|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 300 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 16:59 |
|
|
|
ENTJ Extravert(22%) iNtuitive(38%) Thinking(50%) Judging(56%)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 18:25 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Ja izgleda jedinstveni profil 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 18:39 |
|
|
dudu je napisao/la: ESTP, famous personalities Aleksandar Veliki, Winston Churchill, Theodore Roosevelt, George S. Patton, Franklin D. Roosevelt, Malcolm X, Donald Trump, Ernest Hemingway, L. Ron Hubbard, George W. Bush, David Cameron, Marquis de Sade, Hermann Goering, Al Capone, Alfred Hitchcock, Angelina Jolie, Madonna, Jack Nicholson, Ben Affleck, Amy Winehouse, Milla Jovovich, Helen Mirren, James Deen, Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy While demographical data on Jungian type is unreliable, the following figures are commonly accepted as guidelines: Total: 10% Male: 12.5% Female: 7.5% ovaj popis osoba štošta objašnjava, između ostalog i postojanje DAZP-a.  A ovdje je FDR ENTJ. http://typelogic.com/entj.htmlI mi svoje adute imamo. Fictional: Gandalf the Grey (J. R. R. Tolkein's Middle Earth books) Hannibal Lecter (Silence of the Lambs) Professor Moriarty, Sherlock Holmes' nemesis George Smiley, John le Carre's master spy Clarice Starling (Silence of the Lambs) 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 18:45 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
INTJ - zanimljiva skupina: BBC doc Glazbenik Jagnjeća brigada Naša Kvačica SDB Citat: About INTJs
Amongst the types with the highest average IQ Zašto među nama nema Bošnjaka? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 18:49 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Dobro pitanje. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 18:53 |
|
|
doc je napisao/la: dudu je napisao/la: ESTP, famous personalities Aleksandar Veliki, Winston Churchill, Theodore Roosevelt, George S. Patton, Franklin D. Roosevelt, Malcolm X, Donald Trump, Ernest Hemingway, L. Ron Hubbard, George W. Bush, David Cameron, Marquis de Sade, Hermann Goering, Al Capone, Alfred Hitchcock, Angelina Jolie, Madonna, Jack Nicholson, Ben Affleck, Amy Winehouse, Milla Jovovich, Helen Mirren, James Deen, Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy While demographical data on Jungian type is unreliable, the following figures are commonly accepted as guidelines: Total: 10% Male: 12.5% Female: 7.5% ovaj popis osoba štošta objašnjava, između ostalog i postojanje DAZP-a.  A ovdje je FDR ENTJ. http://typelogic.com/entj.htmlI mi svoje adute imamo. Fictional: Gandalf the Grey (J. R. R. Tolkein's Middle Earth books) Hannibal Lecter (Silence of the Lambs) Professor Moriarty, Sherlock Holmes' nemesis George Smiley, John le Carre's master spy Clarice Starling (Silence of the Lambs)  Gospodine doc, prestanite varati ovaj napaćeni narod. Navedeni aduti su za INTJ, kao što ste i sami, tako da ne znam što spominjete ENTJ. Sve nam mogu uzeti, ali gospodina Hannibala nikako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:00 |
|
|
Pa vidite da gore ispravljam ovog đilkoša Dudeka da mu je lista zbrda zdola. U donjem djelu hvalim nas INTJ-ovce. Nego gospodine Mentore jeste se zabrinuli malo da vas ne snađe sudbina Darth Plagueisa sa vašim učenikom? A lijepo vas upozorava. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:05 |
|
|
doc je napisao/la: Pa vidite da gore ispravljam ovog đilkoša Dudeka da mu je lista zbrda zdola. U donjem djelu hvalim nas INTJ-ovce. Nego gospodine Mentore jeste se zabrinuli malo da vas ne snađe sudbina Darth Plagueisa sa vašim učenikom? A lijepo vas upozorava.  Ma stavili ste krivi link. Ako se pokaže sposobnim da to realizira, onda tako mora i biti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Cim vidim I kao prvo slovo indikatora odmah mi padnu napamet likovi koji slabo iz sobe izlaze. Ne bih se ja time falio.  Jedino mi NK ne spada u ekipu.. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:21 |
