|
|
Stranica: 14/50.
|
[ 1243 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
korrisnik je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani?
Nužda zakon mijenja. Ma to je Hrvat Islamske vjere. Mislim da ima još jedan otvoren oglas za "poštenog" Muslimana. Ako znaš Python, HTML, Javu i SQL, javi se.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
ManInBlack je napisao/la: @Roobie, joj ima poznatih likova, posebno mi je sumnjiv ovaj sa maskom što hakira jackov forum :)
nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:40 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ne znam inače imao sam prijedloga da radim na webu neke članke ali nije to za mene probao jesam jedno 2 3 puta.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:41 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
dudu je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: @Roobie, joj ima poznatih likova, posebno mi je sumnjiv ovaj sa maskom što hakira jackov forum :)
nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom.  Who is Jack?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:41 |
|
|
dudu je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: @Roobie, joj ima poznatih likova, posebno mi je sumnjiv ovaj sa maskom što hakira jackov forum :)
nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom.  Ne zezam, zna se koji forumaš voli maske , pa ne može ni avatar imati bez nje :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:43 |
|
|
korrisnik je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom.  Who is Jack? ma neki lik sto nam spama mailove i trazi donaciju za portal, pa smo mu donirali jednom iz zajebancije. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la:
ma jedan mali iz Kalesija, pravo se dobro ufurao.
Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani? A čuj, ako je nekome alternativa ili pješice u koloni do graničnih prijelaza ili raditi za pristojnu plaću i imati svoj kruh onda je normalno da će biti dosta zainteresiranih Trokutistanaca.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom.  Mi smo više pridonijeli tom portalu nego prava bošnjačka dijaspora. Prvenstveno mislim na donacije, ali i kadrove. Kada smo došli u opasnost da tamo izgubimo moderatorsku većinu, morali smo zvati jednu državnu agenciju (koja se zove po jednoj morskoj životinji) u pomoć. Možda se radi o trošku novca i ljudstva, ali zamisli alternativu- zaista dobro organiziran bošnjački nacionalni portal.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:49 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8214 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
ako mislite na jackitov forum, na njemu je provedena profesionalna akcija i svi zaslužni članovi očekuju ordenje, zbilja je urađen veliki posao i još se radi
Ali neke stvari nisu za forumske čitaoce. Bilo je to zbilja kvalitetno. :-D
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj ga zezat, pa on je jedini donator Jackovog portala, s jednim dolarom.  Mi smo više pridonijeli tom portalu nego prava bošnjačka dijaspora. Prvenstveno mislim na donacije, ali i kadrove. Kada smo došli u opasnost da tamo izgubimo moderatorsku većinu, morali smo zvati jednu državnu agenciju (koja se zove po jednoj morskoj životinji) u pomoć. Možda se radi o trošku novca i ljudstva, ali zamisli alternativu- zaista dobro organiziran bošnjački nacionalni portal. bio sam na dobrom putu da postanem hercegbosanski Eli Cohen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:51 |
|
|
Btw, glede govora mržnje na internetu, evo isječka iz godišnjeg izvješća za BiH. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:00 |
|
|
|
Srećom po klix, pa je otišao onaj fašista faruk Vele
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:02 |
|
|
storaB je napisao/la: ako mislite na jackitov forum, na njemu je provedena profesionalna akcija i svi zaslužni članovi očekuju ordenje, zbilja je urađen veliki posao i još se radi
Ali neke stvari nisu za forumske čitaoce. Bilo je to zbilja kvalitetno. :-D S tim da se ja uopće ne zajebavam. Neko vrijeme sam bio moderator na jackovom forumu. I to je samo jedno mjesto gdje su bili probušeni. Ako netko misli da je sve što smo rekli zajebancija (neke stvari jesu, neke ne), evo privatnih poruka između jacka i zumbula na jackovom starom forumu bosanskehistorije (autentičnost može potvrditi jack). To možemo sada priznati jer taj forum više ne postoji, pa nema štete za one koji su tamo radili. jack je napisao/la: User name Fochak Pass drinas Valjda moram i ja nekom vjerovati.Pa, eto.Bujrum :) zumbul je napisao/la: Fochak drinas Ta kombinacija ne radi. zumbul je napisao/la: You have specified an incorrect password. Please check your password and try again. If you continue to have problems please contact the Board Administrator. jack je napisao/la: vidi moze li ovaj novi user name zumbul je napisao/la: jednom sam pokusao - nije islo. Sad cu probati opet. Pitam se zašto administratorski password nije radio.  Netko je očito promijenio password. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:07 |
|
|
|
to su samo takticki treninzi jer u nasem inkubatoru rastu buduci predsjednik SDA, reis ulema i medijski magnat koji ce naslijediti Radoncica- ne nuzno i njegov portfelj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:13 |
|
|
dudu je napisao/la: to su samo takticki treninzi jer u nasem inkubatoru rastu buduci predsjednik SDA, reis ulema i medijski magnat koji ce naslijediti Radoncica- ne nuzno i njegov portfelj. A najbolja stvar što sve vodi budući BiskupMo
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:15 |
|
|
Robbie, domaci za tebe.   guess who is Almir Halilovic?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:20 |
|
|
|
Ako si ti (a izgleda da jesi), onda radiš totalno van kontrole C. S.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:22 |
|
|
|
pogledaj datum. stari portal.
novi portal, nova nafaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:27 |
|
|
|
Aha sorry.
Tko će sve popamtit. I jackovu tadašnju adresu sam zaboravio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:28 |
|
|
bilo bi mi zao da klix trajno nastrada (ko ce opet radit rebranding), ipak je to kruna naseg djelovanja. kome je ono palo na pamet ime klix? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:43 |
|
|
dudu je napisao/la: bilo bi mi zao da klix trajno nastrada (ko ce opet radit rebranding), ipak je to kruna naseg djelovanja. kome je ono palo na pamet ime klix?  Neće portal nastradati. Nema Age večeras zabavio se analiziranjem podataka, kažu da su njegovi odnijeli arhivu baze podataka sa pristupnim podacima i ip adresama forumaša i komentatora. UDBA će zakucati na vrata mckeskinja, mjesec zvijezda, mb82, reufa,.. itd
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 00:46 |
|
|
|
cim sam cuo da je Aga tamo bi mi lakse momentalno, mislim si- nasi su, nece dzonom na opremu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 02:17 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: UDBA će zakucati na vrata mckeskinja, mjesec zvijezda, mb82, reufa,.. itd akobogda Zanimljiv klip a još zanimljiviji naslov. Štos u kameru je za njih prebijanje novinara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 11:02 |
|
|
Digla se cijela "neovisna" muslimanska medijska rulja u znak potpore klixu, uz dirigentsku palicu Amerikanaca. Zanimljvo, prije 2 godine kada je bio priveden naš Zriki, kada su isto oduzimana računala, i to samo zato jer je ukazivao na zlouporabu nacionalnog izjašnjavanja ( da se muslimani izjašnjavaju Hrvatima kako bi ugrabili pozicije koje pripadaju drugom narodu), tada nitko od njih nije našao za shodno da prosvjeduje zbog toga. Prokleti licemjeri, klatež pogana. http://www.hercegovina.info/vijesti/her ... la-mu-kucu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 30 pro 2014, 11:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: UDBA će zakucati na vrata mckeskinja, mjesec zvijezda, mb82, reufa,.. itd akobogda Zanimljiv klip a još zanimljiviji naslov. Štos u kameru je za njih prebijanje novinara. rijetko smireni ljudi. kako li je ovim minderasima trpit da im iz RS rade pretres i odnose materijale. na njihovom mjestu skandirao bih policajcima na uho Basna, Basna, ovo je Basna.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|