|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 05 vel 2013, 18:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Muko moja pređi na trećega.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 11:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Muko moja pređi na trećega. Primio si odlikovanje od ministrice, napiši- hvala ministrici! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 17:24 |
|
|
|
Jebeš min....uf, ne tjeraj me da psujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 19:15 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja samo kratko da postavim dijagnozu  I vratimo se na temu Citat: Po svojoj strukturi sumanute ideje se dele na paranoidne i paranoičke. Paranoidno strukturisanu sumanutost karakteriše nesistematizovanost, pokretljivost (sumanute ideje su podložne promjeni).
Obično se razvijaju u osoba koje su egocentrične i sumnjičave, tj. sklone da sopstvena negativna osjećanja i stavove projektuju na druge, često su to tako osjetljive ličnosti da kod njih i najmanja uvreda može da formira jezgro sumanutog sistema na koje se zatim nadograđuju sumanutosti različitog sadržaja (sumanute ideje odnosa, interpretacije, proganjanja, ljubomore, itd.). Nepovoljni uslovi života (život u sredini čiji se jezik nezna)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 19:16 |
|
|
|
Evo paranoje i straha jednog naroda u slikama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 19:25 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: Evo paranoje i straha jednog naroda u slikama.
Sve dok postoji BiH nema razloga za paranoju.Mogu biti paranopični jedino oni koji bi je rušili, i zivot im prolazi u pogrešnim pobudama 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 19:33 |
|
|
|
Šalim se, nije to paranoja. Imate velikog razloga za strah, Cerić za veselje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Paranoja - karakteristike, vrste i simptomi Postano: 06 vel 2013, 20:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Evo paranoje i straha jednog naroda u slikama.
Sve dok postoji BiH nema razloga za paranoju.Mogu biti paranopični jedino oni koji bi je rušili, i zivot im prolazi u pogrešnim pobudama  Znači da imaš razloga za paranoju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|