HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 svi 2025, 11:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 72 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kli(t)x, ba mentalni sklop
PostPostano: 04 vel 2013, 18:01 

Pala mi je na pamet ideja da bi dobro bilo imat temu gdje ćemo stavljat quotane postove Bošnjaka sa klit-a ,najjačeg foruma u naših federalnih partnera.Dolaze u obzir i drugi forumi ako nađete nešto dobro.
Uvijek sam tvrdio i tvrdim da smo mi prema njihovim forumima oličje demokracije,tolerantnosti i razuma za razliku od njih koji dopuštaju pozivanje na rat ,progone i ubistva Hrvata i ostalih neistomišljenika.
Nije ni ovaj forum savršen ,ali ono tamo je dno dna. Nađe se tamo materijala za kaznene prijave ,govora mržnje i sl...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

Naslov: Re: Kli(t)x, ba mentalni sklop
PostPostano: 04 vel 2013, 18:13 

Nema ti nekog efekta stavljati samo slike :) da bi bio google friendly moraš citirati i njihov tekst,,

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 18:13 

A dobro Mario, moram priznati da ti ovi isječci ne valjaju ako si njima nešto htio pokazati. A temi predviđam neslavan krah ili offtopičarenje od trećeg posta pa nadalje. :D

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 18:57 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Moram reći da me je taj forum najviše trznuo iz letargije, što se tiče BiH. Toliko mržnje prema drukčijem, toliko cenzuriranja i baniranja Srba i Hrvata je ogavno.
I to još dok nije bilo HB foruma, Hrvatima se nije ni čuo glas u BiH, pa da to bude posljedice nečega. Tu su najčešća masovna etiketiranja, fašista je tko god drukčijeg mišljenja od vladajućeg. I to je najliberalniji i najljevičarskiji forum kod Muslimana.
Jednom riječju - strašno nešto. Definitvno BiH nema šanse, kad gledaš one strahote.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 19:05 

Ja mislim Lider da tebe trgnulo pisanje zemljaka Bahtijara, a mozda i osobno poznanstvo sa dotičnim :D nagadjam naravno, no zemljaci ste ...:)
Mogućnost nije isključena.

Uglavnom klix je napravljen na način da donese profit.Na forumu ćeš pronaći virtualne ratnike, obozavatelje i zaljubljenike Aide Delić, te raznorazne pacijente.No vjerovatno ima i normalnih forumaša.Koji se obično ne ističu.

Obzirom na posjećenost Portala, bilo bi čudno da nije tako.

Nije pozeljno na osnovu foruma ocjenjivati mentalni sklop, jer je Internet nazalost postao dostupan svima.Inače takva " istrazivanja " ili studije kad se provode uzima se odredjen broj ljudi koji moraju ispunjavati i odredjene uvjete.

Od obrazovanja, preko sredine iz koje potiču, načina odrastanja, porodičnih prilika i sl.
Uglavnom sve drugo je nezahvalno, a i netoČno za procjenu a moze imati i efekat bumeranga :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 19:22 

Zanimaju vas forumi drugih država vidim.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 19:28 

lider30 je napisao/la:
Moram reći da me je taj forum najviše trznuo iz letargije, što se tiče BiH. Toliko mržnje prema drukčijem, toliko cenzuriranja i baniranja Srba i Hrvata je ogavno.
I to još dok nije bilo HB foruma, Hrvatima se nije ni čuo glas u BiH, pa da to bude posljedice nečega. Tu su najčešća masovna etiketiranja, fašista je tko god drukčijeg mišljenja od vladajućeg. I to je najliberalniji i najljevičarskiji forum kod Muslimana..

Zašto bi najliberalniji i najljevičarskiji trebao biti tolerantan?

Vidjeli smo ovih dana u Hrvatskoj koliko su liberali i ljevičari tolerantni, otprilike kao rulja koja se sprema na linč.

Govoreći o bošnjačkim forumima, desničarski Avazov forum je daleko normalniji od totalitarno ljevičarskog Sa-X.
Sa-X je najrigorozniji bošnjački forum. Više prilike za normalan razgovor imaš na Jackovom Bosanske Historije forumu.

