|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 75 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:47 |
|
|
Imaš nezdravu fiksaciju na BBC-ija.
Uopće su teme o pojedinim forumašima bezveze.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Nemam nikakvu fikciju. Znam o kome se radi, gdje i od kuda je pobjegao, zasto se skriva...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10931 Lokacija: No Country for White Men
|
Zar niste vas dva donedavno išli skupa na kave?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:52 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Zar niste vas dva donedavno išli skupa na kave? Nismo, pickica ne smije.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:54 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC genocidas i stovatelj genocidnih tiranina bbc je stup foruma i domaćin čovjek, bez njega ovaj forum ne postoji. ovdje nema mjesta ustašluku, ma koliko se neki trudili da ga zavedu neće uspjeti!!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:55 |
|
|
Budi inkluzivniji.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 00:58 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: DrMag je napisao/la: BBC genocidas i stovatelj genocidnih tiranina bbc je stup foruma i domaćin čovjek, bez njega ovaj forum ne postoji. ovdje nema mjesta ustašluku, ma koliko se neki trudili da ga zavedu neće uspjeti!!! Srbin srbina brani, logicno. Forum besprijekorno funkcionira kada nema VVS-a, npr kada ode na urlaub, ne smije ukljuciti ni VPN, jer se boji da ga muslimani prisluskuju. Mozda i ne nosi racunalo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemam računalo. Plaća mi mala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:02 |
|
|
Ulovim ga da dijeli fake news sa jednom sličicom i nikako to da zaboravi.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:02 |
|
|
Idi hrani labudove, tada izgledas humanije.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10490 Lokacija: Banja Luka
|
Onom što je Dodik za Srpsku , BBC je za ovaj forum.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Ulovim ga da dijeli fake news sa jednom sličicom i nikako to da zaboravi. OK, podijelio fake news i sta sad? Tvoj citav virtualni zivot je fake.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:10 |
|
|
Eto, sad može piva. Ako domobrani piju.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:17 |
|
|
Hoce li ti dati zena?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:20 |
|
|
Ne znam. Kad se oženim upitam je.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:24 |
|
|
Nista sex prije braka? Desanka Sakic
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:27 |
|
|
Ja sam Jezuit četnik. I molim da se to respektira. Oslovljavajte me sa "che/she".
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:27 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6351 Lokacija: Izvan sebe
|
POL_GASOL je napisao/la: DrMag je napisao/la: BBC genocidas i stovatelj genocidnih tiranina bbc je stup foruma i domaćin čovjek, bez njega ovaj forum ne postoji. ovdje nema mjesta ustašluku, ma koliko se neki trudili da ga zavedu neće uspjeti!!! Domacin covjek sigurno nije. Ko moze 100k postova da nalupa? Jedino ako ima neki program. Imam utisak dobro se razumije u informatiku. Hej koristis li neki program sa KI? Dok mi diskutirmo ko fol "s tobom" ti setas u prirodi ili spavas. Sve je to sumljivo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:28 |
|
|
Moram pitati kolege u HDZ centrali. Ne znam uvijek ko šta piše.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:32 |
|
|
I sve pise protiv CIA-e, a dobro je obavjesten. To moze samo znaciti da je cia-in agent.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 27 vel 2022, 01:38 |
|
|
Mislim da imam jednu teoriju, koja bi mogla biti tacna. BBC je jedan tim koji uskace u diskusiju da provocira naivce da kazu sta misle. Onda oni to analiziraju i koriste u politicke svrhe. Tim je ko fol hrvat, ali u biti rade za muslimane.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 21 lis 2022, 17:39 |
|
|
Je li BBC jučer dojavio "ruske bombe" u Zagrebu, nekako se poklapa vrijeme slanja emailova i njegov nestanak sa mreže???
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 21 lis 2022, 18:50 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Tko je BBC (latinicom VVS), zasto je namogrdjen, zasto vjeruje u teorije zavjera, zasto stvara teorije zavjera, zasto svakog novog forumasa napada, zasto citira sam sebe, zasto se non stop zali moderaciji.... ? Zasto je nabio toliki broj postova? Od kuda mu toliko slobodnog vremena, radi li, je li na socijali... Je li Katolik, Bosanac, Hecegovac? Ti si na ruskoj placi i borscu....i lovis MI6 rezidenta za ovo opciliste.... Opsjednut si njime, koji je institucija ovog opcilista i glavni ugaoni kamen, da si se 10 dana posle registriranja 2019 otvorio ovu temu.... Ovo je MOBING, PROGANJANJE, vrijedjanje, koje polucuje PERMA BAN>>>>>>bez ABOLIRANJA, tko Bobanoski.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 21 lis 2022, 18:55 |
|
|
K..M je napisao/la: DrMag je napisao/la: Tko je BBC (latinicom VVS), zasto je namogrdjen, zasto vjeruje u teorije zavjera, zasto stvara teorije zavjera, zasto svakog novog forumasa napada, zasto citira sam sebe, zasto se non stop zali moderaciji.... ? Zasto je nabio toliki broj postova? Od kuda mu toliko slobodnog vremena, radi li, je li na socijali... Je li Katolik, Bosanac, Hecegovac? Ti si na ruskoj placi i borscu....i lovis MI6 rezidenta za ovo opciliste.... Opsjednut si njime, koji je institucija ovog opcilista i glavni ugaoni kamen, da si se 10 dana posle registriranja 2019 otvorio ovu temu.... Ovo je MOBING, PROGANJANJE, vrijedjanje, koje polucuje PERMA BAN>>>>>>bez ABOLIRANJA, tko Bobanoski. Pajdo nikada nikog nisam napao prvi! Oni koji me iz RL poznaju (ima ih ovdje) mogu potvrditi. A onaj koji zbog toga pomisli kako sam slab, pa može kako hoće, najebao je. Tako je uvijek bilo, i uvijek će biti.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena BBC (VVS)-a Postano: 21 lis 2022, 19:02 |
|
|
Što se tiče VVS-a nakon par mojih prvih postova, optužio moderatorima da sam musliman, za što me robbi banovao 7 dana. Ni kriv ni dužan. I tako je krenulo, izredao je mislim nekih 10 forumaša za koje je tvrdio da sam njihov klon.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|