|
|
Stranica: 11/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity Postano: 22 sij 2023, 19:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jadni su tvoji roditelji. Sta mamina rupa izbaci? Cccc Nadam se da nemaš braće i sestara, toliko idiota u jednoj familiji bilo bi previše. Pozdravi tateka i reci mu da mijenja rupu, pod hitno. Mama će se već snaći, u to ne sumnjam. Veliki dečko?! Jesi kada se popneš na neboder. Nema kod tebe ništa veliko, osim familijarne rupe. retardirana tuko, od molim te do mesnice i kupi svinjski mozak i ugradi si makar njega da ti posluži kad već ljudskog nemaš. za tebe je i dvogodišnjak velik idečko koliko si jadna, neinovativna, ogorčena, frsutrirana i promašena jedinka. Ljudi u ludnici imaju više pameti i sretnije živote od tebe. Da skočiš s nebodera jedina šteta bi bila fleka na asfaltu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 22 sij 2023, 23:10 |
|
|
Možemo mi kritizirat A.T. koliko hoćemo, ali je čovjek učinio uslugu čovječanstvu. Otkrio nam je koliko je ova moderna ideologija i feminizam 3. vala bezveze Baš idem gledat Zaboravljeni slučaj, ništa do obične krimi serije iz 00-ih i skužiš koliko ima liberalno nacističkog brainwashinga. Znači katastrofa. Prije to ne bih tako lako prepoznao, al sad kužim koliko je to sve smeće na staklenim nogama
Čovjeku je prirodno da se vrati u realne okvire i jednom će se vratit sigurno. A.T je samo simptom i malo će se graja oko njega uzburkat, malo će svijet bit mizogin, ali će se sve u budućnosti vratit na prirodne postavke. Koliko vremena, Boga pitaj
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 24 sij 2023, 22:27 |
|
|
Svaka mu je ka u Njegoša.
Zašto su žene takve?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 04:04 |
|
|
To su netocne generalizacije. Do njega dodu i ostanu ljudski olos, narocito u smislu zena. Gleda san emisije po kojima on ide, narocito onaj fresh and fit i tu je ljudsko dno. Ne znam skoro osobno nikog ko je takav profil ljudi.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 07:35 |
|
|
Reconquista je napisao/la:
Svaka mu je ka u Njegoša.
Zašto su žene takve?
Zato što su kurvetine u duši, jebem ja onog ko je rekao da su žene nježniji pol. Jesu ali u kurcu, nikada to nisu bile.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 09:35 |
|
|
Žene su super. Kome se ne sviđaju, a čujte žene su opcionalne u životu, nije obveza. Ako vam se ne sviđaju, radite nešto drugo. Nađite si neki hobi i tak. Recimo provođenje dosta vremena u kladionici će sigurno pomoći da nemate posla sa ženama.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 09:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Žene su doista super, razni hohštapleri i inceli sve to previše mistificiraju. Da ne gledam Tatea, možete li navesti neki konkretni problem, pa da uđemo u dubinu. Moguće da uzimaju neke strawmene, neki uzorak od najtoksičnijih žena sa društvenih mreža i Tindera, pa projiciraju na ostatak.
Ako se ne slažete, kao što reče Kvačica, imate MGTOW.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25642 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Žene su super. Kome se ne sviđaju, a čujte žene su opcionalne u životu, nije obveza. Ako vam se ne sviđaju, radite nešto drugo. Nađite si neki hobi i tak. Recimo provođenje dosta vremena u kladionici će sigurno pomoći da nemate posla sa ženama. Žene su kao sol - može i bez njih, ali je bljutavo. Vezano za kladionice... u ovoj mojoj obližnjoj većinom su žene... Ne možeš pobjeći nigdje od njih. Žene je najbolje tumačio jedan manje poznati amerićki psiholog iz XVIII stoljeća, gospodin Žalosna Sova.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Žene su super. Kome se ne sviđaju, a čujte žene su opcionalne u životu, nije obveza. Ako vam se ne sviđaju, radite nešto drugo. Nađite si neki hobi i tak. Recimo provođenje dosta vremena u kladionici će sigurno pomoći da nemate posla sa ženama. Vidi ti Kvačice. A šta ako u kladionici sretnu ženu? Kladim se da ne bi prošla nezapaženo.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Žene su doista super, razni hohštapleri i inceli sve to previše mistificiraju. Da ne gledam Tatea, možete li navesti neki konkretni problem, pa da uđemo u dubinu. Moguće da uzimaju neke strawmene, neki uzorak od najtoksičnijih žena sa društvenih mreža i Tindera, pa projiciraju na ostatak.
Ako se ne slažete, kao što reče Kvačica, imate MGTOW. ,,Ulaziti u dubinu,, sa temom o ženi je veoma diskutabilno. Ako budete površinski preletjeli o svemu vezanom za ženu, bićete manje izranjavani. Svaka žena koja vas iznevjeri, prevari, zaboravi, podcijeni, popne se stepenicu više od vas...je za vas toksična. Zato se potrudite. Da budete sposobni izdržavati je, brinuti se na sve načine o njoj, ophoditi se prema njoj nježno i s razumijevanjem, cijeniti je, štititi...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Žene su super. Kome se ne sviđaju, a čujte žene su opcionalne u životu, nije obveza. Ako vam se ne sviđaju, radite nešto drugo. Nađite si neki hobi i tak. Recimo provođenje dosta vremena u kladionici će sigurno pomoći da nemate posla sa ženama. Vidi ti Kvačice. A šta ako u kladionici sretnu ženu? Kladim se da ne bi prošla nezapaženo. E ok, mogu sresti djelatnicu koja tu radi, no mislim kako neće biti impresionirana tako da su sigurni.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Žene su doista super, razni hohštapleri i inceli sve to previše mistificiraju. Da ne gledam Tatea, možete li navesti neki konkretni problem, pa da uđemo u dubinu. Moguće da uzimaju neke strawmene, neki uzorak od najtoksičnijih žena sa društvenih mreža i Tindera, pa projiciraju na ostatak.
Ako se ne slažete, kao što reče Kvačica, imate MGTOW. ,,Ulaziti u dubinu,, sa temom o ženi je veoma diskutabilno. Ako budete površinski preletjeli o svemu vezanom za ženu, bićete manje izranjavani. Svaka žena koja vas iznevjeri, prevari, zaboravi, podcijeni, popne se stepenicu više od vas...je za vas toksična. Zato se potrudite. Da budete sposobni izdržavati je, brinuti se na sve načine o njoj, ophoditi se prema njoj nježno i s razumijevanjem, cijeniti je, štititi... Lapo, bez uvrede, nisi kvalificirana za odgovor. Znaš kako kaže narod, ako želiš uloviti ribu ne pitaš ribu za savjet nego ribolovca.
1052 of 2558 - 41.13%
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 25 sij 2023, 10:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: ,,Ulaziti u dubinu,, sa temom o ženi je veoma diskutabilno. Ako budete površinski preletjeli o svemu vezanom za ženu, bićete manje izranjavani. Svaka žena koja vas iznevjeri, prevari, zaboravi, podcijeni, popne se stepenicu više od vas...je za vas toksična. Zato se potrudite. Da budete sposobni izdržavati je, brinuti se na sve načine o njoj, ophoditi se prema njoj nježno i s razumijevanjem, cijeniti je, štititi...
Lapo, bez uvrede, nisi kvalificirana za odgovor. Znaš kako kaže narod, ako želiš uloviti ribu ne pitaš ribu za savjet nego ribolovca. Valjda riba zna na koji mamac grize? Bez dobrog mamca džaba ti ribolovac
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 09:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Žene su doista super, razni hohštapleri i inceli sve to previše mistificiraju. Da ne gledam Tatea, možete li navesti neki konkretni problem, pa da uđemo u dubinu. Moguće da uzimaju neke strawmene, neki uzorak od najtoksičnijih žena sa društvenih mreža i Tindera, pa projiciraju na ostatak.
Ako se ne slažete, kao što reče Kvačica, imate MGTOW. takve generalizacije su besmislene, i žena i muškaraca ima svakakvih. ove s feminističkom cistom na mozgu su poremečene luđakinje. njih se i druge žene boje i gade im se. opasne su po sebe i okolinu. no isto tako se meni gade napuhani baloni od 130 kg koji s 20godina ne mogu pretrčati 30 metara, kao i hustleri poput Tatea kojima je život jedno veliko izdrkavanje. normalne žene su predivna bića. no kao i normlani muški, izumiruća vrsta.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 10:42 |
|
|
Divizija, hajde ako nije tesko stavi sliku jednog normalnog muskarca i jedne normalne zene, cisto da vidimo sta podrazumjevas pod pojmom normalan.
A u vezi teme, ne znam ni sam sta mi se vise gadi, ovi rumunski MTV majmuni ili ove kokoshke sto se slomise kokodakajuci o "toksicnoj muskosti".
Kad god cujem pojam "toksicka muskost" odmah mi se sere i odmah znam s kakvom vrstom budale imam posla. Cak ni u vrijeme svojih najvecih zabluda u vezi pseudoljevicarenja svakoraznih neoliberal-eko-budala, nisam mogao organski podnijeti feminizam. Kad kazem organski onda to mislim cisto nagonski a ne vodjen ideoloskim kategorijama.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 11:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Divizija, hajde ako nije tesko stavi sliku jednog normalnog muskarca i jedne normalne zene, cisto da vidimo sta podrazumjevas pod pojmom normalan. . evo ih: https://www.deutschland.de/sites/defaul ... einsam.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 11:34 |
|
|
To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?
Ja sam 7 godina zivio s jednom zenom. Uletis mlad i neozbiljan u tako neke poluozbiljne zajebancije iz kojih se poslije tesko izvaditi. Ali vec preko 10 godina zivim sam, sto apsolutno nebi moralo biti jer je mnogo zena u tom razdoblju signaliziralo, ili cak otvoreno komuniciralo, da bi "zeljele buducnost sa mnom" (sta god one da podrazumjevale pod buducnost jer kao sto znamo buducnost ne postoji, barem ne za nas jedinke - sem neke veoma skracene i ogranicene verzije tog metafizicnog pojma).
I trenutno, kad zamislim da mi 24/7 jedna takva pushe za vratom, da se ne mogu ko cojek posrati otvorenih vrata WCa, ovo i kao primjer a i kao sinonim za komfor, meni se samo nesto smraci.
Tako da si previse fokusiran na tu bog-domovina-obitelj furku. Ima nas normalnih i bez da moramo drzati zenkicu za rukicu i vodati cuka po komsiluku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 11:50 |
|
|
Haram je napisao/la: To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?
Upravo tako.
1052 of 2558 - 41.13%
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 11:52 |
|
|
Haram je napisao/la: To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?
Ja sam 7 godina zivio s jednom zenom. Uletis mlad i neozbiljan u tako neke poluozbiljne zajebancije iz kojih se poslije tesko izvaditi. Ali vec preko 10 godina zivim sam, sto apsolutno nebi moralo biti jer je mnogo zena u tom razdoblju signaliziralo, ili cak otvoreno komuniciralo, da bi "zeljele buducnost sa mnom" (sta god one da podrazumjevale pod buducnost jer kao sto znamo buducnost ne postoji, barem ne za nas jedinke - sem neke veoma skracene i ogranicene verzije tog metafizicnog pojma).
I trenutno, kad zamislim da mi 24/7 jedna takva pushe za vratom, da se ne mogu ko cojek posrati otvorenih vrata WCa, ovo i kao primjer a i kao sinonim za komfor, meni se samo nesto smraci.
Tako da si previse fokusiran na tu bog-domovina-obitelj furku. Ima nas normalnih i bez da moramo drzati zenkicu za rukicu i vodati cuka po komsiluku. Normalan muškarac je radno sposoban i vrijedan, pošten, spreman pomoći i zaštititi slabije, žene i djecu. Normalna žena je dobra domaćica ili savjestan radnik, moralna, spremna podržati svoga muškarca, odgojiti djecu, okupljati familiju i njegovati prijateljstva. Ne mora niko biti u braku ili partnerstvu, ali je život lakši kada ne plovimo sami kroz život. I samoća i porodica imaju lijepih trenutaka i ispunjenosti, ali ipak biram bar dvoje. PS: Teško da bi mogao srati otvorenih vrata u bilo kakvoj vrsti zajednice.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:16 |
|
|
Haram je napisao/la: To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?. jel ovo retoričko pitanje ili šta?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:19 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?
Tako da si previse fokusiran na tu bog-domovina-obitelj furku. Ima nas normalnih i bez da moramo drzati zenkicu za rukicu i vodati cuka po komsiluku. Normalan muškarac je radno sposoban i vrijedan, pošten, spreman pomoći i zaštititi slabije, žene i djecu. Normalna žena je dobra domaćica ili savjestan radnik, moralna, spremna podržati svoga muškarca, odgojiti djecu, okupljati familiju i njegovati prijateljstva. Ne mora niko biti u braku ili partnerstvu, ali je život lakši kada ne plovimo sami kroz život. I samoća i porodica imaju lijepih trenutaka i ispunjenosti, ali ipak biram bar dvoje. PS: Teško da bi mogao srati otvorenih vrata u bilo kakvoj vrsti zajednice. Pametnija i normalnija od mnogih ovde. :) PS: Rekoh, to s kenjanjem otvorenih vrata je vise metafora, iako je i primjer ali ne tako bitan kao primjer.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:24 |
|
|
divizija je napisao/la: Haram je napisao/la: To znaci, ako nisi u family-fazonu, onda nisi normalan?. jel ovo retoričko pitanje ili šta? Ne, vec sam objasnio kako mislim i sta. Vidis, ja za razliku od tebe imam klinca. Dakle "razmnozio sam se", a bogami i "odgojio" posto sam ga kao mladic guro u sve i svasta i to obicno bez kondoma (osjecaj je bolji, mi obrezani jebemo duze jer su nam kite manje osjetljive ali zato mi je s kondomom ko da sam ga gurno u koznu rukavicu), tako da sam na neki nacin uspjesan bio po tom pitanju (napraviti klinca moze svako ali dozivjeti da dijete navrsi 18 a da nije od istog postala samo gluplja verzija samog sebe, e to je vec uspjeh). Ali nisam u fazonu da moras zivjeti s zenom, da moras uopste zivjeti s nekom drugom osobom u svoja cetiri zida. I zasto bi to bilo manje normalno od ove "idilicne slike" koju si postavio ti? "Bioloska zadaca" - ispunjena. Drustvena zadaca - ispunjena.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Normalan muškarac je radno sposoban i vrijedan, pošten, spreman pomoći i zaštititi slabije, žene i djecu. Normalna žena je dobra domaćica ili savjestan radnik, moralna, spremna podržati svoga muškarca, odgojiti djecu, okupljati familiju i njegovati prijateljstva. ko je ovoj osobi hakirao profil??
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:42 |
|
|
Haram je napisao/la: Vidis, ja za razliku od tebe imam klinca. . ja ra zarliu od tebe imam tri. ti se nisi razmnožio, nego prepolovio, tvoje dijete je samo POLA tvoje, pola je od njegove majke.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 09 vel 2023, 13:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Ali nisam u fazonu da moras zivjeti s zenom, da moras uopste zivjeti s nekom drugom osobom u svoja cetiri zida. .
ništa se ne mora osim umrijeti. govorimo o tome što je poželjno i korisno
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|