|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:24 |
|
|
|
Umislio sam sebi da sam pametniji od drugih. Non stop nalazim pogreške kod drugih, nelogičnosti, vagam tuđe riječi i djela, koliko su dosljedni, koliko šminkaju stvari i sjećanja, koliko lažu.
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Elektrosokovi sve rijesavaju  . Salu na stranu pricekaj Sarajku ovo je njeno podrucje.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Umislio sam sebi da sam pametniji od drugih. Non stop nalazim pogreške kod drugih, nelogičnosti, vagam tuđe riječi i djela, koliko su dosljedni, koliko šminkaju stvari i sjećanja, koliko lažu.
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? Nemoj to držati u sebi. Fino nas sve isprofiliraj na ovoj temi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:38 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Umislio sam sebi da sam pametniji od drugih. Non stop nalazim pogreške kod drugih, nelogičnosti, vagam tuđe riječi i djela, koliko su dosljedni, koliko šminkaju stvari i sjećanja, koliko lažu.
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? Otiđi na zelenu ili stočnu pijacu,probaj nešto pazariti,brzo ćeš skontati tko je pametniji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? Pij što više, kad si u društvu. Time rušiš analitičke i kognitivne sposobnosti, pa nećeš nikoga profilirati, a gratis ćeš biti raspoloženiji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 11:43 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Umislio sam sebi da sam pametniji od drugih. Non stop nalazim pogreške kod drugih, nelogičnosti, vagam tuđe riječi i djela, koliko su dosljedni, koliko šminkaju stvari i sjećanja, koliko lažu.
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? Nemoj to držati u sebi. Fino nas sve isprofiliraj na ovoj temi. NE znam šta ću, to me čini i tužnim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 12:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Postoje dva rješenja, ne zna se koji je perverzniji.
Prvi da se uključiš u politiku, pa ćeš ili postati faca ili ćeš se riješiti toga problema.
Drugi je da platiš nekoj ženskoj domini da te lancem veže i bičem ukroti ( ne zezam se, mnogi uspješni ljudi idu kod takvih osoba upravo zbog toga razloga, kada se umisle odu na terapiju kod takve ženske i ona ih spusti na normalu).
Pa ti vidi...
Ah da, a hodžin zapis??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 12:13 |
|
|
|
Moraću početi pisati gluposti po forumu i otvarati glupe teme, možda mi glupost pređe u naviku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? To je sindrom. : ) Mislim da ga ima masa forumaša više-manje. Forumi su definitivno ispušni ventil za razne nepotvrđenosti u društvu. Još nešto sam primjetio. Forumske diskusije su često preteče poltičkih događanja. Barem u hrvatskoj poltici u BiH, koliko ja pratim. Ono što smo diskutirali prije nekoliko godina dođe s odmakom vremena u mainstream hrvatse poltike u BiH. Dakle, na forumima ima dosta društvene avangarde, pa i genijalaca. A nije da nema i raznih debila. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 16:40 |
|
|
Lebowski, ako ti je dosadio ovaj forum, onda otidji na par dana na drugi forum, ali se brzo vrati ili jos bolje pauziraj forumasenje skroz, pa se vrati, a do tada ja cu nekako da te prestignem u pametovanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 16 ruj 2012, 18:30 |
|
|
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? e sad, ako imaš šta novaca, priporučija bi ti bilo...... ako nemaš..hm...probaj dobit šta na recept đabe neznan kako je u bosni, pokriva li dopunsko likove ili kako već 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 10 ožu 2013, 00:42 |
|
|
lider30 je napisao/la: Forumi su definitivno ispušni ventil za razne nepotvrđenosti u društvu. Ko je nepotvrđen u društvu teško da će se potvrditi na forumu. Forum je zapravo virtuelni debatni klub. Istina je da mnogi umisle slično kako navodi Lebowski (mislim da se Lebowski šali), ali vrlo brzo budu poraženi. I sam navodiš genijalce kod kojih takvi teško prolaze. Forumi ovakvog tipa daju solidnu sliku raspoloženja stanovništva u odnosu na aktuelna zbivanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 24 ožu 2013, 18:45 |
|
|
Ne znam šta da radim. Imate li kakav savjet? Ne brini, s tobom je sve OK, jer i sam sam se uvjerio da drugi pišu nelogičnosti, da su nedosljedni i sve ono što si tako lijepo pobrojao. Pusti ove što bi te i doktorima slali... 
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 13:20 |
|
|
Da se prijavim kao pacijent! Definitivno imam psi..... problem, osjećam se kao zombie, to nisam ja. Životni brodolom, višemjesečno plesanje na ivici, natezanje sa ex-partnericom tko je kriv za propast, prebacivanje krivnje, strahovi, nesanica, crni kolutovi okolo očiju, gubitak volje za poslom, povlačenje u sebe. Na kraju je došlo do fizičkog kontakta između nje i mene. Isprovocirao sam je neslanom šalom, zabila je nokte u moju podlakticu, uslijedila je moja polusvjesna reakcija (uvježbana samoobrana) zbog koje se našla na podu. Ne nisam je udario, samo brzo izvukao ruku iz njenih kandži uhvatio za glavu i potisnuo prema podu... Posla je imala policija, a imati će i sud, imamo ozljedne listove, stres i traume. Da bih opisao čitav naš odnos, trebalo bi 10 stranica u wordu, 90% naše dugogodišnje veze je bilo bez ikakvih problema. Nisam ljubomoran, u biti seksualno sam širih / otvorenih pogleda. Doživio sam niz nekih meni neugodnih i neočekivanih ispada sa njene strane, što mi je na kraju poljuljalo samopouzdanjem. Molio sam je da idemo zajedno u neko psihološko savjetovalište, da neutralnim i stručnim osobama iznesemo ono što nas tišti i sputava u daljnjem razvoju zdrave veze, no odbila je : "Ako ti treba idi ti". To joj je valjda dalo slobodu da mi kaže: "šta ti je, jesi li normalan", "ponašaš se kao psihopata", ... jer sam počeo zahtijevati od nje par stvari koje je ona od mene godinama također tražila, čisto iz principa. Nešto ranije sam najavio da ću se početi ponašati prema njoj kao što se ona počela ponašati prema meni. Na kraju ono najšokantnije za mene umislila je sebi da ću je ubiti. pa je počela spominjati bombe, pištolje,... (koje ne posjedujem, niti više želim oružje u rukama). Sve me je to gurnulo duboko u glib. Ona je sada u nekom smrtnom strahu, već par puta se desilo da me ugleda na ulici i počne bježati.  , ne mogu da shvatim zašto. Neugodno mi zbog društva. Razmišljam o svemu tome, u međuvremenu se desilo nekoliko ubojstava iz ljubomore / pohote, pa i onaj sinoćnji u srbiji, vjerojatno se umislila da sam jedan od takvih ljubomornih gadova. Odlučio sam tražiti pomoć, počeo sam se bojati da ona vidi nešto što ja na sebi ne mogu prepoznati, nemam pojma od kuda da krenem. Nisam normalan majke mi 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 13:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8416 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
samo nemoj završiti kao ovaj psihopat iz Zrenjanina... ako je istina sve to što si napisao...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 13:40 |
|
|
kiler je napisao/la: samo nemoj završiti kao ovaj psihopat iz Zrenjanina... ako je istina sve to što si napisao... Stade mi knedla u grlu. Misliš da sam na tom putu?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 13:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8416 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ne mislim da si baš takav,barem ne još... ali me podsjetilo na ovaj slučaj,valjda zato jer je zadnji u nizu... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 13:49 |
|
|
|
A jebote i ti imas umirijući nick
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 17:55 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
ManInBlack je napisao/la: Odlučio sam tražiti pomoć, počeo sam se bojati da ona vidi nešto što ja na sebi ne mogu prepoznati, nemam pojma od kuda da krenem. Nisam normalan majke mi  ili to, ili trolaš. al kud nađe ovako ozbiljnu temu??? šalu na stranu, sad kad si istresao dušu pred nepoznatim ljudima (nama), uozbilji se i potraži stručnu pomoć. psiholog, grupna terapija, a ni selidba ne bi škodila, barem privremeno (ako je moguće). ne znam kako stojiš s Crkvom, ali pomogao bi i razgovor sa svećenikom.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 18:52 |
|
|
|
Stručna pomoć je neizbježna, tražio sam je i ranije ali je to išlo online preko skype. No sve teže podnosim online komunikaciju, tako da sada idem 1:1 sa psihologom ili psihijatrom. Nekada sam bio jako društvena osoba, kretao se u velikom broju ljudi, brojne zabave, sada sam krajnja suprotnost, "postao žrtva vlastite vjernosti i odanosti vezi".
Selidba je u opciji, no trenutno mentalno ne funkcioniram i bojim se da ne bi zadovoljio poslodavca.
Crkva, ne idem u crkvu, rekao bih da sam agnostik, no prije 16-17 godina imao sam jedno nadnaravno iskustvo sa danas poznatim karizmatikom fra Ivom Pavić kada je službovao kod nas i slučajno smo se sreli, tada je ponudio da se pomoli za mene i ono što se tada dogodilo teško mogu objasniti. Pozitivno iskustvo.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 19:35 |
|
|
mani se online terapije (čuj ideje...), treba ti razgovor uživo. fra Ivo ti je župnik u Šurkovcu kod Prijedora pa izvoli.  osim toga, mnogo svećenika je magistriralo ili doktoriralo psihologiju, istraži malo, možda je baš neki blizu tebe. (ništa kontra medicine, ali po mom sudu oni su "širi").
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 20:27 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: mani se online terapije (čuj ideje...), treba ti razgovor uživo. fra Ivo ti je župnik u Šurkovcu kod Prijedora pa izvoli.  osim toga, mnogo svećenika je magistriralo ili doktoriralo psihologiju, istraži malo, možda je baš neki blizu tebe. (ništa kontra medicine, ali po mom sudu oni su "širi"). Pa dobro, online, web kamera, mic gledamo se čujemo se, iz udobnosti svoje sobe. Pomoglo je. Ali definitivno treba razgovor uživo. Hvala na preporuci, upravo sam kontaktirao jednog župnika i pitao tko je od njih u našem samostanu dobar psiholog. Krenuti ću tim putem.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 20:30 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: mani se online terapije (čuj ideje...), treba ti razgovor uživo. fra Ivo ti je župnik u Šurkovcu kod Prijedora pa izvoli.  osim toga, mnogo svećenika je magistriralo ili doktoriralo psihologiju, istraži malo, možda je baš neki blizu tebe. (ništa kontra medicine, ali po mom sudu oni su "širi"). Pa dobro, online, web kamera, mic gledamo se čujemo se, iz udobnosti svoje sobe. Pomoglo je. Ali definitivno treba razgovor uživo. Hvala na preporuci, upravo sam kontaktirao jednog župnika i pitao tko je od njih u našem samostanu dobar psiholog. Krenuti ću tim putem. nema na čemu, želim ti da brzo riješiš problem(e).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 02 srp 2016, 20:31 |
|
|
|
Hvala.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 03 srp 2016, 01:03 |
|
|
|
definitivno se slažem sa zgabi, razgovor sa dobrim svećenikom, pogotovo zato jer mislim da imaš vjere u sebi, zbog tog iskustva sa fra ivom
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|