HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 19 tra 2024, 07:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 212 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 11 srp 2016, 11:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 srp 2016, 21:58
Postovi: 147
Miirko je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
S obzirom da je prije rata bilo 24%, dobro ste ga etnički očistili.
Jbg. po onom što sam vidio, nisam mislio da će biti tako.

Bosanski je dijalekt (odnosno dijalekti) hrvatskog. Iako je malo čudno naći ga u Hercegovini.
Kako nitko ne priča bośnjačkim :D
A za postotak, vidim postali ste kao Srbi, koji farbaju prazne planine?
Nije da će vam nešto pomoći, no svejedno.

Inače mi se znamo ili ?
Kad dolaziš novi tu, a već pričaš kao da smo pričali ?


Čuj etnički očistili, svašta, daj ba čeha, samo nešto bez veze pričaš, jel su li Bošnjaci srušili ijednu bogomolju vama u Konjic - nisu, je su li ubijali civile- opet nisu, samo spominjete onaj logor u Konjicu, ispast će haman da je ko Aušvic ili Teriblinika u njamanjem slučaju, Konjic nisu same planine.


Bosanski jezik je jedan od najstarijih na Balkanu i priča ga stanovništvo sa velikom dozom samosvijesti što se tiče jezika, pa je prvi riječnik Bosanskoj jezika napisan još davne 1631. godine, i skoro je 200 godina stariji od tzv. srpskog jezika.

evo i sam pogledaj, a vjerovatno je stariji i od rvatskog riječnika ako je već i od srpskog

Prvi rječnik bosanskog jezika napisan je gotovo 200 godina prije prvog rječnika srpskog jezika

http://www.sandzakvijesti.net/prvi-rjec ... kog-jezika

Kao druga stvar Bosanski jezik se temelji na štokavskom nariječju, dok se rvatski jezik temelji na 3 :čakavski,kajkavski i štokavski, pa prema tome možemo reći da je Bosanski itekako stvaran i legtiman više od "tvog jezika".

Kao treća stvar ovo mi odgovori, zašto bi Bošnjaci ikada se stidjeli reći da pričaju Bosanski jezik, kad je do 19. vijeka Bosna bila mnogo veća od hrvatske, koja nije imala istru i dalmaciju ?!

Kao četvrta stvar ne znamo se, nisam nikada upoznao aragorna, kako god pretpostavljam da si ti iz Bosne, pitam se jel temeljiš svoju nacionalnost na vjeri ili nečemu drugom ?!



Malo je smiješno što taj rječnik Srbima naturaju u smislu da su prije kulturno uzdigli, da su bili napredniji i pismeniji od njih, 200 godina ispred njih, a tek prije 20 godina prozvali se određenim imenom i narodom.
No, Bošnjaci se kao novopečena nacija s novopečenim jezikom pronalaze, potvrđuju, i to ne bi bilo loše da ne žive u moru laži.

Opet m i t o m a n i j e!
Dakle, ovo nije pojedinačna mitomanija, nego je cijela nacija u mitovima. Od običnog seljaka do akademskog profesora (Enver Imamović).
Čak i AlJazeera koji za Uskufijev rječnik govori da "smatra se kako je ovo djelo prvi južnoslavenski rječnik napisan na štokavskom dijalektu."???
Poveznica: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/us ... novom-ruhu

I "bošnjačka" Wikipedija je u lažima i mitovima "Zahvaljujući Muhamedu Hevaiji, Bošnjaci mogu da se ponose svojim bosanskim jezikom, jer je prvi rječnik bosanskog jezika ujedno i jedan od prvih i najstarijih na Balkanskim prostorima".

