HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 vel 2025, 07:41.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Feministička cista na mozgu
PostPostano: 20 lis 2020, 15:58 

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prelijepe-djevojke-danas-zele-izgledati-drugacije-jer-su-ih-naucili-da-se-srame-svoga-tijela-15026466

Evo slučajno sad pročitah članak na Jutarnjem od feministkinje Snježane Pavić inače poznate ljubiteljice HB Hrvata o tome kako bolesno muško društvo večno osuđuje i vređa žene zbog izgleda i zbog toga su one danas vrlo depresivne sa nedostakom samopouzdanja.

Čitam i ne verujem da neko može braniti moderne devojke a pogotovo javne ličnosti i zvezde što im muški komentarišu negativno izgled na komentarima društvenih mreža.

Dakle pevačice kao javne ličnosti , i obične žene koje stavljaju svoje slike na fejs i instagram su žrtve "uvreda" samo zato što ima komentatora koji kažu da su gabori.

Umesto da se ova idiotkinja upita kakvo je to društvo koje uči mlade devojke da stavljaju svoje slike u javnost i da očekuju da nema uvredljiih komentara i da svi kažu kako su lepe , iliti bolje reći zašto postoji uopšte sama ova moderna kultura da neko sebe eksponira posle kukaju kako su depresivne??

Kad čovek pročita ovakav članak sve predrasude o ženama se pretvaraju u istinu.

Zanimlivo je da većina tekstova feministkinja iz regiona na portalima nema opciju komentarisanja , i ja mislim da to nije zbog komentarisanja njihovg izlgeda zbog kojeg bi one pale u depresiju nego zbog toga što im teško padaju činjenice i realni stavovi normalnih ljudi iz normalnog života.

Vrh

Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu
PostPostano: 20 lis 2020, 16:29 

A u biti naučile da sisama i guzicama lagodnije žive u životu.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 16:44 

Imalo bi tu štošta da se kaže, ali mislim da su ovakvi osvrti (u već prilično poremećnim muško-ženskim odnosima) jedino štetni.

Šta imaš od toga i da se mrštiš na neke nepravilnosti? Ja kad sam temeljno uvideo koliko njih boli lakat za bilo kakve norme i etiku, morao sam da se zapitam koja je svrha mog revolta? Šta menjam time?

Muškarac se rađa kao moralno biće, žena to uči da emulira usled socijalnih konvencija koje je na to primoravaju, a po prirodi je amoralna. To je tako, nije moje da komentarišem božiju volju, a ženska priroda takođe spada u to.

Nađeš sebi nešto da radiš u životu, skuvaš si kaficu kad dođeš sa posla, odeš u šetnju, šta god. Malo voliš svoj život, za promenu. Umesto da mrziš tuđe mane. Ne vredi brinuti, ne vredi negodovati, mislim da jednostavno svet sve vidljivije ide u smeru koji je opisan u Svetom pismu.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 17:00 

BBC je napisao/la:
A u biti naučile da sisama i guzicama lagodnije žive u životu.

U tome i jeste sva poenta.

Kad neki pičorak od 20 godina postavi slike u sexy pozama na instagramu , to je zapravo reklama robe i stavljanje sebe(robe) na milionsko tržište koji joj može doneti brak,posao,status,.....
A kad postoji tržište automatski postoji i tržišna utakmica u kojoj u ovom slučaju odlučuju lajkovi i komentari , i gle čuda u toj tržišnoj utakmici uvek pobeđuju oni koji imaju najviše pozitivnih i najmanje negativnih komentara.

Zato kad vidim da feministkinje žale tu robu sa instagrama i pravdaju taj kurvinski posao jer se roba oseća jadno kad im dođe "uvredljiv" komentar , dođe mi da povratim.

Slično je i sa onim modernim majkama koje se isčuđuju kad policija nađe slike njenih petogodišnjih ćerki na kompjuteru uhapšenog pedofila , a ne shvata budaletina ženska da je potpuno suludo(bar za mene) stavljati svoju intimu i svoju porodicu u milionsku javnost jer to je u startu ponuđeno kao jelovnik(menu) za razne ludake,perverznjake,pedofile,...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 17:35 

Ljudi ne mogu da pojme koliko je razgranata delta razarajućih, štetnih, toksičnih uticaja & posledica FemiNACIzma: Porodica, demografija, međupolni odnosi, društvene norme i kohezija, radni odnosi, produktivnost, kompeticija, selekcija po polu umesto stručnosti koja je rak za Ekonomiju i Privredu, normalizacija ženskog Promiskuiteta, nametanje iracionalnih standarda, normalizacija dizanja Ćefa iznad Činjenica, normalizacija otvorenog laganja i intelectual dishonesty, tumačenje svega kroz fluidne promenljive i nestabilne emocije umesto stamenim nepromenljivim Zakonima Prirode, slabljenje radoznalosti i želje za otkrivanjem Novog i umesto toga stagniranje u statusu quo safe space, uništavanje dugo građenih i legendarnih filmskih dinastija sa milionima fanova prebacivanjem u drugi pol ("Ghostbusters", "Ocean's 11", "Terminator", "Batwoman", "Tor", "James Bond", "Starwars", "Dune"...), brisanje slobode govora i slobodnog izražavanja i mišljenja, itd, itd...

FemiNACIza, je jedna reka sa neverovatnom Deltom koja se račva u BOg zna koliko rukavaca, rečica, potočića, kapilara:

slika

Skupo će nas koštati.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 17:37 

Ta politička korektnost ide nekako uz ruku sa velikim novcem. Što čovjek bogatiji sve više "korektan".
Ne treba zaboraviti da je početak Facebook-a bilo ocjenjivanje i izrugivanje sa ružnim curama.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 17:51 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Ljudi ne mogu da pojme koliko je razgranata delta razarajućih, štetnih, toksičnih uticaja & posledica FemiNACIzma: Porodica, demografija, međupolni odnosi, društvene norme i kohezija, radni odnosi, produktivnost, kompeticija, selekcija po polu umesto stručnosti koja je rak za Ekonomiju i Privredu, normalizacija ženskog Promiskuiteta, nametanje iracionalnih standarda, normalizacija dizanja Ćefa iznad Činjenica, normalizacija otvorenog laganja i intelectual dishonesty, tumačenje svega kroz fluidne promenljive i nestabilne emocije umesto stamenim nepromenljivim Zakonima Prirode, slabljenje radoznalosti i želje za otkrivanjem Novog i umesto toga stagniranje u statusu quo safe space, uništavanje dugo građenih i legendarnih filmskih dinastija sa milionima fanova prebacivanjem u drugi pol ("Ghostbusters", "Ocean's 11", "Terminator", "Batwoman", "Tor", "James Bond", "Starwars", "Dune"...), brisanje slobode govora i slobodnog izražavanja i mišljenja, itd, itd...

FemiNACIza, je jedna reka sa neverovatnom Deltom koja se račva u BOg zna koliko rukavaca, rečica, potočića, kapilara:

slika

Skupo će nas koštati.

Kancer je već u metastazi, samo što mi svako malo ispisujemo upozorujuću dijagnozu da bi se bolje osećali. To je na žalost već tu. Đavo nije pred kućom, ušao je u dimnjak...

Polovina buduće vlade Srbije činiće žene. Protrljajte malo bolje te krmelje u očima, koje sutra... Udovica u Srbiji četiri puta više nego udovaca.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 17:59 

Feministkinje misle da svaki negativan komentar je udar na žene i pokušaj uništenja ženske ličnosti.
A da bi to dokazale moraju naći tzv.poveznicu sa vekovnim patrijahalnim ponašanjem kao i sa modernim dobom , gde su one žrtve i kad su obučene do grla kao i kad su gole , tj.muškarci im u oba slučaja ne daju da žive kako hoće već ih vređaju i izazivaju depresiju.

Meni je oduvek bilo normalno da sa prijateljima sedimo i blejimo u kafiću i komentarišući ljude oko sebe i prolaznike , i sasvim su bili normalni maliciozni komentari čisto humora radi , pa bilo to žene ili muškarci.

To je bio sastavni deo mladosti i koliko sesećam devojčice i devojke nisu uopšte bile tako ranjive niti depresivne kao ovde danas , koje su produkt uticaja feminizma i naravno interneta.

U osnovnoj školi bila je neka Danijela visoka i krupna , mi muški između sebe smo je zvali Daca-kobila , i neretko smo za njoj vikali "Curik beba" sa podražvanjem konjske onomatopeje.
Ona je naravno pizdela , ali ne da je sebi htela oduzeti život zbog toga , i tako smo i stali da vićčemo za njom kako je vreme prolazilo.
I danas kad je sretnem ima 4 dece uvek se ispričamo i nikad nema grke misli niti nekog zlopamtila.
Dok voa današnja omladina je doslovno "Da vrat lomi kuli niz pendžere" zbog lošeg komentara na fejsu.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 18:46 

podrinje je napisao/la:
je već u metastazi, samo što mi svako malo ispisujemo upozorujuću dijagnozu da bi se bolje osećali. To je na žalost već tu. Đavo nije pred kućom, ušao je u dimnjak...

Polovina buduće vlade Srbije činiće žene. Protrljajte malo bolje te krmelje u očima, koje sutra... Udovica u Srbiji četiri puta više nego udovaca.

Naravno.

Sećam se svoje naivnosti kada sam prvi put shvatio da idemo u Matrijarhat - mislio dam: "Pa, dobro, mi smo vladali, sad malo one nek' vladaju... šta ima veze? Zar će biti gore od nas u tome?"

A onda sam kroz kontakte sa Radical Feminist pojedinkama spoznao da one nemaju nikakv širi plan za Civilizaciju. Njima se sve svodi na "Veliku osvetu" nama (za neke tamo užase koje one imaju u svojim glavama a čija je istinitost više nego upitna). Na revanšizam. I kažem ja:

- OK, evo zamislimo osvetile ste nam se sa kamatom. To ste obavile. Šta dalje?
- Na šta misliš?
- Pa... ono... kakvu Civilizaciju pretendujete da stvorite? Da li je Svemir Prioritet ili promena uređenja Zemlje? Promena međunarodnih okolnosti? Težnja nekom višem cilju? Išta?
- Ma, jeb'o to, samo treba muškarce satirati (kastracija, trovanje, mučenje, oduzimanje svih prava, svođenje na nivo razumnih poslušnih Robova, itd)...

I to je to. Žele potpunu Kontrolu i Osvetu uz iživljavanje svojih najokrutnijih sadističkih izliva. O tome "šta posle?" ni ne razmišljaju, bitno je svoju Sujetu i Taštinu zadovoljiti i svoju umišljenu Žrtvu. Mizandrija je danas Normalizovana i niko ne obraća pažnju na popularne hashtagove i objave kao: #KillAllMen , #TimeToCancellMen , #AllMenAreEvil , #AllMenAreRapists , ...

Kad sam spoznao šta se dešava, pokušao sam da upozorim ali svi su me gledali kao Preterivača, Preuveličača, Hiperbolistu... no, u poslednjih godinu-dve imam satisfakciju da mnogi povlače svoje reči i priznaju "izgleda da si ti ipak bio u pravu"... nije neka satisfakcija ali dobro. Većina muškaraca ima problem da Kritički sagleda žene zbog urođene Idealizacije i povezivanje na sliku majke kao ženskog modela...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 18:56 

Po meni su tu više muškarci krivi.

Feministice rade ono što misle da treba, to je recimo njihovo prirodno ponašanje. Krivi su muškarci jer se ispričavaju.

Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac, niti ga treba biti briga što misle feministice. Najgore od svega je tražiti potvrdu od feministica da si dobar. To je smiješno i žalosno. Više smiješno, jer takav slabi muškarac ne zaslužuje milost.

