|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
|
Naslov: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 08:43 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Znam da na ovom forumu obitavaju muškarčine koje su sklone isključivo zgodnim prestavnicama slabijeg spola, no evo jedna lijepa tema, pred blagdane. WARNING! CUTE overdose! This is the cutest fight you ll ever see! Right? :) SHARE with Friends and Family and BRIGHTEN their day! <3 - Interesting Social Videos http://khmer-news.org/videos/vdetail.ph ... 9172926441 Pogledajte nastup malenog Zhanga Junhaoa na 'Amazing Chinese' showu koji će vam zasigurno uljepšati dan!
http://www.radiosarajevo.ba/novost/147280Citat: Petogodišnjak hakirao Xbox i postao istraživač na području sigurnosti 05.04.2014 u 18:44 Kristoffer Von Hassel, petogodišnji dječak iz San Diega, uspio je pronaći sigurnosnu rupu u Xboxu koja je mogla prouzročiti velike neugodnosti mnogim korisnicima.
Dječaku je pošlo za rukom logirati se na očev račun bez da je znao lozinku te je tako posramio brojne stručnjake u Microsoftu koji su bili uvjereni da je to nemoguće.
Kristoffer je, naime, shvatio da umjesto tražene lozinke može upisati bilo što, te potom u prozoru za provjeru nekoliko puta pritisnuti razmaknicu i naposljetku 'enter' da bi igrao igrice s očevog 'live' računa.
Njegov otac Robert Davies, i sam stručnjak za informatičku sigurnost, 'rupu' je odmah prijavio djelatnicima Microsofta koji su problem riješili te malenog hakera nagradili.
Dječaku su poslali četiri video igre, 50 dolara i jednogodišnju pretplatu na 'Xbox Live', ali ga i uvrstili na službenu internetsku stranicu Microsofta te ga potpisali kao istraživača na području sigurnosti.
Zanimljivo, Kristoffer je svoj prvi hakerski podvig izveo kada je imao samo jednu godinu, te to ponosni otac i danas rado prepričava.
Tada mu Xbox nije bio zanimljiv, ali je shvatio da može ući u tatin mobitel ako dovoljno drži tipku 'home'. http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/147233Citat:
Što djeca pišu Bogu?
Dragi Bože. Jesi li ti stvarno nevidljiv ili je to samo trik? Lucy
Dragi Bože, želim biti isti kao moj tata kada odrastem, ali ne sa toliko puno dlaka posvuda. Sam
Dragi Bože, jesi li ti si zamislio da žirafe tako izgledaju, ili je to bila nezgoda? Norma
Dragi Bože, još uvijek čekam na proljeće, ali nikako da stigne. Nemoj zaboraviti. Mark
Dragi Bože, umjesto da puštaš da ljudi umiru i stalno radiš nove, zašto ne bi zadržao ove koje imaš sad? Jane
Ne moraš se brinuti za mene, ja uvijek gledam na obadvije strane kada idem preko ceste. Dean
Dragi Bože, bila sam na vjenčanju i oni su se poljubili u crkvi, da li je to ok? Neil
Dragi Bože, ponekad mislim na tebe i kada se ne molim. Elliott
Dragi bože, ja sam Amerikanac, što si ti? Robert
Dragi Bože, hvala ti za bebu bracu, ali ja sam se molila za psića. Joyce
Dragi bože, vjerujem da nije lako voljeti sve ljude na cijelome svijetu. U mojoj obitelji nas je četvero i ja nikako ne mogu to stalno raditi. Nan
Dragi Bože, ako pogledaš u nedjelju u crkvu, ja ću ti pokazati svoje nove cipele. Mickey D.
Dragi Bože, ako mi daš čudesnu lampu kao što ima Aladin, dat ću ti sve što poželiš, osim mog novca i šaha. Raphael
Čitali smo da je Edison napravio svjetlo. Ali na vjeronauku su rekli da si ti to napravio. Da li je on ukrao tvoju ideju? Donna
Dragi Bože, možda Kain ne bi ubio Abela da je svatko imao svoju sobu. To funkcionira sa mojim bratom. Larry
Dragi Bože, ne vjerujem da bi itko bio bolji Bog od tebe. Samo ti to želim reći, ali ne govorim ti to zato što ti jesi Bog. Charles
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 08:51 |
|
|
Citat: Dragi bože, ja sam Amerikanac, što si ti? Robert Koji samo mini nacionalist, taj bi se lijepo uklopio tu. Citat: Dragi bože, vjerujem da nije lako voljeti sve ljude na cijelome svijetu. U mojoj obitelji nas je četvero i ja nikako ne mogu to stalno raditi. Nan Slippery slope prema agnosticizmu? Ili ipak američka djeca nisu pisala na hrvatskom. Nikad neću saznati...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 08:54 |
|
|
doc je napisao/la: Citat: Dragi bože, ja sam Amerikanac, što si ti? Robert Koji samo mini nacionalist, taj bi se lijepo uklopio tu. Citat: Dragi bože, vjerujem da nije lako voljeti sve ljude na cijelome svijetu. U mojoj obitelji nas je četvero i ja nikako ne mogu to stalno raditi. Nan Slippery slope prema agnosticizmu? Ili ipak američka djeca nisu pisala na hrvatskom. Nikad neću saznati... Pogledaj ovaj prvi Video uradak. Ispod : WARNING! CUTE overdose! This is the cutest fight you ll ever see! Right? :) SHARE with Friends and Family and BRIGHTEN their day! <3 - Interesting Social Videos http://khmer-news.org/videos/vdetail.ph ... 9172926441Smijem se pola sata već
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 09:19 |
|
|
Simpa.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 09:23 |
|
|
doc je napisao/la: Simpa. Kako se samo dostojanstveno poklanja publici! Na sve strane dvorane. A ovo su neki u budućnosti Mrshini u Sloveniji. Pjevaju izvornu http://m.youtube.com/watch?v=bjOaBOuVDa4
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 09:45 |
|
|
http://www.kurir-info.rs/fotografija-ko ... ak-1306943Citat: Tokom jučerašnjeg dana društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije koja je obišla ceo svet.
