|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 01:41 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
2 doze Fajzer ....RUS.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 03:22 |
|
|
0 doza, preboli koronu nedavno, nisam antivaxer, Ukrajina
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 03:49 |
|
|
2 doze Rusija. Vrlo jednostavno, nisam licemjer i govno. Imam iste poglede na ukrajinu kao i na tkz bih. Situaciju u ukrajini je vrlo lako moguce reflektirati na tkz bih. Muj.guri otvoreno idu na ukidanje hrvata u tkz bih. To javno govore. Tako je porosenko u javnim nastupima govorio da ce se obracunati s ruskim teroristima i rijesit to u 2 mjeseca. Sad placa tu cijenu. Nazalost placa je i nevini ukrajinski narod koji rado primamo i hranimo u nasoj prelijepoj herceg bosni. Nisu oni krivi sto ih vode placenici i budale. Ne vidim razliku izmedju njega i ovoga sto bakir i ostala krezuba talibanija govori. Vrlo rado cu pozdravit specijalnu vojnu operaciju hrvatske u tkz bih u cilju zastite hrvatskog naroda ako lojavci krenu da nas uniste. To nije zlocin. Treba gledati uzrok a ne posljedicu ovih nemilih dogadjanja
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 04:49 |
|
|
Nisam vakcinisan, navijam za Rusiju, naravno. I moja nevakcinacija nije rezultat nikakvog stava o tome, nego me jednostavno mrzi da idem u dom zdravlja zbog običnog gripa. Šta sam sve proterao kroz jetru i preživeo, prirodno je da pravilno dođem do zaključka da sam neuništiv.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 06:23 |
|
|
necijepljen, nisam antivaxer. rusija.
treba biti objektivan- rusi su gospodski pustili sve sssr republike da odu u neovisnost i jedina stvar koju su tražili je da se nato ne širi. kako je to završilo, vidimo. da se razumijemo, isto bih pisao da su rusi organizirali prevrat u meksiku i na kubu instalirali rakete. ali nije tako, obratno je.
i još nešto... ruski set vrijednosti odgovara mi x puta više nego zapadni (podrška feminazi luđakinjama, transićima, cancel kultura, 'multi-kulti', 'migranti', kenjanje po zlim bijelcima 0-24, uvođenje novogovora i konačno - nestanak nacije, što objašnjava zašto dio zapadnjaka patološki mrzi putina.
|
|
Vrh |
|
 |
gang_moslavina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 09:44 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
0 doza
Ukrajina
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 19:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nisam vakcinisan, navijam za Rusiju, naravno. I moja nevakcinacija nije rezultat nikakvog stava o tome, nego me jednostavno mrzi da idem u dom zdravlja zbog običnog gripa. Šta sam sve proterao kroz jetru i preživeo, prirodno je da pravilno dođem do zaključka da sam neuništiv.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 19:54 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: necijepljen, nisam antivaxer. rusija.
treba biti objektivan- rusi su gospodski pustili sve sssr republike da odu u neovisnost i jedina stvar koju su tražili je da se nato ne širi. kako je to završilo, vidimo. da se razumijemo, isto bih pisao da su rusi organizirali prevrat u meksiku i na kubu instalirali rakete. ali nije tako, obratno je.
i još nešto... ruski set vrijednosti odgovara mi x puta više nego zapadni (podrška feminazi luđakinjama, transićima, cancel kultura, 'multi-kulti', 'migranti', kenjanje po zlim bijelcima 0-24, uvođenje novogovora i konačno - nestanak nacije, što objašnjava zašto dio zapadnjaka patološki mrzi putina. Moj pajda Đeremi !!
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 20:39 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2222 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Cijepio se nisam, nisam ni antivakser, uz Ukrajinu sam, ali ne gledam na čitavu stvar jednodimenzionalno, Putin je zasrao motiku no i Ukrajinci su navci, preporučujem im neka se paze zapadnih "komšija".
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 20:40 |
|
|
Dobar si ajde, kakvih ima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 22 ožu 2022, 20:41 |
|
|
12 junaka antivaxera rusa, ponosan sam braćo, ne dajte se.
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 23 ožu 2022, 01:19 |
|
|
 Sve što podržavaju mejnstrim korporativni mediji, razni soroši i pederski aktivisti, ja sam protiv toga.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 23 ožu 2022, 02:21 |
|
|
Skeletor je napisao/la:  Sve što podržavaju mejnstrim korporativni mediji, razni soroši i pederski aktivisti, ja sam protiv toga. Slava ti brate Srbine, idući rat neće biti Srbi vs Hrvati nego slobodni ljudi vs sluge sotone
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 23 ožu 2022, 02:35 |
|
|
Zanimljivost rezultata dosad je da ima više cijepljenih proRusa nego cijepljenih proUkra.
