|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Video majstor
|
Naslov: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 26 sij 2011, 02:47 |
|
|
Facebook je usao u nase zivote i mnogo ljudi se totalno zarazilo s njima no pustimo to na stranu. Ono sto ja primjecujem na fejsbuku su djeca od 12 godina koja imaju racun, jel vi mislite da je to ispravno?
_________________ Uho koje sluša karanje životno nastavaće među mudrima. - Price Solomunove 15,31 - istp Moj sajt: http://www.imenazadjecu.com
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 26 sij 2011, 03:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Video majstor je napisao/la: Facebook je usao u nase zivote i mnogo ljudi se totalno zarazilo s njima no pustimo to na stranu. Ono sto ja primjecujem na fejsbuku su djeca od 12 godina koja imaju racun, jel vi mislite da je to ispravno? Slobodna procjena za roditelje, ako smatraju da je dijete dovoljno zrelo i odgovorno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 26 sij 2011, 16:56 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ne trebaju,treba im dat loptu i mršnut na igralište.
|
|
ključ u bravu!
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 30 sij 2011, 15:00 |
|
|
Video majstor je napisao/la: Facebook je usao u nase zivote i mnogo ljudi se totalno zarazilo s njima no pustimo to na stranu. Ono sto ja primjecujem na fejsbuku su djeca od 12 godina koja imaju racun, jel vi mislite da je to ispravno? U hrvatskoj je zakonska granica za otvaranje facebook profila 13. godina, tako da je većina klinaca u prekršaju, odnosno kaznu bi snosili njihovi roditelji, ali ono što je nevjerojatni i profesori, razrednici, ako ih kroz taj zakon nisu upoznali sa tim i to napismeno potvrdili. Klincima je facebook danas svakako fora i zabavan, a odgovoran roditelj će znati iskontrolirati što mu djete radi i odrediti mjeru.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 14 tra 2011, 18:44 |
|
|
Video majstor je napisao/la: Facebook je usao u nase zivote i mnogo ljudi se totalno zarazilo s njima no pustimo to na stranu. Ono sto ja primjecujem na fejsbuku su djeca od 12 godina koja imaju racun, jel vi mislite da je to ispravno? Najbolja stvar sta je ikad izmisljena Roditeljska je duznost da prate njihov akaunt,recimo u mom slucaju gdje su mi necaci odselili u Hrvatsku ali facebook nas drzi u stalnom kontaktu,ono u sekundi znam kako su i sta ima novo Prijatelje koje su ostavili nemaju vremena pozeljeti niti im mogu nedostajati u ovo doba internet brzine ma sta da vam pricam kad im je i baka na fejsu da ne spominjem famozni SKYPE joj kako obozavam ovu ( za neke) ebenu tehniku
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 15 tra 2011, 12:38 |
|
|
Citat: Trebaju li djeca imati facebook account? Ne trebaju ni odrasli...
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 18 svi 2011, 17:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Video majstor je napisao/la: Facebook je usao u nase zivote i mnogo ljudi se totalno zarazilo s njima no pustimo to na stranu. Ono sto ja primjecujem na fejsbuku su djeca od 12 godina koja imaju racun, jel vi mislite da je to ispravno? Slobodna procjena za roditelje, ako smatraju da je dijete dovoljno zrelo i odgovorno. Evo, ti si taj Facebook hvalio na sva zvona, ja ga nemam ni danasni i ne treba mi. Ni onaj twitter. To su potpuno bezvezne stvari i jednostavno ne kužim čemu, osim nekom klanskom propagiranju informacija. Dodajem IPod i ostalo u kantu nepotrebnih tričarija za debilizaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 23 svi 2011, 16:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8371 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 23 svi 2011, 16:44 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Samo jako! je napisao/la: Ne trebaju,treba im dat loptu i mršnut na igralište. Odlično napisano.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Trebaju li djeca imati facebook account? Postano: 23 svi 2011, 16:52 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
hercegovac1981 je napisao/la: Samo jako! je napisao/la: Ne trebaju,treba im dat loptu i mršnut na igralište. Odlično napisano. Slažem se.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|