|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 106 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 14:35 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: ali je ta ljubav uzimala puno manje novaca i vremena nego danas. . vremena nije sigurno, anije ni novca u odnosu na ono što su imali
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 18:50 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Bobovac je napisao/la: K..M je napisao/la: 2 sina zvanično...sa strane još 2-3...pod tuđim prezimenima...
Ne mislim stati na tome.
Trenututačno sam sa jednom učiteljicom 40+....ako je ne oplodim jer je matora....tražim si
MLAĐI...NOVIJI MODEL....a Vi dječki???
Glasoval sam 4 djeteta to je 13% trenutačno na tabjeli. Jebač. Ne. Mator sam ja čikica 7.koloboza 51... ..ali ODLIČNO OČUVAN.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 18:52 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: K..M je napisao/la: 2 sina zvanično...sa strane još 2-3...pod tuđim prezimenima...
Ne mislim stati na tome.
Trenututačno sam sa jednom učiteljicom 40+....ako je ne oplodim jer je matora....tražim si
Glasoval sam 4 djeteta to je 13% trenutačno na tabjeli. Pretpostavljam da žensku djecu niti ne brojiš, nego samo sinove. Krstić prezime se širi, dok Srbijom, Hrv, EU vjetar piri. Žensko je tuđa kuća, kost...a ja sam staromodan.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 18:55 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: K..M je napisao/la: 2 sina zvanično...sa strane još 2-3...pod tuđim prezimenima...
Ne mislim stati na tome.
Glasoval sam 4 djeteta to je 13% trenutačno na tabjeli. Svaka čast Kime, samo pumpaj HVALA, takođe...samo ili sam ostarijo ili me 2 Fajzera osušila....orušila. Treba radim SPERMOGRAM...tuširam učiteljicu u FULL plodnim danima i od 24.prosinca 2022 ništa da uradim. Ciklus joj tko švicarski sat. Do mene je, definitivno...presušila matora drenovina. Ili da dam materijal i UMJETNO da joj ga metnu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 19:00 |
|
|
K..M je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Svaka čast Kime, samo pumpaj HVALA, takođe...samo ili sam ostarijo ili me 2 Fajzera osušila....orušila. Treba radim SPERMOGRAM...tuširam učiteljicu u FULL plodnim danima i od 24.prosinca 2022 ništa da uradim. Ciklus joj tko švicarski sat. Do mene je, definitivno...presušila matora drenovina. Ili da dam materijal i UMJETNO da joj ga metnu. ...da ispitaš dnk onih četvero...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 2024 - Koliko imate djece? Postano: 26 sij 2024, 22:07 |
|
|
K..M je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pretpostavljam da žensku djecu niti ne brojiš, nego samo sinove. Krstić prezime se širi, dok Srbijom, Hrv, EU vjetar piri. Žensko je tuđa kuća, kost...a ja sam staromodan. Moraš se ojropeizirat Kime, sad kad si naš moraš biti Križić ili Krstičević ( također prihvatljiv oblik u RH )
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|