Naime, jedan Amerikanac je želeo po svaku cenu da svojoj devojčici, koja je rođena nepokretna, pruži mogućnost da oseti život na pravi način, da može da trči, hoda, smeje se...
Kako je malena od rođenja paralizovana, njen slučaj je toliko težak da trajno rešenje ne postoji, ali je njen tata dao sve od sebe da smisli najbolji način da usreći svoju ćerku, i u tome je i uspeo. Praktično je dizajnirao specijalne „cipele za hodanje” za devojčicu, koje su spojene sa njegovim, a sve to kako bi dete bar na kratko osetilo kako to izgleda, i kako bi joj umanjio osećaj različitosti. http://www.zabranjeni.url/damien-hirst-dje ... h/1163759/Citat: Ovog umjetnika često su prozivali 'djetinjastim', ali on smatra da to uopće nije loše Slavnog umjetnika Damiena Hirsta, kojeg smatraju najbogatijim umjetnikom na svijetu s 200 milijuna funti imovine, na umjetnička djela inspiriraju, priznao je, vlastita djeca. Dapače, Hirst vjeruje da djeca mogu proizvesti puno bolja djela od odraslih, jer je kreativnost odraslih sputana strahom i anksioznošću. Ovog umjetnika često su prozivali 'djetinjastim', ali on smatra da to uopće nije loše. Kako je rekao za britanski Observer, svijet je vrlo komplicirano mjesto i ponekad se osjetiš kao dijete kad ga gledaš, ali "to je u neku ruku najbolje gledište".
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 15:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Znam da na ovom forumu obitavaju muškarčine koje su sklone isključivo zgodnim prestavnicama slabijeg spola, no evo jedna lijepa tema, pred blagdane. https://www.facebook.com/pages/Im-so-naughty-I-shower-naked/245454235475808A sad, jedan članak iz 2010 godine o tada 9 godišnjem geniju iz Makedonije koji radi za Microsoft, a o kome su pisali i strani mediji. Citat: Meet Marko, the 9-year-old systems engineer
Making Bill Gates seem a late bloomer, Macedonia's Marko Calasan, at 6, became the youngest known Microsoft certified systems administrator. At 9, he's a computer teacher.
Marko Calasan, a 9-year-old from Macedonia, is more than just a kid who's into computers.
At age 6, he got his first systems administrator credential from Microsoft and, last month, he became perhaps the youngest Microsoft Certified Systems Engineer.
"I must say that from the technological point of view, Marko is definitely a wonder child," said Matej Potokar, the general manager of Microsoft Slovenia. Potokar said in an e-mail interview that he first heard about Marko two years ago and was eager to get the chance to meet the young prodigy.
"When we were informed that he is coming to Ljubljana (Slovenia's capital) and would like to meet with people from Microsoft Slovenia I was looking forward to meet him," Potokar said. For a half an hour, Marko made a presentation to Potokar and his team about Active Directory and its benefits and challenges.
"It is amazing how much time and energy he dedicated to study this complex and extensive material. On the other hand, I hope that...he still finds time for his second biggest love, which is football."
Marko already has his first gig as a system administrator, remotely managing a network of computers for a nonprofit that works with people with disabilities.
"The employees...are very glad that there is a good administrator," Marko said in an e-mail interview. "I think that it's true, but who knows."
Marko said he typically spends about four hours a day at the computer, but concedes that it is sometimes 10 hours or more.
Marko is also a teacher with his own computer lab on the grounds of an elementary school where he teaches 8- to 11-year-olds the basics of computers. The lab houses 15 PCs provided by the ministry of education. That's on top of the five computers already in the Calasan home--Marko's dad is also an IT systems manager.
To allow him more time with his computers, Marko has permission from the government to attend school infrequently. Sometimes it's only several times a month. And he also has a set of keys so he can go into the lab at any time.
"Sometimes when the other classmates are sleeping, I go and practice in my lab," Marko said in an e-mail interview.
His latest project is trying to devise a way to send high-definition television signals over a comparatively slow network infrastructure. To support his effort, a Macedonian telecommunications company has given him a direct connection to its network backbone.
Marko proudly says that even over a basic DSL connection one can get HDTV without glitches. "The buffering will be very short," he said. Marko hopes to demonstrate the technology at this year's CeBIT show in Hannover, Germany.
The one computer-related activity Marko is not all that into is video games.
"I do not play games on computers because there is nothing serious about playing games on computers," Marko said. "If you want to play, go outside and play with your friends."
Although he is something of a celebrity in Macedonia, Calasan said he really wants to move to the United States to be closer to the latest technology--and to Microsoft itself.
"That's my biggest wish," he said. "I want to live in America because there are the highest technologies." Izvor: http://www.cnet.com/news/meet-marko-the-9-year-old-systems-engineer/:)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 18:40 |
|
|
Vladek, ti si izuzetak od tog pravila
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 07 tra 2014, 19:12 |
|
|
Hvala, zgodno je znati taj podatak.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 09 tra 2014, 18:10 |
|
|
Zašto je Bog odlučio da stvori čovjeka,može se odgovoriti,na neki način, pitanjem zašto roditelji odlučuju da imaju djecu? Pa zato da im se raduju, da uživaju u zajednici sa njima,zato i jesu najljepši dar...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 18 tra 2014, 08:58 |
|
|
http://www.magazin.ba/zabava/pogledajte ... 38266.htmlCitat: Ova preslatka dvogodišnja djevojčica priredila je prelijepo iznenađenje za žiri i publiku. Svojim nastupom sve je oduševila.
Ne sjećamo se da smo u skorije vrijeme pogledali nešto slađe, osvojiti će vas totalno svojim pokretima.
Vjerujemo da ćete uživati, a ako vam se svidi podijelite ovaj video sa prijateljima i unesite dozu ove ljepote i u njihov život.
Video uradak nalazi se u linku iznad.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 20 tra 2014, 16:19 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 20 tra 2014, 17:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 20 tra 2014, 19:16 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 23 tra 2014, 08:25 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Djeca su najljepši dar Postano: 01 svi 2014, 16:03 |
|
|
Citat: Nećete verovati kako crta ovaj 11-godišnji Beograđanin! (FOTKE) Za njega su čuli u Kini, Americi, Australiji, pa čak i u Iranu. Najviše voli da crta životinje, a san mu je da postane zoolog. Njegovi crteži ostavljaju bez daha stručnu javnost, a toliko su savršeni da “neverne Tome” traže i dokaz da je baš on autor. On je Dušan Krtolica iz Beograda, jedanaestogodišnji slikarski genije. MAJSTOR - Dule je počeo da crta rano, već sa tri godine. Nedeljno je trošio i po 500 papira i nije trebalo dugo da shvatimo da je naše dete natprosečno talentovano - priča Dragan Krtolica, Dušanov otac. Dušan je do sada imao tri samostalne izložbe, a vest o detetu iz Srbije, koje neverovatno crta životinje obišla je svet. Intervju s njim izašao je čak i na Tajvanu, a u Ekvadoru je onlajn časopis posvećen umetnicima, ovom malom genijalcu posvetio 11 strana. - Obožavam životinje, a omiljena mi je Aj aj. Ipak, najviše volim da crtam ptice, pre svega orlove. Omiljeno mesto mi je Zoološki vrt i kada me mama i tata odvedu, to vreme iskoristim i da crtam. Želja mi je da upoznam Vuka Bojovića, a kada porastem biću zoolog - kaže Dušan, koji je među drugarima u školi više nego popularan. Drugari iz starijih odeljenja ga ponekad zamole da im nacrta nešto za čas likovnog, a popularne su i improvizovane tetovaže koje im Dušan radi flomasterom. - Profesorka opšteg tehničkog mi je rekla da joj je jedan državljanin Kine kojeg poznaje, rekao da je čuo za jedno dete iz Srbije koje crta životinje. Shvatila je da priča o meni. Zvali su me da izlažem na Floridi, u Australiji, Iranu, Italiji... Ali morali smo to da odbijemo i do sada sam imao tri samostalne izložbe u Srbiji - kaže Dušan, kojem je omiljeni predmet Biologija. Roditelji ovog mališana koji bez daha ostavlja umetnike širom sveta, voleli bi da imaju više podrške u Srbiji, jer sve što su do sada uradili bilo je “na njihovu ruku”. - Ne postoji dovoljno interesovanja od strane institucija, a o finansijskoj pomoći da ne govorimo. Jedan gospodin nam je rekao “da je naš sin rođen u Francuskoj već bi imao obezbeđene sve stipendije” - kaže Dragan, koji sa suprugom čini sve kako bi negovali Dušanov talenat. Vanserijski talenat JEDINSTVEN - “Dušan je u moj atelje došao kada je imao svega četiri godine i bilo je jasno da je u pitanju nešto posebno. Motorika između onoga što vidi i ruke je kod njega natprosečno razvijena. Najviše voli da crta životinje i fokusiran je na to, mada vežbamo i druge stvari”, kaže Zoran Čalija, naš poznati slikar. http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/necete-verovati-kako-crta-ovaj-11-godisnji-beogradanin-fotke/128085.phtml
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|