Naslov: Re: Natječaj - najljepše slike Herceg Bosne
Postano: 15 tra 2010, 11:23
...čvrsti, izdržljivi i ponosni! Konkretno, ovaj kršan čovik, tvrde brade side je prešao Čvrsnicu i popeo se na Hajdučka vrata u dobi od 89 ipo godina:
Postano: 16 tra 2010, 16:00
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
Highlander je napisao/la:
DaniKU je napisao/la:
Jajce: @west
Hvala. Eeee imam nepresušan izvor slika.
@hercegovac1981 Zov planine mene zove.... Naše planine su nešto posebno.
Ma tko se to koristi mojim slikama, da čujem?
Nitko bez navođenja izvora odakle su preuzete. Izvor je naveden na jednoj od prethodnih stranica, a ako ga nema onda ga je moderator obrisao zajedno sa slikama koje su ometale normalno funkcioniranje teme.
Postano: 16 tra 2010, 22:06
DaniKU je napisao/la:
Nitko bez navođenja izvora odakle su preuzete. Izvor je naveden na jednoj od prethodnih stranica, a ako ga nema onda ga je moderator obrisao zajedno sa slikama koje su ometale normalno funkcioniranje teme.
sve slike Jajca koje si ti postao su moje vlasnistvo - izvor nigdje nije naveden. Slike u postu prije koje prikazuju lika s sivo-crvenim Deuterovim ruksakom u kanjonu D. Grabovice, Veliki Kuk, greben Čvrsnice prema Pločnom su također moje vlasništvo.
Inače, ispod svakog posta koji je editiran stoji datum izmjene i tko ga je izmjenio - kod tvojih postova nema izmjene. Dalje, kad je u pitanju natječaj - mislim da se čovjek ne može natjecati s tuđim slikama, u najmanju ruku je to nemoralno.
Ali, drago mi je da su ti se svidjele i uživaj i dalje....
Postano: 17 tra 2010, 04:16
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
A mislim da nitko ovdje i ne tvrdi da je slikao nesto sto nije, pa ne znam cemu frka. Ja sam konkretno stavio slike jer su mi se svidjele (kao i vecina ovdja) a ne zbog natjecaja mog umijeca slikanja. Dok su na internetu dosupne su svima.
Inace odlicne su ti slike.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Postano: 17 tra 2010, 16:29
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
Highlander je napisao/la:
DaniKU je napisao/la:
sve slike Jajca koje si ti postao su moje vlasnistvo - izvor nigdje nije naveden. Slike u postu prije koje prikazuju lika s sivo-crvenim Deuterovim ruksakom u kanjonu D. Grabovice, Veliki Kuk, greben Čvrsnice prema Pločnom su također moje vlasništvo.
Inače, ispod svakog posta koji je editiran stoji datum izmjene i tko ga je izmjenio - kod tvojih postova nema izmjene. Dalje, kad je u pitanju natječaj - mislim da se čovjek ne može natjecati s tuđim slikama, u najmanju ruku je to nemoralno.
Ali, drago mi je da su ti se svidjele i uživaj i dalje....
Čovječe Božji, ti iz neba pa u rebra.
Uopće ne razumiješ kakve je vrste natječaj niti mi je palo napamet da se s tvojim slikama natječem. Slike sam postavio radi krajolika koji je na njima, a ne da bih se natjecao, jer je ova tema prerasla svoju prvenstvenu namjenu koju je imala. Budući da ne znaš što je se događalo na prethodnih nekoliko stranica objasnit ću ukratko. Postavio sam previše slika, što je ometalo funkcioniranje teme tj. stranica je se sporo učitavala, pa je moderator Robbie izbrisao nekolio desetaka zadnjih slika(a ne izmijenio kao što si ti napisao). I na kraju kolekcije koju sam postavio izričito sam napisao da su slike preuzete sa picassa web google-a, a ne moje osobne što ti i moderator bumbar92 može potvrditi. Problem je što se izvor OČIGLEDNO nalazio u postu koji je izbrisan.
A niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ukradem nečije slike i predstavim kao svoje. Uglavnom pregledaj cijelu temu i sve slike koje sam postavio, pa će ti biti jasnije.
Nemam namjere više obrazlagati o ovome, jer sve što sam ti napisao možeš provjeriti kod moderatora čija sam imena naveo.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.