|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 71 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
doc
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: uto lip 26, 2012 10:28 pm |
|
Pridružen/a: pet sij 20, 2012 4:21 am Postovi: 4969 Lokacija: Zagreb
|
|
Pa kako netko od tih silnih poduzetnika se ne sjeti otvoriti kvalitetnu suvenirnicu? Pa to je zlatna koka. Interes je velik, a ponuda nepostojeća.
Evo i ja bi HB zastavu!
Pogurat to malo. Kad ste već umreženi, bacit bubu u uho.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daleko
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 11:17 am |
|
|
|
Đe mogu nabavit zastavu dimenzija 10x5m. nije bitna cijena, a treba mi što prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 11:23 am |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:25 am Postovi: 23807 Lokacija: Bank of Lulz
|
|
Čuj 10x5m? Takvo što nitko ne pravi, to bi se moglo napraviti samo posebnom narudžbom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 11:28 am |
|
|
Dajte narudzbe, otvorim vam ja radnju i prodajem suvenire ako garantirate da ćete kupovati i da ću imati pristojan život od toga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daleko
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 11:29 am |
|
|
|
Znam da to niko ne pravi, zato i pitam. Znaš li đe se može naručit i koliko bi koštalo otprilike?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 11:36 am |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:25 am Postovi: 23807 Lokacija: Bank of Lulz
|
|
Iskreno ne znam, na pamet mi pada samo Rama-Tex iz Prozora, ali nikako da nađem njihove kontakt detalje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daleko
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 3:24 pm |
|
|
|
Zar nema kakva tvornica u mostaru ili blizoj okolici? ne mora 10x5 ali treba mi zastava neke vece dimenzije (6x3, 8x4)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pet srp 06, 2012 4:06 pm |
|
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 12:48 pm Postovi: 29263 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Pitaj navijače Torcide i BBB preko njihovih stranica.
_________________ The president of Bosnia's autonomous Muslim-Croat federation and...-Reuters
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: sub srp 07, 2012 11:50 pm |
|
Pridružen/a: pon ruj 14, 2009 5:26 pm Postovi: 6531 Lokacija: Berlin
|
Zastave se uglavnom proizvode tiskanjem boje na platno. Velike zastave se moraju poručiti i one se šiju od više komada platna. Gdje kupiti zastavu Herceg-Bosne:https://www.facebook.com/hercegbosna.or ... ed_comment
_________________ Sretno oženjen, otac četvero djece, visoka primanja, pametan, lijep, zgodan, vlastita kuća, stan, auto = Poželjan Muškarac!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daleko
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: ned srp 08, 2012 12:01 pm |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: ned srp 08, 2012 12:52 pm |
|
Pridružen/a: sri pro 23, 2009 3:42 pm Postovi: 2750 Lokacija: Sada ili dogodine?
|
stavio sam zastavu kad smo igrali sa talijanima na balkon (zakačio na štrik) i vraćam se s posla kad zastava skinuta. Pitam ženu što si je skinula, kad kaže ona pa osušila se.  inače, zastavu sam kupio u livnu u grafos tiskari (prije 2 godine).
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: ned srp 08, 2012 1:01 pm |
|
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 4:52 pm Postovi: 2531 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Graničar Jozo je napisao/la: stavio sam zastavu kad smo igrali sa talijanima na balkon (zakačio na štrik) i vraćam se s posla kad zastava skinuta. Pitam ženu što si je skinula, kad kaže ona pa osušila se.  inače, zastavu sam kupio u livnu u grafos tiskari (prije 2 godine). 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 5:05 pm |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 11:29 am Postovi: 10640 Lokacija: hockey arena
|
Polako idu pripreme za obilježavanje godišnjice Hercegbosne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan Tvrtko
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 5:34 pm |
|
Pridružen/a: sri svi 06, 2009 2:05 pm Postovi: 259 Lokacija: Bosanski Šamac
|
Robbie MO je napisao/la: Polako idu pripreme za obilježavanje godišnjice Hercegbosne.  Može li nekoliko plakata za Bosanski Šamac?
_________________ Oduvijek naša je sa oca na sina, zauvijek ostat će naša Posavina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MrEro
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 5:40 pm |
|
|
|
Postavio bih zastavu na samom ulazu u Grude, pa me zanima kako doći do nje. Pozdrav iz glavnog grada HRHB!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 5:58 pm |
|
Pridružen/a: pon ruj 14, 2009 5:26 pm Postovi: 6531 Lokacija: Berlin
|
MrEro je napisao/la: Postavio bih zastavu na samom ulazu u Grude, pa me zanima kako doći do nje. Pozdrav iz glavnog grada HRHB! odgovore potraži ovdje https://www.facebook.com/hercegbosna.or ... ed_comment
_________________ Sretno oženjen, otac četvero djece, visoka primanja, pametan, lijep, zgodan, vlastita kuća, stan, auto = Poželjan Muškarac!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 8:11 pm |
|
Pridružen/a: ned ožu 18, 2012 12:13 pm Postovi: 153 Lokacija: Kraljeva Sutjeska
|
Robbie MO je napisao/la: Polako idu pripreme za obilježavanje godišnjice Hercegbosne.  ako bude akcija meni obavezno javite, pa da stavim na oba ulaza u Kraljevu Sutjesku, da se vidi da nas nisu otjerali iz KS 
_________________ Bosno moja, čija li si sada boli li te danas više nego prije. Tko to misli da te ima da sa tobom vlada njega povijest naučila nije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivo85m
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon srp 09, 2012 10:52 pm |
|
Pridružen/a: pet stu 06, 2009 6:06 pm Postovi: 16 Lokacija: LIVNO HR HB
|
|
Samo javite,Livno je spremno. sinn fein
_________________ Kad ja tamo a ono međutim...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon stu 12, 2012 1:57 am |
|
Pridružen/a: ned ožu 18, 2012 12:13 pm Postovi: 153 Lokacija: Kraljeva Sutjeska
|
Privitak:
6711e743fe2b111c1b493ca3347a9185.jpg [ 136.08 KiB | Pogledano 380 put/a. ]
_________________ Bosno moja, čija li si sada boli li te danas više nego prije. Tko to misli da te ima da sa tobom vlada njega povijest naučila nije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: pon stu 12, 2012 2:13 am |
|
|
Šta je sa zastavama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Tisuću zastava Herceg-Bosne za tisuću Herceg-Bosanaca! Postano: uto stu 13, 2012 8:14 pm |
|
Pridružen/a: čet pro 30, 2010 4:32 pm Postovi: 1411 Lokacija: Izvan sebe
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro pitanje...ja pojma nemam, osim da se možda slučajno naleti na kakvoj pijaci. Kao što smo rekli veliki broj puta, doista fali pravi shop sa svim što se tiče Hrvata BiH. Ko prvi to odradi kako treba će dobro proći. Izvrsna ideja i da se jos moze poruciti preko interneta.
_________________ Razgradena livada, svacija ispasa! Za Treci sa hrvatskom vecinom.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|