|
|
Stranica: 6/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 19:56 |
|
|
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobro vam ide. Tim tempom je svijet do 3897 godine islamski. Ili sam malo preoptimističan ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 21:49 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Svi ti ravnozemljaši/antivakseri/rusofili su nenormalni i neurotični. Nego tko će prijeći na islam nego takva osoba.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 22:49 |
|
|
Pozdrav evo i ja sam primio islam. Elhamudilah.
Nego ozbiljno lik je degenerik i moralno pokvaren tako da ovo ne čudi. Vjerojatno mu se svidila ideja da može imati 4 žene za života plus 72 iza.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 23:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Prešao na islam Na prvoj stranici: Karabaja je napisao/la: Da uhvatim svog sina da negdje podjeli citat ili klip tog debila zgovno bi ga od batina
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 25 lis 2022, 23:48 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Prešao na islam Na prvoj stranici: Karabaja je napisao/la: Da uhvatim svog sina da negdje podjeli citat ili klip tog debila zgovno bi ga od batina Ja samo prenosim vijest. To je i dalje isti lik ali valjda dođe tobe sad
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 00:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Na prvoj stranici: Ja samo prenosim vijest. To je i dalje isti lik ali valjda dođe tobe sad Je li se tvoj stav promijenio, bi li i dalje sina zgovno od batina?
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 00:53 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Točno. Cijelu ovu manosferu su pokrenuli inceli sa zapada. Normalni ljudi (ima ih i kod njih) se ovakvim stvarima ne bave.
Manosfera je mješavina, znam neke od njih. Ono što kod njih ne valja je kombinacija nihilizma i straha od žena, te podcjenjivanja istih. Većina je tih ljudi začudno slijepa na ljudsku prirodu, a kulturološki su im obrasci u filmovima i sl. Ne razumiju da su njihove šablone sadržane u visokoj pisanoj kulturi od više stoljeća (neobično- valjda nisu imali nikakvu lektiru u školi). Dio su i razočarani romantici, muškarci srednjih godina koji su popušili nakon više godina braka pa pušu i na hladno.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 09:27 |
|
|
Pa nije ništa čudno ako čovjek koji ima konzervativne stavove pređe na islam. Jer islam još jedini ima divizije od konzervativnih opcija.
Alternativa je da bude kršćanin i da mrmlja protiv Franje, nađe 2-3 istomišljenika u ulici, još 2-3 na forumu i onda svi zajedno mrmljaju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 09:42 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa nije ništa čudno ako čovjek koji ima konzervativne stavove pređe na islam. Jer islam još jedini ima divizije od konzervativnih opcija.
Alternativa je da bude kršćanin i da mrmlja protiv Franje, nađe 2-3 istomišljenika u ulici, još 2-3 na forumu i onda svi zajedno mrmljaju. Naravno da je čudno obzirom kako su kršćanstvo i islam suprotnosti. Kao da kažeš želiš biti više muško i onda postaneš žensko, besmisleno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 09:46 |
|
|
I uopće ne znam što znače "konzervativni" stavovi, kršćanstvo traži jednu ženu i seks u braku.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 10:02 |
|
|
To je onaj što je plovio sa nekim ženskama iz Hr na jahti, jel. Iskakalo mi je na Instagramu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 11:04 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja samo prenosim vijest. To je i dalje isti lik ali valjda dođe tobe sad Je li se tvoj stav promijenio, bi li i dalje sina zgovno od batina? Zabranjeno je osuđivanje brata muslimana. Andrew je sada moj brat i nadam se da će ustrajati i želim mu sve najbolje.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 11:58 |
|
|
Tako je, lik mi je baš bio seronja, skoro ništa se nisam slagao s njim.
Ali, sad je dio Ummeta i želim mu sve najbolje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 18:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Prešao na islam očekivano za takvog degenerika. makar nekad ubode dobro, ali i čorava kokoš nađe zrno
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 18:09 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Tako je, lik mi je baš bio seronja, skoro ništa se nisam slagao s njim.
Ali, sad je dio Ummeta i želim mu sve najbolje. lik je i sada seronja, zato je postao dio ummeta
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 19:36 |
|
|
divizija je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Tako je, lik mi je baš bio seronja, skoro ništa se nisam slagao s njim.
Ali, sad je dio Ummeta i želim mu sve najbolje. lik je i sada seronja, zato je postao dio ummeta
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 21:22 |
|
|
Ovako ce i novovrijeme zavrsiti.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 26 lis 2022, 21:27 |
|
|
divizija je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Tako je, lik mi je baš bio seronja, skoro ništa se nisam slagao s njim.
Ali, sad je dio Ummeta i želim mu sve najbolje. lik je i sada seronja, zato je postao dio ummeta Nemoj da si ksenofob, to nije fino
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 11:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I uopće ne znam što znače "konzervativni" stavovi, kršćanstvo traži jednu ženu i seks u braku. Pa kršćanstvo kod katolika je inače sve nekako defanzivno i depresivno. Pogledaš lica na misi, svi napaćeni i smrknuti kao da će se sljedeće sekunde skljokati na pod. Svećenici obično neugledni , mali, sa piskutavim glasićima. Netko tko voli mačeve , oružje i žene mora si naći drugu vjeru. Inače je cijeli život u zavaravanju samog sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 11:57 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Netko tko voli mačeve , oružje i žene mora si naći drugu vjeru. Inače je cijeli život u zavaravanju samog sebe. Islam je mogao biti takav zadnji put u doba Osmanskog carstva, u zadnjih 100 godina se ne mogu sjetiti nekog rata u kojem su alahovi robovi naprašili nevjernike. Uživjeli su se u uloge žrtava i mučenika.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 13:07 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: [
Netko tko voli mačeve , oružje i žene . tu nema ništa konzervativno, nego naprosto životinjski. konzervativci nastoje konzervirati civlizaciju, a tu i oko mačeva i oko oružja i oko žena postoje PRAVILA. Tate i slični ne poznaju koncept pravila, oni poznaju samo beskompromisnu borbu protiv sviju oko sebe za što bolje mjesto za samog sebe. zapravo, islam im je prilično prirodno okruženje jer je isti takav. samo tu nema ništa konzervativno, jer se tu nema šta konzervirati. Sam islam nije konzervativan, nego radikalan, revolucionaran. Oni ruše, a ne grade, tako da ni nemaju šta konzervirati. od Muhameda do ISILa, talibana i trokutistana, islam je destrukcija staroga i onda propadanje i tavorenje. Tipična revolucionarna ideologija, zamotana u plašt religije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 13:45 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I uopće ne znam što znače "konzervativni" stavovi, kršćanstvo traži jednu ženu i seks u braku. Pa kršćanstvo kod katolika je inače sve nekako defanzivno i depresivno. Pogledaš lica na misi, svi napaćeni i smrknuti kao da će se sljedeće sekunde skljokati na pod. Svećenici obično neugledni , mali, sa piskutavim glasićima. Netko tko voli mačeve , oružje i žene mora si naći drugu vjeru. Inače je cijeli život u zavaravanju samog sebe. Po tvojim stavovima vidim da ne ideš u crkvu.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 18:23 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Netko tko voli mačeve , oružje i žene mora si naći drugu vjeru. Inače je cijeli život u zavaravanju samog sebe. Islam je mogao biti takav zadnji put u doba Osmanskog carstva, u zadnjih 100 godina se ne mogu sjetiti nekog rata u kojem su alahovi robovi naprašili nevjernike. Uživjeli su se u uloge žrtava i mučenika. Pa u zadnjih 100 godina i nije bilo rata kršćanstva i islama jer kršćanske zemlje više nisu kršćanske , osim Vatikana. Ostali su sekularisti a njihove oružane snage čine ljudi raznih porijekla.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 27 lis 2022, 18:29 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Islam je mogao biti takav zadnji put u doba Osmanskog carstva, u zadnjih 100 godina se ne mogu sjetiti nekog rata u kojem su alahovi robovi naprašili nevjernike. Uživjeli su se u uloge žrtava i mučenika. Pa u zadnjih 100 godina i nije bilo rata kršćanstva i islama jer kršćanske zemlje više nisu kršćanske , osim Vatikana. Ostali su sekularisti a njihove oružane snage čine ljudi raznih porijekla. Nisam rekao kršćane, nego nevjernike. Tu spadaju i ateisti, hinduisti, budisti...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|