|
|
Stranica: 18/50.
|
[ 1243 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:38 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Amidza je napisao/la: Ohanite malo s tim pljuvanjem po Bošnjacima, posebno ti bumbaru s ublehaškom usporedbom isila i ARBiH koja je, koliko god vi pljuvali po njoj i koliko god lijepili etikete besmislene po njoj, odbranila bošnjački narod i omogucila im opstanak na ovom prostoru.
Ljudi koji su se borili protiv tzv arbih i koji su prošli njihove torture ispravno uspoređuju tu muslimansku vojnu organizaciju sa isilom, ili narodski rečeno nije govno, nego se pas posro.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:40 |
|
|
Amidza je napisao/la: Na klixu se može bilo ko registrirati i komentirati pod bošnjačkim imenom. kao što se ti registriraš pod kršćanskim imenima,... ajde bolan ne seri više, ti si sinonim za Švecku Bojnu koja sustavno širi mržnju i spinuje po internetu, a ovde nama pametuješ. Ti si za hapsane, ali sreća pa živiš u demokratskoj zemlji, ali polako..., jarane, dolaze i oni tobe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Amidza je napisao/la: Na klixu se može bilo ko registrirati i komentirati pod bošnjačkim imenom. Zelis reci da je to cafirsko/krstasko/ustasko/cetnicka/vatikansko/mossadska/CIA zavjera? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
bumbar92 je napisao/la: Amidza je napisao/la: Na klixu se moži ko registrirati i komentirati pod bošnjačkim imenom. kao što se ti registriraš pod kršćanskim imenima,... ajde bolan ne seri više, ti si sinonim za Švecku Bojnu koja sustavno širi mržnju i spinuje po internetu, a ovde nama pametuješ. Ti si za hapsane, ali sreća pa živiš u demokratskoj zemlji, ali polako..., jarane, dolaze i oni tobe. A vaših dijasporaša što šire mržnju i spinuju po internetu kao nema? Nema vaših australijskih, njemačkih i kanadskih bojni?  Švedska bojna je vaša izmišljotina i izlizana floskuletina. A je li, da me ne bi slučajno trebali hapsiti zbog toga što sam musliman?
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:48 |
|
|
Amidza je napisao/la: bumbar92 je napisao/la:
kao što se ti registriraš pod kršćanskim imenima,... ajde bolan ne seri više, ti si sinonim za Švecku Bojnu koja sustavno širi mržnju i spinuje po internetu, a ovde nama pametuješ.
Ti si za hapsane, ali sreća pa živiš u demokratskoj zemlji, ali polako..., jarane, dolaze i oni tobe.
A vaših dijasporaša što šire mržnju i spinuju po internetu kao nema? Nema vaših australijskih, njemačkih i kanadskih bojni?  Švedska bojna je vaša izmišljotina i izlizana floskuletina. A je li, da me ne bi slučajno trebali hapsiti zbog toga što sam musliman? ma jok ba,... nisi ti musliman, ti si taliban, internet taliban, koji huška druge muslimane da protjeruju i ubijaju. spiner koji se krije iza vjere da bi talibanio, ti sa bogom veze nemaš, bliža ti je sotona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Sad sam internet taliban ma bravo. Pronadi ijedan upis gdje ja pozivam na ubijanje i protjerivanje.
Džaba, kompleksi i mržnja prema muslimanima je u tebi duboko ukorijenjena. Pa ti čudo, ili krivo, svejedno što se Bošnjaci sami ne autodestruktiraju.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 15:55 |
|
|
|
Ma ja,... trpimo te ovde nakon dvadesetak kloniranja, sve od mržnje, de ne seri, odjebaus sa foruma, eno ti fejs pa se izdrkavaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:03 |
|
|
|
Evo svežeg klipa Billa Mahera poznatog komičara i "islamofoba" koji je ovde lepo dao dijagnozu.
Ovde lepo kaže da stotine miliona muslimana podržava ovo ubijanje , ali svi odreda vele kako ne vole nasilje međutim onaj ko blati proroka Muhameda sam je to tražio i logično je da će biti možda ubijen.
I mogu reći da je potpuno u pravu.
Evo pogledajte u samoj BiH koja važi za zemlju gde je islam najliberalniji iliti kako bi rekli "najnormalniji" opet ima vagon onih koji ovo odobravaju kad čitate medije i komentare na društvenim mrežama,člancima i forumima.
Islam je jedno veliko zlo i jedina prava fašistička ideologija današnjice.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:09 |
|
|
Amidza je napisao/la: Sad sam internet taliban ma bravo. Pronadi ijedan upis gdje ja pozivam na ubijanje i protjerivanje.
Džaba, kompleksi i mržnja prema muslimanima je u tebi duboko ukorijenjena. Pa ti čudo, ili krivo, svejedno što se Bošnjaci sami ne autodestruktiraju. Svako onaj ko tretira islam ozbiljno je za ubijanje i proterivanje jer ako je lightmotiv islama pratiti Muhamedov život i njegovih sledbenika onda je jasno da je ubijanje i proterivanje i što je najvažnije UBIJANJE SLOBODE MISLI svih ostalih sloboda osnovica doktrine zvana islam. Ovo isto važi i za hrišćane , ali islam je po ovom pitanju daleko gori jer to nije vera već ideologija i u islamu je centralna ličnost Muhamed koji je vojskovođa i fašistički političar , dok u hrišćanstvu je to Isus , a i hrišćani su se davno odrekli starog zaveta kao osnovice ovozemljaksih zakona , a islam nema smisla bez islamske države i šerijata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: NEKI MONSTRUMI MEĐU NAMA SLAVE JEZIVI MASAKAR NOVINARA U FRANCUSKOJ
SARAJEVO - Ne mogu da shvatim da u ovoj zemlji, u Bosni i Hercegovini, postoje osobe koje se raduju tome jezivom masakru i slave ga – stotine komentara posjetilaca bh. web-portala obiluju groznim fašističkim ispisima da mi se ledi krv u žilama pri pomisli da takvi monstrumi žive među nama! To je druga strana haosa u kojem živimo i poraz bh. društva – da je tužlaštvo spremno poslati policiju na medij zbog objave istine, a nije spremno uredovati kod ovakvih prestrašnih izljeva mržnje i fašizma, upozorila je u razgovoru za Vijesti.ba Ljiljana Zurovac, izvršna direktorica Vijeća za štampu u BiH.
VIJESTI.BA: Svijet je zaista šokiran terorističkim napadom na novinarsku redakciju u Francuskoj...
ZUROVAC: Šta se tu može reći, nesretna sam duboko i pretužna. Zatečena sam, kao i cijeli svijet, užasnim pokoljem koji se dogodio u redakciji satiričnog magazina „Charlie Hebdo“, brutalnim ubijanjem novinara, policajaca... Snimke koje smo mogli vidjeti su jezive.
I ne mogu da shvatim da u ovoj zemlji, u Bosni i Hercegovini, postoje osobe koje se raduju tome jezivom masakru i slave ga – stotine komentara posjetilaca bh. web-portala obiluju groznim fašističkim ispisima da mi se ledi krv u žilama pri pomisli da takvi monstrumi žive među nama!
To je druga strana haosa u kojem živimo i poraz bh. društva – da je tužlaštvo spremno poslati policiju na medij zbog objave istine, a nije spremno uredovati kod ovakvih prestrašnih izljeva mržnje i fašizma!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:26 |
|
|
|
Svjesni su i oni da bi se to njima isto dogodilo kada bi bili na tragu Charlie Hebdo karikatura ili satire, sad mi ova iznenađenost zvuči pomalo lažna, zna svako ko živi na 23% o čemu se tu radi i šta bi bilo kad bi bilo.
Ljiljana Zurovac i Goebels ekipa sa TV je neko veče po ko zna koji put reprizirala Valtera i srala o "fašističkom napadu" na novinarstvo, misleći na Klix, Bahtijara i onu Galićku što im je netko dobacio psovku i psovao im, a sada im kao čudno sa kakvim su se likovima okružili, nisu se okružili nego su ih ona i takvi sa Goebels TV odgojili već decenijama, sad se kao čude.
Neka uzmu titove slike i mašu s njima po Sarajevu,... kao što jedino i znaju, jbem im nauk komitetski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
bumbar92 je napisao/la: Svjesni su i oni da bi se to njima isto dogodilo kada bi bili na tragu Charlie Hebdo karikatura ili satire, sad mi ova iznenađenost zvuči pomalo lažna, zna svako ko živi na 23% o čemu se tu radi i šta bi bilo kad bi bilo. Zeznuta im je pozicija, znaju da im je percepcija građanstva važna upregnuta u borbi za muslimansku BiH (blago zelenu ili u konačnici arapsko zelenu), no isto tako znaju da održavanje te šarene laže zahtijeva i ponašanje koje se očekuju od EU i SAD (a koje je u suprotnosti od muslimanskog mainstreama) što se tiče svjetskih događaja. Šizofreno, ko neki gay koji ne smije iskočiti iz ormara.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:37 |
|
|
|
Sjećaju se oni vrlo dobro tog šerijet ozračja iz rata i naravno da im je trta od talibana, ali tih tzv. "slobodnomislećih" novinara skoro da i nema, ako ima onda ti udaraju po Valteru, partizaniji i ostalom komunističkom folkloru, a to je opet crnilo s druge strane. Mislim na one koji su u javnom sercvisu, a ovih van javnjaka ima ponešto ali to je svjesno činjenice da leti glava ako se imalo uzdignu iznad kotlinskog streama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:42 |
|
|
|
Neracionalni su. Da se postave kao Albanci (relativno sekularno), i da maksimalno i uvjerljivo guraju američku priču i grade kipove Billa Clintona, dobili bi bjanko ček od ushićenih Amera da skrše i Srbe, a pogotovo Hrvate. To su samo skontale njihove elite, ali ne mogu pridobiti narod da stane iza tog cilja, pa barem privremeno (Taqqiya).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:51 |
|
|
|
I tu kao spona između naroda i političke elite upadaju mediji koji pokušavaju ispraviti sliku i prema političarima i prema svijetu, naravno bombardirajući i narod koji refleksno konta da je to ta Taqqiya i guta donekle, ali ipak ima granicu preko koje ne ide. Ako ne granicu, onda predugo tjeranje na Taqqiyu izbezumljuje narod, jer se zna vrlo dobro da je vjera, islam, talibani i vjerski fanatizam izvukao rat i obranio narod, a ne nikakvi "antifašisti", "multietniĆari" i slična buranija kako mediji pokušavaju da prikažu.
Islam, točnije radikalni Islam je spasio i obranio Bosnu tj. ovo na 23% i to trebaju javno priznati, a ne kriti se ko pčke i sramežljivo slaveći svoje heroje koji su sa uzvikom "tekbir-allahuekber" branili i napadali, a ne nikakvim multi-kulti-jugo moraliziranjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Otkud tolika razlika između portala i foruma. Na portalu otvoreni radikalni islamisti. Na forumu moderatori stvaraju ublehu da takvih nema. Ili bar umiveno pišu, stavljaju slike kad Saudijci auto bombom razvale Shia muslimane, pa gadne slike i linkove kače.
I to dodatno doprinosi izluđivanju muslimana. Ali Klix reakciji stvara neprijetelje kod Bošnjaka na obe strane, pa im bezveze sve što se trude. Pa imaš tu apsurdnu situaciju da će im sad trebati blindirana vrata na ulazu u redakciju, (lapsus) dok na Facebook i portal dijelu stranice im vršljaju teške vehabije i islamisti. Osim mržnje koju stvore prema Srbima i Hrvatima, tu im lako ugoditi svim bošnjačkim stranama.
Čitava bošnjačka medijska scena asocira na one satirične portale koji se sa svima zajebavaju i sprdaju i izmišljaju svoje vijesti. No, njihovi čitatelji su bukve, koji te gluposti doslovce shvaćaju. Pa "Klix (Houston) we have a problem".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:54 |
|
|
Ima li u Rvata karikatura Isusa i ostalih likova kao pod normalno?? Znam da je ranije Feral to radio pa su im bile takođe glave u torbi od katoličkih fašističkih majmuna. U Srbiji postoje e-novine i oni su valjda jedini koji to rade , a vrlo dobro znamo da bi ih četničko-pravoslavna bagra na tanke fete isekli i pod sačom ispekli. Slabo ima satiričara inače , a muslimanskih jako retko bar po pitanju slika , ono kao možemo se malo zezati oko krmetine i da popijemo po koju al' sliku Muhameda nikako ne crtaj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:56 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Svjesni su i oni da bi se to njima isto dogodilo kada bi bili na tragu Charlie Hebdo karikatura ili satire, sad mi ova iznenađenost zvuči pomalo lažna, zna svako ko živi na 23% o čemu se tu radi i šta bi bilo kad bi bilo.
Ljiljana Zurovac i Goebels ekipa sa TV je neko veče po ko zna koji put reprizirala Valtera i srala o "fašističkom napadu" na novinarstvo, misleći na Klix, Bahtijara i onu Galićku što im je netko dobacio psovku i psovao im, a sada im kao čudno sa kakvim su se likovima okružili, nisu se okružili nego su ih ona i takvi sa Goebels TV odgojili već decenijama, sad se kao čude.
Neka uzmu titove slike i mašu s njima po Sarajevu,... kao što jedino i znaju, jbem im nauk komitetski. Bas tako.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:58 |
|
|
Hillary Clinton je imala brilijantan komentar u Pakistanu (kontekst je podrška ISI-ja Talibanima), koji je nevjerojatno primjenjiv u BiH. Komentar glasi: Citat: "It's like that old story - you can't keep snakes in your backyard and expect them only to bite your neighbours. Eventually those snakes are going to turn on whoever has them in the backyard," Clinton said during a joint news conference with Foreign Minister Hina Rabbani Khar. Ovi patriJoti uzgajaju zmije u njedrima "vehabijske patriJote" (kao adut i sredstvo prijetnje drugim narodima), koji se okreću kontra njih, bome i u Bugojnu 2010., Mevlid 2011. Siriji 2013.-2015. a evo i sada kada god treba predstaviti sve BiH Muslimane kao etniju koja ne zaslužuje podršku EU i SAD.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 16:59 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ima li u Rvata karikatura Isusa i ostalih likova kao pod normalno?? Znam da je ranije Feral to radio pa su im bile takođe glave u torbi od katoličkih fašističkih majmuna. U Srbiji postoje e-novine i oni su valjda jedini koji to rade , a vrlo dobro znamo da bi ih četničko-pravoslavna bagra na tanke fete isekli i pod sačom ispekli. Slabo ima satiričara inače , a muslimanskih jako retko bar po pitanju slika , ono kao možemo se malo zezati oko krmetine i da popijemo po koju al' sliku Muhameda nikako ne crtaj.  Te karikature su cesto degutantne. Nisam vjernik, ali jesu. Jedno je sloboda govora, a drugo je ciljano vrijedjanje tudjih osjecaja. I zna se sta najvise boli zapadnog covjeka. To nije terorizam, vec udarac po novcaniku. Eto, karikiraj homoseksualce i ine, Zidove pa ces vidjeti dokle ces.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 17:00 |
|
|
|
Vjerovatno ima karikatura i u Hrvatskoj, ali sumnjam da bi se neko usudio uzeti kalaš i pokantati novinare, a kamo li da postoji neka organizirana militantna grupacija koja fanatično to zabranjuje,...to ismijavanje sa Bogom je osobni grijeh koji dođe na naplatu od samog Boga, a ne od čovjeka, čovjek ne sudi i ne presuđuje nego Bog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 17:04 |
|
|
Aztec je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ima li u Rvata karikatura Isusa i ostalih likova kao pod normalno?? Znam da je ranije Feral to radio pa su im bile takođe glave u torbi od katoličkih fašističkih majmuna. U Srbiji postoje e-novine i oni su valjda jedini koji to rade , a vrlo dobro znamo da bi ih četničko-pravoslavna bagra na tanke fete isekli i pod sačom ispekli. Slabo ima satiričara inače , a muslimanskih jako retko bar po pitanju slika , ono kao možemo se malo zezati oko krmetine i da popijemo po koju al' sliku Muhameda nikako ne crtaj.  Te karikature su cesto degutantne. Nisam vjernik, ali jesu. Jedno je sloboda govora, a drugo je ciljano vrijedjanje tudjih osjecaja. I zna se sta najvise boli zapadnog covjeka. To nije terorizam, vec udarac po novcaniku. Eto, karikiraj pedere, Zidove pa ces vidjeti dokle ces. Zašto si tako kvaran i zašto namerno porediš neuporedivo?! Pederi su rođeni kao takvi kao i crnci takođe , i Jevreji su narod kao i svak drugi ni dobar ni loš , a može judaizam slobodno karikirati i tu se Jevreji ne ljute uopšte. Drugo , sa religijom niko nije rođen tj.religija nije urođena , i ona svojom doktrinom se bavi svim ljudima na ovom svetu kaoisvaka druga ideologija , i kao takva mora biti podložna kritici pa čak i izrugivanju jer prosto svojim psisima i delovanjima to zaslužuje. Nema karikatura Bude,Šive i raznih Dža Bu bogova sa Kilimendžara jer oni nisu politički aktivni , jel kontaš sad zašto postoje karikature??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 17:10 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Vjerovatno ima karikatura i u Hrvatskoj, ali sumnjam da bi se neko usudio uzeti kalaš i pokantati novinare, a kamo li da postoji neka organizirana militantna grupacija koja fanatično to zabranjuje,...to ismijavanje sa Bogom je osobni grijeh koji dođe na naplatu od samog Boga, a ne od čovjeka, čovjek ne sudi i ne presuđuje nego Bog. A zašto nema takvih skupina koje bi kalašem odvalila novinare i karikaturiste?? , pa zato što Hrvata ima određeni stupanj civilizacije gde je sloboda govora neupitna. A to je zato što Hrvati i Hrvatska ima ipak sećanje šta znači nesloboda i šta znači zabrana kritike, pa je upravo zbog svojih određenih slobodarskih tradicija u takvom položaju da nema grupacija koje bi pokokale novinare zbog članka i slike. Nemoj misliti da hvalim nešto Hrvatsku jer da demokratske snage i određena svet dopusti fašistima i klerikalcima , danas bi oni spaljivali bez imalo griže savesti. Tako da je demokratskas borba večna i ljudks prava i slobode se ne smeju tretirati kao "Imamo ihsad i onu su tu do kraja sveta" , e pa nije tako već se mora konstatno boriti jer svaki narod i svaka država može skliznuti u neslobodu i fašizam(kao što vrlo dobro svi znamo).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 08 sij 2015, 17:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: Aztec je napisao/la:
Te karikature su cesto degutantne. Nisam vjernik, ali jesu. Jedno je sloboda govora, a drugo je ciljano vrijedjanje tudjih osjecaja. I zna se sta najvise boli zapadnog covjeka. To nije terorizam, vec udarac po novcaniku.
Eto, karikiraj pedere, Zidove pa ces vidjeti dokle ces.
Zašto si tako kvaran i zašto namerno porediš neuporedivo?! Pederi su rođeni kao takvi kao i crnci takođe , i Jevreji su narod kao i svak drugi ni dobar ni loš , a može judaizam slobodno karikirati i tu se Jevreji ne ljute uopšte. Drugo , sa religijom niko nije rođen tj.religija nije urođena , i ona svojom doktrinom se bavi svim ljudima na ovom svetu kaoisvaka druga ideologija , i kao takva mora biti podložna kritici pa čak i izrugivanju jer prosto svojim psisima i delovanjima to zaslužuje. Nema karikatura Bude,Šive i raznih Dža Bu bogova sa Kilimendžara jer oni nisu politički aktivni , jel kontaš sad zašto postoje karikature?? Hahaha, cuj kvaran.  Aj poslije cu. Nemam vremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|