HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 21:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Seksualna Revolucija
PostPostano: 27 stu 2024, 09:39 

Razmišljajući o ideološkim osnovama komunizma koje smo i mi ovde dobro znali tipa da revolucija nikad ne prestaje čak i kad se pobedi ideološki neprijatelj u ratu već konstantno traje i u miru sve dok se ne dođe do pravog komunističkog stanja društva čiste jednakosti iliti komunističke utopije.
Kad čovek sagleda taj princip onda se to isto reflektira na seksualnu revoluciju takođe , iliti u prevodu seksulana revolucija će trajati sve dok ne izyebemo svu decu,koze,ovce i poližemo sve miloklize i ne gurenemo ih u svaku rupu ovoga sveta seksulana revolucija neće stati.

Davne pre 15 godina moji prijatelji tzv.pravoslavni fanatici su me upozoravali rečima da sve to vodi ka poedfiliji kad su u pitanju gej prava , ja im nisam verovao.

Svi smo mi deo seksulane revolucije na ovaj ili onaj način , i ako se ne prereže ta pošast u korenu sledi nam budućnost da će nam unuci pljuvati u slike iz porodičnih albuma.

E sad , kako to to prerezati?? , pa ja lično mislim da bez hrišćanske države u punom smislu te reči je to nemoguće , dakle što bi rekli zli Bizantici simfonija između države i crkve".
Da mi je neko pričao da ću se za ovo zalagati danas , ne bi mu verovao ni sekunde.

Šta vi mislite??

Vrh

Naslov: Re: Seksualna Revolucija
PostPostano: 27 stu 2024, 09:49 

Tako je.

Potpuno se slažem i nemam ništa za dodati, ni ja nisam vjerovao sve do prije 7-8 godina. Ali danas kad gledam sve se uklapa i sve ima smisla. Sa đavlom se nemoguće dogovoriti jer on ne može protiv sebe. Uvijek je borba, ako i popustiš i daš prst u nadi da će onda biti mir, samo ode i ruka pa onda glava. Đavla si prisiljen satrati i razbiti zmiji glavu. Ljevičari su bolest.

Kako sprovesti i je li uopće moguće sprovesti nisam siguran, jer problem postoji od kad je čovjeka. I ta crkvena država bi sigurno bila korumpirana. Ne mislim da je prije bilo puno bolje, samo nije bilo interneta da se sve zna.

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 09:57 

Ja to gledam više ovako:
Homoseksualnost je poremećaj.

Nakon toga možemo reagirati na to na više načina, jedan učestali je bila represija, kažnjavanje, društvena osuda i sl. što je dovodilo do viktimiziranja homoseksualaca, iako, realno, nisu krivi za svoj poremećaj.

Druga reakcija je bila kontrareakcija na ovo prije, znači zalaganje za njihova prava, zabrane diskriminacije i sl. što je s vremenom dovelo do veoma suprotnih ideja u nekim društvima, kao da je biti homoseksualac razlog za ponos. Uz to onda uvela i priča da homoseksualnost nije ni poremećaj nego "životi stil", glorificira se.

Normalna društvena reakcija bi bila da se ostane pri shvaćanju kako je to poremećaj, ali da se homoseksualci ne osuđuju. Ne osuđuju ali i ne glorificiraju.
Srednji pristup pri kom je to osobni odabir ali isto tako društvo nema koristi, ni potrebe da to promovira, naročito ne mladeži, osim puke pouke da takvi ljudi postoje.

Pedofilija je poremećaj.

Sada smo u fazi osude, ja se nadam da nećemo ni izaći iz te faze, ali isto tako društvo nije normaliziralo da se netko tko ima takve porive obrati za pomoć.

Nismo razvili načine da se netko "ispravi" od seksualne devijacije jer ih nismo ni tražili. Najprije nismo za homoseksualce, sada ne tražimo ni za pedofile.

Neki će reći da to nije isto, i ne, nije, s legalnog stajališta, ali s biološkog oboje su devijacije. Sexualno te privlači osoba s kojom nije moguća prokreacija. To je dovoljno za devijaciju. Pedofilija je još naročito štetna jer tu postoji i žrtva, ali što se tiče psihologije, metode otklanjanja devijacije bi mogle biti slične.

Kod homoseksualaca bi otklanjanje devijacije bilo na dobrovoljnoj osnovi, kod pedofila kompulzivno, ideš na odvikavanje, hoćeš-nećeš.

Naravno, nisu svi pedofili još počinili zločin, neke možda privlače maloljetne osobe ili baš djeca, ali nisu nikada reagirali na to. Eto njima treba dati mogućnost da se liječe i da su pod nekim nadzorom. To bi opet podrazumijevalo dobrovoljnost da se takva osoba prijavi nekoj instituciji, ali nakon toga nema više dobrovoljnosti, bio bi registar koji je tajan, ali zabranjuje zapošljavanje u ustanovama koje rade djecom, recimo. I svaki volonterski rad koji uključuje djecu. Otklanjanje opasnosti za društvo.

Za sve koji su osuđeni za pedofiliju ovo bi se podrazumijevalo.

Tako da nema razloga da ta seksualna revolucija traje u nedogled, ali kada ignoriraš jednu istinu, da je homoseksualnost poremećaj, i praviš se da nije, sve gluposti koje nisu istina krenu s pokušajem svojeg normaliziranja.

Što se tiče trans osoba i svega ostalog, ja mislim da postoji segment društva koji stalno hoće da bude na rubu.

Da je biti gay zabranjeno za većinu tih trans osoba bi borba za prava bila to da budu homoseksualci.

Kada je društvo normaliziralo homoseksualnost oni idu korak dalje.

Nekima je i transeksualnost previše "normalna" tako je jedan transeksualac odlučio da hoće biti zmaj, napravio rogove i nekakve imitacije ljuski po koži...

Jednostavno neki segment društva hoće da gura granice normi, i kada se sve normalizira onda zapravo shvate da su samo nesretni.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:01 

Naša Kvačica je napisao/la:
Tako je.

Potpuno se slažem i nemam ništa za dodati, ni ja nisam vjerovao sve do prije 7-8 godina. Ali danas kad gledam sve se uklapa i sve ima smisla. Sa đavlom se nemoguće dogovoriti jer on ne može protiv sebe. Uvijek je borba, ako i popustiš i daš prst u nadi da će onda biti mir, samo ode i ruka pa onda glava. Đavla si prisiljen satrati i razbiti zmiji glavu. Ljevičari su bolest.

Kako sprovesti i je li uopće moguće sprovesti nisam siguran, jer problem postoji od kad je čovjeka. I ta crkvena država bi sigurno bila korumpirana. Ne mislim da je prije bilo puno bolje, samo nije bilo interneta da se sve zna.

Ima ona priča kad se susretnu klasični liberal i umereni hrišćanin na poljani i nađu mač , i onda krenu raspravljati šta raditi sa njime.
Klasični liberal iz humanističkog ugla predlaže dijalog , dok hrišćanin iznese svoje stajalište o Hristu koju voli sve ljude , u međuvremenu nailazi levičar i obojici glave otkida tim istim mačem.

Svakako da će hrišćanska država biti korumpirana na ovaj ili onaj način kako zbog ljudske prirode uopšte tako i zbog crkvene dogmatike koja zna biti kruta upravo zbog ljudske prirode , ali postoji jedna stvar koja u hrišćanskom društvu daje slobodu ljudima a to je porodica , ona je sa svojim hrišćanskim principima zadnje utočište slobode za ljude a posebno za žene i decu bez obzira na korumpiranu državu koju vode crkva i vernici.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:02 

Ljudska seksualnost je takova da čovjek uvijek teži ići korak dalje u zadovoljavanju svojih prirodnih nagona. Društvo koje tolerira seksualne slobode će stoga dovesti od neograničenih seksualnih devijacija i izopačenosti.
Stoga je, radi normalnosti svakog društva potreban, mehanizam kontrole koji će obuzdavani i ograničavati destruktivno društveno ponašanje ovakovog tipa.

