|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zmajček
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 19 lip 2012, 19:34 |
|
|
Vidim u ovim postovima dosta zajebancije. A čovjek je postavio konkretno pitanje. I tako,pojedinci se trude biti smiješni i originalni(a ne ide im)...isfurano. No,da se vretimo na temu... Moj savjet Orleanski,prijavi to nadležnim institucijama. Isto kao što bih i ja,mada ne volim te nadležne institucije.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 19 lip 2012, 22:38 |
|
|
orleanski je napisao/la: Nisam siguran gdje bih otvorio ovu temu, pa ću pokušati ovdje.
Imam jednu dilemu. Budući da živim u dosta osjetljivom dijelu Mostara, poznajem situaciju kako u susjedstvu tako i u cijelom Mostaru.
Kao što već znate večeras je u Mostaru postojala mogućnost za eventualne nemire nakon utakmice Španjolska - Hrvatska. Pogledao sam utakmicu i sad preko jednog internet kanala komentirao sam jednom poznaniku kako me poraz Hrvatske ne pogađa egzistencijalno.
I jedan se momak bošnjačke nacionalnosti digao na zadnje noge i napisao mi slijedeće:
"sljedeći put kada te vidim progutaću te, jesili čuo majmune jedan. ovdje dođu lome moj dom, imovinu, a tebi smiješno jer ne ugrožava tvoju egzistenciju nego moju? ako te moji oči vide mangupe progutaće te, dobro ovo zapamti." "hajde izađi prošetaj još jednom, eto me. ako me ne vidiš, zovi na 06*/***-*** da se nađemo."
"zovni me pičko, zovni i izađi do ac oila"
"pojavi se da ti objasnim neke stvari"
Što mislite trebam li ove prijetnje shvatiti ozbiljno i prijaviti policiji ili samo ignorirati?
Nisam ekscesan tip i u zadnje vrijeme nastojim nekako da se između mladih ljudi u Mostaru nadiđe taj teret prošlosti i da se pokuša raditi na nekakvom normalnom suživotu i toleranciji, pa me ovo malo i negativno iznenadilo i razočaralo. Čovjek je pogrešno shvatio tvoju poruku, a ni ja baš ni sada ne razumijem što si htio reći s tim da te utakmica "ne pogađa egzistencijalno". Koga pogađa? Očito je on to shvatio kao ruganje i u afektu burno reagirao. Porazgovaraj fino s kolegom, pojasni mu, zatraži ispriku. Vjerujem da neće biti problema.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 20 lip 2012, 16:43 |
|
|
Ako ga prijaviš, tko će reagirati, u Hrvatskoj nebi bilo pomaka, a kamol kod bas u Bosni, nazovi ga i dogovori sastanak, reci nekom iz Ultrasa da ga ode spremit u kolica, i to je to.
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 02:24 |
|
|
Nazovi ga telefonom, dogovori fajt, a pre toga javi Oldici i nekim lokalnim medijima da se pojave na dogovorenom mestu. Kad se pojavi poškropi ga svetom vodom, i pruži mu ruku izmirenja dok neki kamerman to iz prikrajka snima. Tako imaš dve muve jednim udarcem - Dao si pozitivnu javnu lekciju i postaješ planetarno-omiljeno svešteno lice
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 02:29 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: Ako ga prijaviš, tko će reagirati, u Hrvatskoj nebi bilo pomaka, a kamol kod bas u Bosni, nazovi ga i dogovori sastanak, reci nekom iz Ultrasa da ga ode spremit u kolica, i to je to. Esesslavonac orlenanski je padre, neće valjda on da mu namjesti batine... a opet ko zna... gadni su ovi crkvenjaci iz Eranije.
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 08:49 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Čovjek je pogrešno shvatio tvoju poruku, a ni ja baš ni sada ne razumijem što si htio reći s tim da te utakmica "ne pogađa egzistencijalno". Koga pogađa? Očito je on to shvatio kao ruganje i u afektu burno reagirao. Porazgovaraj fino s kolegom, pojasni mu, zatraži ispriku. Vjerujem da neće biti problema.
Nazvao sam ga jučer i ispričao se ako ga je moja rečenica pogodila i isprovocirala. Rekao je da je on bio u afektu i vruće glave. Sve je riješeno.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 08:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 10:55 |
|
|
orleanski je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Čovjek je pogrešno shvatio tvoju poruku, a ni ja baš ni sada ne razumijem što si htio reći s tim da te utakmica "ne pogađa egzistencijalno". Koga pogađa? Očito je on to shvatio kao ruganje i u afektu burno reagirao. Porazgovaraj fino s kolegom, pojasni mu, zatraži ispriku. Vjerujem da neće biti problema.
Nazvao sam ga jučer i ispričao se ako ga je moja rečenica pogodila i isprovocirala. Rekao je da je on bio u afektu i vruće glave. Sve je riješeno. Sada znaš s kim imaš posla, to što je bio u afektu i vruće glave nije nikakva olakotna okolnost. Ima ona izreka: što trijezan misli, pijan govori...
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 11:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
To je ipak najoptimalniji ishod, ali te[ko je bilo dati pravi savjet jer nije bilo jasno koliko ste se dobro znali. Ovako se nešto može riješiti sa nekim s kojim si porazgovarao barem nekoliko puta, ili nekoga koga znaš iz prolaza.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 21 lip 2012, 18:34 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: SSlavonac je napisao/la: Ako ga prijaviš, tko će reagirati, u Hrvatskoj nebi bilo pomaka, a kamol kod bas u Bosni, nazovi ga i dogovori sastanak, reci nekom iz Ultrasa da ga ode spremit u kolica, i to je to. Esesslavonac orlenanski je padre, neće valjda on da mu namjesti batine... a opet ko zna... gadni su ovi crkvenjaci iz Eranije. krščanstvo dozvoljava samoobranu
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
|
xer
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 23 lip 2012, 00:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 23 lip 2012, 01:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dobro je taj prošao, zadnji za kojeg sam čuo da je prijetio svećeniku, odozdo gleda travu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 23 lip 2012, 09:04 |
|
|
A hebo te, sto ga nisi namlatio ko vola u kupusu??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 23 lip 2012, 09:22 |
|
|
Ovo sa Orleanskim je bio lagan slučaj,poznavao je čovjeka. Ali,nekako sam dojma da se surferi danas previše uzdaju u tu anonimnost. Ne treba mi nikakva policija,ništa,ako poželim da te nađem,naći ću te. Ima načina,koliko god hoćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Prijetnje preko interneta Postano: 23 lip 2012, 23:14 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Da je meni tako nešto napisa bio bi mu ja pred stanom za 6 min ( minut da se obujem i 5 do njegova stana) Kako nisi po svojim rječima "konfliktna osoba" nije se loše završilo do slijedeće utakmice
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|