HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 20:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 29 ruj 2014, 18:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Spomenuo je neko Vitez pa sam se nadovezao.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 29 ruj 2014, 18:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
korrisnik je napisao/la:
Jesil ti otvorio link?
Vidiš ta su švrljali po klupskom autobusu.

Klasična provokacija, dio navijačkog folklora, ništa osobito i vrijedno neke pažnje, uobičajena stvar u navijačkom svijetu bilo koje države... :neznam


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 29 ruj 2014, 18:50 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39
Postovi: 58271
Lokacija: DAZP HQ
Citat:
Pišanje po nama od strane kamenjara se nastavlja i trajati će to još jako jako dugo...još jedno razočarenje, ma ne znam ni može li se nazvati ovo više razočarenje, ovo je odavno postalo redovna pojava, isto ko kad u Evropi naletiš na jakog protivnika i ispadneš pa se ne razočaraš jer si očekivao poraz, tako je i Široki za nas 15 godina evo već na svom terenu uz skor 14 pobjeda i 2 remija za nas kao neki evropski klub kojem mi samo možemo pružiti dobar otpor ali ga ne možemo pobijediti ni u snovima...Ovakav kompleks od Širokog nije imala ni KK Bosna kada se po njima pišao čuveni Martin Vanjak

Nakon svega 9 kola i imati -7 je toliko porazno da čovjek ne zna bili plakao ili se smijao..možda oboje istovremeno :oops: ...titula :D , ma nemojmo da se zajebavamo...Široki ubjedljivo najjača ekipa, a mi im samo dođemo kao dobar sparing partner koji će ih malo namučiti, ali redovno i zijaniti


kakvo kmecanje na klixu, divota. :D

_________________
"Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 29 ruj 2014, 22:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11
Postovi: 23208
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Jao kmečanja i okretanje pile na jedan jedini odgovor na stalno provociranje HZ-a u Širokom Brijegu. Sarajevski mediji im stanu u potporu i to je ta mašinerija.

Vidim i Veležovci, vazda kad izgube o Zrinjskog, počnu o prošlosti, univerzalnoj pravdi na njhovoj strani, multietničnosti, koju samo oni vide, stadion i vazda iste teme.

Pa onaj stadion gradila cijela Hercegovina, nemam pojma, po kojoj je osnovi trebao biti Veležov?

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 30 ruj 2014, 15:28 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Pecara sutra dočekuje još jedan nogometni spektakl. Nakon sjajne atmosfere i pobjede Širokog u derbi susretu Premijelige protiv ekipe Sarajeva, ljubitelje nogometa sutra očekuje prva utakmica osmine finala gdje u goste stiže još jedna sarajevska ekipa, ovaj put Željezničar. Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener Slaven Musa i igrač Širokog Jure Ivanković.

Trener Musa je rekao da su svi igrači zdravi ali da će sastav u odnosu na utakmicu sa Sarajevom izgledati ipak malo drukčije. Najavio je promjenu na golu Širokog pa bi utakmicu trebao započeti Luka Bilobrk, napomenuvši da Luka uvijek brani kup utakmice. U sastavu bi trebali biti i Neven Laštro, Jure Ivanković a umjesto Ćorića utakmicu će početi Ljubić. Musa je dodao da su moguće još neke izmjene sastava.

Jure Ivanković je igrač koji protiv Željezničara redovito odigra dobre utakmice a često puta je i strijelac. Novinarima je rekao da bi volio i sutra pogoditi mrežu gostiju. Atmosfera je dobra, očekujemo dobru podršku s tribina i naravno pobjedu- rekao je Ivanković.

Na kraju tiskovne i trener Musa je progovorio o sjajnoj atmosferi u klubu kao i odličnoj potpori igračima s tribina. Svi zajedno možemo doći i sutra do dobrog rezultata i još jedne pobjede protiv velikog rivala na Pecari.

Utakmica počinje u srijedu u 16:30 a na Pecaru stiže i pedesetak navijača Željezničara. Očekuje se lijepo vrijeme, dobro popunjene tribine.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 01 lis 2014, 18:06 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Široki Brijeg je pogocima kapetana Wagnera pred oko 1.000 gledatelja na stadionu Pecara pobijedio Željezničar 2:0 u prvoj utakmici osmine završnice Kupa BiH :nk_siroki_brijeg_1

slika
slika
slika
lepi cane :D :D :smijeh :smijeh


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 04 lis 2014, 16:13 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Musa: Idemo dalje, u Travniku nas čeka iznimno bitna utakmica

Sezona Širokog izgleda sve bolje i bolje. Kako drukčije rezimirati sedam pobjeda i dva prvenstvena remija te pobjedu nad Željezničarom u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH. Ipak, kako to trener Slaven Musa često zna reći, uvijek može bolje.

U Širokom su nakon novog trijumfa nad Željom na sedmom nebu. A kako i ne bi bili. Tih 2:0 u režiji najboljeg strijelca Premijer lige BiH svih vremena Wagnera sjajno se nadovezalo na prvenstvenih 1:0 protiv Sarajeva na Pecari.

Široki je u nizu od pet pobjeda, a kako sada stvari stoje, u sjajnoj je prilici osigurati jesensku krunu i plasman među osam najboljih u Kupu. Jasno, na Pecari sada imaju odličnu atmosferu, momčad je u formi, ali Musa je već nekoliko puta istaknuo da je vrlo važno da svi skupa ‘ne polete’, da ostanu s obje noge na zemlji. Najbolji mogući recept za provođenje tog plana u djelo pristup je iz utakmice u utakmicu…, a sljedeću, posljednju prije reprezentativne stanke, Široki igra na Piroti.

- Čeka nas iznimno bitna utakmica u Travniku, rekao je nakon Želje, dodajući: Igramo u ponedjeljak, što će reći da imamo dan više da se odmorimo od Sarajeva i Želje, dva iznimno jaka protivnika u samo par dana razmaka. Jasno, učinit ćemo sve da pobijedimo.

Jasno, vrlo važna stavka u ovom ubitačnom ritmu, raspoloživost je kadra. Musina procjena da protiv Želje rezultat u prvoj utakmici može izvući i s timom koji nije najjači mogući pokazala se ispravnom, pa je za Travnik dobio natrag poveći broj odmorenih prvotimaca. U odnosu na Sarajevo, protiv Plavih s Grbavice uopće nisu korišteni Antonio Soldo, Boris Pandža, Stipo Marković i Davor Landeka, Wagner je dobio poluvrijeme, Zvonimir Kožulj dvadesetak minuta.

- Mihaljević je protiv Želje trebao igrati od prve minute, ali je u zadnji tren otpao zbog viroze. Svi ostali igrači ciljano su odmarani, uključujući i Wagnera koji je prvotno trebao odigrati samo pola sata, ali smo ga, kako nismo imali rješenja prema naprijed, morali uvesti već na poluvremenu, prokomentirao je Musa, ističući i forsirani izostanak Dine Ćorića, koji je pocrvenio protiv Sarajeva.

Na otvaranju Zadrinog Memorijala protiv Dinama

Široki Brijeg će nadolazeću reprezentativnu stanku i ove godine iskoristiti da bi sudjelovao na Memorijalu Blage Zadre u Vukovaru, čiji je pobjednik bio u sva tri dosadašnja izdanja. Ove zime neće tako lako do naslova, jer prvog dana ovogodišnjeg izdanja Memorijala, 10. listopada s početkom u 15.30 sati za protivnika će imati najtrofejniji hrvatski klub, Dinamo. Drugi par poluzavršnice su Osijek i Vukovar 1991. (13.30 sati). Utakmice za treće i prvo mjesto na rasporedu su 12. listopada u 13.30 i 15.30 sati.

Wagner ne staje

Brazilac Wagner nikako da stane. Prošle sezone u svim je natjecanjima zabio 22 pogotka (18 u prvenstvu, 4 u Kupu), nakon čega su mnogi pomislili ‘to je to, ipak mu je 36 godina’. Bili su u krivu. Jer, evo, Široki još nije odradio ni pola sezone, a on je blizu polovice tog učinka. Na svom kontu ima već 9 komada (2 u Europi, 2 u Kupu, 5 u prvenstvu). Nastavi li u ovom ritmu, bit će sigurno ugrožen i rekord po broju postignutih golova u Premijer ligi BiH svih vremena, koji je odnedavno u njegovom vlasništvu. Dogodilo se to u 8. kolu, kada je svojim 91. pogotkom preskočio Emira Obuću (90).


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 06 lis 2014, 16:24 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
U posljednjem susretu 10. kola Premijer lige BiH Travnik je na stadionu Pirota svladao lidera prvenstva Širokog Brijega (2:1) te mu nanio prvi poraz u ovoj sezoni. Široki je tako prekinuo niz utakmica od pet uzastopnih pobjeda, u prvenstvu i kupu, u kojoj nije primio niti jedan pogodak.

