|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 11:29 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
musliman je napisao/la: Mozel mi reci koliko Bosnjaka radi u ovoj kompaniji/tvrtki? A zašto misliš da tvrtka čuva podatke o nacionalnosti zaposlenih? Vjerujem da je postotak sličan postotku Bošnjaka u zapadnom Mostaru, možda nekih 10 do 15%.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 12:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76394 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne znam koliko ima Bošnjaka, ali broj je vjerojatno jednak broju Hrvata u Fabrici Duhana Mostar.
Sad, što su Hrvati pameću, odricanjem i velikim ulaganjima od Aluminija napravili ultramodernu firmu koja je danas nekoliko puta vrjednija od onog prijeratnog Aluminija, a Bošnjaci FDM i svaku drugu tvornicu koju su imali pod kontrolom doveli do stečaja i gašenja, to već govori o nekim drugim stvarima, koje nemaju veze s politikom nego smislom za ekonomiju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 13:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne znam koliko ima Bošnjaka, ali broj je vjerojatno jednak broju Hrvata u Fabrici Duhana Mostar. Ni blizu. Bošnjaka u Aluminiju radi oko 10%, a Hrvata u svim tvrtkama u ist. Mostaru nema ni u tragovima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
musliman
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 13:14 |
|
|
U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 13:21 |
|
|
musliman je napisao/la: U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti. Daj ne muljaj gluposti ! Ti ga stvarno prpvociras. Debelo vecinski u menadzmentu Konzuma su Muslimani, cak su ih poceli dovlaciti i u dijelove BiH gdje Muslimana prije nije bilo.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
musliman
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 13:40 |
|
|
pjosip je napisao/la: musliman je napisao/la: U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti. Daj ne muljaj gluposti ! Ti ga stvarno prpvociras. Debelo vecinski u menadzmentu Konzuma su Muslimani, cak su ih poceli dovlaciti i u dijelove BiH gdje Muslimana prije nije bilo. Ne to mi je fakat drago a ako meni ne vjerujes otidji u konzum u Sarajevu pa ces da vidis strukturu zaposlenica na kasama.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 13:59 |
|
|
musliman je napisao/la: U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti. Ne mogu vjerovati da rade Poljaci , Talijani , Argentinci i ini katolici u KOnzumu ? ma daj?
|
|
Vrh |
|
|
musliman
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 14:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 14:11 |
|
|
musliman je napisao/la: A kako znaš da su katolici...mole krunicu dok rade na kasi?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
musliman
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 14:34 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: musliman je napisao/la: A kako znaš da su katolici...mole krunicu dok rade na kasi? Ne nego svaki od njih nosi akreditaciju. To ti je ona plocica sa imenom koja se nakaci na prednjoj strani odjece u visini grudi.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 14:40 |
|
|
musliman je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: A kako znaš da su katolici...mole krunicu dok rade na kasi?
Ne nego svaki od njih nosi akreditaciju. To ti je ona plocica sa imenom koja se nakaci na prednjoj strani odjece u visini grudi. Da znam, ali ako se zove Anica ili Marija, meni prvo na pamet padne Hrvatica a ne katolkinja. Ne razmišljam o ljudima u religijskom smislu.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 18:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
musliman je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Daj ne muljaj gluposti !
Ti ga stvarno prpvociras.
Debelo vecinski u menadzmentu Konzuma su Muslimani, cak su ih poceli dovlaciti i u dijelove BiH gdje Muslimana prije nije bilo.
Ne to mi je fakat drago a ako meni ne vjerujes otidji u konzum u Sarajevu pa ces da vidis strukturu zaposlenica na kasama. Ajde ne lazi, moram ti ovako napisat jer to nije istina, nedavno sam otisao u Konzum, nadavsi se da tamo radi dosta Hrvata, al nije, po govoru sam zakljucio da tu radi deeebela vecina Muslimana. Sad jedino ako ti nisi mislio na Hrvate islamske vjeroispovjesti?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 01 lip 2009, 21:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
musliman je napisao/la: U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti. Evo ja idem svaki dan u Konzumov supermarket pored zgrade i šta misliš koliko ima Hrvata!? Jedna jedina djevojka(Ivana), i to se prošli tjedan zaposlila,jedna Srpkinja(mislim da je Srpkinja, Milanka se zove) i desetak Bošnjaka. U hipermarketu Konzum(bivšem VF-u) na Pofalićima,nisam zapazio niti jednog/nu Hrvata/icu,što ne znači da ih nema,ali ako ih ja nisam nikada na kasi ili pored polica sa robom ugledao,dovoljno govori koliko ih tu radi.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 02 lip 2009, 22:37 |
|
|
Ma isto sranje (ups stanje) k'o u nas u Mercatoru u Mostaru. Osim naših Hrvatića ima dosta i Lamija, Sejfedina
Zadnja izmjena: hercegbo; 03 lip 2009, 11:46; ukupno mijenjano 1 put/a. |
Ipak ne treba tako, može i tolerantnije |
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 06 srp 2009, 00:35 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
ne znam koliko ih ima al znam da su uglavnom na radu u ćelijama
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 06 srp 2009, 07:31 |
|
|
Ne puštajte Muslimane u tvrtku, čega god se dotaknu upropaste !
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 07 srp 2009, 00:00 |
|
|
Marketing konzuma se seli ovih dana iz Sarajeva u Mostar... A normalno da će u mjestima gdje su Hrvati većina raditi Hrvati a gdje su Muslimani da će Muslimani raditi, šta je tu čudno?
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 07 srp 2009, 18:51 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Bošnjaci u mostarski Aluminiju Pa zar nije mostarskom
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 07 srp 2009, 18:55 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Bošnjaci u mostarski Aluminiju Pa zar nije mostarskom Imaju jako loše školstvo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 07 srp 2009, 20:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
I onda se bune što ih nema u Aluminiju,tamo ne primaju neškolovane.
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 07 srp 2009, 22:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59860 Lokacija: DAZP HQ
|
Samo jako! je napisao/la: I onda se bune što ih nema u Aluminiju,tamo ne primaju neškolovane. sjetim se Tomca...-Jel budu Bošnjaci u Alumi..? -E ne budu!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostarski Aluminij Postano: 13 kol 2009, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76394 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovaj mjesec se dogodio veliki oporavak cijene aluminija, cijena se digla na 2000 $. Mislim da je Ultras rekao da je razina isplativosti 1500$. Izuzetno važna stvar za najveću industriju u HB, aluminijsku.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Mostarski Aluminij Postano: 31 kol 2009, 10:41 |
|
|
:top:
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostarski Aluminij Postano: 31 kol 2009, 19:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovaj mjesec se dogodio veliki oporavak cijene aluminija, cijena se digla na 2000 $. Mislim da je Ultras rekao da je razina isplativosti 1500$. Izuzetno važna stvar za najveću industriju u HB, aluminijsku. Isplativost je 1700 koliko se sjećam, ali u svakom slučaju dobra stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Bosnjaci u mostarski Aluminiju Postano: 31 kol 2009, 22:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
musliman je napisao/la: U sarajevu na svkom cosku konzum i tamo su uglavnom zaposleni ljudi katolicke vjeroispovjesti. :-hrvatinic Ili slabo ides u trgovinu ili mozda nisi iz sarajeva pa onako zivis u svjetu koji ti proicira TV hayat, kantonalna televizija sarajevo itd. kako su oni uvjek multi i kulti i slicne lazi, a svi drugi nevaljaju, i oni su ugrozeni i svi njih napadaju, a oni jadni ni mrava nisu zgazili Prijedlog je da mozda ponovis setnju sarajevskim trgovinama. Koliko ljudi radi u aluminiju mostar, mislim da je dovoljno da se kaze koliko hrvata radi u firmama kao sto je, tvornica duhana mostar, sarajevo, koliko hrvata radi u velepekari klas, koliko hrvata radi u GRAS-u. I druge firme vecih i manjih od aluminija, i osnovni problem sto je aluminij hrvatska firma, a to sto tamo ima na desetine bosnjackih aluminija e to je naravno "u redu".
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|