|
|
Evo efendije. Dobro je i izdržao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:46 |
|
|
SDB je napisao/la: doc je napisao/la: Pa vidite da gore ispravljam ovog đilkoša Dudeka da mu je lista zbrda zdola. U donjem djelu hvalim nas INTJ-ovce. Nego gospodine Mentore jeste se zabrinuli malo da vas ne snađe sudbina Darth Plagueisa sa vašim učenikom? A lijepo vas upozorava.  Ma stavili ste krivi link. Ako se pokaže sposobnim da to realizira, onda tako mora i biti.  Nisam, nisam. doc je napisao/la: Na ovom linku je FDR ENTJ, a ne ESTP. Moj analitički um je od tada otkrio brojne nelogičnosti na različitim stranicama koje iste ljude svrstavaju u različite skupine. Stoički pristup, nema šta. Ali utvaram si da se niste tako benevolentni i naivni u svom stavu i ponašate se po onoj "Praemonitus praemunitus" što će mladom aspirantu malčice otežati planove. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 19:55 |
|
|
doc je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma stavili ste krivi link. Ako se pokaže sposobnim da to realizira, onda tako mora i biti.  Nisam, nisam. doc je napisao/la: Na ovom linku je FDR ENTJ, a ne ESTP. Moj analitički um je od tada otkrio brojne nelogičnosti na različitim stranicama koje iste ljude svrstavaju u različite skupine. Stoički pristup, nema šta. Ali utvaram si da se niste tako benevolentni i naivni u svom stavu i ponašate se po onoj "Praemonitus praemunitus" što će mladom aspirantu malčice otežati planove.  Pristup uopće nije stoički. Niti jednom nisam napisao da ću sjediti skrštenih ruku, već samo da, ako on uspije usprkos mojim naporima, onda tako mora biti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 20:05 |
|
|
Pošteno. Iako mi je naša mlada konspirativna uzdanica iz Zadra postala jako draga ipak vam želim dug forumski i onaj drugi život. Dao Bog da nikada ne čuli njegov trademark. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 20:33 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Cim vidim I kao prvo slovo indikatora odmah mi padnu napamet likovi koji slabo iz sobe izlaze. Ne bih se ja time falio.  Jedino mi NK ne spada u ekipu..  Citat: ESTJ - Čuvar
Volite kad je sve dobro organizirano, a i mislite da su u svemu potrebne dobra strukturiranost i organizacija. Ako se nađete u kriznoj situaciji, uvijek ćete iznijeti logično i racionalno rješenje za sve pa pokazati svima kako ste to radi. Vaše manire su vrlo profesionalne i formalne. Vama su vrlo bitne sigurnost i tradicija, a i imate jasne vrijednosti prema kojima živite.
Najbolji poslovi: vojnik, policajac, sudac, učitelj, prodaja, financijski poslovi Simpatične osobine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 20:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Cim vidim I kao prvo slovo indikatora odmah mi padnu napamet likovi koji slabo iz sobe izlaze. Ne bih se ja time falio.  Jedino mi NK ne spada u ekipu..  Ma ja sam introvertan, samo sam dobar u marketingu i prodaji. Postaju mi sumnjivi ovi rezultati. Rekoše INTJ 2,5%, a ovdje se nakupi 43%...
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 20:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
INTJ (još jedan - dominiramo, majoriziramo)!  INTJ Introvert(44%) iNtuitive(50%) Thinking(1%) Judging(11%) You have moderate preference of Introversion over Extraversion (44%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (50%) You have marginal or no preference of Thinking over Feeling (1%) You have slight preference of Judging over Perceiving (11%)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 20:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
Postaju mi sumnjivi ovi rezultati. Rekoše INTJ 2,5%, a ovdje se nakupi 43%...
Očito se krema okuplja na forumu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: INTJ (još jedan - dominiramo, majoriziramo)!  INTJ Introvert(44%) iNtuitive(50%) Thinking(1%) Judging(11%) You have moderate preference of Introversion over Extraversion (44%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (50%) You have marginal or no preference of Thinking over Feeling (1%) You have slight preference of Judging over Perceiving (11%) Predlažem usvajanje ustavnih promjena na forumu, uvođenjem odlučivanja po načelu "Jedan čovjek, jedan glas." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: doc je napisao/la: Nisam, nisam. Na ovom linku je FDR ENTJ, a ne ESTP. Moj analitički um je od tada otkrio brojne nelogičnosti na različitim stranicama koje iste ljude svrstavaju u različite skupine. Stoički pristup, nema šta. Ali utvaram si da se niste tako benevolentni i naivni u svom stavu i ponašate se po onoj "Praemonitus praemunitus" što će mladom aspirantu malčice otežati planove.  Pristup uopće nije stoički. Niti jednom nisam napisao da ću sjediti skrštenih ruku, već samo da, ako on uspije usprkos mojim naporima, onda tako mora biti.  Ne brinite se nisam kao Darth Sidious, bar ne u potpunosti  . INTJovci su potrebni u svakom trenutku ako ćemo graditi državu i novo stoljeće, a tu su i rijetki ENTJovci  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:07 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne brinite se nisam kao Darth Sidious, bar ne u potpunosti  . INTJovci su potrebni u svakom trenutku ako ćemo graditi državu i novo stoljeće, a tu su i rijetki ENTJovci  . ENFJs are the benevolent 'pedagogues' of humanity. They have tremendous charisma by which many are drawn into their nurturant tutelage and/or grand schemes. Many ENFJs have tremendous power to manipulate others with their phenomenal interpersonal skills and unique salesmanship. But it's usually not meant as manipulation -- ENFJs generally believe in their dreams, and see themselves as helpers and enablers, which they usually are. ENFJs are global learners. They see the big picture. The ENFJs focus is expansive. Some can juggle an amazing number of responsibilities or projects simultaneously. Many ENFJs have tremendous entrepreneurial ability. ENFJs are, by definition, Js, with whom we associate organization and decisiveness. But they don't resemble the SJs or even the NTJs in organization of the environment nor occasional recalcitrance. ENFJs are organized in the arena of interpersonal affairs. Their offices may or may not be cluttered, but their conclusions (reached through feelings) about people and motives are drawn much more quickly and are more resilient than those of their NFP counterparts. ENFJs know and appreciate people. Like most NFs, (and Feelers in general), they are apt to neglect themselves and their own needs for the needs of others. They have thinner psychological boundaries than most, and are at risk for being hurt or even abused by less sensitive people. ENFJs often take on more of the burdens of others than they can bear. http://typelogic.com/enfj.htmlTo je ona lošija strana tvog karaktera. Još se nisi u potpunosti prepustio Tamnoj strani. Mada kad te vidim u ovoj pozi teško možeš proći pod "benevolent 'pedagogue' of humanity"  Al nek ti bude. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Pristup uopće nije stoički. Niti jednom nisam napisao da ću sjediti skrštenih ruku, već samo da, ako on uspije usprkos mojim naporima, onda tako mora biti.  Ne brinite se nisam kao Darth Sidious, bar ne u potpunosti  . INTJovci su potrebni u svakom trenutku ako ćemo graditi državu i novo stoljeće, a tu su i rijetki ENTJovci  . Baš šteta za tebe... više sam ot tebe očekivao... Možda još nije kasno, pređi na svijetlu stranu gdje su pravnici!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:16 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Bobovac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne brinite se nisam kao Darth Sidious, bar ne u potpunosti  . INTJovci su potrebni u svakom trenutku ako ćemo graditi državu i novo stoljeće, a tu su i rijetki ENTJovci  . Baš šteta za tebe... više sam ot tebe očekivao... Možda još nije kasno, pređi na svijetlu stranu gdje su pravnici! It is too late for me my son  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: INTJ (još jedan - dominiramo, majoriziramo)!  INTJ - zanimljiva skupina: BBC Bobovac doc Glazbenik Jagnjeća brigada Naša Kvačica SDB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:19 |
|
|
Zadar je Tuđman 2.0 u nastajanju. Poboljšana verzija. S više stila i uglađenijim nastupom ali ne tako popustljiv, dobrodušan i široka srca prema neprijateljima kao original. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Provjerite svoj Myers-Briggs indikator tipa osobnosti Postano: 08 tra 2013, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25455 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
SDB je napisao/la: :kava
INTJ Introvert(22%) iNtuitive(25%) Thinking(50%) Judging(33%) You have slight preference of Introversion over Extraversion (22%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (50%) You have moderate preference of Judging over Perceiving (33%) Također INTJ Introvert(33%) iNtuitive(25%) Thinking(50%) Judging(22%) You have moderate preference of Introversion over Extraversion (33%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (50%) You have slight preference of Judging over Perceiving (22%)
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|