Za goste iz Širokog Brijega koban je bio kapetan Travnika Feđa Dudić koji je mrežu tresao dva puta, u 27. minuti nakon gužve u šesnaestercu ‘Plavo-bijelih’ Dudić se najbolje snašao, a u 60. minuti oduzeo je loptu na središtu terena, sjurio se prema vratima Širokog te matirao vratara Soldu za udvostručenje vodstva ‘Vezira’.

Trener Širokog Slaven Musa već je prije samog početka drugog poluvremena izvršio dvostruku izmjenu, ušli su Ljubić i Landeka, a u nastavku i Buhač, što je dalo rezultata, ali nedovoljno. Jure Ivanković smanjio je zaostatak u 70. minuti pogotkom iz slobodnog udarca.

Do kraja je Široki zaprijetio u nekoliko navrata, no nije uspio ‘izvući’ bod na tradicionalno neugodnom gostovanju na Pirotu.

Široki Brijeg je do ove utakmice posljednji poraz doživio u Europskoj ligi protiv Mlade Boleslav, a unatoč porazu, i dalje je zadržao lidersku poziciju na prvenstvoj ljestvici.

10. kolo Premijer lige BiH:

Nedjelja:

Sarajevo – Slavija 3:0
Drina – Sloboda 0:0
Zvijezda – Vitez 1:1
Čelik – Olimpic 0:1
Mladost – Zrinjski 0:2
Velež – Radnik 2:0
Borac – Željezničar 1:0

Ponedjeljak:

Travnik – Široki Brijeg 2:1

Ljestvica:

1. Široki Brijeg 10 7 2 1 17:7 23
2. Zrinjski 10 7 1 2 15:3 22
3. Željezničar 10 6 2 2 19:12 20
4. Olimpic 10 6 2 2 18:11 20
5. Sarajevo 10 5 4 1 20:9 19
6. Borac 10 6 1 3 10:11 19
7. Velež 10 4 4 2 10:8 16
8. Slavija 10 3 4 3 11:9 13
9. Drina 10 3 3 4 8:9 12
10. Travnik 10 3 3 4 10:15 12
11. Sloboda 10 3 1 6 8:11 10
12. Vitez 10 2 3 5 7:14 9
13. Čelik 10 1 4 5 5:9 7
14. Mladost 10 1 3 6 4:13 6
15. Radnik 10 1 2 7 4:13 5
16. Zvijezda 10 0 5 5 11:23 5


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 13 lis 2014, 13:43 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Široki i četvrti put pobjednik Zadrina memorijala

ŠIROKI BRIJEG/VUKOVAR – Zgoditkom Dane Kožula u 24. minuti Široki Brijeg je u finalu Memorijala Blage Zadre s 1:0 svladao Osijek. Bio je to četvrti trijumf „Plavo-bijelih“ u jednako toliko izdanja turnira koji se igra u spomen na general-bojnika Blagu Zadru, legendarnog branitelja Trpinjske ceste i Vukovara, junaka Domovinskog rata.


ŠIROKI BRIJEG: Soldo, D. Džidić, Laštro, Karačić, Barišić, Kožul, Plazonić, Peko, Ivanković, Zadro, Mihaljević (još su igrali: Marić, Brekalo, Buhač, Čolak, Menalo, Ćorluka).

U utakmici za treće mjesto Dinamo je pobijedio Vukovar s 3:1.

POREDAK: 1. Široki Brijeg, 2. Osijek, 3. Dinamo, 4. Vukovar '91.

Najbolji strijelac: Ivan Božić (Dinamo). Najbolji igrač: Filip Mihaljević (Široki Brijeg). Najbolji vratar: Davor Bursca (Vukovar).


Nogometni savez Hrvatske je turniru darovao 50.000 kuna, dok je NK Osijek nogometašima Borova darovao kosilicu i sportsku opremu, a GNK Dinamo i HNK Široki Brijeg sportsku opremu. :clap:


Treba pohvaliti i navijače Osijeka (Kohortu) i navijače Širokog (Škripare) koji su cijelu utakmicu stajali zajedno na tribini i navijali naizmjenično za svoje klubove, te često udruženo domoljubne pjesme. Prije utakmice Kohortaši su položili vijenac i zapalili svijeće na spomeniku vukovarskom heroju, Blagi Zadri. Isto su učinili i navijači i igrači Širokog.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 19 lis 2014, 18:35 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Golijada na Pecari u 11. kolu Premijer lige BiH. Široki Brijeg je ‘potopio’ zenički Čelik 7:2!

Čelik je prvi poveo iz polukontre preko Đelmića u 7. minuti. Široki se ekspresno vratio u utakmicu te pogocima Ćorluke u 15. i Kožulja u 17. minuti preokrenuo rezultat i nagovijestio dobru utakmicu pred 300 gledatelja na Pecari.

Mihaljević je u 23. minuti povećao vodstvo na 3:1, a Marković postiže autogol u 36. minuti te poklanja Čeliku smanjenje rezultata na 3:2. Do kraja poluvremena Široki je povećao vodstvo na 4:2, a strijelac je ovog puta bio Ćorić u 41. minuti.

Na samom početku drugog poluvremena trener Čelika Milomir Odović zamijenio je vratara Adilovića koji je bio krivac za dva pogotka.

Ništa bolje na vratima se nije provela njegova zamjena Salih Hinović. Široki je u 53. minuti poveo 5:2 drugim pogotkom Mihaljevića, a Ćorluka je u 66. minuti također svojim drugim pogotkom doveo Široki u veliko vodstvo 6:2

U 76. minuti Wagner je promiješao obranu Čelika, ubacio loptu na peterac, a nakon gužve najbolje se snašao Jure Ivanković koji postiže pogodak za 7:2.

Do kraja susreta Široki je prijetio u nekoliko navrata, a izdvajamo gredu Brekala koji nije uspio postići osmi pogodak za svoju momčad.

Široki je tako nakon 11. kola sam na vrhu premijerligaške ljestvice s 26 bodova, a iza njega su Zrinjski, Olimpic i Željezničar s 23 boda.

”Plavo-bijele” u srijedu očekuje uzvratni susret osmine završnice Kupa BiH gdje na Grbavici protiv Željezničara brani prednost od 2:0 iz prvog susreta.

slika
slika
slika

Robijaši nakon što je Čelik primio sedmi pogodak
slika
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 20 stu 2014, 22:03 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Ovog vikenda na programu su utakmice posljednjeg 15. kola jesenskog dijela prvenstvene sezone BH Telecom Premier lige BiH.

Po četiri utakmice igraju se u subotu i nedjelju. Najveći derbi svakako je u Mostaru gdje igraju drugi i prvi – Zrinjski i Široki Brijeg. Tu utakmicu uživo će prenositi Arena Sport

22.11.u 13:30 sati borba za titulu jesenskog dijela sezone


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 09 pro 2014, 18:44 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
Legendarni Josip Šimunić bi mogao karijeru završiti u dresu Širokog Brijega

slika

Josip Šimunić neće ove zime završiti igračku karijeru. Kapetan Dinama razmišlja o odlasku u Široki Brijeg, gdje bi odigrao još jednu sezonu.

- Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli, pozdravili se. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka. Bili bismo itekako počašćeni da dođe u naš klub, u naš kraj, rekao je predsjednik Širokog Brijega Zlatan Mijo Jelić.

Šimunić više nije u igračkim planovima Zorana Mamića, vratio se Taravel, tu su Šimunović, Sigali, a vratit će se i Addy. Iako je Joe, vjerojatno, bio bolji igrač nego što će navedeni stoperi ikad biti, ovogodišnji kiksovi su ga udaljili iz prve momčadi.

No Joe kao Joe, ponosan i prkosan, ne želi završiti karijeru. Niti klupsku, ali niti reprezentativnu! Želi se dobro spremiti kako bi zaigrao barem još jednu utakmicu za Hrvatsku.

- Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao osvojiti naslov i zaigrati u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire, kaže Jelić.

Odlazak u Široki Brijeg bio bi Šimunićev odličan potez. U Hercegovini ga izuzetno vole i cijene, za njih je Šimunić primjer kako se voli i odnosi prema domovini.

Nema sumnje da bi se na stadionu Pecara tražila ulaznica više. Kao što nema sumnje da bi profitirao i Široki. Osim igračkoga, klub bi dobio velik marketinški "poguranac".

- Kako ne bi mogao igrati? Ako može igrati u Dinamu, može i u Širokom Brijegu - zaključio je Mijo Jelić, koji se veseli samo na spomen o "koaliciji" Šimunić - Široki, koja je, tako kažu, gotovo sve sigurnija.

:nk_siroki_brijeg_1 :skripari :nk_siroki_brijeg


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 09 pro 2014, 22:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11
Postovi: 23208
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ako Joe dođe na Pecaru, bit će ludnica. Mogu misliti prve tekme. :zubati

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 10 pro 2014, 14:22 
Online

Pridružen/a: 16 ožu 2010, 21:38
Postovi: 4367
Bilo bi jako dobro i za mlade igrace u ekipi Joe nosi veliko iskustvo sa sobom !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 10 pro 2014, 15:49 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 07 ruj 2012, 20:35
Postovi: 13033
Lokacija: Zagreb
U premijer ligi bi Joe bez problema mogao još odigrati sezonu i to na solidnoj razini, igrači u BiH su slabo fizički pripremljeni i zato nedostatak brzine neće predstavljati problem Šimuniću.

_________________
Summum ius, summa iniuria.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 10 pro 2014, 17:09 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
nažalost ništa od šimunića

Navod o mogućem dolasku Josipa Šimunića u Široki Brijeg jučer je bio udarna sportska vijest u brojnim hrvatskim i bosanskohercegovačkim medijima. Međutim, ispostavilo se kako je to bila obična novinarska patka koju je objavio 24sata.hr.

- Nema ništa od toga. To su krivi navodi ili možda kriva tumačenja. Joe Šimunić bi nam dobro došao jer se radi o odličnom igraču, međutim mi s nismo s njim u pregovorima, izjavio je za sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Kako je poznato, jesenski prvak Premijer lige BiH je u intenzivnoj potrazi za kvalitetnim pojačanjem u napadu


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 21 pro 2014, 19:46 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
plan krova za sjevernu tribinu stadiona pecare

slika

Do utakmice sa Zeljom sjeverna tribina ce dobiti krov, takodjer ce se raditi i na rasvjeti, novom razglasu, bit ce postavljene videokamere, gromobranska zastita, vrijednost radova ce iznositi oko 300 000 KM

:nk_siroki_brijeg_1 :nk_siroki_brijeg_1


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 12 ožu 2015, 17:17 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
nakon što smo radnika u gostima pobijedili 2:1,slijedi utakmica (15.03.15. - 18:00) široki - željo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 06 tra 2015, 17:16 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
slika

plan krova stadiona pecare koji bi se trebao početi graditi 1.6.2015.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 06 tra 2015, 17:16 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
slika

plan krova stadiona pecare koji bi se trebao početi graditi 1.6.2015.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 06 tra 2015, 17:17 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
:nk_siroki_brijeg_1


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 01 svi 2015, 15:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Članak u Večernjem:

Citat:
GENERAL MIJO

'Mamić' iz Širokog: Kako smo podigli klub od livade i poljskog wc-a

Dinamu i hr-klubovima ne treba nikakva regionalna liga. Pa mi u BiH imamo regionalnu ligu, znamo najbolje što je to..., kaže Jelić za sportski tjednik Max!

Široki Brijeg primjer je kako sportska društva, odnosno nogometni klubovi mogu funkcionirati. Još od osnutka zajedničke lige Bosne i Hercegovine Široki Brijeg, iz gradića od samo tridesetak tisuća stanovnika, jedini je koji je svake godine igrao u nekom od europskih natjecanja. Peterostruki prvak odigrao je 40-ak utakmica u Europskoj ligi...

http://www.vecernji.hr/nogomet/mamic-iz ... -a-1003275


I odličan komentar ispod njega:

Citat:
"Nije to nikakav Mamić nego čisti mamićev antipod. Sve što je napravio Mamić, napravio je po jugoslavenskom modelu, pomoću krađe, prevare, laži, namještanja, sve onako kako je u jugoslaviji radila crvena zvezda- Široki je napravio sve po hrvatski, od nule, s puno truda, ulaganja i zalaganja. To prepoznaju i navijači pa je cijeli Široki uz Široki, dok uz ovakav dinamo kojeg vodi mamić nije ni 0,001% Zagrebčana."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 03 srp 2015, 22:03 
Offline

Pridružen/a: 27 ruj 2014, 17:51
Postovi: 38
nakon raspada pred kraj sezone u kojoj smo izgubili prvenstvo,kup i nakon 12 godina europu široki se okreće novoj sezoni.počela je gradnja najavljenog krova
slika
slika
slika
slika

po meni su ružni ovi stubovi na tribini,bilo bi bolje da su izvan stadiona ali bi valjda tako bilo skuplje,pa su se odlučli na ovu jeftiniju varijantu :nk_siroki_brijeg


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 09 pro 2016, 12:39 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
NK Široki Brijeg kažnjen zbog transparenta podrške šestorci u Haagu

http://www.dnevnik.ba/vijesti/drustvo/n ... ci-u-haagu


Vrh
   
 
 Naslov: Re: NK Široki Brijeg
PostPostano: 06 srp 2017, 18:05 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 15 srp 2010, 16:04
Postovi: 1885
Lokacija: Stara Hercegovina
Čestitka za prolazak u drugo kolo kvalifikacija.
:nk_siroki_brijeg :bih

_________________
Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)

Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO