|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 02 ruj 2010, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 02 ruj 2010, 23:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: Predsjednik Srbije Turke zove a ovi bjeze. Valjda se prepali da ih nece uzeti pod svoje okrilje i poslati na njive da obradjuju, dje bi to politicari nasi mogli bolan, to radilo nikad nije u zivotu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 02 ruj 2010, 23:15 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
Bas fino od njega da se zalaze sa svoje susjede --siguran sam da ga svi do jednoga podrzavaju u njegovim namjerama ..Sto zbog vijerojatno zelje za dominacijom nad Balkanom kao dobrim susjedom, a usput i savijetima balkanu kako da udje u europsku uniju, jer oni su tako vidjeni, i dragi gosti u istoj.Njegove posijete biti ce tako ucinkovite, da cemo svi preci na drugu stranu Mostara i vikati..Dodji nam jopet turcine.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 02 ruj 2010, 23:19 |
|
|
|
Ovo sve ide pod palicom SAD-a, zna se da je Turkyie desna ruka amera u staroj evropi.
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 02 ruj 2010, 23:27 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ovo sve ide pod palicom SAD-a, zna se da je Turkyie desna ruka amera u staroj evropi. A ja sam sve dosad mislio da je to V. Britanija Ne druže Krajišniče, Turska nikako ne može biti desna ruka ili bilo šta desno u Evropi jer ona organski njoj ne pripada. Turska je samo nekakva protivteža Rusiji u tom dijelu svijeta i pokazatelj ostalim muslimancima, daleko neukrotivijim od Turaka, kako se lijepo može biti i muslimanac i NATO i kako ništa strašno nema u tome da jedan maslinasti muslimanac sluša jednog pjegavog Američana 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 19:55 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ovo sve ide pod palicom SAD-a, zna se da je Turkyie desna ruka amera u staroj evropi. A ja sam sve dosad mislio da je to V. Britanija Ne druže Krajišniče, Turska nikako ne može biti desna ruka ili bilo šta desno u Evropi jer ona organski njoj ne pripada. Turska je samo nekakva protivteža Rusiji u tom dijelu svijeta i pokazatelj ostalim muslimancima, daleko neukrotivijim od Turaka, kako se lijepo može biti i muslimanac i NATO i kako ništa strašno nema u tome da jedan maslinasti muslimanac sluša jednog pjegavog Američana  Stacete vi Srbi onda u Evropi? 
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 20:01 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Stacete vi Srbi onda u Evropi?  A vi? Zar nemate blagi osjećaj da je islam za Evropu kao hrišćanstvo za S. Arabiju? Usput, paralela možda nije najpreciznija jer u S. Arabiji ne postoji nijedna crkva dok je Evropa krcata džamijama, prosječne starosti 20 godina Pijesak je vaš prirodni ambijent mada meni lično i ne smetate dok me na bilo koji način ne počnete ugrožavati. Neka vas ali što dalje od nas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 20:08 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Stacete vi Srbi onda u Evropi?  A vi? Zar nemate blagi osjećaj da je islam za Evropu kao hrišćanstvo za S. Arabiju? Usput, paralela možda nije najpreciznija jer u S. Arabiji ne postoji nijedna crkva dok je Evropa krcata džamijama, prosječne starosti 20 godina Pijesak je vaš prirodni ambijent mada meni lično i ne smetate dok me na bilo koji način ne počnete ugrožavati. Neka vas ali što dalje od nas  Aga ne kaki 
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 20:13 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Stacete vi Srbi onda u Evropi?  A vi? Zar nemate blagi osjećaj da je islam za Evropu kao hrišćanstvo za S. Arabiju? Usput, paralela možda nije najpreciznija jer u S. Arabiji ne postoji nijedna crkva dok je Evropa krcata džamijama, prosječne starosti 20 godina Pijesak je vaš prirodni ambijent mada meni lično i ne smetate dok me na bilo koji način ne počnete ugrožavati. Neka vas ali što dalje od nas  Nemamo taj osjećaj, ne možemo imati taj osjećaj jer je to kao kada staviš mrava na lubenicu pa se onda mravu lubenica čini ravna i on nema pojma da je lubenica okrugla. Prosječan Bošnjo zna da o tome o čemu ti govoriš ništa ne zna nit ga zanima. Bosna je naše parće "lubenice" i ostatk nas ne zanima.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 20:13 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Aga ne kaki  Ne kakite vi, druže Krajišniče Vi kao SDP-ovac i drug, morate voditi računa o onom što pišete. Vi se morate izdići iznad svega što se može okarakterisati kao mržnja i prijezir ka odeređenoj populaciji te nas povesti u svetlu budućnost na čelu sa Lepim Zlajom and co 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Predsjednik Turske u posjetu BiH - Srbi napustili parlament prije govora Predsjednika Gule Postano: 03 ruj 2010, 21:20 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Aga ne kaki  Ne kakite vi, druže Krajišniče Vi kao SDP-ovac i drug, morate voditi računa o onom što pišete. Vi se morate izdići iznad svega što se može okarakterisati kao mržnja i prijezir ka odeređenoj populaciji te nas povesti u svetlu budućnost na čelu sa Lepim Zlajom and co  Na podjebavanje odgovaram podjebavanjem,, znam tesko se je bočiti s suprotnim razmisljanjem druze Aga.
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|