|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 169 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 00:41 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
teranova je napisao/la: Sa jedne strane katolička crkva ne odobrava kontracepciju, a sa druge ne odobrava ni abortus! Pa šta onda odobrava? Da žena provede pola života u drugom stanju? Ili mozda da ...upraznjava sex samo kad pozeli dete...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 01:03 |
|
|
teranova je napisao/la: Sa jedne strane katolička crkva ne odobrava kontracepciju, a sa druge ne odobrava ni abortus! Pa šta onda odobrava? Da žena provede pola života u drugom stanju? Tako nešto, oni to nazivaju demografska obnova...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 01:31 |
|
|
teranova je napisao/la: Sa jedne strane katolička crkva ne odobrava kontracepciju, a sa druge ne odobrava ni abortus! Pa šta onda odobrava? Da žena provede pola života u drugom stanju? a sto bre srpkinjo kaze tvoja crkva o abortusu i kontracepciji?bas bi me zanimalo,jeli vasi popovi orgijaju sa kurtonima?
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 11:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Niz je crkvenih odredaba zastario. Mogu pričati što hoće, no, njihovi stavovi oko sex & brak stvari:
*zaštitna sredstva no passaran *masturbacija *nema razvoda *nema ševe prije braka *pobačaj nikada, nikada, nikada,... *eutanazija nikada, nikada, nikada,.. Htio si i dodati "po mom mišljenju"? Pa nije baš da je samo njegovo mišljenje. Mislim da je ova zabrana seksa prije braka najbolja da se vidi kako je nešto možda bilo smisleno prije par stotina godina, ali danas je jako anakrono. Ta odredba nije zapisana, koliko mi je poznaqto, nigdje u Novom ili Starom zavjetu, što znači da ju je izmislio neki papa. Ne znam kada je to urađeno, ali svakako je prošlo dosta vremena, recimo par stoljeća. Prije par stoljeća, ta je odredba imala dosta smisla, jer onda su ljudi ulazili u brak s 15-16 godina. Nema stvarno previše razloga da ljudi ulaze u seksualne avanture s 13, 14, godina, jer nisu dovoljno psihički zreli za to. Ali danas? Ljudi se obrazuju, idu na fakultete, grade karijere i malo tko prije dvadeset pete-tridesete razmišlja o braku. S trideset godina je ta zabrana seksa ne samo malo čudna (ja bih čak rekao jaaaako čudna) , već i totalno štetna. Jer nasilno zatomljivanje seksualnih nagona ne može čovjeku donijeti previše dobra i može samo biti izvor razno-raznih frustracija. Uostalom, mislim da je za zdravi brak u svakom slučaju dobro da se partneri dobro upoznaju prije toga i razriješe eventualne sumnje koje imaju. A da bi si ljudi potpuno odgovarali, nužno je da si odgovaraju i na seksualnom planu. Sa zabranom seksa prije braka, to je mačak u vreći... Nego, evo pitanja ako nije previše osobno. Jesi li ti poštovao tu odredbu i prije braka bio junfer, ili si ipak malo propitao osobine ženskoga tijela? 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 12:50 |
|
|
jationo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Htio si i dodati "po mom mišljenju"? Pa nije baš da je samo njegovo mišljenje. Nego što je? Da nije možda prirodni zakon poput gravitacije? jationo je napisao/la: Mislim da je ova zabrana seksa prije braka najbolja da se vidi kako je nešto možda bilo smisleno prije par stotina godina, ali danas je jako anakrono. Ta odredba nije zapisana, koliko mi je poznaqto, nigdje u Novom ili Starom zavjetu, što znači da ju je izmislio neki papa. Ne znam kada je to urađeno, ali svakako je prošlo dosta vremena, recimo par stoljeća. Prije par stoljeća, ta je odredba imala dosta smisla, jer onda su ljudi ulazili u brak s 15-16 godina. Nema stvarno previše razloga da ljudi ulaze u seksualne avanture s 13, 14, godina, jer nisu dovoljno psihički zreli za to. Ali danas? Ljudi se obrazuju, idu na fakultete, grade karijere i malo tko prije dvadeset pete-tridesete razmišlja o braku. S trideset godina je ta zabrana seksa ne samo malo čudna (ja bih čak rekao jaaaako čudna) , već i totalno štetna. Jer nasilno zatomljivanje seksualnih nagona ne može čovjeku donijeti previše dobra i može samo biti izvor razno-raznih frustracija. Uostalom, mislim da je za zdravi brak u svakom slučaju dobro da se partneri dobro upoznaju prije toga i razriješe eventualne sumnje koje imaju. A da bi si ljudi potpuno odgovarali, nužno je da si odgovaraju i na seksualnom planu. Sa zabranom seksa prije braka, to je mačak u vreći... Je li možda negdje zakonom određeno da se mora ženiti s 30 godina ili nakon fakulteta ili još gore nakon što se izgradi karijera? U pitanju je liberalistička zabluda, koja će propasti poput ostalih zabluda (kao npr. komunizam i fašizam). Ti koji sebe zovu liberalima mogu zvati "modernim" što hoće i donijeti koliko hoće dogmi (treba se ženiti nakon 30-te, najvažnije je gonjati karijeru, gay je ok, pobačaj je ok, seks van braka je ok, zabava bez odgovornosti je ok,...) ali biologija, fizika i matematika su neumoljive i jebe se njih za političku korektnost. jationo je napisao/la: Nego, evo pitanja ako nije previše osobno. Jesi li ti poštovao tu odredbu i prije braka bio junfer, ili si ipak malo propitao osobine ženskoga tijela?  Nisam poštovao odredbu, samo danas kad imam više znanja, više životnog iskustva i više stvari razumijem mislim drugačije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 12:53 |
|
|
Urbana je napisao/la: teranova je napisao/la: Sa jedne strane katolička crkva ne odobrava kontracepciju, a sa druge ne odobrava ni abortus! Pa šta onda odobrava? Da žena provede pola života u drugom stanju? Ili mozda da ...upraznjava sex samo kad pozeli dete... Nema u crkvi "možda", sve je jasno određeno. Seks van braka nije dozvoljen, seks u braku je dozvoljen. To je sva mudrost i to može shvatiti dijete od 5 godina. Koliko "urban" i "moderan" moraš biti da i dalje ne kontaš. 
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 13:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Pa nije baš da je samo njegovo mišljenje.
Nego što je? Da nije možda prirodni zakon poput gravitacije? Ne prirodni zakon, ali je u velikoj mjeri društveni, pogotovo u zapadnoj civilizaciji... Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Mislim da je ova zabrana seksa prije braka najbolja da se vidi kako je nešto možda bilo smisleno prije par stotina godina, ali danas je jako anakrono. Ta odredba nije zapisana, koliko mi je poznaqto, nigdje u Novom ili Starom zavjetu, što znači da ju je izmislio neki papa. Ne znam kada je to urađeno, ali svakako je prošlo dosta vremena, recimo par stoljeća. Prije par stoljeća, ta je odredba imala dosta smisla, jer onda su ljudi ulazili u brak s 15-16 godina. Nema stvarno previše razloga da ljudi ulaze u seksualne avanture s 13, 14, godina, jer nisu dovoljno psihički zreli za to. Ali danas? Ljudi se obrazuju, idu na fakultete, grade karijere i malo tko prije dvadeset pete-tridesete razmišlja o braku. S trideset godina je ta zabrana seksa ne samo malo čudna (ja bih čak rekao jaaaako čudna) , već i totalno štetna. Jer nasilno zatomljivanje seksualnih nagona ne može čovjeku donijeti previše dobra i može samo biti izvor razno-raznih frustracija. Uostalom, mislim da je za zdravi brak u svakom slučaju dobro da se partneri dobro upoznaju prije toga i razriješe eventualne sumnje koje imaju. A da bi si ljudi potpuno odgovarali, nužno je da si odgovaraju i na seksualnom planu. Sa zabranom seksa prije braka, to je mačak u vreći... Je li možda negdje zakonom određeno da se mora ženiti s 30 godina ili nakon fakulteta ili još gore nakon što se izgradi karijera? U pitanju je liberalistička zabluda, koja će propasti poput ostalih zabluda (kao npr. komunizam i fašizam). Ti koji sebe zovu liberalima mogu zvati "modernim" što hoće i donijeti koliko hoće dogmi (treba se ženiti nakon 30-te, najvažnije je gonjati karijeru, gay je ok, pobačaj je ok, seks van braka je ok, zabava bez odgovornosti je ok,...) ali biologija, fizika i matematika su neumoljive i jebe se njih za političku korektnost. Nije određeno nekim pravnim zakonom, ali opet u dobroj mjeri jest nekim nepisanim društvenim pravilima. Mislim, nitko čovjeka ne tjera da studira i posvećuje se karijeri, ali te su stvari potrebne za eventualni uspon na društvenoj ljestvici. A teško ćeš sve te obaveze uspješno obavljat ako imaš četvero djece u dvadeset trećoj godini.... Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Nego, evo pitanja ako nije previše osobno. Jesi li ti poštovao tu odredbu i prije braka bio junfer, ili si ipak malo propitao osobine ženskoga tijela?  Nisam poštovao odredbu, samo danas kad imam više znanja, više životnog iskustva i više stvari razumijem mislim drugačije. E, lako je tuđim kurcem gloginje udarat, ili u ovom slučaju, ne udarati ništa. Je li tebi šta falilo zbog tih seksualnih iskustava. Ako nije, zašto bi ih se mlađe generacije odricale?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 13:13 |
|
|
jationo je napisao/la: Ne prirodni zakon, ali je u velikoj mjeri društveni, pogotovo u zapadnoj civilizaciji... Društveno zlo prije nego zakon, zlo koje uništava zapadnu civilizaciju i dovodi do istrebljenja cijelih naroda u roku par generacija. jationo je napisao/la: Nije određeno nekim pravnim zakonom, ali opet u dobroj mjeri jest nekim nepisanim društvenim pravilima. Mislim, nitko čovjeka ne tjera da studira i posvećuje se karijeri, ali te su stvari potrebne za eventualni uspon na društvenoj ljestvici. A teško ćeš sve te obaveze uspješno obavljat ako imaš četvero djece u dvadeset trećoj godini.... Još jedna liberalna zabluda, i to jedna od jadnijih: Nećeš imati novca ako imaš djece. Moš si mislit.  Pretpostavljam da ti nemaš djece? Kako novci, jesi li postao bogataš? jationo je napisao/la: E, lako je tuđim kurcem gloginje udarat, ili u ovom slučaju, ne udarati ništa. Je li tebi šta falilo zbog tih seksualnih iskustava. Ako nije, zašto bi ih se mlađe generacije odricale? Pa imam ja i sad prostora kad bi htio. Liberali su za kako oni kažu slobodan, otvoren, liberalan brak. Pa bi ja po toj nekoj slobodi mogao nekad i nešto sa strane jel, jer je to sloboda, jer po liberalima posesivnost nije dobra. A falilo mi je jer sam živio u zabludi i mislio da se sreća može naći u liberalnim "slobodama", bio, vidio, i danas shvatam da se može naći samo propast.
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 13:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Ne prirodni zakon, ali je u velikoj mjeri društveni, pogotovo u zapadnoj civilizaciji... Društveno zlo prije nego zakon, zlo koje uništava zapadnu civilizaciju i dovodi do istrebljenja cijelih naroda u roku par generacija. Mislim da pretjeruješ ovdje. Koji su to zapadni narodi na rubu istrebljenja. Time što se ljudi na zapadu obrazuju, a recimo u islamskom svijetu ne, samo se stvara još veća razlika u moći u korist zapada... Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Nije određeno nekim pravnim zakonom, ali opet u dobroj mjeri jest nekim nepisanim društvenim pravilima. Mislim, nitko čovjeka ne tjera da studira i posvećuje se karijeri, ali te su stvari potrebne za eventualni uspon na društvenoj ljestvici. A teško ćeš sve te obaveze uspješno obavljat ako imaš četvero djece u dvadeset trećoj godini.... Još jedna liberalna zabluda, i to jedna od jadnijih: Nećeš imati novca ako imaš djece. Moš si mislit.  Pretpostavljam da ti nemaš djece? Kako novci, jesi li postao bogataš? Nisam postao bogataš, jer mi se ne žuri previše. Ali koliko ljudi s troje djece je završilo fakultet? Neki sigurno jesu, ali su više iznimka nego li pravilo.. Moraš priznati da je puno teže učiti kada stalno trebaš voditi brigu o potomcima... Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: E, lako je tuđim kurcem gloginje udarat, ili u ovom slučaju, ne udarati ništa. Je li tebi šta falilo zbog tih seksualnih iskustava. Ako nije, zašto bi ih se mlađe generacije odricale? Pa imam ja i sad prostora kad bi htio. Liberali su za kako oni kažu slobodan, otvoren, liberalan brak. Pa bi ja po toj nekoj slobodi mogao nekad i nešto sa strane jel, jer je to sloboda, jer po liberalima posesivnost nije dobra. A falilo mi je jer sam živio u zabludi i mislio da se sreća može naći u liberalnim "slobodama", bio, vidio, i danas shvatam da se može naći samo propast. Vidi, ne možeš cijelo moderno društvo predstavljati sa nekim ekstremnim slučajevima. Koliko ljudi prakticira takav otvoreni brak? Ekstremna manjina. A koliko ih prakticira seks prije braka? Velika većina, tako da uopće nije za usporedbu.. Ljudi imaju slobodu da odaberu šta im odgovara iz te nazovi liberalne ideologije... Po čemu si zaključio da seks prije braka vodi u propast? Nisi propao, dapače, živ si i zdrav, zašto onda i mlađi ljudi ne bi probali tu radost? Tebi nije škodilo, zašto bi njima? 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 14:07 |
|
|
jationo je napisao/la: Mislim da pretjeruješ ovdje. Koji su to zapadni narodi na rubu istrebljenja. Time što se ljudi na zapadu obrazuju, a recimo u islamskom svijetu ne, samo se stvara još veća razlika u moći u korist zapada... Nigdje ja ne rekoh riječ protiv obrazovanja, naprotiv. Obrazovanje je najkorisnija moguća investicija u sebe samog. jationo je napisao/la: Nisam postao bogataš, jer mi se ne žuri previše. A jel? Lijepo, dolazimo polako to srži problema. jationo je napisao/la: Ali koliko ljudi s troje djece je završilo fakultet? Neki sigurno jesu, ali su više iznimka nego li pravilo.. Moraš priznati da je puno teže učiti kada stalno trebaš voditi brigu o potomcima... Na fakultetu nema ništa teško kad se uči. Ako se hoće onda ništa nije teško, ali je problem ako se neće. E to je kolega problem, motivacija, a ne te šuplje priče za naivne "teško", "teže", "najteže". Kome god je težak fakultet ta je ništa drugo nego lijenčina. jationo je napisao/la: Vidi, ne možeš cijelo moderno društvo predstavljati sa nekim ekstremnim slučajevima. Koliko ljudi prakticira takav otvoreni brak? Ekstremna manjina. A koliko ih prakticira seks prije braka? Velika većina, tako da uopće nije za usporedbu.. Ljudi imaju slobodu da odaberu šta im odgovara iz te nazovi liberalne ideologije... Po čemu si zaključio da seks prije braka vodi u propast? Nisi propao, dapače, živ si i zdrav, zašto onda i mlađi ljudi ne bi probali tu radost? Tebi nije škodilo, zašto bi njima?  Možda sam samo imao sreće, sve je to moglo i drugačije završit.
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 14:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na fakultetu nema ništa teško kad se uči. Ako se hoće onda ništa nije teško, ali je problem ako se neće. E to je kolega problem, motivacija, a ne te šuplje priče za naivne "teško", "teže", "najteže". Kome god je težak fakultet ta je ništa drugo nego lijenčina. Ispada da svatko tko hoce moze zavrsiti faks, samo ako hoce. Nije bas tako, ja ih znam dosta, koji su ucili, strebali, bubali, al nisu mogli dati bitne ispite u rokovima i dovidjenja diko. Nije uvijek samo volja presduna, igra tu jos koji faktor bitnu ulogu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:11 |
|
|
mara je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Na fakultetu nema ništa teško kad se uči. Ako se hoće onda ništa nije teško, ali je problem ako se neće. E to je kolega problem, motivacija, a ne te šuplje priče za naivne "teško", "teže", "najteže". Kome god je težak fakultet ta je ništa drugo nego lijenčina. Ispada da svatko tko hoce moze zavrsiti faks, samo ako hoce. Nije bas tako, ja ih znam dosta, koji su ucili, strebali, bubali, al nisu mogli dati bitne ispite u rokovima i dovidjenja diko. Nije uvijek samo volja presduna, igra tu jos koji faktor bitnu ulogu! Jest, jest, teško, ne daju, mrzi me profesor, svi krivi samo ja nisam. Tu priču ostavi roditeljima kao ispriku. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mara je napisao/la: Ispada da svatko tko hoce moze zavrsiti faks, samo ako hoce. Nije bas tako, ja ih znam dosta, koji su ucili, strebali, bubali, al nisu mogli dati bitne ispite u rokovima i dovidjenja diko. Nije uvijek samo volja presduna, igra tu jos koji faktor bitnu ulogu!
Jest, jest, teško, ne daju, mrzi me profesor, svi krivi samo ja nisam. Tu priču ostavi roditeljima kao ispriku.  Ima dosta njih koji zele, trude se, al jednostavno ne mogu dati neke ispite koji nisu pretjerano teski, ne ide. Ak si studirao, sjeti se koliko ih je krenulo s tobom a koliko ih je na kraju zavrsilo faks.
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:28 |
|
|
Danas svatko može da završi fax,na ovaj ili onaj način  a da je presudan za uspeh u životu baš i ne ...odgađati rađanje djece zbog faxa,karijere je ludo i sa djecom se fax može završiti..poznajem nekoliko bliskih osoba što su rodili djete pa nakon toga završili ,nije to neznam što.. djeca na prvo mjesto,karijera,faxovi na drugo i kraj... Osobno diploma mi u životu ne znači ništa,list hartije tako je gledam ...
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali to samo potvrđuje ono što ja govorim.  Ne cini faks covjeka, to sam ti sam napisala, jer si rekao da to koristim kao izgovor svojima, da ne bi ispalo da se tjesim. Naša Kvačica je napisao/la: Hmmm, da vidimo, u mojoj generaciji upisalo se oko 70 polaznika, od toga je završilo 7  , što bi bilo 10%. Moj fakultet nazivaju "najtežim" Zvuči jadno, ali kad se sjetim jednoga koji je završio, a kome sam ja kad je bio apsolvent ponovno objašnjavao razlomke (a to je tehnički fakultet!!!!), i koji ga je ipak završio onda ga stvarno može završit 99% ljudi. Hajde možda ne može netko retardiran, ali svatko u priliku normalan može. Fakultet ne završava pametna glavica nego čelična guzica.  Kad smo krenuli, mislim da je bilo prvo predavanje, kaze profesor, pogledajte lijevo i desno oko sebe, te ljude necete vidjeti kad budete zavrsavali, s vremenom ce vas biti sve manje. Svi okrecu ocima i misle si, daj ohladi, al na kraju je bilo tako. Neznam koliko nas je krenulo, al nije nas puno zavrsilo. Oni koji su krenuli kao tornado, po 10 sati u biblioteci, ono nakon prve godine su bili vec gotovi  , su se na drugoj godini pozdravili. Nisu zavrsili samo oni koji su grijali stolicu, mada je bilo i njih!
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:41 |
|
|
Poznajem jednu osobu žensku završila medicinu na 23 god..pa postala asistent pa specijalizacija neurolog pa profesor ,pa neznam što..... što radi danas na 38 ,živi s knjigama,diplomama i još uvjek nešto specijalizira..i traži ,a što nema..nema djece, nema partnera spava sa diplomama... njen izbor života no kad bi danas bila mama sa 2,3,4 djece bi je vidjela uvijek nasmejanom...a ona uprkos svim tim dostignućima se oseća prazna... Žena se uvijek ostvaruje najviše kroz majčinstvo..
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:45 |
|
|
mara je napisao/la: Ne cini faks covjeka, to sam ti sam napisala, jer si rekao da to koristim kao izgovor svojima, da ne bi ispalo da se tjesim. Ma nisam ja bio mislio na tebe konkretno, što ti pada na pamet. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mara je napisao/la: Ispada da svatko tko hoce moze zavrsiti faks, samo ako hoce. Nije bas tako, ja ih znam dosta, koji su ucili, strebali, bubali, al nisu mogli dati bitne ispite u rokovima i dovidjenja diko. Nije uvijek samo volja presduna, igra tu jos koji faktor bitnu ulogu!
Jest, jest, teško, ne daju, mrzi me profesor, svi krivi samo ja nisam. Tu priču ostavi roditeljima kao ispriku.  Da te podsjetim sta si mi napisao! 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:50 |
|
|
mara je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jest, jest, teško, ne daju, mrzi me profesor, svi krivi samo ja nisam. Tu priču ostavi roditeljima kao ispriku.  Da te podsjetim sta si mi napisao!  Hmm, lako ti je polemizirati kad imaš argumente Ok, sad kad pročitam, tako ispada. Ali nisam tako mislio, Čovića mi. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:52 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Naša Kvačica je napisao/la: Fakultet ne završava pametna glavica nego čelična guzica.  Greška, bar što se tiče zapada! Na drugoj godini (ekonomski fakultet) sam sredio stvari tako da sam na faksu boravio samo 1-3 sata tjedno, nisam išao ni na jedno predavanje, a gro vremena provodio u pubu igrajući bilijar  Može biti da je ovdje lakše, ili možda praktičnije.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 15:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mara je napisao/la: Da te podsjetim sta si mi napisao!  Hmm, lako ti je polemizirati kad imaš argumente Ok, sad kad pročitam, tako ispada. Ali nisam tako mislio, Čovića mi.  Kod nas bi rekli, fiskal hercegovacki 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 16:01 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Fakultet ne završava pametna glavica nego čelična guzica.  Greška, bar što se tiče zapada! Na drugoj godini (ekonomski fakultet) sam sredio stvari tako da sam na faksu boravio samo 1-3 sata tjedno, nisam išao ni na jedno predavanje, a gro vremena provodio u pubu igrajući bilijar  Može biti da je ovdje lakše, ili možda praktičnije. Ne, uopće, jako je slično, i ja sam radio usput, izlazio svaki dan, bavio se s još milijun gluposti od kojih su neke zbilja blesave (kao npr. igranje kompjutorskih igrica) i nisam išao skoro ni na jedno predavanje. Sve si ti u pravu što se tiče te "dimenzije". Ja sam više mislio na one koji ne završe faks.
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 16:02 |
|
|
mara je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hmm, lako ti je polemizirati kad imaš argumente Ok, sad kad pročitam, tako ispada. Ali nisam tako mislio, Čovića mi.  Kod nas bi rekli, fiskal hercegovacki  hmm, imate živopisan riječnik 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 16:05 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Greška, bar što se tiče zapada! Na drugoj godini (ekonomski fakultet) sam sredio stvari tako da sam na faksu boravio samo 1-3 sata tjedno, nisam išao ni na jedno predavanje, a gro vremena provodio u pubu igrajući bilijar  Može biti da je ovdje lakše, ili možda praktičnije. Ne, uopće, jako je slično, i ja sam radio usput, izlazio svaki dan, bavio se s još milijun gluposti od kojih su neke zbilja blesave (kao npr. igranje kompjutorskih igrica) i nisam išao skoro ni na jedno predavanje. Sve si ti u pravu što se tiče te "dimenzije". Ja sam više mislio na one koji ne završe faks. Iznenađuje me da je tako, jer od rođaka (i od oca) stalno slušam "horor" priče o našim fakultetima..."tisuće" superteških predmeta, neprijateljski nastrojeni profesori, itd. A još kad sam skontao da slabo tu kod vas završi faks prije 24-25, (ovdje u AU sa 22 najkasnije), pomislio sam da su možda u pravu.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: POBACAJ Postano: 29 lip 2009, 16:08 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne, uopće, jako je slično, i ja sam radio usput, izlazio svaki dan, bavio se s još milijun gluposti od kojih su neke zbilja blesave (kao npr. igranje kompjutorskih igrica) i nisam išao skoro ni na jedno predavanje. Sve si ti u pravu što se tiče te "dimenzije". Ja sam više mislio na one koji ne završe faks. Iznenađuje me da je tako, jer od rođaka (i od oca) stalno slušam "horor" priče o našim fakultetima..."tisuće" superteških predmeta, neprijateljski nastrojeni profesori, itd. A još kad sam skontao da slabo tu kod vas završi faks prije 24-25, (ovdje u AU sa 22 najkasnije), pomislio sam da su možda u pravu. Izgovori za naivne. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|