1197 of 2558 - 46.79%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 19:30 

Prestanite im činiti uslugu i zvati ih ljevičarima. Ili to bar u navodnike stavite. Svaka guzica danas za sebe može reći da je "ljevičar".
Treba ih zvati pravim imenom, radikali.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 19:32 

Eto reklame za Klix.
Dobro imate vremena...
Nisam kliknuo na navedenu stranicu mjesecima,isto kao ni na forum.hr,index,avaz...jednostavno,sve je to preglomazno i predaleko od mojih sfera zanimanja.
Nemam vremena.Niti me zanima.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 20:18 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nije pozeljno na osnovu foruma ocjenjivati mentalni sklop,

Nisam ja na osnovu toga procijenio mentalni sklop Bošnjaka,čak sam naglasio "klix" Bošnjaci ,znači ti konji sa tog foruma.
Isto kao što su ovi na indexu Hrvati 90 % debili.

Lebowski je napisao/la:
A dobro Mario, moram priznati da ti ovi isječci ne valjaju ako si njima nešto htio pokazati. A temi predviđam neslavan krah ili offtopičarenje od trećeg posta pa nadalje. :D

Kako god okreneš činjenica je da je to vaš najjači forum ,iskreno se nadam da ne razmišljate svi tako. Ja neznam otkud ta ideja separacije BiH po klixu kad smo sto puta na ovom forumu rekli da to ne dolazi u obzir,nego nam je želja pošteno unutrašnje uređenje.Mislim ,pa oni tamo pozivaju na rat,vojne vježbe itd.
To su screenshotovi samo sa jedne teme.

ManInBlack je napisao/la:
Nema ti nekog efekta stavljati samo slike :) da bi bio google friendly moraš citirati i njihov tekst,,

Pa gledaj ,onda bi neko mogao reć da lažem...
Ovako ja screenshotam i to je to.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 20:54 

Ovako možemo reći da je Phtoshop. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 21:36 

slika

Toliko opterećeni njim da uopšte nemaju posebnu temu o Srpskoj, valjda misleći da ako se njega riješe, riješiće se i manjeg entiteta :D
Koji debilizatori morate biti pa da svu priču o srpskom odnosu prema tzv. biH , smjestite na temu o samo jednom čovjeku. Znači žasu brale :D

Vrh

PostPostano: 04 vel 2013, 21:47 

Sreća njihova (sreća ljudi koji stoje iza tog portala) da govor mržnje nije krivično djelo u ovoj zemlji (ili jeste, ali pošto se regulative koje bi trebale da sankcionišu takvu pojavu ne primjenjuju, ko da nije), jer da jeste oni bi sad fasovali najmanje 3000 godina ko što ljudi u Americi fasuju i za najneobičnije prijestupe. :zubati

Šalu na stranu, ono što piše na klixu je sa mnoštvo elemenata krivičnog djela, kako na novinskom (sami senzacionalistički, najčešće i nacionalistički nazivi kao i sam sadržaj tih istih članaka kreiran tako da izazove što veću reakciju koja je najčešće uperena protiv jedne ili više etničkih grupa u BiH, što je svugdje u normalnom svijetu zabranjeno (tojest nije zabranjeno sve dok masa ljudi na takvo nazovi novinarstvo oštro ne reaguje), tako i na forumskom dijelu (mnogi forumaši pod "dejstvom" takvog nazovi novinarstva pišu svašta na tom forumu), što je i više nego odvratno, jer umjesto da banuju i sankcionišu takve pojave, administracija tog portala još i podstiče takve ljude da budu još radikalniji, još ljući i još luđi nego što su u stvarnom svijetu.

Ja mogu da razumijem slobodu govora i sve što ide uz to, ali postavljanje naslova novinskih članaka koji sadrže govor mržnje zarad izazivanja oštrih, ja bih se čak usudio reći i radioaktivnih reakcija kod čitalaca + sama sadržina tih članaka koja ponekad u nekim slučajevima nema veze sa iole zdravom pameti + tolerisanje najprimitivnijeg oblika govora mržnje kojeg šire na forumskom dijelu tog portala isti oni koji su "nadrogirani" takvim člancima je jednostavno bolesno.

Ono nije portal, ono je bolest, zlo i naopako od portala.

Ni Avaz nije ništa bolji, ali je, ruku na srce, manje "bolestan" po pitanju širenja govora mržnje, pošto se više bave medijskom "likvidacijom" političkih protivnika negoli što šire govor mržnje, doduše i to je velika bolest, ali ne ove vrste koje je klix i njemu slični bošnjački mediji.

Kada malo bolje analiziram manje-više sve bošnjačke medije (čast izuzecima naravno, ako ih uopšte i ima) imam osjećaj kao da je nekom u interesu da stalno drži neki oblik tenzije u zraku i stalno da na razne načine podgrijeva mržnju uperenu protiv Srba i Hrvata.

Vrh

PostPostano: 05 vel 2013, 03:40 

Ludilo,govori mržnje i priželjkivanje nestanka/istrebljenja jednog konstitutivnog naroda.Sa ovakvim razmišljanjem definitivno idu prema ratnoj opciji.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 05 vel 2013, 03:46 

Lebowski je napisao/la:
Ovako možemo reći da je Phtoshop. :zubati

Jest da sam malo neuredno izrezao u prvom postu ,no potrudit ću se to ljepše.
Eno ,ni Hinterland ne prolazi baš najbolje na klit-u. Smiješno je što njima recimo ne odgovaraju takvi kao ti ,Sarajka-Emt, Ljiljan (Babin)...neki od vas su pobrali i banove prije ako se dobro sjećam.

Vrh

PostPostano: 05 vel 2013, 07:41 

Memnuna, diraju me Ćetnici i ustaše.

Vrh

PostPostano: 05 vel 2013, 09:58 

Je li kljix vlasnik i foruma, znam da su osnivači i vlasnici portala kljix dva brata, koji su Hrvati, ili samo imaju imena kao Hrvati?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 22:33 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
budimo realni je napisao/la:
Je li kljix vlasnik i foruma, znam da su osnivači i vlasnici portala kljix dva brata, koji su Hrvati, ili samo imaju imena kao Hrvati?

Miješani brak Hrvat-Muslimanka.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 22:58 

Ko im jebe mater

Vrh

PostPostano: 13 vel 2013, 08:09 

Tulkas je napisao/la:
Ko im jebe mater

Zna i Tulkas kad hoće. Još da Puntara dočekamo.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2013, 17:13 

Ko kaže da je klitoris antihrvatsko glasilo =))

slika

slika

slika

http://www.klix.ba/forum/bps-sefer-hali ... 6s175.html

Ne treba ni pominjati da je ovo ekspresno izbrisano :D

Vrh

PostPostano: 19 vel 2013, 18:27 

Čovjek sa pravom ljut. Te ustaše Šimići im na Klix samo u Admin panelu minuse pucaju na komentare. Pa nijedan 100% patriJota nema pozitivno ocjenjen komentar.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2013, 18:31 

99% da je ovo svima znani Bošnjo. :D

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2013, 14:51 

slika

:D

http://www.klix.ba/magazin/muzika/thomp ... /komentari

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2013, 12:56 

U pravilu mi se nesviđaju ogovaranja bilo koga, bilo čega pa tako i drugog portala, ma što da se tamo radi u tom medijskom prostoru koji bi trebao da ima svoja pravila svoje regule, koje bi trebale možda da adekvatno srede regulatorne agencije i tsl., nipošto na uštrb demokracije interneta, ali svakako na uštrb psovača i nacističkih ispada pojedinaca, tako da ne volim niti generaliziranja koja po pravilu idu u smijeru stigmatiziranja jedne cijele populacije koja ima i svoje ekstremno i svoje umjereno, pa hajdmo reći i svoje neko "krilo sredine", ali i krilo osjećanja za moral, pravdu, istinu i ljudskost...
Ali to su u ukupnom stvari koje imaju svoju publiku, koje nose prihod vlasnicima portala jednako kako i ovdje prića o Klix-u ima svoju publiku i svoje daljnje ekonomske reperkusije.
Ovo što nam cijenjeni Aga postavlja kao neki lajtmotiv i poentirani forhend je obična farsa, jer to je mogao napisati bilo tko, pa i neki Bošnjak, obzirom da znamo da je njihova prića, kada žele uvrijediti Hrvate u BiH da su oni "samo bosanski katolici"...No i da pretpostavimo da je taj upis napisao baš neki "katolik" teško je povjerovati da je pravom katoliku ovakva terminologija na jeziku i nadalje da nadodam, da ne bih nepotrebno duljio te da zaključim onom starom: u svakom žitu ima kukolja...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 72 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: