez principa,ali sa populističkom retorikom jednog Lenjina može proći samo kod Hrvata BiH. Razočaran sam u svoj narod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 15:43 |
|
|
Pratre...jebo sad Čovića. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goLLe
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 16:23 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:21 Postovi: 551 Lokacija: na rijeci
|
Razočaran u svoj narod kažeš, de samo reci koji je to tvoj narod ? Propagandni pratar rides again, dugo te nije bilo  Jel ovo nova frizura?
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 16:32 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
de kvazi pope, ne seri.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 16:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Teško ćeš se, moj đulbaščane, otresti ove percepcije da si blizak sa fra Jelečom. Kako napreduje e-Posavina?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 16:46 |
|
|
|
je ga serete svi
_________________ Islam je lažna vjera!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 17:18 |
|
|
|
Čović je mogao povući kandidaturu od Krišto i tako pokazati da neće čekati na tuđi potez. Time bi dugoročno osigurao sebi potporu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 17:25 |
|
|
|
Koliko vam puta jos treba reci, nije ovdje u pitanju predsjednistvo (jer je to mjesto zagarantovano za KOmsica) nego Bog Vam svima pomogao PREMIJERSKA FOTELJA koju Cova soko cilja. Daj budite vise jednom pametni.
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 17:31 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9099 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
o pa nije te odavno bilo baščovan.
aj drugi te zezaju, al ni jeleč se nije medijski oglašavao neko vrijeme pa mi stvarno tu nešto smrdi.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 19:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Teško ćeš se, moj đulbaščane, otresti ove percepcije da si blizak sa fra Jelečom. Kako napreduje e-Posavina? Ma baš me briga legendo! Ja sam za tog popa prvi put čuo na ovom forumu. Meni je bitnije ljudima pokušati otvoriti oči oko nekih stvari. Uopće nitko ne dvoji sa mnom oko morala ćiriliće(jugoslavena) povodom ove izjave,što najbolje pokazuje svijest bandićevaca. Nisam bio na forumu,jer mi je bilo malo dosadilo. A i rijetka su mi bila neka napredna razmišljanja ministre. Ti,Junuz ili oldskul ste to imali,a i ja ponekad,usudio bih se reći. Takvi kakvi jesmo odmah smo nazivani izdajnicima,balijama,daidžama(dobro,možda ne ti ministre)... Zatucanost i zaostalost su dvije od glavnih karakteristika naroda u BiH. Nekad bili komunisti,zvezdaši,veležovci,danas Hrvatine koje ne mogu ostale očima gledati. Kako vitar puše... Al neka,Fahro,Dodo i Čova će nam izgraditi društvo kakvo i zaslužujemo kao kolektivi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 19:05 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
'falite me usta moja.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 19:28 |
|
|
baščovan je napisao/la: Zatucanost i zaostalost su dvije od glavnih karakteristika naroda u BiH. Nekad bili komunisti,zvezdaši,veležovci,danas Hrvatine koje ne mogu ostale očima gledati. Što ti čovjek drugo može reći na ovakvu provokaciju i na ovakvu podlu izmišljotinu, osim da si provokator, lažov, neznalica i da imaš loše namjere ili u afektu: Citat: Takvi kakvi jesmo odmah smo nazivani izdajnicima,balijama,daidžama
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ero
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 02 ruj 2010, 19:36 |
|
|
|
Po meni Dragan Covic u politici vidi priliku za dobrom zaradom i to je jedini motiv zato se bavi njom. Prati situaciju i prilagodjava se njoj.HDZ treba uciniti veliki zaokret i postati simbol politicke snage bh Hrvata.Ova stranka ima glasace ali ne zasluzuje njihove glasove
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 02:36 |
|
|
|
Dragan Čović kojega optužnice oslobodi tužiteljica koja na sud dođe neovjerena dokumenta (nisam student prava ali znam da se na sud ne može doći sa neovjerenim dokumentom kao dokazom) u ovome sporu gdje su njega i Vidačka tužili. Naravno, nitko tužiteljicu ne poziva na odgovornost. Čova nije proglašen nevinim samo je oslobođen optužnice. I nad glavom mu stalno vise takve optužnice i visjele su. Kako onda od takvoga čovjeka očekivati da nas izvede na pravi politički i gospodarski put, da nam donese blagostanje, a uvjek ga drugi mogu pritisnuti optužnicom.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 11:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Josip321 je napisao/la: Dragan Čović kojega optužnice oslobodi tužiteljica koja na sud dođe neovjerena dokumenta (nisam student prava ali znam da se na sud ne može doći sa neovjerenim dokumentom kao dokazom) u ovome sporu gdje su njega i Vidačka tužili. Naravno, nitko tužiteljicu ne poziva na odgovornost. Čova nije proglašen nevinim samo je oslobođen optužnice. I nad glavom mu stalno vise takve optužnice i visjele su. Kako onda od takvoga čovjeka očekivati da nas izvede na pravi politički i gospodarski put, da nam donese blagostanje, a uvjek ga drugi mogu pritisnuti optužnicom. Nisam upoznat sa detaljima njegova slučaja ali dozvolićete jednu odvjetničku opservaciju. Naime, nitko ne može biti proglašen nevinim jer je svatko nevin dok se ne oglasi krivim. Dakle, ako na kraju kaznenog postupka nije oglašen krivim i oslobođen optužnice automatski je (narodski rečeno) proglašen potpuno nevinim. A glede eventualnih propusta tužiteljstva oštećena strana ima pravo podnijeti pritužbu kolegiju tužiteljstva koje može pokrenuti postupak prema tužitelju, te eventualno iz razloga zlouporabe užiteljevih ovlasti naložiti ponavljanje postupka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 14:02 |
|
|
baščovan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Teško ćeš se, moj đulbaščane, otresti ove percepcije da si blizak sa fra Jelečom. Kako napreduje e-Posavina? Ma baš me briga legendo! Ja sam za tog popa prvi put čuo na ovom forumu. Meni je bitnije ljudima pokušati otvoriti oči oko nekih stvari. Uopće nitko ne dvoji sa mnom oko morala ćiriliće(jugoslavena) povodom ove izjave,što najbolje pokazuje svijest bandićevaca. Nisam bio na forumu,jer mi je bilo malo dosadilo. A i rijetka su mi bila neka napredna razmišljanja ministre. Ti,Junuz ili oldskul ste to imali,a i ja ponekad,usudio bih se reći. Takvi kakvi jesmo odmah smo nazivani izdajnicima,balijama,daidžama(dobro,možda ne ti ministre)... Zatucanost i zaostalost su dvije od glavnih karakteristika naroda u BiH. Nekad bili komunisti,zvezdaši,veležovci,danas Hrvatine koje ne mogu ostale očima gledati. Kako vitar puše... Al neka,Fahro,Dodo i Čova će nam izgraditi društvo kakvo i zaslužujemo kao kolektivi! Da da da, oni su sad ti podobni hrvati, a mi koji nismo slijepi smo nepodobni.To su samo prilivode!Sutra da se pojavi neka stranka koja će vladati, opet bi oni bili tu.Čiliraši,partizanovci,zvjezdaši,udbaši, sada nama kroje državu.Sad najveći hrvati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 15:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Dragan Čović kojega optužnice oslobodi tužiteljica koja na sud dođe neovjerena dokumenta (nisam student prava ali znam da se na sud ne može doći sa neovjerenim dokumentom kao dokazom) u ovome sporu gdje su njega i Vidačka tužili. Naravno, nitko tužiteljicu ne poziva na odgovornost. Čova nije proglašen nevinim samo je oslobođen optužnice. I nad glavom mu stalno vise takve optužnice i visjele su. Kako onda od takvoga čovjeka