Ova anketa je pokazatelj da se ljudi nisu podijelili po istoj pukotini u slučaju covida i u slučaju rata u UA.
Iako je mali uzorak i ljudi koji ovde pišu svakako nisu neki prosjek društva, tako da ne znam baš da bi se ti rezultati tako preslikali na većem uzroku opće populacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 23 ožu 2022, 11:49 |
|
|
Planina je napisao/la: Zanimljivost rezultata dosad je da ima više cijepljenih proRusa nego cijepljenih proUkra.
Ova anketa je pokazatelj da se ljudi nisu podijelili po istoj pukotini u slučaju covida i u slučaju rata u UA.
Iako je mali uzorak i ljudi koji ovde pišu svakako nisu neki prosjek društva, tako da ne znam baš da bi se ti rezultati tako preslikali na većem uzroku opće populacije. Mislim da ti Srbi kvare statistiku, mi smo svi za Rusiju a po pitanju vakcina ima nas raznih, mnogi su popušili korona propagandu.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 11:21 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mislim da ti Srbi kvare statistiku, mi smo svi za Rusiju a po pitanju vakcina ima nas raznih, mnogi su popušili korona propagandu.
i u samoj Rusiji je bilo korona propagande, smao niža razina
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 13:30 |
|
|
Putin se toliko boji korone da sjedi 10 metara od bilo koga, pravi vakser. Trebamo tako i mi u RH, vezati npr Planinu i cijepiti ga sa svim dozama svih cjepiva. Znam jednog lika koji je primio sva cjepiva. Koji bi bio gušt cijepiti Planinu, to bi bilo bolje nego sex sa nekom rasnom plavušom sisatom. Guštao bi u tome 
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 14:44 |
|
|
bobanovski je napisao/la: vezati npr Planinu i cijepiti ga sa svim dozama svih cjepiva. Koji bi bio gušt cijepiti Planinu, to bi bilo bolje nego sex sa nekom rasnom plavušom sisatom. Guštao bi u tome  Da li je to istina il se samo šališ U Sinju hoćeš vatru da zapališ Prijatelju stari iz prošloga rata Stavit ćeš i sebi omču oko vrata Sa Planinom ne smije inat da se tjera izgubit ćeš krdo alkarskih momaka
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 15:12 |
|
|
2 doze
Za trecu cemo vidjeti iako je ovo vec isteklo..no trenutno nema frkancije tako da...
Kliknuo sam na "podrzavam Ruse" iako mi je to preplitko postavljeno posto nemam navijacki pristup, ono klasicno kao npr. vecina Srba za Rusiju ili vecina Bosnjaka za Ukrajinu, vec smatram da je Ukrajina zrtva - uglavnom prljave igre Zapada, pa tek u drugom planu ruskih hegemonijalistickih prohtjeva za koje pak smatram da su realno geostrateski opravdani. Ne zivimo u svijetu, u raju, bez granica i oruzja, i u kojem se ljudi ne mrze, vec je upravo suprotno slucaj, tako da Rusi ne cine nista sto nebi na njihovom mjestu ucinila svaka druga velika sila. A zapadnjacka propaganda je trenutno iskljucivo odgovorna za svaki od mojih postova koji bi se mogli protumaciti "klasicno navijacki", tj. per se pro-ruski. Pukne mi film, manje vise, jer je kolicina prljavih lazi kojima nas zasipaju o g r o m n a.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 16:18 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Putin se toliko boji korone da sjedi 10 metara od bilo koga, pravi vakser. jedno nije vezano s drugim, ne cijepe se ljudi (dobrovoljno) radi straha od korone, nego zato jer vjeruju u učinkovitost i sigurnost cijepiva bobanovski je napisao/la: Trebamo tako i mi u RH, vezati npr Planinu i cijepiti ga sa svim dozama svih cjepiva. Znam jednog lika koji je primio sva cjepiva. Koji bi bio gušt cijepiti Planinu, to bi bilo bolje nego sex sa nekom rasnom plavušom sisatom. Guštao bi u tome  boe što je tebi rat učinio
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 16:27 |
|
|
Vrijeme je da HercegBosanska odgojna bojna posjeti Sinj.
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 16:31 |
|
|
 Bobanovski pukao tko kokica, dobio veći ptsp nego ovi nesrećnici što su na prvoj liniji...
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: S koliko ste doza cijepljeni i koga podržavate u ratu u Ukrajini? Postano: 06 tra 2022, 16:32 |
|
|
Prijateljski savjet gasi internet i tv mjesec dana da dođeš malo sebi
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|