Samo za usporedbu i ISTINU, POVIJESNI FAKT, a ne potvrđvanje, prkošenje i stvaranje mitova:
1453. - Nicolo Rocabonella: Liber de simplicibus (Knjiga o ljekovitom bilju), oko 1453. (neobjavljeno; sadrži 330 nedvojbeno hrvatskih riječi).
Kraj 15. st. - Arnold von Harff: Putopis (objavljen tek u 18. st.; sadrži 56 hrvatskih riječi).
1527. - Pietro Lupis Valentiano. Opera nuova che insegna a parlare la lingua schiavonesca alli grandi alli piccoli et alle donne.... Talijansko-hrvatski konverzacijski priručnik, sadrži 328 hrvatskih riječ. Prvi tiskani rječnik.
1537. - Sigismund Gelenius Lexicon symphonum quo quator linguarum Europae ...concordia ...indicatur. Izdano u Baselu. Rječnik grčkih, latinskih, njemačkih i "slavenskih" riječi koji navodi mali broj južnoslavenskih riječi (crkvenoslavenski hrvatske redakcije iz Emmausovog samostana)
1544. - Bartul Đurđević. Dodatak djelu De aflictione tam captivorum quam etiam sub Turcae tributo viventium christianorum (Teško stanje kršćana u turskom ropstvu i pod turskim haračem). Hrvatsko-latinski rječnik, objavljen u Anversu 1544., preveden na francuski kao Vocables esclavoniques 1544. i izdan u Parizu.
1578. - Jurij Dalmatin. Biblia, tu ie, Vse Svetu Pismu, Stariga inu Noviga Testamenta, slovenski, tolmazhena, .... Izdano u Ljubljani. Registar dodan slovenskom prijevodu sadrži nekoliko hrvatskih riječi.
16. stoljeće - Ivan Palerne Forésien (Jean Palerne Forésien) - Petit dictionnaire des langues française, grecque, italienne, turque et esclavonne.
1592. - Hieronymus Megiser, Dictionarium quatuor linguarum, videlicet Germanicae, Latinae, Illyricae (quae vulgo Sclavonica appelatur) et Italicae seu Hetruscae. Izdano u Grazu. Višejezični rječnik, uključuje hrvatske riječi (označene croatice).
1595. - Faust Vrančić, Dictionarium quinque nobilissimarum Europae linguarum, latinae, italicae, germanicae, dalmaticae et ungaricae (prvi tiskani hrvatski rječnik. Daje blago uglavnom iz čakavskoga narječja)
1599. - Bartul Kašić - Razlika skladanja slovinska (hrvatsko-talijanski rukopisni rječnik).
1599. - Bartul Kašić - Slovoslovlje dalmatinsko-talijansko. Navjerojatnije svojevrsnim obratom Vrančićevog rječnika.
1603. - Jérôme Megister - Trésors polyglottes, hrvatsko-francuski rječnik. Odnosno u latinskom obliku: [Hieronymus Megiser] Thesaurus polyglottus vel, dictionarium multilingue ex quadringentis circiter tam veteris, quam novi ... orbis nationum linguis, dialectis, idiomatibus et idiotismis constans... . Prošireno izdanje knjige iz 1592., dodani razni eur. i neeur. jezici. Hrv. natuknice su označene dalmatice (vjerojatno preuzete od Vrančića) i croatice (vjerojatno preuzete od materinjeg govornika sa Istre). Izdano u Frankfurtu na Majni.
1605. - Peter Loderecker Dictionarium septem nobilissimarum Europae linguarum, videlicet latine, italice, dalmatice, bohemice, polonice, germanice et ungarice. Prošireno izdanje Vrančićevog rječnika iz 1595.. Izdano u Pragu.
1606. - Jean Palerne - Pérégrinations. Dodatak radu sadrži mali francusko-talijansko-grčko-tursko-hrvatski rječnik (dubrovačko narječje). Izdano u Lyonu.
1649. - Jakov Mikalja (Jakov Micalia) - Blago jezika slovinskoga (štokavsko-jekavski, no uz ikavske i čakavske sastavnice. Prvi veći rječnik - preko 25.000 natuknica). Mikalja izričito naglašava da su mu pojmi "illyrico" i "slovinski", odnosno "ilirico" i "croato" istoznačnice. Bilježi štokavski leksik, no osim njega i čakavski, a ograničeno i kajkavski leksik kao natuknicu ili kao sinonim.

Dakle, Uskofijev rječnika nije niti među prvih 13-14 rječnika jezika s Balkanskog poluotoka.

Oprostite, jest offtopic, ali je ovaj mitoman prvi počeo.

_________________
Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj!
Vrati se vjeri svojih djedova!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 12 srp 2016, 22:02 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Konjic Obri potpuno devastirana župna crkva Srca Isusova
slika
slika
slika
Konjic Podhum - Žitače tek prekrivena župna crkva svetog Ante u ratu spaljena i devastirana
slika
Konjic Solakova Kula spaljena i devastirana župna crkva svetog Ilije
slika
Konjic Radešine spaljena crkva svetog Mihovila
slika

Lukava strategija: "Pali i ruši sve što se ne vidi s glavih putnih komunikacija".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 12 srp 2016, 22:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:12
Postovi: 21532
Gamad...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 12 srp 2016, 22:23 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Barbari, isti isil ovce, kao i braca im sipke. Ma treba sve to sto ne postiva krscanstvo u Anatoliju, bre. Sas vlak bez vlacnog reda "Balkan expres".

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 12 srp 2016, 23:19 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:12
Postovi: 21532
Anatolija, njihova đedovina :D


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 12 srp 2016, 23:58 
Offline

Pridružen/a: 16 ožu 2010, 21:38
Postovi: 4368
Kako UVIJEK tvrde da nije ni jedna crkva spaljena od njih ! Znas da jest ali ajd sjeti se imena i mijesta a oni i dalje ljigavo tvrde da nije i cekaju da kazes gdje jest. Naucit cu 10 sela napamet gdje neka crkva spaljena za sledecu diskusiju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 13 srp 2016, 08:43 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24633
Lokacija: Heartbreak Hotel
VUKsaJUGA je napisao/la:
Kako UVIJEK tvrde da nije ni jedna crkva spaljena od njih ! Znas da jest ali ajd sjeti se imena i mijesta a oni i dalje ljigavo tvrde da nije i cekaju da kazes gdje jest. Naucit cu 10 sela napamet gdje neka crkva spaljena za sledecu diskusiju.


Kako se ne sjetis one koja je najvise stradala a zivio si odmah do nje? Borovica.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 13 srp 2016, 14:53 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 11:39
Postovi: 139
VUKsaJUGA je napisao/la:
Kako UVIJEK tvrde da nije ni jedna crkva spaljena od njih ! Znas da jest ali ajd sjeti se imena i mijesta a oni i dalje ljigavo tvrde da nije i cekaju da kazes gdje jest. Naucit cu 10 sela napamet gdje neka crkva spaljena za sledecu diskusiju.

Samo staviš link s praljkove stranice na onu knjigu koju je napisao o porušenim crkvama posebno od VRS, a posebno od ABIH.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 13 srp 2016, 15:29 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26
Postovi: 853
Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Katoličke crkve u Konjicu uništavali su Srbi i njihove oružane formacije. Opštepoznata činjenica. Pa valjda barem to znate. A i ako je koja malo pometena iznutra od strane Armije Republike Bosne pometena je jer je bila regrutni centar paravojske HVO-a, a ne zato što se radi o sakralnom objektu. Moralni kodeks časti Bošnjaka (MKČB) je bio sastavni dio zakletve svakog pripadnika Armije Republike Bosne. Držali su ga se svi vojnici osim njih par iz Zulfikara. jedino se MKČB-a nisu pridržavali Arapi jer oni nisu Bošnjaci.

_________________
Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 13 srp 2016, 16:36 
Offline

Pridružen/a: 16 ožu 2010, 21:38
Postovi: 4368
Bobovac je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:
Kako UVIJEK tvrde da nije ni jedna crkva spaljena od njih ! Znas da jest ali ajd sjeti se imena i mijesta a oni i dalje ljigavo tvrde da nije i cekaju da kazes gdje jest. Naucit cu 10 sela napamet gdje neka crkva spaljena za sledecu diskusiju.


Kako se ne sjetis one koja je najvise stradala a zivio si odmah do nje? Borovica.


U zivotu nikad u Borovici nisam bio ali ipak znam za tu crkvu ali ne sjetim se ja nje u tom slucaju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 13 srp 2016, 22:21 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Samo da nadopunim za one koji ne poznaju taj teritorij da su sve ove stolne župne crkve i više desetaka kilometara bile udaljene od srpskih linija, čak kilometrima oko njih nema ni srpskih sela.
Sve ih je popalila i devastirala samozvana a bih (općepoznata činjenica).
NortHerz je napisao/la:
Konjic Obri potpuno devastirana župna crkva Srca Isusova
slika
slika
slika
Konjic Podhum - Žitače tek prekrivena župna crkva svetog Ante u ratu spaljena i devastirana
slika
Konjic Solakova Kula spaljena i devastirana župna crkva svetog Ilije
slika
Konjic Radešine spaljena crkva svetog Mihovila
slika

Lukava strategija: "Pali i ruši sve što se ne vidi s glavih putnih komunikacija".

_________________
BOSNIAK PAROLE:
„To što je vaše, to je i naše, a što je naše, to ne može biti i vaše“


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 04 kol 2016, 15:36 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Ovakvu stvar može smisliti samo Bakir i njegov SDA, pozvati Čovića u restoran pored kojeg je par desetaka metara od istog 30og kolovoza 1993 izvršen masakr nad četvero staraca hrvata:

Jozo Ružić r. 1928 njegov brat:
Stanko Ružić r. 1932
Pero Skočibušić r. 1939
Mato Šimić r. 1923

Na sramotu za ovaj zločin nitko nije a očito je i neće odgovarati jer se smišljeno zataškava.


Jeli to ti Bakire nekog za.ebaješ ili se praviš da ne znaš?
Jesi se htio ispred restorana pred Čovićem isprsit i pokazat mu da si sad ti gazda sveg hrvatskog grunta i kuća oko restorana!
Zahvali se četnicima i njihovom pokolju i progonu Hrvata u Donjoj Orahovici 1941/42, inače nikad se ti nebi tu busao i šprdao na račun žrtava jednog naroda kojeg ste vi kukavički dokrajčili 1993g.


IZETBEGOVIĆ O ČEKANJU U KONJICU: Ovakvu stvar možete SDA uraditi jednom
http://dnevni-list.ba/web1/izetbegovic-o-cekanju-u-konjicu-ovakvu-stvar-mozete-sda-uraditi-jednom/

_________________
BOSNIAK PAROLE:
„To što je vaše, to je i naše, a što je naše, to ne može biti i vaše“


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 04 kol 2016, 17:27 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17
Postovi: 7949
Lokacija: Сарај Чадор
A šta je onda poziv na sastanak u rs onda? Tamo svaki korak svjedoči o zločinu nad Bošnjacima. Pa Bošnjaci opet idu.

Momak ne prdi i ne izmišljaj.

_________________
Skidanje okova je imperativ.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 04 kol 2016, 18:43 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Čudno kako su muslimani kao fool za dijalog a u stvari imaju samo jedan cilj kako da sve kad tad bude njihovo.
Konjic vam je čisti primjer kakva je ta njihova zamišljena paradržava lukavo skrivena iza imena BiH.
Prostor veličine Baranje skcan u jednu općinu, gdje Bubalo ukida sve MZ gdje su Hrvati ili Srbi bili čak i apsolutna večina i pripaja ih muslimanskim MZ, zar vam tu nešto ne smrdi!
Glavno je neprestano držat medijsku hajku na Mostar, Stolac ili Čapljinu dok se iza leđa na njihovom terenu rade mnogo gore stvari, ista taktika kao i u ratu.

U planu gruntovnog čišćenja općine uključeni su i osobe iz samog vrha općinskog SDA podržane iz centrale u Sarajevu.
SIPA ima pune ruke posla, kad počmu hapšenja neki će ostat zatečeni.

slika

_________________
BOSNIAK PAROLE:
„To što je vaše, to je i naše, a što je naše, to ne može biti i vaše“


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 04 kol 2016, 18:49 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17
Postovi: 7949
Lokacija: Сарај Чадор
Pa vratite se iz Čapljine, Stoca i Prozora pa možda nešto i izborite. Najlakše kukati.

_________________
Skidanje okova je imperativ.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 11 kol 2016, 20:41 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Bubalo prijeti svom protivkandidatu u Konjicu

Nazif Nikšić je pomoćnik načelnika općine Konjic i član BPS-Sefer Halilović. Emir Bubalo je načelnik općine Konjic i Član SDA.

Nikšić je ove godine protivkandidat Bubalu na općinskim izborima 2016. To se Bubalu očito nije svijdjelo.


Emir Bubalo je telefonom pozvao Nazifa Nikšića te mu poručio da će, ukoliko ne povuče svoju kandidaturu za načelnika općine Konjic, ostati bez posla!

Tako su u općini Konjic startale "demokratske igre" koji liče na nasilje koje, vrlo lako iz prijetnji, moguće mogu prerasti i u fizičke.

Bubalo je, inače, dugogodišnji načelnik općine Konjic. Osuđivan je od strane Općinskog suda u Konjicu uslovno na 6 mjeseci zatvora
zbog krivičnog djela prevare u službi jer je od oktobra 1998. do septembra 2000. kao načelnik Općine i poslanik u Parlamentu Federacije
istovremeno naplaćivao dnevnice i putne troškove koristeći pritom službeno općinsko vozilo. Bubalo se žalio do Ustavnog suda, no bez uspjeha – presuda je pravosnažna.

"Ustavni sud BiH odbio je tu apelaciju kao neosnovanu. Na snazi je ostala odluka Općinskog suda i ovog suda kao pravno valjana i postupak se više o ovom predmetu ne može voditi",
kazao je tada Mladen Jurišić, predsjednik Kantonalnog suda u Mostaru.

S obzirom da se, očito, radi o ličnosti kojoj nisu strane ni nelegalne metoda rada kandidat BPS-a za načelnika općine Konjic Nazif Nikšić obratiće se nadlženim organima za zaštitu od prijetnji koje dolaze od strane Bubala.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 05 ruj 2016, 17:19 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 lis 2010, 15:06
Postovi: 27386
Konjičke Bošnje - četnici. Kao i oni preko Neretve.

Citat:
“Muslimani sreza konjičkog su naoružani i ima ih mnogo. Oko 600 (jedan
bataljon) organizirani su u MNVO pod komandom Popovca i Pašića., dok
su ostali delom naklonjeni nama, a delom variraju između komunista i
pavelićevaca koji su još najmalobrojniji. Prema tamošnjim Srbima su uvek bili
dosta korektni, pa i danas žive u dobrim odnosima”.

_________________
- Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022.
- Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP.
- Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 05 ruj 2016, 18:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47
Postovi: 35951
Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ante bez podrške muslimanskih komšija a mislio saditi cvijeće.

_________________
mostarski europski


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 24 ruj 2016, 09:26 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Copy paste bilo je jedino što su hrvatski portali i novinari obavili u vezi slučaja zločina u Orahovici!

http://www.justice-report.com/bh/sadr%C5%BEaj-%C4%8Dlanci/uhap%C5%A1en-jasmin-vikovi%C4%87

_________________
BOSNIAK PAROLE:
„To što je vaše, to je i naše, a što je naše, to ne može biti i vaše“


Vrh
   
 
 Naslov: Konjic
PostPostano: 24 ruj 2016, 09:55 
Offline

Pridružen/a: 10 svi 2009, 16:05
Postovi: 298
Mjesto zločina, u srcu hrvatskog grunta gradi se naselje ciljano za arapske kupce.
Zanimljivo je da objektiv kamere zumira i drugu obalu neretve gdje je sve što se vidi do rata bilo hrvatsko ili srpsko, tzv. bošnjaka 0%


_________________
BOSNIAK PAROLE:
„To što je vaše, to je i naše, a što je naše, to ne može biti i vaše“


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 24 ruj 2016, 10:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47
Postovi: 35951
Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Pa nemojte prodavati za 1,5KM.
Ne dajte djedovinu u bescijenje.

_________________
mostarski europski


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 26 ruj 2016, 15:47 
Offline

Pridružen/a: 20 kol 2015, 00:19
Postovi: 124
daramo je napisao/la:
Pa nemojte prodavati za 1,5KM.
Ne dajte djedovinu u bescijenje.

Nema jos neke veće prodaje nase zemlje arapima, al pomalo pocinje... svake ce godine vise nasih djedova i oceva umirati i samim tim ode zemlja na prodaju, jbg ne mozes na dvi strane zivjeti... nasa omladina voli prodat ono sto ne koristi, a kupit ponesto onde gdje zivi...



Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 26 ruj 2016, 18:40 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
A jebiga onda, sami ste krivi :neznam


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 27 ruj 2016, 08:09 
Offline

Pridružen/a: 16 ožu 2010, 21:38
Postovi: 4368
Jest problem zemlju prodat i kupit, ali kad niko ne zivi tu onda jebat ga.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Konjic
PostPostano: 27 ruj 2016, 10:20 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Žale mi se Hrvati iz Brčkog da im već puno godina unazad muslimani bez pitanja uzmu i obrađuju zemlju. Nekad davno su pitali više ne.

Što da im odgovoriš ? Kakav savjet dati. Samo šuti i hebi ga.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 212 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO