|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 253 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 16:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Dobro sve to. Ali sad ono glavno pitanje na koje mi i Markan izbjegava dati odgovor.
KO to radi i ZASTO?
Odgovor je dat x puta, od početka plandemije... Svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom (Ma'aleh Adumim Bet Din) o cjepivima protiv COVIDA... Zelenko objašnjava zašto je cijepljenje protiv COVIDA -e, možda i najopasnija znanstvena hereza u ljudskoj povijesti i upozorava na potencijalni planetarni genocid. Zaključuje da je sve ovo što nam se događa već viđeno i da je, u osnovi, maslo poremećene skupine ljudi koji ciklički, kroz povijest, daje sebi za pravo igrati se BogaEto ti pa gledaj, dobićeš odgovor na svoja pitanja, iako čisto sumnjam da će imati neke koristi... https://www.bitchute.com/video/fjwitJt8 ... bb5ZCYk1DoOk,dakle ono BAS teorija zavjere. Eto mi ovde znamo o svjetskoj politici danima, ma mjesecima, nekad godinama. Tako da nam nije strano do koje mjere je svijet razjedinjen. Ko moze biti toliko mocan da natjera Si Dji Pinga, Putina i - tada - Trumpa, da sjednu za stol i da - ako vec ne dogovore, onda barem - aminuju sve to o cemu ti pricas? Da li postoji tako mocna osoba na ovoj planeti? Ili par osoba..Kako ti na osnovu te cinjenice sve to oko te zavjere ne ispadne smijesno?
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 16:50 |
|
|
turbotakija je napisao/la: dalate2020 je napisao/la:
Upravo tako.
Mali Mujo znanstvenik i strucnjak "odlucio vjerovati" X jer vjeruje da svi Turci vjeruju X.
Kako znanstveno.
A pri tome mu mainstream mediji 7/24 vec dvije godine krivotvore sto to vjeruju "svi Turci" za kojima se on poveo (procitaj samo komentare ispod vijesti o covid-mahnitanju).
Ti samo narodski potvrdjujes ono sto je znanost vec godinama unatrag dokazala o moci drustvenoga pritiska na iskrivljenje percepcije pojedinca. Ti si vec par puta dokazao - dakle dokazao - da si glup.
Eto ne znas ni sta je fraza. "Svi Turci" je Planeta Zemlja - sve drzave svijeta, ako tako hoces. Zaista nekad imam osjecaj da ovaj forum privlaci osobe s poremecajima. Behinderte. Hahaha. Zato ti uvijek iznova dokazujes kako si pametan. "Kud svi Turci tud i mali Mujo" https://vukajlija.com/kud-svi-turci-tud ... ujo/378076Sada kad si napokon saznao sto znaci "Kud svi Turci tud i mali Mujo", sada ponovo procitaj moj post. S razumijevanjem.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 16:56 |
|
|
Hajd bjezi budalo.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 17:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 17:31 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Hajd bjezi budalo. E sada, kada si nakon 3-4 desetljeca zivota napokon saznao sto eigentlich znaci "Kud svi Turci tud i mali Mujo", trebas jos pogledati i ovaj poucan video. https://www.corbettreport.com/the-bysta ... tch-video/Tek kad pogledas i taj video, onda u svjetlu novih spoznaja, procitaj ponovo onaj moj odgovor na tvoj post (evo ti ga citirano ispod). dalate2020 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ne guglam bona nebila, vec kao laik mogu samo vjerovati..ili RKI-u (Robert Koch Institut) ili ovim influencerima i ezotericarima s youtubea.
Ja se odlucio vjerovati ovim prvim. Kuda svi Turci, tuda i mali Jomu.
(ili gotovo svi) Upravo tako. Mali Mujo znanstvenik i strucnjak "odlucio vjerovati" X jer vjeruje da svi Turci vjeruju X. Kako znanstveno. A pri tome mu mainstream mediji 7/24 vec dvije godine krivotvore sto to vjeruju "svi Turci" za kojima se on poveo (procitaj samo komentare ispod vijesti o covid-mahnitanju). Ti samo narodski potvrdjujes ono sto je znanost vec godinama unatrag dokazala o moci drustvenoga pritiska na iskrivljenje percepcije pojedinca. (A video ce ti dati odgovor i na druge fenomene vezano za psihologiju masa. Naprimjer: zasto se sustavno medijski cenzuriraju neistomisljenici i koliko je to vladama vrijedno, zasto se ne prenose veliki prosvijedi protiv covid-mahnitanja kao da ne postoje, zasto je vladama bitno stvoriti laznu sliku o javnome mnijenju (bilo da se radi o migrantima ili bilo cemu drugome), o nepostojecem jedinstvu znanstvenika (znanost kaze), izbrisati sve one koji plivaju uzvodno (borba protiv domino efekta), brisati disonantne tonove s Youtubea, itd. itd. itd.)
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 19:03 |
|
|
Citat: U bolnicama nam je sada 1496 Covid-pacijenata, a lani ih je na isti datum bilo 1097. Na respiratoru je sada 183 pacijenta a lani na isti datum bilo ih je 81 Nedavno je bilo proglašenje "pobjede znanosti" nad virusom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 19:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To nema nikakve veze sa tim već sa opuštanjem. Poslije prve pobjede nad virusom svi su se previše opustili.
- Niko više ne koristi sredstvo za dezinfekciju ruku - Puno manje se peru ruke nego kod prošle krize - Ljudi se ne odmiču više, kontakti su kao i prije pandemije.
Ja sam sam se opustio i sve to prestao raditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 19:43 |
|
|
Lani u ovo vrijeme nitko nije mario za epidemiju niti je bilo ikakvih mjera u HR, a pogotovo u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 02 stu 2021, 20:05 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Lani u ovo vrijeme nitko nije mario za epidemiju niti je bilo ikakvih mjera u HR, a pogotovo u BiH. Mislim da je situacija ista i ove godine, da nema Covid potvrda ne bi se o ovome ni pričalo. Ja sam izvadio Covid potvrdu koja je naravno jedna velika glupost ali mi je bila od praktične koristi. Svaki posjet liječniku išao je bez testa i bez obzira imam li simptome.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 stu 2021, 00:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Dobro sve to. Ali sad ono glavno pitanje na koje mi i Markan izbjegava dati odgovor.
KO to radi i ZASTO?
Odgovor je dat x puta, od početka plandemije... Svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom (Ma'aleh Adumim Bet Din) o cjepivima protiv COVIDA... Zelenko objašnjava zašto je cijepljenje protiv COVIDA -e, možda i najopasnija znanstvena hereza u ljudskoj povijesti i upozorava na potencijalni planetarni genocid. Zaključuje da je sve ovo što nam se događa već viđeno i da je, u osnovi, maslo poremećene skupine ljudi koji ciklički, kroz povijest, daje sebi za pravo igrati se BogaEto ti pa gledaj, dobićeš odgovor na svoja pitanja, iako čisto sumnjam da će imati neke koristi... https://www.bitchute.com/video/fjwitJt8ARxD/? fbclid=IwAR1u8HI76w126f923Q47xFPigieMg7goxacEtt753GbwyaosVbb5ZCYk1Do Svakavih sam teorija čuo ali ova je u top 3.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 stu 2021, 00:19 |
|
|
Ako niste u stanju prepoznati "antivaksera" mozda vam pomognu rezultati ankete "znanstvenika" s Nova@TV. Nece da mi uploada fotku. Kaze: 30-44 god, Zg i okolica, nezaposleni, kucanice, MOST.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 03 stu 2021, 13:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Lani u ovo vrijeme nitko nije mario za epidemiju niti je bilo ikakvih mjera u HR, a pogotovo u BiH. u HR je sada jo blae nego lani. Po brojkama hospitaliziranih i umrlih smo negdje na sličnom kao prošle jeseni, odnosno 4 dana smo ispred po krivulji. a sad nas je pola cijepljeno i ko zna koliko preboljelih. bolest se širi u sezonskim valovima i ne mari za histeričare.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 21 stu 2021, 23:11 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 11:50 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
dramatične brojke iz Njemačke: Citat: Der Präsident des Robert Koch-Instituts (RKI), Professor Lothar Wieler, hatte zur Hospitalisierung infolge der Corona-Infektionen kürzlich dramatische Zahlen genannt: Von 50.000 neuen Fällen an einem Tag – dem bisher höchsten Wert in Deutschland am vergangenen Donnerstag – müssten anschließend etwa 3000 stationär behandelt werden. „Mindestens“ 350 Patienten kämen schätzungsweise auf die Intensivstation. „Mindestens“ 200 verstürben „nach einiger Zeit“. od 50.000 pozitivnih svaki dan, nekih 3.000 završe u bolnici. minimalno 350 završi na intenzivnoj njezi a minimalno 200 umre nakon nekog vremena. koliko je 3.000:50.000? koliko je 200:50.000? 110 % jelda? strašno, strašno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 11:55 |
|
|
Njemačka je 70% cijepljena Hrvatska 50%
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 11:56 |
|
|
Dok Njemačka nije bila cijepljena je umiralo po 1500 na dan a sada 60, da je cijepljena 99% bi bilo 1 ili 2 umrlih na dan Hrvatska 60 umrlih na dan iako ima 20x manje stanovnika
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 12:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dok Njemačka nije bila cijepljena je umiralo po 1500 na dan a sada 60, da je cijepljena 99% bi bilo 1 ili 2 umrlih na dan Hrvatska 60 umrlih na dan iako ima 20x manje stanovnika Trenutačno je taj odnos da HR ima 6x više umrlih.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 12:47 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Pa mi smo već izumrli
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Pa mi smo već izumrli Prirodna selekcija, pitanje je samo gdje je tvoje mjesto u redu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:25 |
|
|
DrMag je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Pa mi smo već izumrli Prirodna selekcija, pitanje je samo gdje je tvoje mjesto u redu. Prirodna, kod necjepiša. Kod cjepiša, neprirodna.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Prirodna selekcija, pitanje je samo gdje je tvoje mjesto u redu.
Prirodna, kod necjepiša. Kod cjepiša, neprirodna. Idi ba slazi lomacu za one koji vjeruju da se zemlja okrece oko sunca, obavezno bibliju ponesi.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:36 |
|
|
DrMag je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Prirodna, kod necjepiša. Kod cjepiša, neprirodna. Idi ba slazi lomacu za one koji vjeruju da se zemlja okrece oko sunca, obavezno bibliju ponesi. E, ali okupao sam se! I oprao zube!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: Idi ba slazi lomacu za one koji vjeruju da se zemlja okrece oko sunca, obavezno bibliju ponesi.
E, ali okupao sam se! I oprao zube! Trebao bi to raditi svakodnevno.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: E, ali okupao sam se! I oprao zube! Trebao bi to raditi svakodnevno. To je za LGBT šminkere, mi izvorni brđani se kupamo samo za sv Ivu ili kad padnemo u potok. Što bi rekao Branko Ć. - evo jedne tužbe stroge, Markan rijetko pere noge, čitav mu forum veli, il' ih peri il' se seli
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Antivakseri i cinjenice protiv njih Postano: 22 stu 2021, 14:43 |
|
|
Lijepo te odgolija ta biblija, isti si kao sljedbenici kurana, pun predrasuda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|