očekivati da nas izvede na pravi politički i gospodarski put, da nam donese blagostanje, a uvjek ga drugi mogu pritisnuti optužnicom. Nisam upoznat sa detaljima njegova slučaja ali dozvolićete jednu odvjetničku opservaciju. Naime, nitko ne može biti proglašen nevinim jer je svatko nevin dok se ne oglasi krivim. Dakle, ako na kraju kaznenog postupka nije oglašen krivim i oslobođen optužnice automatski je (narodski rečeno) proglašen potpuno nevinim. A glede eventualnih propusta tužiteljstva oštećena strana ima pravo podnijeti pritužbu kolegiju tužiteljstva koje može pokrenuti postupak prema tužitelju, te eventualno iz razloga zlouporabe užiteljevih ovlasti naložiti ponavljanje postupka. Kako god, a možeš misliti što je netko pokrenuo postupak protiv nje. Samo se nadam da će poslije izbora i ona i Čova u povjest.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kosevo
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 15:31 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Kako god, a možeš misliti što je netko pokrenuo postupak protiv nje. Samo se nadam da će poslije izbora i ona i Čova u povjest. I ja se tome nadam, trebao je davno u povijest a možda i malo prije toga u zatvor.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 16:42 |
|
|
|
Najnovije, Čović će koalirati i sa Radončićem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 03 ruj 2010, 19:48 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Najnovije, Čović će koalirati i sa Radončićem. naravno da ce koalirati s njim, on bi i sa djavolem kad su pare i fotelja u pitanju.  p.s. evo viche da imaju potporu 123.000 Hrvata, valjda je pretpostavljao da SVI Hrvati samo glasaju za stranke s hrvatskim predznakom 
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 07 ruj 2010, 13:56 |
|
|
c/p Što se to događa sa HDZ-om BiH i njihovim predsjednikom kad se osjećaju ugroženim od mojih natpisa. Gdje je nestala snaga jeden partije koja se do jučer nije bojala ni Bog a kamo li mojih nekoliko redaka objavljenih na portalu znakovita imena. Već godinama imam isti ritual. Ne baš rano ustajanje, tuširanje, oblačenje popraćeno jutarnjim programom BH Radija 1, kavica i otvaranje elektronske pošte. Između gutljaja kave zijevnem nekoliko puta. Obvezno pogledam posljednjeg komentatora na našoj stranici i divim se njegovoj vješto sročenoj psovki na hrvatskom jeziku. Kao i obično, pomislim, djelatnici Stožerne stranke su opet do kasno radili. Ovog jutra nisam našao niti jedne psovke, pomislim radnici samoupravljači iz Čovićeva tabora su promijenili taktiku. Odustali su od luđačkog djelovanja. I da u dnu pogledam dopis koji je friško stigao iz Sarajeva. HDZ BiH se žalio kolegiju BH Radija 1 na moje umjetničko stvaralaštvo na portalu neznase.ba. U tekstu vidim da je Dragan doktor Čović uvrijeđen i povrijeđen i da je novinar koji će potpisat i ovaj tekstić krajnje nekorektan prema predsjedniku i njegovom silnom članstvu. Znao sam da sam ih izbacio iz pameti a da su bez nje ostali nisam bio siguran. No uvjerili su me i u to vrlo brzo. I ne pada mi na pamet da se pravdam. Jer uistinu sam krajnje nekorektan prema pojedincima i njihovoj političkoj metodologiji ili što bi oni rekli, a ja im potvrđujem, da sam (ne)korektan prema svemu onome što dolazi iz HDZ-BiH. Ali ipak ni blizu koliko su vodstva ove stranke bila nekorektna prema hrvatskom narodu u protekli dvadeset godina. I čvrsto obećavam i Draganu Čoviću i onom malom Reloti da ću i dalje biti nekorektan prema svima onima kojima je mjesto iza rešetaka a ne da nam kako su krenuli drže mlade mise po selima. Jedno je sigurno Čovića ne može naljutiti da ga okarakterizirate najvećim kriminalcem na planetu, pljačkašem i secikesom. Ali znam što može. Naljuti ga dobar zajeb na njegov račun, kao što ga je naljutio ovaj natpis da mu se uzme olovka iz …..o neću ga opet ljutiti. Ne bih predsjedniče to je ipak stari fol. Ovog jutra uz srdačan pozdrav Vama i malom Reloti imam nešto drugo. Ubuduće kad budete slali priopćenja našem portalu da ste bili na nekoj misi, recite Reloti da ni u ludilu takvo priopćenje ne šalje a da nije upisao po kome je bilo evanđelje. I Dragane ne pali sviće po grobovima hrvatskih branitelja jer ti si ipak dezerter, to ostavi nama koji smo s njima bili i slučajno ostali živi. I kad se budete žalili drugi put, recite malom Miši da portal neznase.ba nije u sastavu Javnog servis, što nam je jako žao, s razlogom. Jednostavno tužite nas, ali prije toga posavjetujte se sa Nadom Dalipagić, ona ima sikustva s nama i mi s njom. Unaprijed zahvalan za promidžbu art director portala neznase.ba Emil Karamatić http://neznase.ba/vijesti/bih/2548-drag ... aseba.htmlc/p Kako je priopćeno iz HDZ-a BiH, njihov predsjednik, vezir i faraon , vjerovali ili ne, družio se sa socijalno ugroženim skupinama Hrvtica i Hrvata. Između ostalih, posjetio je hm, ne mogu vjerovati da postoji – Narodnu kuhinju. Tamo se susreo sa ispaćenim, gladnim, ubogim, siromašnim, prevarenim, obespravljenim, opljačkanim, podcijenjenim, dotučenim u svakom pogledu Hrvatima, te im bez imalo stida ili srama poručio: "Neka ovo bude poruka i svima drugima. Ne treba ovo uzimati kao posebnu predizbornu kampanju nego jednostavno trebamo shvatiti da je ovo naše poslanje. Ako želimo biti pravi političari, odgovorni za ono što preuzimamo kao obvezu, onda prije svega moramo biti odgovorni prema čovjeku i biti osjetljivi na njegove potrebe", kazao je prof. dr. Dragan Čović. E sad, zamislite, ako možete uopće zamisliti kakav gad morate biti, i kakvi gadovi se oko vas, što je najmorbidnije u cijeloj priči, okupljaju, da poslije uloženi desetak milijuna KM u zgradu u kojoj stolujete krenete u posjetu hrvatskim garibima. Pa kad ti moj Čoviću nema tko reći, ostaje mi ta sveta dužnost i zadaća da ti po tisućiti put kažem. Moja želja nije ne daj Bože da ti se nešto loše desi što ti i želi najveći broj onih koje si danas posjetio, moja želja je naprosto blaga. Želio bi te vidjeti profesore Čoviću u redu sa čantom u ruci kako čekaš još jednu palju prozukle čorbe. Čorbe koju si namijenio i namjenjuješ Hrvatima već godinama. Prije samo malo više od mjesec dana robovlasnici iz HDZ-a na čelu sa goničom stoke Draganom Čovićem otvorili su zgradu HDZ-a. Zgrada koju su renovirali je inače ukradeno vlasništvo Ugostiteljske škole. A novac koji je u nju uložen, (milijuni) Dragan Čović i ostali humanitarci su popahali od onih koje su pronašli u Narodnoj kuhinji. Jeli moguće zamisliti da je neki član ili bliski suradnik Dragana Čovića predložio tom hrvatskom buzdovanu, da novac koji su uložili u hram srama ulože u zapošljavanje i vraćanje dostojanstva onih koje su posjetili? Nemoguće je takvo što zamisliti, nemoguće. Jer Dragan Čović je stari prevarant, kojeg ni ovo moje pisanje neće previše uznemiriti koliko ga može uznemiriti kad mu netko kaže: „Uzmite mu olovku iz ruku“! I ne brini predsjedniče i ne uznemiravaj se previše. Portal neznase.ba, odnosno moja malenkost preuzima odgovornost za lijepljenje plakata (teroristički napad na Vaš lik i djelo kako ga nazvaše vaši bliski suranici) na kojima si prikazan kao nakaza koja prodaje i ono malo hrvatske duše koja je ostala u BiH. Moraš priznati da sam te dobro nacrtao i puno si ljepši nego što jesi. I vjeruj mi, želim ti dug život, jer samo živ ćeš mi omogućiti dobru inspiraciju. Iza rešetaka ili sa čantom u redu za palju čorbe, sasvim svejedno. Ma na kraju krajeva, eto ti i milijuni, ali ljudi: „Uzmite mu samo olovku iz ruku“! http://neznase.ba/kolumna/92-kolumna/24 ... -ruku.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 07 ruj 2010, 14:19 |
|
|
Josip321 je napisao/la: c/p Što se to događa sa HDZ-om BiH i njihovim predsjednikom kad se osjećaju ugroženim od mojih natpisa. Gdje je nestala snaga jeden partije koja se do jučer nije bojala ni Bog a kamo li mojih nekoliko redaka objavljenih na portalu znakovita imena. Već godinama imam isti ritual. Ne baš rano ustajanje, tuširanje, oblačenje popraćeno jutarnjim programom BH Radija 1, kavica i otvaranje elektronske pošte. Između gutljaja kave zijevnem nekoliko puta. Obvezno pogledam posljednjeg komentatora na našoj stranici i divim se njegovoj vješto sročenoj psovki na hrvatskom jeziku. Kao i obično, pomislim, djelatnici Stožerne stranke su opet do kasno radili. Ovog jutra nisam našao niti jedne psovke, pomislim radnici samoupravljači iz Čovićeva tabora su promijenili taktiku. Odustali su od luđačkog djelovanja. I da u dnu pogledam dopis koji je friško stigao iz Sarajeva. HDZ BiH se žalio kolegiju BH Radija 1 na moje umjetničko stvaralaštvo na portalu neznase.ba. U tekstu vidim da je Dragan doktor Čović uvrijeđen i povrijeđen i da je novinar koji će potpisat i ovaj tekstić krajnje nekorektan prema predsjedniku i njegovom silnom članstvu. Znao sam da sam ih izbacio iz pameti a da su bez nje ostali nisam bio siguran. No uvjerili su me i u to vrlo brzo. I ne pada mi na pamet da se pravdam. Jer uistinu sam krajnje nekorektan prema pojedincima i njihovoj političkoj metodologiji ili što bi oni rekli, a ja im potvrđujem, da sam (ne)korektan prema svemu onome što dolazi iz HDZ-BiH. Ali ipak ni blizu koliko su vodstva ove stranke bila nekorektna prema hrvatskom narodu u protekli dvadeset godina. I čvrsto obećavam i Draganu Čoviću i onom malom Reloti da ću i dalje biti nekorektan prema svima onima kojima je mjesto iza rešetaka a ne da nam kako su krenuli drže mlade mise po selima. Jedno je sigurno Čovića ne može naljutiti da ga okarakterizirate najvećim kriminalcem na planetu, pljačkašem i secikesom. Ali znam što može. Naljuti ga dobar zajeb na njegov račun, kao što ga je naljutio ovaj natpis da mu se uzme olovka iz …..o neću ga opet ljutiti. Ne bih predsjedniče to je ipak stari fol. Ovog jutra uz srdačan pozdrav Vama i malom Reloti imam nešto drugo. Ubuduće kad budete slali priopćenja našem portalu da ste bili na nekoj misi, recite Reloti da ni u ludilu takvo priopćenje ne šalje a da nije upisao po kome je bilo evanđelje. I Dragane ne pali sviće po grobovima hrvatskih branitelja jer ti si ipak dezerter, to ostavi nama koji smo s njima bili i slučajno ostali živi. I kad se budete žalili drugi put, recite malom Miši da portal neznase.ba nije u sastavu Javnog servis, što nam je jako žao, s razlogom. Jednostavno tužite nas, ali prije toga posavjetujte se sa Nadom Dalipagić, ona ima sikustva s nama i mi s njom. Unaprijed zahvalan za promidžbu art director portala neznase.ba Emil Karamatić http://neznase.ba/vijesti/bih/2548-drag ... aseba.htmlc/p Kako je priopćeno iz HDZ-a BiH, njihov predsjednik, vezir i faraon , vjerovali ili ne, družio se sa socijalno ugroženim skupinama Hrvtica i Hrvata. Između ostalih, posjetio je hm, ne mogu vjerovati da postoji – Narodnu kuhinju. Tamo se susreo sa ispaćenim, gladnim, ubogim, siromašnim, prevarenim, obespravljenim, opljačkanim, podcijenjenim, dotučenim u svakom pogledu Hrvatima, te im bez imalo stida ili srama poručio: "Neka ovo bude poruka i svima drugima. Ne treba ovo uzimati kao posebnu predizbornu kampanju nego jednostavno trebamo shvatiti da je ovo naše poslanje. Ako želimo biti pravi političari, odgovorni za ono što preuzimamo kao obvezu, onda prije svega moramo biti odgovorni prema čovjeku i biti osjetljivi na njegove potrebe", kazao je prof. dr. Dragan Čović. E sad, zamislite, ako možete uopće zamisliti kakav gad morate biti, i kakvi gadovi se oko vas, što je najmorbidnije u cijeloj priči, okupljaju, da poslije uloženi desetak milijuna KM u zgradu u kojoj stolujete krenete u posjetu hrvatskim garibima. Pa kad ti moj Čoviću nema tko reći, ostaje mi ta sveta dužnost i zadaća da ti po tisućiti put kažem. Moja želja nije ne daj Bože da ti se nešto loše desi što ti i želi najveći broj onih koje si danas posjetio, moja želja je naprosto blaga. Želio bi te vidjeti profesore Čoviću u redu sa čantom u ruci kako čekaš još jednu palju prozukle čorbe. Čorbe koju si namijenio i namjenjuješ Hrvatima već godinama. Prije samo malo više od mjesec dana robovlasnici iz HDZ-a na čelu sa goničom stoke Draganom Čovićem otvorili su zgradu HDZ-a. Zgrada koju su renovirali je inače ukradeno vlasništvo Ugostiteljske škole. A novac koji je u nju uložen, (milijuni) Dragan Čović i ostali humanitarci su popahali od onih koje su pronašli u Narodnoj kuhinji. Jeli moguće zamisliti da je neki član ili bliski suradnik Dragana Čovića predložio tom hrvatskom buzdovanu, da novac koji su uložili u hram srama ulože u zapošljavanje i vraćanje dostojanstva onih koje su posjetili? Nemoguće je takvo što zamisliti, nemoguće. Jer Dragan Čović je stari prevarant, kojeg ni ovo moje pisanje neće previše uznemiriti koliko ga može uznemiriti kad mu netko kaže: „Uzmite mu olovku iz ruku“! I ne brini predsjedniče i ne uznemiravaj se previše. Portal neznase.ba, odnosno moja malenkost preuzima odgovornost za lijepljenje plakata (teroristički napad na Vaš lik i djelo kako ga nazvaše vaši bliski suranici) na kojima si prikazan kao nakaza koja prodaje i ono malo hrvatske duše koja je ostala u BiH. Moraš priznati da sam te dobro nacrtao i puno si ljepši nego što jesi. I vjeruj mi, želim ti dug život, jer samo živ ćeš mi omogućiti dobru inspiraciju. Iza rešetaka ili sa čantom u redu za palju čorbe, sasvim svejedno. Ma na kraju krajeva, eto ti i milijuni, ali ljudi: „Uzmite mu samo olovku iz ruku“! http://neznase.ba/kolumna/92-kolumna/24 ... -ruku.htmlodlično!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 07 ruj 2010, 14:24 |
|
|
baščovan je napisao/la: Evo gledam vijesti i ne mogu vjerovati očima svojim.
"Ako je imalo nacionalno osviješten,Martin Raguž će odustati od kandidature ",reče Čović i ostade živ.
Izjašnjavao se kao Jugoslaven,potpisivao se ćirilicom. Takav čovjek bez principa,ali sa populističkom retorikom jednog Lenjina može proći samo kod Hrvata BiH. Razočaran sam u svoj narod! izvinite gospodine da li ste vi fra Petar jeleč kako se priča po forumu ili neka njegova podguzna muha?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 07 ruj 2010, 14:27 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Najnovije, Čović će koalirati i sa Radončićem. Zar je to stvarno novost? Nešto što sam govorio mjesecima dok sam bio aktivniji ovdje. Čović i slični(Dodik,Haris) ne koaliraju s drugima da bi ustrojili držvau,izvršili ustavne promjene,ili stvorili napredno građansko društvo. Oni koaliraju s onim tko je za politiku torova i prebacivanja loptice između izbora. Čović-Radončić-Dodik je najbolja formula na osnovu koje svaki od njih može musti svoj narod i pravit ga budalom. A ovi tupavi narodi i ne zaslužuju bolje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Dragan Čović i nacionalna osviještenost Postano: 07 ruj 2010, 14:28 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: baščovan je napisao/la: Evo gledam vijesti i ne mogu vjerovati očima svojim.
Izjašnjavao se kao Jugoslaven,potpisivao se ćirilicom. Takav čovjek bez principa,ali sa populističkom retorikom jednog Lenjina može proći samo kod Hrvata BiH. Razočaran sam u svoj narod! izvinite gospodine da li ste vi fra Petar jeleč kako se priča po forumu ili neka njegova podguzna muha? a da komentiraš to što si citirao. Usput,fulio si s imenom. Gasol nije PAUL,nego PAU
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|