E sad, da li je riječ o krćanskoj državi iliti inkviziciji...? Mislim da ima i drugih rješenja.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:04 

potocnj je napisao/la:
Tako da nema razloga da ta seksualna revolucija traje u nedogled, ali kada ignoriraš jednu istinu, da je homoseksualnost poremećaj, i praviš se da nije, sve gluposti koje nisu istina krenu s pokušajem svojeg normaliziranja.

Pa to i jest poanta ljevičarenja, bez tog elementa izjednačavanja ne bi bilo ni problema, ni ove teme.

Svi su jednako vrijedni. Drugim riječima dobro i zlo je jednako, pa onda ne postoji ni dobro ni zlo. Takvo društvo nema vrijednosti.

Nije to samo seks. Evo npr. imamo tzv. body positivity, lijep si takav kakav jesi. Nitko nije ružan, debel, svi su lijepi na svoj način. Poanta je ne smiješ ništa reći da ne valja.

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:13 

potocnj je napisao/la:
Ja to gledam više ovako:
Homoseksualnost je poremećaj.

Nakon toga možemo reagirati na to na više načina, jedan učestali je bila represija, kažnjavanje, društvena osuda i sl. što je dovodilo do viktimiziranja homoseksualaca, iako, realno, nisu krivi za svoj poremećaj.

Druga reakcija je bila kontrareakcija na ovo prije, znači zalaganje za njihova prava, zabrane diskriminacije i sl. što je s vremenom dovelo do veoma suprotnih ideja u nekim društvima, kao da je biti homoseksualac razlog za ponos. Uz to onda uvela i priča da homoseksualnost nije ni poremećaj nego "životi stil", glorificira se.

Normalna društvena reakcija bi bila da se ostane pri shvaćanju kako je to poremećaj, ali da se homoseksualci ne osuđuju. Ne osuđuju ali i ne glorificiraju.
Srednji pristup pri kom je to osobni odabir ali isto tako društvo nema koristi, ni potrebe da to promovira, naročito ne mladeži, osim puke pouke da takvi ljudi postoje.

Pedofilija je poremećaj.

Sada smo u fazi osude, ja se nadam da nećemo ni izaći iz te faze, ali isto tako društvo nije normaliziralo da se netko tko ima takve porive obrati za pomoć.

Nismo razvili načine da se netko "ispravi" od seksualne devijacije jer ih nismo ni tražili. Najprije nismo za homoseksualce, sada ne tražimo ni za pedofile.

Neki će reći da to nije isto, i ne, nije, s legalnog stajališta, ali s biološkog oboje su devijacije. Sexualno te privlači osoba s kojom nije moguća prokreacija. To je dovoljno za devijaciju. Pedofilija je još naročito štetna jer tu postoji i žrtva, ali što se tiče psihologije, metode otklanjanja devijacije bi mogle biti slične.

Kod homoseksualaca bi otklanjanje devijacije bilo na dobrovoljnoj osnovi, kod pedofila kompulzivno, ideš na odvikavanje, hoćeš-nećeš.

Naravno, nisu svi pedofili još počinili zločin, neke možda privlače maloljetne osobe ili baš djeca, ali nisu nikada reagirali na to. Eto njima treba dati mogućnost da se liječe i da su pod nekim nadzorom. To bi opet podrazumijevalo dobrovoljnost da se takva osoba prijavi nekoj instituciji, ali nakon toga nema više dobrovoljnosti, bio bi registar koji je tajan, ali zabranjuje zapošljavanje u ustanovama koje rade djecom, recimo. I svaki volonterski rad koji uključuje djecu. Otklanjanje opasnosti za društvo.

Za sve koji su osuđeni za pedofiliju ovo bi se podrazumijevalo.

Što se tiče trans osoba i svega ostalog, ja mislim da postoji segment društva koji stalno hoće da bude na rubu.

Da je biti gay zabranjeno za većinu tih trans osoba bi borba za prava bila to da budu homoseksualci.

Kada je društvo normaliziralo homoseksualnost oni idu korak dalje.

Nekima je i transeksualnost previše "normalna" tako je jedan transeksualac odlučio da hoće biti zmaj, napravio rogove i nekakve imitacije ljuski po koži...

Jednostavno neki segment društva hoće da gura granice normi, i kada se sve normalizira onda zapravo shvate da su samo nesretni.

Ima jako dobar test za ove koji podržavaju LGBTQ i koji se predstavljaju kao intelektulano i moralno superiorni nad ostalim koji ih ne podržavaju.
Samo ih treba pitati jednostavno pitanje :"Da li postoji seksualna devijacija i perverzija na ovom svetu??"
Onda im krene ludilo u glavi , jer ako kažu da postoji tipa da neko doživi orgazam kad piša nekome po licu , onda ga ti pitaš u čemu je razlika kad neko stavlja svoj penis u otvor otvor odakle izlaze *** u odnosu na to , on se onda zbuni i samo lupi da se to ne može porediti i ignoriše raspravu i krene te optuživati da si homofob.
A sa druge strane vrlo retki će reći da ne postoje seksualne perverzije jer ih upravo ta izjava čini perverznjacima.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:20 

Bobovac je napisao/la:
Ljudska seksualnost je takova da čovjek uvijek teži ići korak dalje u zadovoljavanju svojih prirodnih nagona. Društvo koje tolerira seksualne slobode će stoga dovesti od neograničenih seksualnih devijacija i izopačenosti.
Stoga je, radi normalnosti svakog društva potreban, mehanizam kontrole koji će obuzdavani i ograničavati destruktivno društveno ponašanje ovakovog tipa.

E sad, da li je riječ o krćanskoj državi iliti inkviziciji...? Mislim da ima i drugih rješenja.

Ja bi voleo da ih ima , ali vrlo teško da se to može sprečiti bez jasnih hrišćanskih principa društva koja crpi svoj moral od Boga a ne od ljudskog nahođenja.
Zaš ono kad ovi što vole životinje kažu da treba sve divlje životinje koliko je moguće vratiti u njihovo prirodno stanište , e tako i mi trebamo ove LGBTQ vratiti u njihovo prirodno stanište , a to je orman. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 10:32 

Moja mišljenje je da je govor mržnje i izmišljen zato da bi se pedofilija legalizirala.

1. Ukoliko ne mrziš zlo, onda si tolerantan prema njemu.
Vidiš netko siluje dijete
- odmahneš rukom izdržat će mali još je mlad
- strah te je reagirat da i ti nebi bio silovan
- ne želiš se mješat jer neka drugi to riješe, nije to moj posao

2. Ukoliko mrziš zlo
Vidiš da netko siluje dijete
- zgrabit ćeš prvi kamen/letvu i zatuć lika
- skočit na njega poput tigra i raskupusat ga
- počet vikat i pozvat pomoć i otjerat ga

Ubiti sam razgovor kao takav je često zlo u nastanku.
Šta mi imamo razgovarat o nečemu što je samo po sebi gadljivo.

Čemu rasprave s glupim ljudima...
To često koriste ljevičari da bi izmanipulirali javnost, a naši intelektualci to puše jer im EGO crpi gorivo iz toga, žele ispast pametni. Dok ubiti ih ljevičari odrade, jer se oni trude s argumentima nešto dokazat i onda ljevičar samo promjeni temu i opet sve ispočetka.
Obratite pozornost na rasprave po TV i netu vidit ćete kako manipuliraju s intelektualcima na način da ih uvuku u raspravu i iz rasprave u raspravu itd. dok ne naprave debile od njih.

Rasprave su namjenjene plemenitim ljudima, zato u Svetom Pismu piše "ne bacaj bisere pred svinje" jer ćeš i sam završit u blatu.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 12:41 

joe enter je napisao/la:
Ima jako dobar test za ove koji podržavaju LGBTQ i koji se predstavljaju kao intelektulano i moralno superiorni nad ostalim koji ih ne podržavaju.
Samo ih treba pitati jednostavno pitanje :"Da li postoji seksualna devijacija i perverzija na ovom svetu??"
Onda im krene ludilo u glavi , jer ako kažu da postoji tipa da neko doživi orgazam kad piša nekome po licu , onda ga ti pitaš u čemu je razlika kad neko stavlja svoj penis u otvor otvor odakle izlaze *** u odnosu na to , on se onda zbuni i samo lupi da se to ne može porediti i ignoriše raspravu i krene te optuživati da si homofob.
A sa druge strane vrlo retki će reći da ne postoje seksualne perverzije jer ih upravo ta izjava čini perverznjacima.

Davno su oni prešli preko toga da ih je sramota išta!

Još kažu da je pogrešno i osuđivati takve stvari.

Cilj su sada djeca, normalizacija pedofilije kroz pomicanje granica. Oduzimanje prava i kontrole roditeljima.

LGBTQ je na zapadu veoma aktivan po školama za niže uzraste i po vrtićima.

Starija djeca, 5 razred i više to već odbijaju i nedaju da im se trpa, sprdaju se s takvim gupostima. Jednostavno je toliko protuprirodno da većina odbija bez obzira na propagandu.

Ipak manjina koju pridobiju nije neznačajna. Općenito je to društveno štetno.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 13:17 

potocnj je napisao/la:
Davno su oni prešli preko toga da ih je sramota išta!

Još kažu da je pogrešno i osuđivati takve stvari.

Cilj su sada djeca, normalizacija pedofilije kroz pomicanje granica. Oduzimanje prava i kontrole roditeljima.

LGBTQ je na zapadu veoma aktivan po školama za niže uzraste i po vrtićima.

Starija djeca, 5 razred i više to već odbijaju i nedaju da im se trpa, sprdaju se s takvim gupostima. Jednostavno je toliko protuprirodno da većina odbija bez obzira na propagandu.

Ipak manjina koju pridobiju nije neznačajna. Općenito je to društveno štetno.

Zaboravio sam na momenat da su to čisti besramnici.

Njihova matrica ideološke propagande i indoktrinacije je sledeća , ako ih osuđuješ oni to vide da im negiraš identitet , a to znači da će ih negde sigurno napasti konzervativci i ubiti , ili će pak izvršiti samoubistvo zbog osuđivanja i negiranja.
E sad ako deca mogu svojom tzv.identitetskom gender-voljom da sebe kastriraju uz asistenciju ludih woke-roditelja i učitelja da bi potvrdili svoj identitet i ne bi izvršili samoubistvo , onda je najlogičnije u budućnosti da je jedna od potvrda tog identiteta kod dece da prosto moraju imati seks sa starijom osobom(pedofilom) jer i on će izvršiti samoubistvo ako ne bude imao seks sa tim suicidnom gender-klincem.

Dakle , sve se svodi na "humanost i empatiju ili spašavanje života" , a čim neko se protivi spašavanju života.empatiji i humanosti , taj je logično masovni ubica,fašista,.....

To se zove najgora đavolja ucena čovečanstva provučena kroz tzv.humanost i empatiju.

Mene najviše brinu povodljivost i konformizam srpskih i hrvatskih elita koji će dozvoliti takov šta čim im se signilizira iz Amerike , ali sa druge strane sam i optimista jer kao što ti reče dolazi nova generacija mladih koja više ne puši te bolesne bajke.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 13:29 

Nekad su komunjare za pēdere i pedofile tvrdili su odraz buržoazijske dekadencije, a danas su najveći pobornici istih, jer je kratkoročni cilj razaranje nuklearne obitelji kao temelja nacije. Dok ne unište obitelj, ne mogu uspješno uništiti naciju/e te osigurati svoju vječnu vladavinu nad bezličnom bastardiziranom masom atomiziranih pojedinaca, odnosno ostvariti svoj konačni cilj.

Što se tiče zagovaratelja/udruga homoseksualizacije/transaže klinaca, tu se radi u 99% vjerojatnošću o pedofilima. Samo ove godine sam naletio na tri slučaja di članovi tzv lgbtpz+-/% udruga uhićeni radi pedofilije. Sad je pitanje koliko bi tek bilo vijesti da ta devijanta stoka nije zaštićena poput ličkih međeda, te vlada medijska omerta. Zato dan danas nije objavljen "manifest" one bolesne demonske kuje iz Nashvilla koja je ubila 6 klinaca prošle godine.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 14:04 

horus je napisao/la:
Nekad su komunjare za pēdere i pedofile tvrdili su odraz buržoazijske dekadencije, a danas su najveći pobornici istih, jer je kratkoročni cilj razaranje nuklearne obitelji kao temelja nacije. Dok ne unište obitelj, ne mogu uspješno uništiti naciju/e te osigurati svoju vječnu vladavinu nad bezličnom bastardiziranom masom atomiziranih pojedinaca, odnosno ostvariti svoj konačni cilj.

Što se tiče zagovaratelja/udruga homoseksualizacije/transaže klinaca, tu se radi u 99% vjerojatnošću o pedofilima. Samo ove godine sam naletio na tri slučaja di članovi tzv lgbtpz+-/% udruga uhićeni radi pedofilije. Sad je pitanje koliko bi tek bilo vijesti da ta devijanta stoka nije zaštićena poput ličkih međeda, te vlada medijska omerta. Zato dan danas nije objavljen "manifest" one bolesne demonske kuje iz Nashvilla koja je ubila 6 klinaca prošle godine.

Da , ali zaista jeste dekadencija došla iz bogatih buržosaskih familija kao i komunizam , jer svi ideolozi komumizma,feminizma,tzv.slobodner ljubavi,...su degenirični sinovi i kćeri buržuja , tako ove seljačke komunjare nisu bile totalno u krivu.

Meni je najluđa priča oko početka feminističkog pokreta za koji ljudi misle da je samo u pitanju traženje ženskih prava da glasaju , a niko zapravo ne zna da su predvodnice tih pokreta bile doslovno članice nekih paganskih kultova, tipa boginje majke,teozofija,prizivanje duhova,reikaranicije,slobodna ljubav i naravno začetak transgenderizma.
A njihov progres se desio upravo zbog čuvenog kapitaliste i najbogatijeg čoveka sveta Vanderbilta koji kako zbog svoje lude familije tako i zbog udruživanja sa tim feministkinja zarad spašavanja svog bogatstva.
A spasio je svoje bogatstvo jer su mu duhovi rekli da pre sunovrataa na berzi kupi određene akcije , a u stvari su mu pomogle te feministkinje koje su države svoj krug prostitutki koje su špijunirale za njega dajući mu informacije.
I onda je on finansirao kao i njegovi buržoaski drugari sve feminističke pamflete , kao i gle čuda prvi prevod kuminističkog manifesta od Marxa.
Odvratno da odvratnije ne može biti.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 15:26 

Dekadencija i razvrat su srušili svaku civilizaciju do sada, da smo pametni uzeli bi kokice i zavalili se u naslonjač.

Jedva čekam da se ljudi i roboti počnu prčit preko interfacea u javnosti.

The less I have the more I gain
Off the beaten path I reign

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 15:47 

Ako su homoseksualnost i pedofilija bolesti, recimo urođene, onda ne mogu biti pripisane nekom određenom staležu društva, npr. eliti i buržoaziji. To je isto kao zaključak da gripu može dobiti buržuj a ne može običan puk, ili obratno.

Radi se o tome da su oni možda slobodni svoje ideje prakticirati i manje skrivati jer su zaštićeni bogatstvom. Ako je bolest, onda mora biti sličan postotak njih u New Yorku kao i u Gračacu.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 15:49 

Granica je jednostavna: pristanak dvije odrasle osobe (ili 2 ili više odraslih osoba).

I nema dalje.

Mijenjanje spola klincima je prešlo tu granicu.

Gej klika iz crkve bi oralni seks generalnoj populaciji zabranili.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:01 

Robbie MO je napisao/la:
Granica je jednostavna: pristanak dvije odrasle osobe (ili 2 ili više odraslih osoba).

I nema dalje.

Uvijek su ljudi ignorirali što druge osobe rade u 4 zida. Novo normalno je problem, nametanje volje i rušenje obiteljskih vrijednosti.

Ljudi vjenčaju mačke, tu smo došli. Seksualne devijacije su uvijek postojale u društvu,no posve normalno je bilo gledati na njih sa podsmijehom.

Danas se ne možeš ni našaliti sa gejevima.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:24 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ako su homoseksualnost i pedofilija bolesti, recimo urođene, onda ne mogu biti pripisane nekom određenom staležu društva, npr. eliti i buržoaziji. To je isto kao zaključak da gripu može dobiti buržuj a ne može običan puk, ili obratno.

Radi se o tome da su oni možda slobodni svoje ideje prakticirati i manje skrivati jer su zaštićeni bogatstvom. Ako je bolest, onda mora biti sličan postotak njih u New Yorku kao i u Gračacu.

Znaš kako , svi ljudi na svetu su urođeno bolesni i svi imaju sve bolesti , samo je pitanje koliki je intezitet u nama.
Ljudima se svakakve stvari vrzmaju po glavi , ali ih većina ne radi , međutim kad elita stvori atmosferu onda i najmanje bolesni postaju akutno bolesni.

Zato je to najgore sa decom kad otkrivaju sebe u svoju seksualnost.

Jeste da zvuči okrutno , ali bez straha od kazne teško je kontrolisati bolesti kod ljudi da ne budu progresivne.
Dakle , nema tu psiholoških studija i ostalih pizdarija , već društvena i zakonska pretnja kaznom tj.ako se usudiš da pipkaš dete svako treba da bar nokautira čim te vidi bez da njega kazne , a onda naravno i brutalna državna kazna.
Ma , kao što je to nekad bilo.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:39 

Robbie MO je napisao/la:

I nema dalje.

Čekaj malo Robbie , revolucija traje zauvek , to si zaboravio po pitanju moje teme.

Dakle , npr.šta ćemo ako odluče da 2 odrasla brata, ili 2 odrasle sestre da se seksaju međusobno ili pak venčaju?? , jel to prihvatljivo s obzirom da su odrasli??
Ili npr.saznamo da takođe 2 odrasle osobe kad praktitkuju seks u svojoj sobi privatno to čine tako što seru i pišaju jedno po drugom , jel to prihvatljivo?? , jel bi takve zaposlio kao učitelje tvojoj deci ili možda kao političare??
Mislim da ne bi , nego bi okrenuo glavu kad bi ih polili katronom i perjem.

Hoću reći da odraslost i privatnost nije merilo da društvo okrene glavu na perveziju.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:42 

Robbie MO je napisao/la:

I nema dalje.

Dvije odrasle trangender osobe hodaju ulicom gologuze sa roza dildom u anusima? Ali obadvije su pristale.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:51 

Bobovac je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

I nema dalje.

Dvije odrasle trangender osobe hodaju ulicom gologuze sa roza dildom u anusima? Ali obadvije su pristale.

:smijeh

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 16:57 

Srećom, seksualna revolucija ide ruku pod ruku sa tehnološkom revolucijom.

Uživao bih kad bih poživio dovoljno dugo da vidim kako se urušava sve, no nažalost načela mi ne dopuštaju instalaciju neurolinka.

For, in the grim darkness of the far future, there is only war.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 17:14 

Salivator je napisao/la:

Uživao bih kad bih poživio dovoljno dugo da vidim kako se urušava sve, no nažalost načela mi ne dopuštaju instalaciju neurolinka.

To je tačno , samo seksulane revolucijice su postojale i u antičko doba , pa čak i u srednjam veku zavisno od klime tj.kad su toplija vremena društvo je liberalnije a kad zahladni kreće lov na veštice. :zubati

U vreme car Oktavijana rimsko društvo se toliko obogatilo da su logično postali devijatni i od tada kreću priče o orogijama i čudima , jer su naravno prvo krenule bogate žene koje su imale soyboy muževe da se krešu kao lude tako što su našle tzv.rupu u zakonu da je OK yebati se sa robovima tj.to se više nije računalo kao prevara pa ih muževi nisu ubijali zarad toga s obzirom da nisu imale seks sa rimskom građanima.
Da bi sprečio tu pošast Oktavijan je uredio zakon o čestitosti tako što je slao svoju tzvmoralnu gardu da poseti svaku kuću rimskih građana gde je svaka žena morala dokazati da zna da prede vunu,plete,.. i da doji i povija bebu , i ako ne dokaže da to zna žena je bila šibana po guzici a onda i njen muž jer je to dozvolio.
Odličan zakon , čak bi ga preporučio i danas. :zubati
To je bilo najbrutalnije vreme po pitanju dece tj.to je doba tzv."rimskog abortusa" , gde su se žene zbog velikog promiskuiteta često ostajale trudne sa robovima i onda su kad rode bacale bebe u reku Tibar , gde su čak sagradili malo svetište na obali da im se eto malo olakša ta gadost što su činile.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 17:32 

Većina stvari koje se danas pričaju o Rimu su izmišljotine.
Rim je bio militarističko društvo, red, rad i stega. Kad je militarizam popustio krenula je invazija čobana i kriminalaca na Rim i to je jedina i prava istina.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2024, 17:34 

joe enter je napisao/la:
Salivator je napisao/la:

To je tačno , samo seksulane revolucijice su postojale i u antičko doba , pa čak i u srednjam veku zavisno od klime tj.kad su toplija vremena društvo je liberalnije a kad zahladni kreće lov na veštice. :zubati

U vreme car Oktavijana rimsko društvo se toliko obogatilo da su logično postali devijatni i od tada kreću priče o orogijama i čudima , jer su naravno prvo krenule bogate žene koje su imale soyboy muževe da se krešu kao lude tako što su našle tzv.rupu u zakonu da je OK yebati se sa robovima tj.to se više nije računalo kao prevara pa ih muževi nisu ubijali zarad toga s obzirom da nisu imale seks sa rimskom građanima.
Da bi sprečio tu pošast Oktavijan je uredio zakon o čestitosti tako što je slao svoju tzvmoralnu gardu da poseti svaku kuću rimskih građana gde je svaka žena morala dokazati da zna da prede vunu,plete,.. i da doji i povija bebu , i ako ne dokaže da to zna žena je bila šibana po guzici a onda i njen muž jer je to dozvolio.
Odličan zakon , čak bi ga preporučio i danas. :zubati
To je bilo najbrutalnije vreme po pitanju dece tj.to je doba tzv."rimskog abortusa" , gde su se žene zbog velikog promiskuiteta često ostajale trudne sa robovima i onda su kad rode bacale bebe u reku Tibar , gde su čak sagradili malo svetište na obali da im se eto malo olakša ta gadost što su činile.

Svaka sličnost sa današnjim društvom nije slučajna. Izbjegavanje odgovornosti i nemar za posljedice je motiv i današnjeg društva.

Točno bi ludost bila da sa istim postavkama očekujemo drugačiji ishod.

Dakle, tehnološki i sociološki "napredak" će nas gurnuti na sam rub ponora. Pošto je prosto preživljavanje u pitanju, klatno će promijeniti smjer i uvesti će nas u novo mračno doba.

Ne treba se paziti soyboya, već obiteljskih ljudi sa tradicionalnim vrijednostima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.