|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 173 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 01:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Čini mi se Vukane da ti nju još nisi prebolio. Koliko dugo je bivša? Jer uzivaš u interpretaciji njenih mozebitnih reakcija. Izgleda da je to bilo nešto burno i strastveno?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 01:32 |
|
|
Čini mi se Vukane da ti nju još nisi prebolio. Koliko dugo je bivša? Jer uzivaš u interpretaciji njenih mozebitnih reakcija. Izgleda da je to bilo nešto burno i strastveno?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 01:44 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Pa i nisam svaku usporedujem s njom. Ona mi je predzadnja, iako to nije bas bila veza nego nesto cudno. Pa sam bio s jednom curom iz dijaspore, ali ubi nas daljina. Vec neko vrijeme sam slobodan.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 01:46 |
|
|
Uvijek neki ljudi/zene ostave jače tragove u našim zivotima od drugih. Proći će te to!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 03:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Wind je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ko rano rani... Rano počne i da davi… Pa ima tu nešto pomalo zaštitnički (više reketarski), posesivno, ali mislim da se radilo o ranom vidu borbe protiv ove pojave: http://hercegbosna.org/forum/humor/hoverhands-strah-od-enskog-tijela-t5276.htmlAko se ne primjeti, prva simpatija (možda neuzvraćena, ne znam ), komšinica porijeklom sa Romanije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 07 sij 2014, 03:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: A bila sam sigurna da sam negdje komentarisala Ministrovu sliku s biciklom. Jedna od najslađih koje sam vidjela.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 06:36 |
|
|
Fail pic on 2 counts, em se džip zaglavio pa se moralo pješačiti kroz pustinju (veliki vođa suvereno kroči u nepoznato, sljedbenici se kolebaju), em sam leđima okrenut kameri?! Ova malo punija plavuša desno je Irma, a lijevo Kum Bećo kao moji prevoditelji na bratskom bliskom istoku.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 12:40 |
|
|
Ličiš na Vučića iz ovog ugla.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 14:14 |
|
|
E jbg sad, kud baš pičkoustog.
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 15:16 |
|
|
Evo jedna i od mene
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 17:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Fail pic on 2 counts, em se džip zaglavio pa se moralo pješačiti kroz pustinju (veliki vođa suvereno kroči u nepoznato, sljedbenici se kolebaju), em sam leđima okrenut kameri?! Ova malo punija plavuša desno je Irma, a lijevo Kum Bećo kao moji prevoditelji na bratskom bliskom istoku. Koliko su kamila beduini davali za tu plavojku??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 17:22 |
|
|
Niti jedna ozbiljna ponuda za čudo čudno, zar je moguće da je jedna kamila vrijednija od 42-godišnje debeljuce koja se fura na "šalteruša look".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 18:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Fail pic on 2 counts, em se džip zaglavio pa se moralo pješačiti kroz pustinju (veliki vođa suvereno kroči u nepoznato, sljedbenici se kolebaju), em sam leđima okrenut kameri?! Ova malo punija plavuša desno je Irma, a lijevo Kum Bećo kao moji prevoditelji na bratskom bliskom istoku. Tko bi rekao da su punije plavuše kratke kose i malo muškobanjastog izgleda po tvom ukusu. Ja sam uvijek kontala da ti na putovanja vodiš barbike neke. Šokirana sam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 18:43 |
|
|
To je samo random žena sa ekskurzije u pustinju, maltene slučajna prolaznica.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 19:12 |
|
|
witj je napisao/la: Evo jedna i od mene Baš si bio sladak! Iz koje pustinje se ti javljaš? Zapadnohercegovačke?!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 19:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Ličiš na Vučića iz ovog ugla. Meni isti Šeldon. Jel se tako zove lik iz one serije što je svi vole osim mene.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 20:06 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Fail pic on 2 counts, em se džip zaglavio pa se moralo pješačiti kroz pustinju (veliki vođa suvereno kroči u nepoznato, sljedbenici se kolebaju), em sam leđima okrenut kameri?! Ova malo punija plavuša desno je Irma, a lijevo Kum Bećo kao moji prevoditelji na bratskom bliskom istoku. jel se to vas dvojica držite za ručice?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 20:50 |
|
|
Wind je napisao/la: Baš si bio sladak! Iz koje pustinje se ti javljaš? Zapadnohercegovačke?! Čuj bio, možda sam i sad Zapadnohercegovačka općenito, Split trenutno.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 22:33 |
|
|
Ministre, ja sam te zamišljao starijeg i nekako krupnijeg, izražene široke brade, macho tip. Znam da si pričao da redovno ideš u teretanu a ovdje ne djeluješ tako. A dobro i ne vidi se baš lice. Kombinacija Sheldona i Vučića?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 11 vel 2014, 23:46 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 12 vel 2014, 06:42 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ministre, ja sam te zamišljao starijeg i nekako krupnijeg, izražene široke brade, macho tip. Znam da si pričao da redovno ideš u teretanu a ovdje ne djeluješ tako. A dobro i ne vidi se baš lice. Kombinacija Sheldona i Vučića? Da, pa to je očigledno, već sam spomenuo da zbog treninga za maraton dobro nestajem jer uz to ne ide teretana. Na ovoj slici sam cirka 87kg, a na početku godine 106kg.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 12 vel 2014, 09:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ministre, ja sam te zamišljao starijeg i nekako krupnijeg, izražene široke brade, macho tip. Znam da si pričao da redovno ideš u teretanu a ovdje ne djeluješ tako. A dobro i ne vidi se baš lice. Kombinacija Sheldona i Vučića? Da, pa to je očigledno, već sam spomenuo da zbog treninga za maraton dobro nestajem jer uz to ne ide teretana. Na ovoj slici sam cirka 87kg, a na početku godine 106kg. Nije loše, za koliko vremena si uspio izgubiti tih 19 kila i koliko si trčao (dnevno, tjedno)?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 12 vel 2014, 09:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da, pa to je očigledno, već sam spomenuo da zbog treninga za maraton dobro nestajem jer uz to ne ide teretana. Na ovoj slici sam cirka 87kg, a na početku godine 106kg.
Nije loše, za koliko vremena si uspio izgubiti tih 19 kila i koliko si trčao (dnevno, tjedno)? Nije mi gubljenje kg bilo cilj (nije bilo potrebno), nego posljedica, a trčim oko 80km mjesečno, težina pada između 500g i 1kg tjedno.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 13 vel 2014, 02:00 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Da. Ti smršao pa ženu normalne debljine nazivaš debeljucom. Jao, jao. Dobro si visok. 190cm?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naše fotografije Postano: 13 vel 2014, 05:20 |
|
|
Ma kakvi, to je u onoj anketi koju je postavio Ateist ispalo u kategoriji "lagano iznadprosječan rast 192-196", i to se jedva ugurah u tu kategoriju.
A ona Mostarka jeste bucmasta, samo to vrhunski krije (crna boja, lepršava odjeća itd).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|