HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 kol 2026, 23:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Razvod - svodjenje računa i novi početak ili nastavak nesuglasica?
PostPostano: 25 lip 2015, 15:09 

Znaci za mene ima nade po drugi put se oženiti i decu dobiti. Sve ispocetka u 40 i kusur.

Koja će mene sa velikom decom. Naglašavam da sam još aktivan privlačan promiskuitetan i situiran.
Da li je bolje uzeti
bezdetku matoru vrsnjakinju.
mlado pile studentsko pa školovati doplacivati i prećutno pristati da ti se komšiluk i svi prijatelji presele u dom kad nisi tu. Da mi rodi 2 ili 3 tica uz obaveznu dnk analizu
mamu do 30 ili 35 godina sa gotovu veliku tuđu decu kojoj moraš se dodvoravati
ostati sam i imati kres varijante sa nezadovoljnim zenkama
preći u LGBT populaciju

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:46 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zanima me što mislite o razvodu ili prekidu vanbračne zajednice u koju su uključena djeca..

Da li je besćutno reći da se nakon razvoda prvo rješavaju imovinsko pravni odnosi i skrbništvo nad malodobnom djecom?
Ja se mozda vodim pogrešnom logikom ali ne razumijem ljude koji se nakon razvoda po milion puta sastavljaju i ponovno rastavljaju..
Time dovode u neugodnu poziciju i svoje prijatelje, okolinu, porodicu a svakako djeca najviše trpe..
Djetetu je razvod roditelja traumaticno iskustvo i ako su roditelji dodatno neodlučni u pogledu daljeg zivota, pa zive konfuzno sa nekim prekidima i dramatičnim pomirenjima, ja mislim da to posebno donosi štetne posljedice...
Ne podrzavam ni opstanak braka pod svaku cijenu ali ipak smatram da bi i odluka o razvodu trebala biti donesena uz veliko promišljanje i konačna ..

U uzoj familiji imam slučaj gdje muz i zena već PET godina zive u čudnim okolnostima..
Naime supruga od rodjaka zivi u inozemstvu a on u BiH... Većim dijelom godine su " razvedeni " i smaraju cijelu obitelj svojim kompliciranim odnosima...
Čak se situacije dramatiziraju ponekad do mjere da i jedno i drugo ( ako su lošim odnosima ) zabranjuju članovima obitelji komunikaciju sa " neprijateljskom stranom "
Ona svom bratu sa rodjakom ili roditeljima, a on nama javljanje čak i ako je dijete u pitanju..Sad je rodjak čak i u nekoj vezi a ja se spremam kući i nemam pojma kako cijelu priču iskulirati..
PET godina gluposti " idi mi dodji mi" sumnjam da će poprimiti bas ovo ljeto neki epilog.
Zivim u ZEMLJI i medju ljudima gdje su takve situacije rijetkost a i mentalitet je drugačiji..

Šta VI mislite o svemu ovome?

PO meni je ili nek se rastanu ili nek se sastanu. Ostalo je nezrelo ponašanje.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:12 

Sad su opet u fazi ludila. Razdvojeni. A mi clanovi familije i jedne i druge solidariziramp se s njihovim patnjama i ne komuniciramo medjusobno!
Jer to je izdaja.

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2015, 12:59 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
A što kao primjer na kome razmatraš temu uzimaš dva hajvana? :)

Pun je svijet takvih koji ne znaju šta hoće, oće da se jebu a da im ne uđe, ne sjedi im mama nad glavom, imaju svoj dinar pa onda ne moraju ništa te stoga i ne urade ništa, posebno naših Balkanaca koji se nisu navikli na slobodu... Vojvođani kažu našla se svinja di još nije bila :zubati

Pa uzela sam ih za primjer jer su mi trenutno problem.

Što se teme općenito tiče, mislim da je od zivotne vaznosti odluka za brak a tako i odluka o razvodu.
Upuštati se u bilo koju avaturu nepromišljeno vuče posljedice trajne.

Sarajka ti se nikad od želje nisi podala, a za prsten bi se prodala? :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: