HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 sij 2025, 12:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Omladina i drogeraj
PostPostano: 13 sij 2017, 01:22 

Gade li vam se drogeraši, travari i alternativci? Omladina koja cijele dane puši travu, seksa se s curama ispodprosječnog izgleda (ako se seksa), slušaju metal i imaju veoma visoko mišljenje o sebi i misle da je svaki grad premalen za njihovu veličinu... Jeste li ikad sreli pripadnika ovakve omladine? Omladine koja voli da bude drugačije, samo da bude drugačija. Oni se oblače neobično. Nose naušnice u nozdrvama, imaju neke čudne naušnice koje ti život zgade, tetoviraju se po čelu i po bradi, uz to i smrde. Ja često naletim na pripadnika takve omladine.

Takva omladina besposličari po cijele dane, i priča gluposti. Piju jeftino pivo po parkovima, gladuju cijeli dan i skupljaju pare za travu. Po svjetonazoru su najčešće liberalni i marksisti, čisto da provociraju ostatak 'uštogljenog', ali normalnog i svakako psihički zdravijeg i stabilnijeg dijela naroda. Njhov večernji život u meni budi neku gadost i prijezir prema njima. Ta omladina, kad izađe u grad, u neku rupu, pleše veoma čudno, druže se svi kao braća (kao kakva sekta). Njihova priča je veoma čudnovata, a kako novca za alkohol nemaju, kolektivno kupuju neku trećerazrednu drogu koja ih drži po cijelu večer. Često su veoma ružnog fizičkog izgleda, a cure, pripadnice takve omladine, često su i pretile.

Meni se takva omladina gadi, no plaši me što je sve češće i češće srećem...

Vrh

Naslov: Re: Omladina i drogeraj
PostPostano: 13 sij 2017, 01:32 

Veli, od pankerke do neofeministicke je kratak put. To ni rodjeni otac nebi jebo.

Shala mala. Meni smijesno.

Iako sam i licno odrastao "na toj sceni". Ali zagovaram humor bez granica. Zivot je ionako veoma cesto jedna velika jebada tako da je svaka vrsta smijeha meni halal a ne haram.

Jedino cure zaista nikad nisu bile ispodprosjecnog izgleda. Barem ove s kojima sam ja opcio.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:34 

Ta omladina. Znas sta se tu desava kako godine prolaze? Dijeli se. Na one koji propadnu i one koji pozavrsavaju svakorazne faksove i od kojih nastanu ljudi sposobni da kriticki razmisljaju..zdravog, ljevicarskog svjetonazora. (Fasista ionako imamo na svim stranama i vise nego dovoljno. To moras priznati. Uvijek desnicarska strujanja, ideologija koja ide u tom pravcu, stavovi, imaju mnogo vise pristalica. Tako da je uhar.)

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:35 

Tuta, imas li ti slucajno nik na forumu.hr?

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:37 

Kako često imam naviku da na ulici pričam s nepoznatim ljudima, tako sam jednu večer naletio na ovakvo društvence i među njima bila neka djevojka. Pričali oni bezveze i krene priča o tome kako je Mostar 'premal' i 'zatucan' grad, i rečena djevojka veli kako se uskoro seli za Zagreb jer je 'Mostar premal grad za nju'. Tu nisam izdržao, a da je ne pitam kakav je ona patent registrirala? Da nije pobila teoriju gravitacije? Otvoreno je upitam - 'Curo, koji si ti ***?'. Dobio sam, naravno, odgovor da sam zatucan, a podržala ju skupina njezine braće i sestara drogeraša. Kolektivno sam im jebao mater drogerašku (a koju drugu opciju sam imao?).

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:38 

telaad je napisao/la:
Tuta, imas li ti slucajno nik na forumu.hr?

Nemam. Obitavam jedino na forumu Herceg-Bosne. Sasvim mi je dovoljan.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:40 

Ima tamo jedan romanticar, Tabanshaban, pa reko da slucajno to nisi ti. Simpatican lik.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:42 

Dobar opis sloja ovog društva može se naći u tekstu pjesme Stare novine, Mladena Šobića, uz male preinake...

Moj je život drogeraj, jedva s krajem vežem kraj, ja nisam kao svak...

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:43 

Nemam ni ja nik na forumu.hr ali povremeno citam. Ne volim te prezatrpane forume sa vise stotina aktivnih clanova. Ovako mala, pregledna Potemkinova sela, su mi mnogo draza. Nekako srastamo zajedno kroz godine i postajemo maltene neka vrsta obitelji. Ja gdje god dodjem hvalim Forum Hercegbosna. Ali me ljudi zbog toga obicno gledaju kao nekakvog cudaka.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:44 

telaad je napisao/la:
Nemam ni ja nik na forumu.hr ali povremeno citam. Ne volim te prezatrpane forume sa vise stotina aktivnih clanova. Ovako mala, pregledna Potemkinova sela, su mi mnogo draza. Nekako srastamo zajedno kroz godine i postajemo maltene neka vrsta obitelji. Ja gdje god dodjem hvalim Forum Hercegbosna. Ali me ljudi zbog toga obicno gledaju kao nekakvog cudaka.

Jeste, prava smo obitelj. Mene npr. Ministry of Sound voli kao rođenog sina, a Markan mi dođe kao striko. BBC mi je kao brat koji me uvijek brani.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:45 

Tuta je napisao/la:
Dobar opis sloja ovog društva može se naći u tekstu pjesme Stare novine, Mladena Šobića, uz male preinake...

Moj je život drogeraj, jedva s krajem vežem kraj, ja nisam kao svak...

Dok si mlad, sta ja znam, recimo ispod 20 godina, to je sasvim ok. Ali odrasli ljudi takvih stavova su i meni smijesni.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 01:50 

Tuta je napisao/la:
telaad je napisao/la:

Jeste, prava smo obitelj. Mene npr. Ministry of Sound voli kao rođenog sina, a Markan mi dođe kao striko. BBC mi je kao brat koji me uvijek brani.

Ako je to zaista ironija koju mi se cini da iscitavam iz tvog posta: Ljudi nadprosjecne inteligencije, u sta tebe ubrajam (nisam ironican) - uprkos razlicitim ideoloskim postavkama, su veoma rijetko prihvaceni (jer i neshvaceni) od sirih slojeva drustva (tesko ih je subladizirati..a i losi su "vojnici" posto vojnik u prvoj liniji mora biti poslusan pa onda sve ostalo).

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 13:54 

A znači Tuta ti noću s rajom razbijaš dječje klackalice u parku, sram te bilo.
Pa gdje to zalaziš bolan, takve samo možeš sresti u devastiranim zgradama i po klupamana u parkićima, zdravi dio nacije se razvaljuje u narodnjačkim klubovima.
Mi kad bi se napili često smo znali "porazgovarati" s takvom ekipom kad bi je sreli.

Šta i ti Tuta imao tu fazu u ranoj mladosti kao granica?

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 15:58 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Citat:
Otvoreno je upitam - 'Curo, koji si ti ***?'. Dobio sam, naravno, odgovor da sam zatucan, a podržala ju skupina njezine braće i sestara drogeraša.

=))

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 16:16 

Ok je kad čovjek za svoju glupost može kao alibi iskoristiti " doping "... no kad je neko prirodno i bez dopinga na granici retatdacije.... to je crnjak :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 17:04 

Cajkaroši često trajno obole u srednjoškolskoj/studentskoj dobi. Napušenjakovići ne nužno. Mogu izrasti u sasvim ok i normalne osobe, osim ako upišu filozofski, politologiju ili kakav sličan ljevičarski niškoristi fakultet.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:29 

otkrit ću ti tajnu je napisao/la:
Cajkaroši često trajno obole u srednjoškolskoj/studentskoj dobi. Napušenjakovići ne nužno. Mogu izrasti u sasvim ok i normalne osobe, osim ako upišu filozofski, politologiju ili kakav sličan ljevičarski niškoristi fakultet.

Po mom ličnom iskustvu, produktivniji sloj društva su cajkaroši, dok su napušenjaci ti koji kaskaju.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:31 

daramo je napisao/la:
A znači Tuta ti noću s rajom razbijaš dječje klackalice u parku, sram te bilo.
Pa gdje to zalaziš bolan, takve samo možeš sresti u devastiranim zgradama i po klupamana u parkićima, zdravi dio nacije se razvaljuje u narodnjačkim klubovima.
Mi kad bi se napili često smo znali "porazgovarati" s takvom ekipom kad bi je sreli.

Šta i ti Tuta imao tu fazu u ranoj mladosti kao granica?

Daramo, ja ne razbijam klupice ili klackalice, to sam zaboravio reć. Ja sam osoba koja uvijek papirić od čokolade ili čega drugog stavi u džep da ga može kući ili u kontejner bacit. Taman posla da klackalice razbijam. Ja sam uzoran građanin ili gost svakoj državi i svaku državu u tom smislu poštujem.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 22:49 

Cajkarosi su dobri i vrijedni ljudi, alternativci kosadzije i mindjusari su klosari, neradnici i smrde.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:11 

Šta fali, baš djeluje fino, mada na slici su 2 osobe kojim se ne može odrediti spol.

slika

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:32 

Ovo ko nekakvi katolicki ministranti bogte.

Ja mislio Tuta prica o pankerima..

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:34 

2 s lijeva i 4 s lijeva, male or female?

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:38 

musko - zensko - musko - zensko - zensko - musko.

ocigledno

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:44 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
telaad je napisao/la:
Ovo ko nekakvi katolicki ministranti bogte.

Ja mislio Tuta prica o pankerima..

Htedoh isto reci, ili to ili u najgorem slucaju neki hipsteri.
Mada mi se vise cini da Mini promice ideju hrvatskog Mostara ovom slikom.

Mislim da Tuta prica o mentalikama.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:46 

Ako su ministriju ovo pankeri mogu zamisliti sta bi mu bilo kad bi mene vidio..odma bi zvao biskupa Komarica da mi radi egzorcizam.

A mozda Tuta prica o goticarima :P

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: