|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 04 tra 2012, 09:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
PilotInstruktor je napisao/la: Cigarete. Počeo sam pušiti prije godinu i pol dana, a već sam dogurao na 2 kutije dnevno, i to jakih pljuga (crveni Marlboro ili crveni Lucky Strike). Dobio sam prije par dana bronhitis zbog duhana, barem tako kaže doktorica, pa mislim da ću prestati. Samo toliko pusis? Pa baci ih, sta cekas. Ja sam pusio nekih 9-10 godina do vi kutije na dan, pa sam ih bacio, a nikad nisam imao nikakav problem, al isplati se u svakom pogledu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 04 tra 2012, 09:30 |
|
|
|
Pijem, pusim, tu i tamo dzoja, zene, do nedavno tekme i sve sto uz to ide.. Sve pokusavam ublaziti bavljenjem sportom
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 04 tra 2012, 09:31 |
|
|
|
Ma sve moze proci, samo cigara... Mislim, da je to odrzivo na neki dvi tri dnevno, ne bi to bilo strasno, al ubrzo se nadje non stop u ruci.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 12 tra 2012, 18:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ne pušim, duvan mi se gadi, par puta sam raskinuo sa curama upravo zbog toga. Alkohol rijetko pijem, ali čašu piva nakon roštilja obavezno. Pokušavam da živim zdravo, treniram u teretani već 2 godine, redovno trčim, tako da tu ne bi trebalo biti mjesta za neke poroke. Volim da oko 4 popodne sa uživanjem popijem espreso sa mlijekom, mada kafu ne smatram porokom. Uglavnom smatram da su poroci čisto bacanje para, a ja nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji da bi se time bavio. Vidi, ja da imam mnogo para ne bi mi trebao ni jedan porok, barem bi se potrudio živjeti tako a ovako trošim na poroke ali ne znam u što korisnije bih potrošio tih malo ili malo više para. Koliko pušiš, jednu kutiju na dan? Ajde razmisli koliko para potrošiš godišnje, a još narušavaš sebi zdravlje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 12 tra 2012, 18:17 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Aztec je napisao/la: Ma sve moze proci, samo cigara... Mislim, da je to odrzivo na neki dvi tri dnevno, ne bi to bilo strasno, al ubrzo se nadje non stop u ruci. Ja ponekad 3-4 dana ne zapalim, a mogu ispucat kutiju za 3-4 sata kad se sjedne i popije. Uopće nemam neku potrebu ali uz pivu mi paše neviđeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 12 tra 2012, 22:35 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Ma sve moze proci, samo cigara... Mislim, da je to odrzivo na neki dvi tri dnevno, ne bi to bilo strasno, al ubrzo se nadje non stop u ruci. Ne mora značiti. Ja sam tako počela sa 18-19g. i evo 10 godina poslije nisam povećala. Nekad nemam cigareta po par dana i ništa...izdržim bez problema. Ali neću da prestanem skroz. Jednostavno mi ćejf.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 12 tra 2012, 22:39 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Vidi, ja da imam mnogo para ne bi mi trebao ni jedan porok, barem bi se potrudio živjeti tako a ovako trošim na poroke ali ne znam u što korisnije bih potrošio tih malo ili malo više para.
Koliko pušiš, jednu kutiju na dan? Ajde razmisli koliko para potrošiš godišnje, a još narušavaš sebi zdravlje.  Sada manje od jedne u prosjeku, znao sam i 2,3 dnevno. Oko 1000 KM godina, trenutno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 13:06 |
|
|
|
prestati pušiti nije nikakav problem, evo ja sam prestajao nekih 16 ili 17 puta....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 15:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 16:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 16:56 |
|
|
|
nemam proroka....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 17:24 |
|
|
|
Za sve nepismene. padež jednina množina nominativ porok poroci genitiv poroka poroka dativ poroku porocima akuzativ porok poroke vokativ poroče poroci lokativ poroku porocima instrumental porokom porocima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 13 tra 2012, 17:26 |
|
|
|
Njega ili ga,njiha ili ha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 14 tra 2012, 00:14 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Žene..
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 14 tra 2012, 10:40 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ma sve moze proci, samo cigara... Mislim, da je to odrzivo na neki dvi tri dnevno, ne bi to bilo strasno, al ubrzo se nadje non stop u ruci. Ne mora značiti. Ja sam tako počela sa 18-19g. i evo 10 godina poslije nisam povećala. Nekad nemam cigareta po par dana i ništa...izdržim bez problema. Ali neću da prestanem skroz. Jednostavno mi ćejf. Haha, pa to je, i meni je cejf.  Samo sto sam ih ja volio odcejfiti kutiju i pol na dan.  Ne toliko da sam imao potrebu za kutijom i pol, al mislim se, ono, kad vec pusim... pa bih zapalio i kad mi se ne pusi, al mi je dosadno itd...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 14 tra 2012, 22:43 |
|
|
Melcher je napisao/la: Žene.. Eto, oženiš se po šerijatski i harem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 31 svi 2012, 16:55 |
|
|
Alkohol vrlo rjetko,vino i pivo povremeno.Cigaretu nikad nisam zapalila ,smrdi mi,droga nikad. Jedino sportska, klađenje,ali i to povremeno. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Poroci Postano: 17 srp 2012, 11:04 |
|
|
Alkohol samo tu i tamo ponekad po koju litricu (  ) , naravno nista redovno sto se tice pica, cigare nisam nikad ni pusio, niti konzumirao drogu, a sto se tice kladjenja od svoje 14-15 godine pa sve do zavrsetka srednje sam se kladio manje-vise svake sedmice po dva puta, ali sada, kao i u posljednjih nekoliko godina jako slabo se kladim, skorom cak i nikako, jedino kada je finale Lige Sampiona, Formula 1, Tenis ili takvo nesto slicno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|