|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 11:55 |
|
|
https://ocindex.net/assets/downloads/gl ... report.pdfstr. 153 Europa1. Rusija (32. mjesto u svijetu) 2. Srbija (33. mjesto u svijetu) 3. Ukrajina (34. mjesto u svijetu) 4. Crna Gora (45. mjesto u svijetu) 5. BiH (49. mjesto u svijetu).. HR (85. mjesto u svijetu) Njemačka (95. mjesto u svijetu) Švedska (116. mjesto u svijetu) Slovenija (132. mjesto u svijetu) Austrija (141. mjesto u svijetu) Finska (181. mjesto u svijetu)
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 12:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zanimljivo kako su Slovenci medju najnaprednijim, ako ne i najnapredniji narod koji govori slavenskim jezikom.
Razlog?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 12:37 |
|
|
Germanizacija.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 12:40 |
|
|
Malo ih je i nakjon sto ih je Jugoslavija oslobodila germanske i italijanske opasnosti, mogli su profitirati od svog geografskog polozaja, mentaliteta, itd.. Niti jedan Hrvat, Bosnjak, Crnogorac, Srb, ne mogu nazad na Balkan bez da fino plate slovensku vinjetu.
Ko nas jebe glupe kad smo sjebali Jugoslaviju. Jos im Tito i Krshko napravi.. U Jugoslaviji zauzeli taj polozaj izmedju Evrope i Balkana.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 12:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59904 Lokacija: DAZP HQ
|
DrMag je napisao/la: Zanimljivo kako su Slovenci medju najnaprednijim, ako ne i najnapredniji narod koji govori slavenskim jezikom.
Razlog? preko tisuću godina su integralni dio njemačkog carstva, nikad imali dodira s Turcima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 12:59 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zanimljivo kako su Slovenci medju najnaprednijim, ako ne i najnapredniji narod koji govori slavenskim jezikom.
Razlog? preko tisuću godina su integralni dio njemačkog carstva, nikad imali dodira s Turcima. Bili su i chesi, pa opet bolji od njih.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 13:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Malo ih je i nakjon sto ih je Jugoslavija oslobodila germanske i italijanske opasnosti, mogli su profitirati od svog geografskog polozaja, mentaliteta, itd.. Niti jedan Hrvat, Bosnjak, Crnogorac, Srb, ne mogu nazad na Balkan bez da fino plate slovensku vinjetu.
Ko nas jebe glupe kad smo sjebali Jugoslaviju. Jos im Tito i Krshko napravi.. U Jugoslaviji zauzeli taj polozaj izmedju Evrope i Balkana. Nisi ti napisao ovaj post da bi rekao ista o Sloveniji. Nego da buncas o Jugoslaviji. Isto onaj vic kad je Ivica iz biologoije naucio samo lekciju o muhi. I pita ga uciteljica na satu: "Ivice reci nam nesto o slonu." A Ivica na to: "Slon je zivotinja na koju sleti muha. Muha spada u dvokrilce. Muha je..." Takav ti je svako drugi post. Cuj recenice: "Ko nas jebe glupe kad smo sjebali Jugoslaviju." Od Jugoslavije pravis samostalni subjekt. Kao da mimo "nas" (koji isto nisu postojali, ali neka ti bude), dakle kao da su postojali neki zli "mi" i neka dobra "Jugoslavija", pa onda ti zli "mi" sjebali dobru tetku "Jugoslaviju". Ta naguravana mitologija nije prosla reality check. Jugoslavija je bila "mi" i neuskladivi odnosi izmedju "nas", ukoliko smo mi bili "glupi" onda je i Jugoslavija bila "glupa". Tako pravite i od BiH danas neki zasebni odvojeni transcendentalni subjekt.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 13:10 |
|
|
Nije istina da su Slovenci prvi put prodisali u Jugoslaviji?
Nije istina da je Tito i njih oslobodio germanskog jarma?
Nije istina da je Jugoslavija napravila "Krshko"?
Ok, ako nije, ja povlacim ovo sto sam napisao.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 13:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: dudu je napisao/la: preko tisuću godina su integralni dio njemačkog carstva, nikad imali dodira s Turcima.
Bili su i chesi, pa opet bolji od njih. Ovi sve objasnjavaju Turcima. Ko da ih je pravio srpski pop s Kosova.. Bili su i Grci pod Turcima, i Kipar, pa su tu negdje sa Slovenijom. Da Grci ne trose skoro 10% budzeta na vojsku, mogli bi se i oni kurciti ko Janezi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 13:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
novem je napisao/la: https://ocindex.net/assets/downloads/global-ocindex-report.pdf
str. 153
Europa
1. Rusija (32. mjesto u svijetu) 2. Srbija (33. mjesto u svijetu) 3. Ukrajina (34. mjesto u svijetu) 4. Crna Gora (45. mjesto u svijetu) 5. BiH (49. mjesto u svijetu)
.. HR (85. mjesto u svijetu) Njemačka (95. mjesto u svijetu) Švedska (116. mjesto u svijetu) Slovenija (132. mjesto u svijetu) Austrija (141. mjesto u svijetu) Finska (181. mjesto u svijetu) Pa normalno. Hajd ti zanoći na klupi u Zagrebu ili Rijeci, Sarajevu ili Mostaru. S druge strane noću si potpuno bezbrižan na ulicama Londona, Pariza, Brisela...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 13:51 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Nije istina da su Slovenci prvi put prodisali u Jugoslaviji?
Ok, ako nije, ja povlacim ovo sto sam napisao. Naravno da je istina. Imaju cak i originalne snimke: Tito i Jugoslavija na gradilistu podizu Krsko, dok "glupi mi" leze i ne rade nista.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 14:06 |
|
|
Dzaba sarkazam, cinjenice su cinjenice.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 14:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: novem je napisao/la: https://ocindex.net/assets/downloads/global-ocindex-report.pdf
str. 153
Europa
1. Rusija (32. mjesto u svijetu) 2. Srbija (33. mjesto u svijetu) 3. Ukrajina (34. mjesto u svijetu) 4. Crna Gora (45. mjesto u svijetu) 5. BiH (49. mjesto u svijetu)
.. HR (85. mjesto u svijetu) Njemačka (95. mjesto u svijetu) Švedska (116. mjesto u svijetu) Slovenija (132. mjesto u svijetu) Austrija (141. mjesto u svijetu) Finska (181. mjesto u svijetu) Pa normalno. Hajd ti zanoći na klupi u Zagrebu ili Rijeci, Sarajevu ili Mostaru. S druge strane noću si potpuno bezbrižan na ulicama Londona, Pariza, Brisela... Meni se Mostar bas cinio sigurnim gradicem.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 15:06 |
|
|
Indeks se računa u odnosu na broj stanovnika? Kad bi uzeli pravi broj Srbija i BiH bi vjerojatno bile broj 1 i broj 2?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 18:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Nije istina da su Slovenci prvi put prodisali u Jugoslaviji?
Ok, ako nije, ja povlacim ovo sto sam napisao. Ništa lično, ali jebala te Jugoslavija u guzicu.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 18:10 |
|
|
turbotakija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Bili su i chesi, pa opet bolji od njih.
Ovi sve objasnjavaju Turcima. Ko da ih je pravio srpski pop s Kosova.. Bili su i Grci pod Turcima, i Kipar, pa su tu negdje sa Slovenijom. Da Grci ne trose skoro 10% budzeta na vojsku, mogli bi se i oni kurciti ko Janezi. Da, iz više aspekata dosta manjkava teorija. Možda se najviše razlikujemo u tome što Slovenci ne traže izgovore za svoje neuspehe, već traže rešenja.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 18:42 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa normalno. Hajd ti zanoći na klupi u Zagrebu ili Rijeci, Sarajevu ili Mostaru.
S druge strane noću si potpuno bezbrižan na ulicama Londona, Pariza, Brisela...
Meni se Mostar bas cinio sigurnim gradicem. To je bi sarkazam, svi znamo da se ovdje i po noći sigurno šeće a u Parizu baš i ne bih, tabela je napisala gledam nekakva by the United States Government, bar tako navode. To nije stvarna slika već to je globalno poželjna slika s njihovog stajališta.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 18:47 |
|
|
Nije bio sarkazam.
Fakat ste danas svi ko naelektrisani..
Da nisam sta propustio? Neka hrvatska noc vjestica..??
Zaista mi se Mostar cinio sigurnim gradom. Bio sam 2019. na nekom koncertu vani (neko malo igraliste, ide se uzbrdo prvo) pa se malo oduzilo. Nisam sekunde osjetio neku frku.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 18:55 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Nije bio sarkazam.
Zaista mi se Mostar cinio sigurnim gradom. Bio sam 2019. na nekom koncertu vani (neko malo igraliste, ide se uzbrdo prvo) pa se malo oduzilo. Nisam sekunde osjetio neku frku. Ti imaš problem sa pojmom sarkazam, normalno da je Mostar siguran
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 19:15 |
|
|
i_jopet je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Nije bio sarkazam.
Zaista mi se Mostar cinio sigurnim gradom. Bio sam 2019. na nekom koncertu vani (neko malo igraliste, ide se uzbrdo prvo) pa se malo oduzilo. Nisam sekunde osjetio neku frku. Ti imaš problem sa pojmom sarkazam, normalno da je Mostar siguran Pa ti si mislio da je ono sto sam napisao o Mostaru sarkazam. Ja ti samo kazem da nije.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 19:19 |
|
|
turbotakija je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ti imaš problem sa pojmom sarkazam, normalno da je Mostar siguran
Pa ti si mislio da je ono sto sam napisao o Mostaru sarkazam. Ja ti samo kazem da nije. Nisam to, Bobovac je bio sarkastičan jer su rezultati studije pokazali da su zapravo London i Pariz sigurni. znao sam da si nešto krivo shvatio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 23:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dalate2020 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Malo ih je i nakjon sto ih je Jugoslavija oslobodila germanske i italijanske opasnosti, mogli su profitirati od svog geografskog polozaja, mentaliteta, itd.. Niti jedan Hrvat, Bosnjak, Crnogorac, Srb, ne mogu nazad na Balkan bez da fino plate slovensku vinjetu.
Ko nas jebe glupe kad smo sjebali Jugoslaviju. Jos im Tito i Krshko napravi.. U Jugoslaviji zauzeli taj polozaj izmedju Evrope i Balkana. Nisi ti napisao ovaj post da bi rekao ista o Sloveniji. Nego da buncas o Jugoslaviji. Isto onaj vic kad je Ivica iz biologoije naucio samo lekciju o muhi. I pita ga uciteljica na satu: "Ivice reci nam nesto o slonu." A Ivica na to: "Slon je zivotinja na koju sleti muha. Muha spada u dvokrilce. Muha je..." Takav ti je svako drugi post. Cuj recenice: "Ko nas jebe glupe kad smo sjebali Jugoslaviju." Od Jugoslavije pravis samostalni subjekt. Kao da mimo "nas" (koji isto nisu postojali, ali neka ti bude), dakle kao da su postojali neki zli "mi" i neka dobra "Jugoslavija", pa onda ti zli "mi" sjebali dobru tetku "Jugoslaviju". Ta naguravana mitologija nije prosla reality check. Jugoslavija je bila "mi" i neuskladivi odnosi izmedju "nas", ukoliko smo mi bili "glupi" onda je i Jugoslavija bila "glupa". Tako pravite i od BiH danas neki zasebni odvojeni transcendentalni subjekt. Trebao bi im naplaćivati te lekcije. Previše su vrijjedne a ne valja bisere pred svinje bacati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 02 lis 2021, 23:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: dudu je napisao/la: preko tisuću godina su integralni dio njemačkog carstva, nikad imali dodira s Turcima.
Bili su i chesi, pa opet bolji od njih. Slovenci su uvijek bili dio Austrije, Češka nije, imala i unutarnje dugotrajne vjerske sukobe. Slovenija se uvijek relativno sigurno razvijala pod Austrijom bez nekih većih sukoba. Praktično je Slovenija bila u centru austrijskog carstva. Slovenija u prvu Jugoslaviju ulazi kao najrazvijena i takva i izlazi, ništa s tim nema Jugoslavija. Za razliku od Čeha Slovenci ne doživljavaju rigidni komunizam nego ipak blaži oblik. Čak iz Jugoslavije izlaze neokrznuti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Najkriminalnije zemlje. BiH 5. u Europi Postano: 03 lis 2021, 15:37 |
|
|
Mos mislit. Tako ispada i da su Germanske zemlje najbolje po slobodi medija i svemu ostalom.
Te tablice rade germanske udruge prema kriterijima koje sami odrede a da bi oni ispali super.
U algoritam sta te dize na razini kriminaliteta koliko, ja bi uvrstio ulicni kriminal, silovanja, ilegalnu imigraciju i nasilna cjepljenja kao indikatore da zivis u vukojebini. Dodatak bi mi bilo da ako vlast bez referenduma vrsi zamjenu svog stanovnistva zivis u tiraniji a ako uz to nema slobode govora onda si u totalitarnoj tiraniji.
E ali oni nece to uvrstiti nego ce iskljucivo gledati druge stvari.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|