|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 83 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 04 sij 2012, 18:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kufi
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 04 sij 2012, 18:21 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 13:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
lider30 je napisao/la: Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije. "Homoseksualnost". Homoseksualizam zvuci kao pokret. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 04 sij 2012, 18:23 |
|
|
Ja licno nemam nista protiv homoseksualizma kao takvog i smatram da je takvo ponasanje individualna stvar svakog pojedinca ponaosob (jer svako bira putem kojim ce putem ici) ali se bojim da je pitanje homoseksualizma u posljednijh dvije decenije postalo politicko pitanje u kome svako ko se ne slaze sa promocijom istih ideja biva okarakterisan kao homofob, primitivac, balkanac, anti-ovo, anti-ono, bla, bla, bla....i na taj nacin se svako ko misli drugacije stavlja na margine drustva sa etiketom koja mu zapravo i ne pripada. Homoseksualizam ne treba osudjivati, u segmentu prava pojedinca na slobodno izrazavanje svojih vlastitih stavova, ali ukoliko homoseksualci zele svojim stavovima iznesenim u javnost nametnuti misljenje nekom ko se ne slaze sa tim stavovima, onda to je vec propaganda koja ima svoje politicke korjene i koja je za svaku osudu, jer oni koji koriste medije za promociju svojih homoseksualnih stavova, su mnogo gori od onih koji kazu da je homoseksualizam bolest. Homoseksualizam nije bolest, ali homoseksualni lobi, koji je okupljen oko raznih homoseksualnih organizacija zasluzuje svaku osudu, jer ti ljudi se zapravo i ne bore za prava homoseksualaca koji su toboze ugrozeni (jer ne sjecam se kada sam zadnji put cuo vijest tipa "pretucen homoseksualac" ili kako se to sad popularnije kaze pripadnik LGBT skupine), vec im svojim teorijama tipa "Mi homoseksualci nemamo pravo da izrazavamo ovo ovdje, te teba mijenjati ovo, jer nije u skladu sa nasim prohtjevima, te ovo, te ono...samo obezmisljavaju svoju borbu za ljudska prava, tako da mislim da ljudska prava homoseksualaca nisu ugrozena, iako pojedini homoseksualci koji kao tetkice kukaju kazu su im prava toboze ugrozena. Sto se tice biseksualizma, tu nemam nista protiv, s tim da biseksualizam, a narocito zenski biseksualizam je cak i pozeljan nacin ponasanja, jer lijepo je vidjeti lavovsku "ljubavnu" borbu izmedju dvije seksi lavice. Ja sam jos u srednjoj skoli vidio kako se dvije moje drugarice se kao fol maze i to preda mnom. To je bio jedan od najuzbudljivijih trenutaka u mom zivotu, tako da od toga dana nisam nikad prao svoje oci. Citat: Zazirete li od druzenja sa homoseksualcima ?Osudjujete li ih ? Da, zazirem, ali ne osudjujem. Citat: Imate li prijatelje koji se deklariraju jasno i otvoreno kao takvi ? Ne, koliko ja znam. Citat: Podrzavate li ljude ciji se "nacin zivota "razlikuje od uobicajnog ? Podrzavam ukoliko je to njihov vlastiti izbor. Citat: I na kraju kako vjera gleda na ljude homoseksualnih sklonosti ? Vjera ima drugacije glediste po pitanju homoseksualizma, a homoseksualci imaju drugacije glediste o ulozi crkve u svakodnevnom zivotu, svako ima svoje stavove, a na pojedincu je odluka koji ce put odabrati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 04 sij 2012, 18:27 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
lider30 je napisao/la: Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije. Čuješ, ja ih isto smatram neprirodnima, ali ako dragovoljno to jedan drugom rade zašto ne . Jedino kada mi krenu paradirati pod prozorom onda mi to ide na jetru . Kada vidiš jednu nizozemsku stranku koja se zove Nizozemska stranka Pedofila koja traži legalizaciju seksa sa djecom i životinjama onda stvarno neznaš kud zapadna civilizacija ide .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 04 sij 2012, 19:27 |
|
|
Kufi je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Ja sam naveo sta je glavna razlika. Njih dvojica nemogu spravit dijete na prirodan nacin. Ni po Bogu ni po Darwinu..
To stoji, ali ima i mnogo heteroseksualnih parova koji ne mogu imati djeco. To ih ne svrstava u psihicki poremecene osobe. Naravno da ih se ne svrstava u psihicki vec u, ajmo reci, fizicki poremecaj.. Nemojmo poredit, barem na taj nacin, homoseksualne i heteroseksualne parove. Nema smisla
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 09:59 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije. Čuješ, ja ih isto smatram neprirodnima, ali ako dragovoljno to jedan drugom rade zašto ne . Jedino kada mi krenu paradirati pod prozorom onda mi to ide na jetru . Kada vidiš jednu nizozemsku stranku koja se zove Nizozemska stranka Pedofila koja traži legalizaciju seksa sa djecom i životinjama onda stvarno neznaš kud zapadna civilizacija ide . Pedofilija je vec nesto drugo i sasvim sigurno je ne mozemo posmatrati kao bezazlenu pojavu.Kao sto rece lider homoseksualnost ukljucuje odrasle osobe na dobrovoljnoj osnovi, dok pedofilija prestavlja suprotan pojam od toga.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 13:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Čuješ, ja ih isto smatram neprirodnima, ali ako dragovoljno to jedan drugom rade zašto ne . Jedino kada mi krenu paradirati pod prozorom onda mi to ide na jetru .
Kada vidiš jednu nizozemsku stranku koja se zove Nizozemska stranka Pedofila koja traži legalizaciju seksa sa djecom i životinjama onda stvarno neznaš kud zapadna civilizacija ide .
Pedofilija je vec nesto drugo i sasvim sigurno je ne mozemo posmatrati kao bezazlenu pojavu.Kao sto rece lider homoseksualnost ukljucuje odrasle osobe na dobrovoljnoj osnovi, dok pedofilija prestavlja suprotan pojam od toga. Upravo tako, kada imaš dijete koje još nezna tko mu glavu nosi kako onda možemo bilo čime opravdati takav akt ? Jednostavno nemoralno i neprirodno, o životinjama da ne govorim  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 18:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88596 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa ogromna većina pedofila je heteroseksualna, nepošteno je iz neznanja to pripisivati homoseksualizmu. Baš me zanimalo kakve su brojke po tom pitanju, i evo šta kaže istraživanje: Citat: the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1 S obzirom da je po nekim procjenama 10% pedera, to je taman proporcionalno. Mislim da je taj dojam da su pedofili ujedno i pederi došao zbog medijskog napuhavanja i guranja u prvi plan procesa protiv svećenika pedofila, no po meni svećenička populacija definitivno nije reprezentativni uzorak stanovništva. S obzirom da se radi o ljudima koji su se s lakoćom odrekli života sa ženama, očito mnogima od njih to i nije tako teško palo, a dobili su za zamjenu život s muškarcima u sjemeništima i samostanima, a još što iz priča znam koliko je po sjemeništima gayeva, ne želim da drmnem postotak koliko mislim da je gayeva među svećenicima da se neki konzervativci ne bi sablaznili. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 18:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije. A sta cemo onda s incestom? Zasto je homoseksualizam danas nesto sto se uzima pod normalno, ili tek seksualna devijacija, a incest ne, stovise, mislim da je isti kaznjiv. A ako je vec nesto normalno, sto im onda ne dati i djecu na usvajanje itd... Ja iako sam protiv bilo kakvog napada na te osobe, niti bih imao neki problem, sta ja znam, popiti kavu s takvim ako mi pase, al mislim da je to bolest. Vjerujem da isto misli veliki broj lijecnika (jer su ga tako i tretirali, kao bolest) al su jednostavno podlegli politickim pritiscima.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 18:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Aztec je napisao/la: lider30 je napisao/la: Najprimjernije je reći da je homoseksualizam seksualna devijacija. Po meni benigna. Uključuje odrasle osobe na dragovoljnoj osnovi, tako da nije društveno problematična. Da je baš prirodno - nije. A sta cemo onda s incestom? Zasto je homoseksualizam danas nesto sto se uzima pod normalno, ili tek seksualna devijacija, a incest ne, stovise, mislim da je isti kaznjiv. A ako je vec nesto normalno, sto im onda ne dati i djecu na usvajanje itd... Ja iako sam protiv bilo kakvog napada na te osobe, niti bih imao neki problem, sta ja znam, popiti kavu s takvim ako mi pase, al mislim da je to bolest. Vjerujem da isto misli veliki broj lijecnika (jer su ga tako i tretirali, kao bolest) al su jednostavno podlegli politickim pritiscima. Ne treba im braniti, ali nema šanse da dođu na red prije hetero-parova, bogatih žena ili samaca. Tu trebaju bit zadnji za usvajanje, a to u praksi znači - nikad neće usvojiti. Za incest je zabranjeno sklapanje brakova, a ne znam da podliježe kaznenoj ili prekršajnoj odgovrnosti, jer nisam čuo na ovim prostorima za takav slučaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 18:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: Aztec je napisao/la: A sta cemo onda s incestom? Zasto je homoseksualizam danas nesto sto se uzima pod normalno, ili tek seksualna devijacija, a incest ne, stovise, mislim da je isti kaznjiv. A ako je vec nesto normalno, sto im onda ne dati i djecu na usvajanje itd...
Ja iako sam protiv bilo kakvog napada na te osobe, niti bih imao neki problem, sta ja znam, popiti kavu s takvim ako mi pase, al mislim da je to bolest. Vjerujem da isto misli veliki broj lijecnika (jer su ga tako i tretirali, kao bolest) al su jednostavno podlegli politickim pritiscima.
Ne treba im braniti, ali nema šanse da dođu na red prije hetero-parova, bogatih žena ili samaca. Tu trebaju bit zadnji za usvajanje, a to u praksi znači - nikad neće usvojiti. Za incest je zabranjeno sklapanje brakova, a ne znam da podliježe kaznenoj ili prekršajnoj odgovrnosti, jer nisam čuo na ovim prostorima za takav slučaj. Pa eto, to je zabrana... to je u biti diskriminacija i to tako ne bi bilo odrzivo... U BiH je zabrana braka i za homo parove. Kako je u RH ne znam. Mislim da podlijeze incest kazni. Al u svakom slucaju je drustveno apsolutno neprihvatljiv. A imamo kao i kod homica, dvije odrasle osobe koje u taj odnos stupaju svojom voljom bez da ikom nanose stetu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88596 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jeste znali da ova nova belgijska vlada na koju smo dugo čekali  , ima novog premijera te ministra obrazovanja koji su otvoreni gayevi?  Mi nismo znači jedini (--> Sanader).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28456 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1 S obzirom da je po nekim procjenama 10% pedera, to je taman proporcionalno.  Citat: Mislim da je taj dojam da su pedofili ujedno i pederi došao zbog medijskog napuhavanja i guranja u prvi plan procesa protiv svećenika pedofila, no po meni svećenička populacija definitivno nije reprezentativni uzorak stanovništva. Moguće, ali vjerojatno ima i toga da su mlađi ljudi zgodniji. Dakako ne misli se na klasičnu pedofiliju sa djecom od 6 godina, već to da prosječan homić vjerojatno nema ništa protiv jednog 15-godišnjaka i on mu je puno prihvatljiviji od jednog 45-godišnjaka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:08 |
|
|
Aztec je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ne treba im braniti, ali nema šanse da dođu na red prije hetero-parova, bogatih žena ili samaca. Tu trebaju bit zadnji za usvajanje, a to u praksi znači - nikad neće usvojiti.
Za incest je zabranjeno sklapanje brakova, a ne znam da podliježe kaznenoj ili prekršajnoj odgovrnosti, jer nisam čuo na ovim prostorima za takav slučaj.
Pa eto, to je zabrana... to je u biti diskriminacija i to tako ne bi bilo odrzivo... U BiH je zabrana braka i za homo parove. Kako je u RH ne znam. Mislim da podlijeze incest kazni. Al u svakom slucaju je drustveno apsolutno neprihvatljiv. A imamo kao i kod homica, dvije odrasle osobe koje u taj odnos stupaju svojom voljom bez da ikom nanose stetu. Pola zakona i propisa je neka vrsta diskriminacije. Diskriminacija je da gimnaziju mogu upisati samo ovi s visokim prosjekom ocjena, diskriminacija je i sada da mora par biti čist k'o suza za usvajanje djece, pa masu ostalih propisa, koji imaju kriterije u sebi. Društvo počiva na tome, da ne može svatko svugdje i kako hoće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:09 |
|
|
lider30 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa eto, to je zabrana... to je u biti diskriminacija i to tako ne bi bilo odrzivo... U BiH je zabrana braka i za homo parove. Kako je u RH ne znam.
Mislim da podlijeze incest kazni. Al u svakom slucaju je drustveno apsolutno neprihvatljiv. A imamo kao i kod homica, dvije odrasle osobe koje u taj odnos stupaju svojom voljom bez da ikom nanose stetu.
Pola zakona i propisa je neka vrsta diskriminacije. Diskriminacija je da gimnaziju mogu upisati samo ovi s visokim prosjekom ocjena, diskriminacija je i sada da mora par biti čist k'o suza za usvajanje djece, pa masu ostalih propisa, koji imaju kriterije u sebi. NDruštvo počiva na tome, da ne može svatko svugdje i kako hoće. Dobro primjećeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:12 |
|
|
lider30 je napisao/la: Za incest je zabranjeno sklapanje brakova, a ne znam da podliježe kaznenoj ili prekršajnoj odgovrnosti, jer nisam čuo na ovim prostorima za takav slučaj. Rodoskrvnuće - Kazneni zakonik FBiH - Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju s krvnim rođakom u ravnoj liniji ili s bratom ili sestrom, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora od šest mjeseci do dvije godine. Znači homoseksualizam je sankcioniran ako se vrši sa bratom. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Za incest je zabranjeno sklapanje brakova, a ne znam da podliježe kaznenoj ili prekršajnoj odgovrnosti, jer nisam čuo na ovim prostorima za takav slučaj. Rodoskrvnuće - Kazneni zakonik FBiH - Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju s krvnim rođakom u ravnoj liniji ili s bratom ili sestrom, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora od šest mjeseci do dvije godine. OK. Nisam znao. To mi je i logično. Mislio sam da je sklapanje brakova strogo zabranjeno ili nešto u tom smislu,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 05 sij 2012, 19:19 |
|
|
lider30 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Rodoskrvnuće - Kazneni zakonik FBiH -
Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju s krvnim rođakom u ravnoj liniji ili s bratom ili sestrom, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora od šest mjeseci do dvije godine.
OK. Nisam znao. To mi je i logično. Mislio sam da je sklapanje brakova strogo zabranjeno ili nešto u tom smislu, Naravno sklapanje braka između srodnika je zabranjeno Obiteljskim zakonikom FBiH, tj ne može matičar zaključiti takav brak a ako zaključi učinio je kazneno djelo (do 1 godine zatvora) a par se kažnjava za Rodoskrvnuće i eventuano ako su krivotvorili isprave i po tom temelju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 11:37 |
|
|
emt je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Zazirete li od druzenja sa homoseksualcima ? DA
Osudjujete li ih ? NE
Imate li prijatelje koji se deklariraju jasno i otvoreno kao takvi ? NE
Podrzavate li ljude ciji se "nacin zivota "razlikuje od uobicajnog ? DA (sem razvratnih parada)
I na kraju kako vjera gleda na ljude homoseksualnih sklonosti ?
Gleda onako kako je pravo. Nit je po Bozijem nit po nauci "opravdana" homoseksualnost. Dva muskarca nemogu jedan drugog oplodit, niti zene, niti dva muska magarca, niti dva muska lava, niti dvije zenske slonice itd.. Grubo zvuci ali to je neka vrst poremecaja Slazem se u ovome sa tobom u pogledu produzenja ljudske vrste.No ima toliko napustene djece od roditelja, kojima je potrebna paznja.Zasto da odrastaju bez nje ?Sad dolazimo naravno do Sonjine izjave "Da li je pravilno dozvoliti homoseksualnom paru da usvoji dijete "?Pa taj proces ne moze drustvo sprijeciti.Jer zene ce uvijek naci nacina da sebi obezbijede potomstvo, a muskarci su danas u mogucnosti pronaci zamjensku majku... Obzirom na sve cesca nasilja u porodicama, misljenja sam da bi trebalo dozvoliti stabilnom homoseksualnom paru usvajanje.Pod tim podrazumijevam osobe, koje su u dugogodisnjim vezama i materijalno situirane.Vjerovatno ce u pocetku djetetu biti cudno pojasniti, da kuci ima dvije mame ili tate, ali vremenom i odrastanjem ce mu ta cinjenica biti sve prihvatljivija.Naravno i potpora neke strucne osobe u slicnim prilikama ne bi trebala izostati ako bi doslo da konflikta izmedju okoline i djeteta ili usvojitelja. Sve si rekla s ovim boldanim,toliko problema koje dijete mora prijeći u svom djetnjistvu, bez da ga je itko pitao!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 11:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63593 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Pa ogromna većina pedofila je heteroseksualna, nepošteno je iz neznanja to pripisivati homoseksualizmu. Baš me zanimalo kakve su brojke po tom pitanju, i evo šta kaže istraživanje: Citat: the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1 S obzirom da je po nekim procjenama 10% pedera, to je taman proporcionalno. Mislim da je taj dojam da su pedofili ujedno i pederi došao zbog medijskog napuhavanja i guranja u prvi plan procesa protiv svećenika pedofila, no po meni svećenička populacija definitivno nije reprezentativni uzorak stanovništva. S obzirom da se radi o ljudima koji su se s lakoćom odrekli života sa ženama, očito mnogima od njih to i nije tako teško palo, a dobili su za zamjenu život s muškarcima u sjemeništima i samostanima, a još što iz priča znam koliko je po sjemeništima gayeva, ne želim da drmnem postotak koliko mislim da je gayeva među svećenicima da se neki konzervativci ne bi sablaznili.  to je njihova propaganda, stvarna brojka je između 1 i 2% populacije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 13:09 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: emt je napisao/la: Slazem se u ovome sa tobom u pogledu produzenja ljudske vrste.No ima toliko napustene djece od roditelja, kojima je potrebna paznja.Zasto da odrastaju bez nje ?Sad dolazimo naravno do Sonjine izjave "Da li je pravilno dozvoliti homoseksualnom paru da usvoji dijete "?Pa taj proces ne moze drustvo sprijeciti.Jer zene ce uvijek naci nacina da sebi obezbijede potomstvo, a muskarci su danas u mogucnosti pronaci zamjensku majku... Obzirom na sve cesca nasilja u porodicama, misljenja sam da bi trebalo dozvoliti stabilnom homoseksualnom paru usvajanje.Pod tim podrazumijevam osobe, koje su u dugogodisnjim vezama i materijalno situirane.Vjerovatno ce u pocetku djetetu biti cudno pojasniti, da kuci ima dvije mame ili tate, ali vremenom i odrastanjem ce mu ta cinjenica biti sve prihvatljivija.Naravno i potpora neke strucne osobe u slicnim prilikama ne bi trebala izostati ako bi doslo da konflikta izmedju okoline i djeteta ili usvojitelja.
Sve si rekla s ovim boldanim,toliko problema koje dijete mora prijeći u svom djetnjistvu, bez da ga je itko pitao! Sonja, dijete moze proci i torturu u porodici sa ocem i majkom.Ima dovoljno oceva alkoholicara, zlostavljaca, majki koje se drogiraju i sl.Svaka porodica i zivot opcenito, je prica za sebe.Tako da ne mora znaciti da te dusevne drame se prozivljavaju samo u homoseksualnim brakovima i da ih prozivljavaju iskljucivo usvojena djeca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 13:21 |
|
|
emt je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Sve si rekla s ovim boldanim,toliko problema koje dijete mora prijeći u svom djetnjistvu, bez da ga je itko pitao! Sonja, dijete moze proci i torturu u porodici sa ocem i majkom.Ima dovoljno oceva alkoholicara, zlostavljaca, majki koje se drogiraju i sl.Svaka porodica i zivot opcenito, je prica za sebe.Tako da ne mora znaciti da te dusevne drame se prozivljavaju samo u homoseksualnim brakovima i da ih prozivljavaju iskljucivo usvojena djeca. Vječito jedno te isto kao protuargument,djeca to prolaze u svojim biološkim obiteljima,pa tko to spori,to je problem društva i ne od jučer ili prekjučer,govorim općenito uz sve probleme koja napuštena djeca imaju ili zlostavljana djeca prolaze kroz djetinjstvo, treba im natovariti još i tu nerazumljivu zajednicu u kojoj imaš roditelja br.1 i br.2. pojašnjavanje što je ta zajednica ,koja u svoj biti ne može imati potomstvo (jedino ako se križa sa suprotnim spolom,tada može),pa onda stručne osobe s kojima će raditi bla bla ...bla sve je to bez da ih itko išta pita...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 13:36 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: emt je napisao/la: Sonja, dijete moze proci i torturu u porodici sa ocem i majkom.Ima dovoljno oceva alkoholicara, zlostavljaca, majki koje se drogiraju i sl.Svaka porodica i zivot opcenito, je prica za sebe.Tako da ne mora znaciti da te dusevne drame se prozivljavaju samo u homoseksualnim brakovima i da ih prozivljavaju iskljucivo usvojena djeca. Vječito jedno te isto kao protuargument,djeca to prolaze u svojim biološkim obiteljima,pa tko to spori,to je problem društva i ne od jučer ili prekjučer,govorim općenito uz sve probleme koja napuštena djeca imaju ili zlostavljana djeca prolaze kroz djetinjstvo, treba im natovariti još i tu nerazumljivu zajednicu u kojoj imaš roditelja br.1 i br.2. pojašnjavanje što je ta zajednica ,koja u svoj biti ne može imati potomstvo (jedino ako se križa sa suprotnim spolom,tada može),pa onda stručne osobe s kojima će raditi bla bla ...bla sve je to bez da ih itko išta pita... Misljenja sam da osobe koje nisu bioloski roditelji djetetu, mogu takodje pruziti ljubav i paznju.Ne vidim razloga zasto bi seksualna orijentacija uopste trebala imati veze s tom cinjenicom.Bolje su zadovoljne dvije majke, nego jedna izmorena i isfrustirana teskim zivotom, muzem alkoholicarom i sl ...Zar ne ?Uostalom uz napredak medicine, svakako ne postoji mogucnost sprijeciti zenu da sebi obezbijedi potomstvo (banke spreme i sl).. To sta ce drustvo u skoli reci, ili nece po meni nije bitan faktor.Djeca mogu biti zla na razne nacine, to i sama znas.Ako si debeo, imas zubnu protezu ili naocare, takodje mozes biti predmetom ismijavanja, pa cak i zlostavljanja vrsnjaka. Stabilna i sretna porodica po meni je osnov za zivot jedne odrasle osobe.I stvarno nemam problema oko toga, da li su homoseskaulaci u pitanju ili osobe suprotnog spola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 13:58 |
|
|
Citat: Misljenja sam da osobe koje nisu bioloski roditelji djetetu, mogu takodje pruziti ljubav i paznju. naravno Citat: Ne vidim razloga zasto bi seksualna orijentacija uopste trebala imati veze s tom cinjenicom. Ako dva homoseksualca mogu napraviti dijete jedan drugom njihova seksualna orijentacija u tom slučaju, je prirodna za zajednicu (obitelj)....isto ovo vrijedi za ženske osobe te orijentacije.. Citat: Bolje su zadovoljne dvije majke, nego jedna izmorena i isfrustirana teskim zivotom, muzem alkoholicarom i sl ...Zar ne ? Za ovo pitanje, trebala bi ga postaviti dijetetu koje živi sa takvom majkom i ocem! Citat: Uostalom uz napredak medicine, svakako ne postoji mogucnost sprijeciti zenu da sebi obezbijedi potomstvo (banke spreme i sl).. ne, nemože je spriječiti dakako,jer nemaju odgovornost...Zašto odgovornost,e pa tu ću te ostaviti da razmišljaš o tom postupku ili nepoznatom donatoru... Citat: To sta ce drustvo u skoli reci, ili nece po meni nije bitan faktor.Djeca mogu biti zla na razne nacine, to i sama znas.Ako si debeo, imas zubnu protezu ili naocare, takodje mozes biti predmetom ismijavanja, pa cak i zlostavljanja vrsnjaka. neodgoj.. Citat: Stabilna i sretna porodica po meni je osnov za zivot jedne odrasle osobe Stub društva Citat: I stvarno nemam problema oko toga, da li su homoseskaulaci u pitanju ili osobe suprotnog spola. OK..nije bitno imaš li ti problema oko toga,bitna je briga za djecu i odrastanje u što normalnijoj i zdravijoj obitelji..a to je zadatak društva u cijelini..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Homoseksualnost Postano: 06 sij 2012, 14:07 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Citat: Misljenja sam da osobe koje nisu bioloski roditelji djetetu, mogu takodje pruziti ljubav i paznju. naravno Citat: Ne vidim razloga zasto bi seksualna orijentacija uopste trebala imati veze s tom cinjenicom. Ako dva homoseksualca mogu napraviti dijete jedan drugom njihova seksualna orijentacija u tom slučaju, je prirodna za zajednicu (obitelj)....isto ovo vrijedi za ženske osobe te orijentacije.. Citat: Bolje su zadovoljne dvije majke, nego jedna izmorena i isfrustirana teskim zivotom, muzem alkoholicarom i sl ...Zar ne ? Za ovo pitanje, trebala bi ga postaviti dijetetu koje živi sa takvom majkom i ocem! Citat: Uostalom uz napredak medicine, svakako ne postoji mogucnost sprijeciti zenu da sebi obezbijedi potomstvo (banke spreme i sl).. ne nemože je spriječiti dakako,jer nemaju odgovornost...Zašto odgovornost,e pa tu ću te ostaviti da razmišljaš o tom postupku ili nepoznatom donatoru... Citat: To sta ce drustvo u skoli reci, ili nece po meni nije bitan faktor.Djeca mogu biti zla na razne nacine, to i sama znas.Ako si debeo, imas zubnu protezu ili naocare, takodje mozes biti predmetom ismijavanja, pa cak i zlostavljanja vrsnjaka. neodgoj.. Citat: Stabilna i sretna porodica po meni je osnov za zivot jedne odrasle osobe Stub društva Citat: I stvarno nemam problema oko toga, da li su homoseskaulaci u pitanju ili osobe suprotnog spola. OK..nije bitno imaš li ti problema oko toga,bitna je briga za djecu i odrastanje u što normalnijoj i zdravijoj obitelji..a to je zadatak društva u cijelini.. 1.Naravno da ne mogu napraviti dijete, ali takodje ih ne mozes zakonski spirjeciti ni da ga imaju (zamjenske majke, banke sperme za zene i sl )Rekla sam vec. 2.Ne vidim zasto bi zena homoseksualnih sklonosti bila losija majka Sonja ?Ili neodgovorna osoba ?Uostalom ne mora otac biti nepoznati donator, moguce je taj postupak obaviti sa prijateljem, poznanikom i sl.. 3.Neodgoj da, ali ne mora znaciti dakle da ce te drustvo osudjivati SAMO ako imas dvije mama ili tate.Ili ismijavati.Po meni je bitnije usaditi djetetu osjecaj za borbu i opstanak.U bilo kojoj zivotnoj prilici. 4.Da stub drustva...i u odrasloj zivotnoj dobi, stub sigurnosti. 5.Po meni homoseksualnost nije bolest.Dakle ne vidim zasto bi dijete po toj teoriji odrastalo u nezdravoj obitelji ili sredini.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|