|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 14 sij 2013, 18:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne idem više tamo, nekih par mjeseci. Rijetko za 10 sekundi preletim Wall i odem. Ubiše u pojam oni sa srcima, cukama i pidzama materinama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 14 sij 2013, 20:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28505 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Mrzim facebook i odkako je nastupilo njegovo totalno omasovljavanje gadi mi se otići tamo, jer tako praktički nemaš svoje privatnosti. Odem nekad ali sve rjeđe i rjeđe, mahom da pročitam pp, jer mnogi su zaboravili da postoji email... a neki to izgleda nisu ni kada ni naučili. Ukratko odbojan mi je. Nekoć mi je bio drag jer me spojio sa dragim osobama ali sada je svoju zadaću ispunio i može u mirovinu (ha ha).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 14 sij 2013, 20:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jesi primjetio da na FB svi imaju dvopotezno rješenje za sve probleme u državi ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 15 sij 2013, 02:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Crvena Sonja je napisao/la: Moje mišljenje o FB varira , od gađenja do oduševljenja. Poslovno odlična stvar, privatno također- s oprezom. FB pravaške grupe su mi jedno vrijeme bile specijalnost  . Mislim da tim ljudima uopće nije stalo do Hrvata BiH, za njih je FB arena gdje se ispucavaju na Srbima ( naravno, Muslimani/Bošnjaci ih lože). Baš si me razočarala. Pravaši su izrodi, ruglo hrvatskog naroda, negdje u rangu sa komunjarama. Opraštam ti jedino ako si se s njima družila u sklopu nekih subverzivnih aktivnosti. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 15 sij 2013, 13:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Moje mišljenje o FB varira , od gađenja do oduševljenja. Poslovno odlična stvar, privatno također- s oprezom. FB pravaške grupe su mi jedno vrijeme bile specijalnost  . Mislim da tim ljudima uopće nije stalo do Hrvata BiH, za njih je FB arena gdje se ispucavaju na Srbima ( naravno, Muslimani/Bošnjaci ih lože). Baš si me razočarala. Pravaši su izrodi, ruglo hrvatskog naroda, negdje u rangu sa komunjarama. Opraštam ti jedino ako si se s njima družila u sklopu nekih subverzivnih aktivnosti.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 17 sij 2013, 23:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec i ja sam dobila tu poruku prije možda godinu, ako ne i više. Ali znaš šta je najsmješnije... Tek sam bila napravila profil i nisam imala nijednog jedinog prijatelja, a u poruci piše "Vaš prijatelj je igrao na Facebooku našu igru: JUPITER SLOT MACHINE i preporučio je svoje prijatelje da dobiju neki od promotivnih nagrada kako bi on dobio više pokušaja za igranje igre." 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 18 sij 2013, 00:05 |
|
|
|
Ko god ne koristi facebook i stoga nije podijelio dokumentarac jučer neka ga je sramota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 18 sij 2013, 00:06 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Crvena Sonja je napisao/la: FB pravaške grupe su mi jedno vrijeme bile specijalnost  . Mislim da tim ljudima uopće nije stalo do Hrvata BiH, za njih je FB arena gdje se ispucavaju na Srbima ( naravno, Muslimani/Bošnjaci ih lože). Tamo se može vidjeti koliko su ti tupani zatucani,upravo na takvim grupama. Imao sam jednog Srbina u listi prijatelja ,momak trenirao samnom u teretani. Dakako bio sam u par tih pravaških grupa tada na fb i nije mi ni na kraj pameti bilo da će mi netko kopat po friend listi . Naravno pravaši iz grada su to otkrili i automatski me izbacili iz grupe,plus su me ogovarali po gradu,ispitivali moje prijatelje koja je "caka" mog prijateljstva sa "tim Srbinom" i ono što je najsmiješnije počeo sam ih viđat na treninzima a prilično sam siguran da nisu nikad prije tog bili u teretani. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 18 sij 2013, 09:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec i ja sam dobila tu poruku prije možda godinu, ako ne i više. Ali znaš šta je najsmješnije... Tek sam bila napravila profil i nisam imala nijednog jedinog prijatelja, a u poruci piše "Vaš prijatelj je igrao na Facebooku našu igru: JUPITER SLOT MACHINE i preporučio je svoje prijatelje da dobiju neki od promotivnih nagrada kako bi on dobio više pokušaja za igranje igre."  Aha.  I meni je isto... Ja uopce nemam profil na fejsu, nego ovo sam jednom napravio da mogu nesto komentirati, pod laznim imenom naravno Al palo mi je na pamet da nije neka zabuna, jer mi se ta fejs stranica tog Jupitera cinila uredu, ono sto sam nabrzaka pogledao... U svakom slucaju dobro je, ipak nisam nista dobio, sve po starom. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 18 sij 2013, 09:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Pravasi su djeca koja nikad ne odrastu...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bhfanaticos
|
Naslov: Re: Vaše mišljenje o Facebooku Postano: 27 sij 2013, 13:11 |
|
|
|
Facebook je postao glupost.. njegova prvobitna namjena i ideja je bila odlična - povezivanje ljudi - ali ono što je facebook danas je daleko od toga. Najvažnija stvar mi je da znam da će prijatelj dobiti poruku koju mu pošaljem, a facebook me iznevjerio što se toga tiče - inbox i chat su katastrofa. Posvetili su se samo dizajnu, što mi se ne sviđa.
Facebook palac dole!
_________________ igre za dvoje
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|