Osobno kad je neka takva tema u društvu, bez obzira koliko ljudi ima, kažem da je najvažnija ženska vrlina poslušnost. Naravno feministice ponekad se zgranu, ponekad misle da se šalim, ali kako god ispadne ne uzbuđujem se niti opravdavam.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:16 

Naša Kvačica je napisao/la:

Feministice rade ono što misle da treba, to je recimo njihovo prirodno ponašanje. Krivi su muškarci jer se ispričavaju.

Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac, niti ga treba biti briga što misle feministice. Najgore od svega je tražiti potvrdu od feministica da si dobar. To je smiješno i žalosno. Više smiješno, jer takav slabi muškarac ne zaslužuje milost.

Osobno kad je neka takva tema u društvu, bez obzira koliko ljudi ima, kažem da je najvažnija ženska vrlina poslušnost. Naravno feministice ponekad se zgranu, ponekad misle da se šalim, ali kako god ispadne ne uzbuđujem se niti opravdavam.

Ja sam zbog te principijelnosti o kojoj pričaš poprilično pokvario odnose i sa rođenom sestrom, to nisu lake teme uopšte. Feminizam je svojevrsni "romanticid", više ne gledaš na bitne stvari u životu istim očima. Ljubav, brak, potomstvo. Postaješ svestan mogućih posledica ako krene nizbrdo. Znamo ko će biti jazavac pred sudom a ko će potezati maramicu. Verovatno bih mogao da volim kao u mlađim danima i pored svega, ali da se zaljubim (što nije isto) na prvu loptu kao pre 15-20 godina, no fucking way. Jednostavno ih ne vidim tim očima više. Sneguljici je ispao telefon u šumi, našao sam ga i ušao u imenik...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:28 

ikmandvaradtist je napisao/la:
podrinje je napisao/la:
je već u metastazi, samo što mi svako malo ispisujemo upozorujuću dijagnozu da bi se bolje osećali. To je na žalost već tu. Đavo nije pred kućom, ušao je u dimnjak...

Naravno.

Sećam se svoje naivnosti kada sam prvi put shvatio da idemo u Matrijarhat - mislio dam: "Pa, dobro, mi smo vladali, sad malo one nek' vladaju... šta ima veze? Zar će biti gore od nas u tome?"

A onda sam kroz kontakte sa Radical Feminist pojedinkama spoznao da one nemaju nikakv širi plan za Civilizaciju. Njima se sve svodi na "Veliku osvetu" nama (za neke tamo užase koje one imaju u svojim glavama a čija je istinitost više nego upitna). Na revanšizam. I kažem ja:

- OK, evo zamislimo osvetile ste nam se sa kamatom. To ste obavile. Šta dalje?
- Na šta misliš?
- Pa... ono... kakvu Civilizaciju pretendujete da stvorite? Da li je Svemir Prioritet ili promena uređenja Zemlje? Promena međunarodnih okolnosti? Težnja nekom višem cilju? Išta?
- Ma, jeb'o to, samo treba muškarce satirati (kastracija, trovanje, mučenje, oduzimanje svih prava, svođenje na nivo razumnih poslušnih Robova, itd)...

I to je to. Žele potpunu Kontrolu i Osvetu uz iživljavanje svojih najokrutnijih sadističkih izliva. O tome "šta posle?" ni ne razmišljaju, bitno je svoju Sujetu i Taštinu zadovoljiti i svoju umišljenu Žrtvu. Mizandrija je danas Normalizovana i niko ne obraća pažnju na popularne hashtagove i objave kao: #KillAllMen , #TimeToCancellMen , #AllMenAreEvil , #AllMenAreRapists , ...

Kad sam spoznao šta se dešava, pokušao sam da upozorim ali svi su me gledali kao Preterivača, Preuveličača, Hiperbolistu... no, u poslednjih godinu-dve imam satisfakciju da mnogi povlače svoje reči i priznaju "izgleda da si ti ipak bio u pravu"... nije neka satisfakcija ali dobro. Većina muškaraca ima problem da Kritički sagleda žene zbog urođene Idealizacije i povezivanje na sliku majke kao ženskog modela...

Ne idemo mi u matrijarhat, već u tehnokratiju i transhumanizam. Zato se baštini ženskost, daje joj se sve vreća prednost u društvu, kao idealan model pokornosti. Sistemu trebaju kučke a ne bundžije i kritičari.
Da vidiš kako žene poslušno izvršavaju naređenja države, a mužu ni kafu često neće da skuvaju. Da bi totalitarizam bio uspešan, treba slomiti maskulinitet u populaciji što bolje. Svi modeli vladavine od kad je sveta i veka smišljeni su do Drugog svetskog rata, od tada nema ničeg novog a ljudi je višestruko više. To zahteva nove modele kontrole populacije, nešto do sada neviđeno. Kakav crni matrijarhat, neće se one suštinski pitati ništa kao ni mi, samo će moći da nas kinje bez posledica i dobiće po koju kosku sa vrha. Mnogim ženama je i to dovoljna gušt, da se odreknu slobode i bogom dane uloge sa kojom i onako nisu znale šta bi.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:31 

podrinje je napisao/la:

Ja sam zbog te principijelnosti o kojoj pričaš poprilično pokvario odnose i sa rođenom sestrom, to nisu lake teme uopšte. Feminizam je svojevrsni "romanticid", više ne gledaš na bitne stvari u životu istim očima. Ljubav, brak, potomstvo. Postaješ svestan mogućih posledica ako krene nizbrdo. Znamo ko će biti jazavac pred sudom a ko će potezati maramicu. Verovatno bih mogao da volim kao u mlađim danima i pored svega, ali da se zaljubim (što nije isto) na prvu loptu kao pre 15-20 godina, no fucking way. Jednostavno ih ne vidim tim očima više. Sneguljici je ispao telefon u šumi, našao sam ga i ušao u imenik...

Grozno, nemoj tako, pomiri se sa sestrom, zaljubi se, žene su naše najveće blago. :zubati

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:33 

Na našim prostorima da kucnem u drgo još nije ni blizu metastaze , dok na zapadu su one već odavno glavni politički igrač i instrument liberalnih levičara za deskreditaciju i uništavanje života i karijera ne samo političara već običnih ljudi koji puše otkaze zbog "ženomrzačkog" tweeta.

Njihov narativ je do te mere sulud i odvratan da kad hoće poentirati i sebe predstaviti kao vrhunsku žrtvu , one žensku ugroženost stavljaju u istu ravan sa crncima iz vremena Jim Crow.
Međutim najgluplje od svega što glavna parola #metoo pokreta je "belive women" bila upravo većinski okidač za linčovanje crnaca sve do 50' godina 20.veka , jer beli muškarci su bili najosetljiviji na žene i oni su "belive women" sve što kažu i slažu , a to je uglavnom tzv.seksulano uznemiravanje,pokušaj silovanja,...od strane crnaca.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:34 

Volite žene, cenite i poštujte, i BIĆETE VOLJENI I SRETNI.

To su neke marginalne sektaške pojave od kojih se žene groze.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:38 

podrinje je napisao/la:

Grozno, nemoj tako, pomiri se sa sestrom, zaljubi se, žene su naše najveće blago. :zubati

Pa razgovaramo mi i dalje, u stranu kakav su šamar za mene bile neke reči. Naučio sam da sam ližem svoje rane. Okrenuo sam se Bogu kao žetva svega što sam video, čuo, shvatio. Nema tu prostora više za nekakvu euforiju. Sorry. Neće od mene biti nikakav playboy. To je nepovratan proces, da sam mlađi možda bih se i zamonašio, ali sad sam već preveliki komformista i volim da su neke dnevne rutine po mome. Imam i neke ambicije, pa radim na tome.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:41 

K:M je napisao/la:

Evo štrajkuju danima ispred Skupštine, da se odma' sve to pod hitno ukine. Kao i muslimani, jedva čekaju da se reše tog mrskog šerijata...

Niko se budalo ne odriče prednosti, bilo da je data s vrha ili prirodna.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:42 

Podrinje jedva dočekao ovakvu temu. Najjača mi je izjava da se muškarci rađaju moralni. Rađaju se fizički jači i svijet je pravljen po muškom modelu. Nisu moralniji od žena. Muškarci griješe iz zadovoljstva, a žene iz potrebe za preživljavanjem.
Nisam pobornik onih muškobanjastih fenimistkinja, ali smatram da su potrebne društvu kako bi im saopštile želje, strahove i nepravedan tretman prema bićima nježnije konstrukcije, manjih prava i ostalih drugih stvari koje muškarci ne razumiju ili se prave da ih ne razumiju, a sve iz straha da ne izgube vlast nad njima.
Ko ima prednost pri zapošljavanju? Ko je na najvažnijim funkcijama? Ko siluje? Ko puni sigurnosne kuće? Ko donosi odluke u ime sebe i drugoga, bez pitanja i pristanka druge strane? A ko je dežurni krivac za sve?.....
Ko procvjeta ponovo kada ostane udovac-ica?

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:44 

podrinje je napisao/la:

Pa razgovaramo mi i dalje, u stranu kakav su šamar za mene bile neke reči. Naučio sam da sam ližem svoje rane. Okrenuo sam se Bogu kao žetva svega što sam video, čuo, shvatio. Nema tu prostora više za nekakvu euforiju. Sorry. Neće od mene biti nikakav playboy. To je nepovratan proces, da sam mlađi možda bih se i zamonašio, ali sad sam već preveliki komformista i volim da su neke dnevne rutine po mome. Imam i neke ambicije, pa radim na tome.

Popovi mantijaši su najveći lopovi i mašijaši uz političare.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:47 

podrinje je napisao/la:

Niko se

budalo ne odriče

prednosti, bilo da je data s vrha ili prirodna.

Ti ovo meni adresirao?

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:49 

Lapo-lapo je napisao/la:
Podrinje jedva dočekao ovakvu temu. Najjača mi je izjava da se muškarci rađaju moralni. Rađaju se fizički jači i svijet je pravljen po muškom modelu. Nisu moralniji od žena. Muškarci griješe iz zadovoljstva, a žene iz potrebe za preživljavanjem.
Nisam pobornik onih muškobanjastih fenimistkinja, ali smatram da su potrebne društvu kako bi im saopštile želje, strahove i nepravedan tretman prema bićima nježnije konstrukcije, manjih prava i ostalih drugih stvari koje muškarci ne razumiju ili se prave da ih ne razumiju, a sve iz straha da ne izgube vlast nad njima.
Ko ima prednost pri zapošljavanju? Ko je na najvažnijim funkcijama? Ko siluje? Ko puni sigurnosne kuće? Ko donosi odluke u ime sebe i drugoga, bez pitanja i pristanka druge strane? A ko je dežurni krivac za sve?.....
Ko procvjeta ponovo kada ostane udovac-ica?

Citat:
Ali muž da ne pokriva glave, jer je obličje i slava Božija; a žena je slava muževlja.

Jer nije muž od žene nego žena od muža.

Jer muž nije sazdan žene radi nego žena muža radi.

Poslanica Korinćanima 11: 5-9

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 19:57 

podrinje je napisao/la:

Niko se

budalo ne odriče

prednosti, bilo da je data s vrha ili prirodna.

Ti ovo meni adresirao?

Ispričavam se za ono "budalo". Omaklo se.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 20:01 

Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu.
Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma?
Naravno da ne.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 20:04 

Istin je napisao/la:
Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu.
Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma?
Naravno da ne.

To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju.

1099 of 2558 - 42.96%

Vrh

PostPostano: 20 lis 2020, 20:19 

Istin je napisao/la:
Naravno da ne.

To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju.

Jalovo dobijanje pizde (bez želje za potomstvom) ne bi smeo biti primarni model ni svrha muškosti, to je pre svega staranje za dobrobit društva. Da ono ide u pravom, održivom smeru. Ako smo se sveli na kurvare onda i bolje da se sklonimo sa pozornice.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: