|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nbgd88
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 01 svi 2020, 19:09 |
|
|
Too Ks, britka sabljo!
:smajlikojiigraodsreceidereseprekocelogekrana
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 01 svi 2020, 20:38 |
|
|
Ti ako neces da se druzis s budalama, onda si asocijalan. U toj govedjoj njihovoj terminologiji. "Sta god pametno da radis, u ocima budala ti ces biti ludak."
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 01 svi 2020, 21:14 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Too Ks, britka sabljo!
:smajlikojiigraodsreceidereseprekocelogekrana Evo emisije u kome je Miroljub toliko smešan da sam vrištala od smeha, evo baš ovako  Petrović, Lučić, Bosnić: Globalno sa Borisom Malagurskim (BN) Fragmen iz iste emisije:
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 01 svi 2020, 21:35 |
|
|
Hahahaha prejaka glava! 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 01 svi 2020, 21:57 |
|
|
Mislim da to nije normalno ponašanje bez obzira na neslaganje sa sagovornikom. Na stranu što mi je Džon Bosnić izuzetan. Uzgred, upoznala sam ga A pazi Miroljuba ovde: Dr Miroljub Petrović - Da li je hleb sa kvascem štetan Ovo je baš filozofski 
|
|
Vrh |
|
 |
MeaCulpa
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 12 svi 2020, 19:32 |
|
|
Petrović je šarlatan. Jedino mi je žao što sam donekle bio povjerovao u njegove fore. Zanemarimo srbovanje, stvarno sam mislio da lik živi kako priča. Preko pola dnevnih vlogova mu nisu u onoj kući na selu o kojoj stalno priča, znači pada u vodu da dolazi u BG samo kada gostuje negdje. Svi znaju da je bio adventist, čemu laganje da nisi bio adventist. Koristi bijelo brašno i corny u prehrani... nakon svog onog propovjedanja o zdravlju, kruh mu ima 40 posto glatkog bijelog brašna. A i ona škembica mu nikako ne ide u korist. Zanimljiv je bio prvih par mjeseci kad je kod Teše eksplodirao, ali ne vidim kako ga i dalje neki Srbi doživljavaju kao osobu s legitimitetom. Očito je da je počeo kao hustler po adventistickim crkvama regiona i Amerike, a sad se slizao s vlasti. Mislim zvuči smješno ali ako on zamahne par tisuća ljudi u korist SNSa, njima se isplati da mu isplačuju određenu cifru. Ovo zadnje pokrepljujem sa time da je besramni apologet SNSa, te da se posvađo sa Tešom koji mu je stvorio imidž, a sve radi toga sto nije htio ugostiti Mišu Vacića. Da se razumijemo svi nabrojani likovi su mi neprijatelji kao Srbi s one strane Drine, ali jednostavno mi se gadi lik i kako iskorištava Isusovo ime za svoju korist.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: dr. Miroljub Petrović Postano: 13 svi 2020, 10:53 |
|
|
,,Lepe su banjalučanke ko pun kamion Nemaca,,
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|