|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Mozda zvuči suludo ali: http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/ ... ovine.htmlUglavnom, svjedoci smo zadnjih godina naglim i nenormalnim klimatskim promjenama u svijetu. Koliko je moguće ovako nešto osmisliti i sprovesti? Naravno da i ljudski faktor ima ogroman utjecaj na ove poplave u BiH, ( nesigurnost nasipa uz rijeke i sl )no što ako stvarno ljudi koji diktiraju novi svjetski poredak imaju ovako nešto u pričuvi. Nisam religiozna pa ne vjerujem u bozije odmazde, odnosno ako ih je već trebalo biti, mislim da smo mi platili cijenu devedesetih. Što ako i dogadjaji u Japanu nisu slučajnost? Je li ovo novi podmukli način ratovanja? Ako jeste zašto bi destabilizirali baš brdoviti Balkan a ne neke druge evropske drzave? Jer smo najranjiviji i teško ćemo se oporaviti? Hoćemo u budućnosti biti robovi za par dolara dok drugi budu eksplatisali naša prirodna bogastva poput šuma, pitke vode i sl?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To je jeftin projekt, može ga i Srbija imati. Što znači da ne postoji konspiracija, ako svi misle da samo USA to radi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:44 |
|
|
BBC je napisao/la: To je jeftin projekt, može ga i Srbija imati. Što znači da ne postoji konspiracija, ako svi misle da samo USA to radi. nema ga Srbija ali ima u SrbijiPokrili su skoro ceo svet pa eto i barajevsku zonu. Schumanov spektar koji (izmedju ostalog) snimaju je korelativan sa čovekovim moždanim sistemom. Međutim, pored snimanja atmosferskih, stratosferskih... ili kakvih već spektara, "eho"ovako niskih frekvencija koje lako prodiru u zemlju omogućuju i precizno lociranje "šupljina" i još "koječega". Lokacija kod nas je samo jedna od nekoliko stotina sirom sveta. Ko zna koja je prava uloga tih antena i da li ti koji rukuju sa njima znaju njihovu pravu namenu. Već to što se radi o tehnologiji VRLO NISKIH FREKVENCIJA pokazuje da to vuče poreklo od mračne strane. Tesla se bavio pretezno visokim frekvencijama kao korisnim za ljude. Na sajtu http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php# se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva. Za ovu antenu se na sajtu čas navodi da je linijski pojačivač, čas da je to linijski prijemnik. Antena je kao i sve ostale prikazane na ovoj mapi pod upravom Stenford univerziteta iz amerike koji se i inače bavi raznim radnjama uperenim protiv ljudske populacije na zemlji. Zadužen za ovu antenu kod nas je Morris Cohen profesor na Stenfordu. Antene su, vidljivo na mapi, rasporedjene po celoj planeti osim u Rusiji. Može se primetiti da se kružić - oznaka za antenu - pomera na mapi što otežava njeno precizno lociranje. Kada se klikne na kružić prikažu se osnovni podaci o anteni. U PDF dokumentu na adresi: http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/ ... lk/Naosh... , vide se fotografije antena koje pripadaju istom projektu kao i ova koja je kod nas, to je projekt označen kao IHY. Vidi se na slikama da su neke antene instalisane u zatvorenom prostoru tako da nije moguće uočiti ih, jer se ne nalaze na otvorenom prostoru.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:47 |
|
|
Poveznice ti ne rade, HAARP trenutno dejstvuje.
To koriste ima 30 godina za otkrivanje minerala, nafte i plina. Pri tom su primjetili da tlo podrhtava ako pogode pravu frekvenciju i jačinu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:51 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:53 |
|
|
Lijepo. Pošalji link Njemcima u Dubai, već godinama se muče da ovima malo kiše naprave.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Never go full retard
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
jesu li i poplave u Njemačkoj i Poljskoj prije deset godina djelo istih zlikovaca? požari u Australiji, USA, rudarske nesreće u Južnoj Americi, Kini, Turskoj? havarije tankera uz španjolsku i američku obalu? jbt, koji debil izmisli ovu teoriju, zaslužio je IgNobela. ljudi nisu u stanju predvidjeti vremensku prognozu za par dana unaprijed, a da izazivaju elementarne nepogode... ma još sam puno i rekla, nisu u stanju spriječiti običnu tuču koja pogodi lokalno područje od par kvadratnih km. al ajd, nek se debili vesele. nije kriva protupravna gradnja lokalno , ni utjecaj čovjeka na klimatske promjene globalno, krivi su neki nepoznati zlikovci.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
HAARP + Vremenski Stroj = Potresi u Banja Luci i Skopju kao agresija na slobodarsku SFRJ
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 17:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Never go full retard Meni je kretenskije furati priču o osiguranju imovine u BiH. Ono vidiš na slici kuću bez fasade, tri različita prozora, dio ozidan siporeksom dio ciglom, a onda ti razvezeš o osiguranju. Mislim očito je iz same slike : Objekat gradjen u više etapa Manjak srestava Vjerovatno bez gradjevinske i urbanističke saglasnosti. I onda priča o osiguranju nadobudnog australskog lovaša. Idi bolan.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: HAARP + Vremenski Stroj = Potresi u Banja Luci i Skopju kao agresija na slobodarsku SFRJ Jah, eto.. Ti nisi tad bio u desetogodišnjem planu da prosvijetliš naciju. Da jesi sad bi Jugoslave SFRJ bila " cela" ne iz par dela!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:01 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: HAARP + Vremenski Stroj = Potresi u Banja Luci i Skopju kao agresija na slobodarsku SFRJ zaboravio si poplavu (ili bješe potres?) u Zagrebu šezdesetih. limenke i dan-danas nagrđuju grad. a, daaa, to su zlikovci htjeli, da Zagreb bude ružan...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:04 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ima logike, Srbija i Bosna su u zadnjoj dekadi postale ekonomska i vojna sila te su samim time izravno ugrozile američke interese u ovom dijelu svijeta, sasvim je logično da su SAD ovim preventivnim udarom željeli oslabiti potencijalne sile u nastajnju, kao što vidimo u tome su uspjeli, dvije nekad moćne i razvijene ekonomije su krahirale u tjedan dana, mislim da je iduća Rusija na redu
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:05 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Ima logike, Srbija i Bosna su u zadnjoj dekadi postale ekonomska i vojna sila te su samim time izravno ugrozile američke interese u ovom dijelu svijeta, sasvim je logično da su SAD ovim preventivnim udarom željeli oslabiti potencijalne sile u nastajnju, kao što vidimo u tome su uspjeli, dvije nekad moćne i razvijene ekonomije su krahirale u tjedan dana, mislim da je iduća Rusija na redu LOL Pa destabilizacija Balkana znači destabilizaciju Evrope. A Japan je sila? Što imaš na tu temu? Uglavnom, neozbiljni ste za razvijanje ovakve teme. Totalno Odustajem!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59913 Lokacija: DAZP HQ
|
stani dok jos mozes. poplave u BIH i Srbiji znace destabilizaciju Europe? je li ti zamisljas svijet kao SimCity, ja sam volio poplavit svoje gradove, prodrmat ih potresom, zapalit ih ko Neron da niknu veci, ljepsi i stariji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:10 |
|
|
Sve lakše nego prozvati Lagumdžiju na odgovornost zbog prazne blagajne za pomoć u nepogodama.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:12 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Pa jbte nismo mi Norveška i Švedska da nas treba destabilizirat ovakvim forama, tu je dovoljna jedna budala da kokne nekog iz drugog plemena pa da ode sve u tri pm! Upravo su američke i europske glavonje zaslužne što smo stabilni, da nema njih destabilizirali bi se mi za mjesec dana, a i baba vanga u svojim proročanstvima nije spominjala nikakav HAARP tako da definitivno ne vjerujem u te šupljake
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:25 |
|
|
dudu je napisao/la: stani dok jos mozes. poplave u BIH i Srbiji znace destabilizaciju Europe? je li ti zamisljas svijet kao SimCity, ja sam volio poplavit svoje gradove, prodrmat ih potresom, zapalit ih ko Neron da niknu veci, ljepsi i stariji. Balkan je najranjiviji. Što ako su poplave samo početak? Što ako nakon ovog buknu socijalni nemiri i rijeke izbjeglica ka EU? Narod ionako osiromašen ratom sad potpuno uništen vremenskim nepogodama? Evropske zemlje imaju uredjen odbrambeni sistem od rijeka. Evo AT od Dunava. Mi ništa. Citat: Pa jbte nismo mi Norveška i Švedska da nas treba destabilizirat ovakvim forama, tu je dovoljna jedna budala da kokne nekog iz drugog plemena pa da ode sve u tri pm! Upravo su američke i europske glavonje zaslužne što smo stabilni, da nema njih destabilizirali bi se mi za mjesec dana, a i baba vanga u svojim proročanstvima nije spominjala nikakav HAARP tako da definitivno ne vjerujem u te šupljake Pa Norveška i Švedska će sanirati štetu ako ne zele najezdu Balkanaca u azilanskim centrima diljem slobodarske Evrope. Još jedan rat i socijalne nemire a HR na vratima ujedinjene Evrope? Osmijeh je suvišan. Ali što ako fakat prave crnu rupu od nas?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:37 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Vala, baš im za destabiliziranje Balkana treba HAARP. Jeftiniji su Lagumdžija, Bakir i Inzko.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 18:52 |
|
|
SDB je napisao/la: Vala, baš im za destabiliziranje Balkana treba HAARP. Jeftiniji su Lagumdžija, Bakir i Inzko. Sad ste i VI neozbiljni, a ja mislila filozofirati uz kavu
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 19:22 |
|
|
Pomislila sam da se PFC prijavio na forum A ono, Sara Ne vjerujem da HAARP ima ikakve veze s ovim poplavama... Bile su zadnjih mjeseci jako obilne padaline, zemlja je jako natopljena. I onda ove neprestane kiše zadnjih par dana, i eto.. Jesu ove poplave strašne i razorne, ali nisu ništa posebne u odnosu na druge slične koje se događaju u drugim dijelovima svijeta. Ima ih svake godine...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 19:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 20:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Gdje je pocelo? Kakanj, Obrenovac. Tj. u blizini istih. Sto je u Kaknju? Najveca TE u BiH, u Obrenovcu najveca u Srbiji. Gdje je jos bilo grdo? Oko Tuzle. Moglo bi bit nesto. Inace, i u Afganistanu je isto nedavno bilo. Ako je neko mislio da Eu nije vazna a Rusija ili Turska jesu, sad ne misli. I tu bi moglo bit nesto. HAARP nije ali doista, snjegovi se otopili i niko ni primjetio nije, i sad...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 21:46 |
|
|
Ako nekoga zanima : Teorije zavjere - HAARP Mediji šire sramotnu propagandu, znanstvena zajednica šuti: Evo zašto su poplave… http://poskok.info/wp/?p=92209
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Teorije zavjere - HAARP Postano: 19 svi 2014, 21:48 |
|
|
Ja se slažem sa Emt. I zamolio bih ih da kalibriraju svoje instrumente pa bolje ciljaju samo muslimane.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|